- Konu Sahibi papatya3459
-
- #41.541
kimsecikler yok artık.
bende şafak sayıyorum ama hala belirsiz duygular var.
heyecan mı korku mu mutluluk mu bilmiyorum
bu arada şafak 3
kimsecikler yok artık.
bende şafak sayıyorum ama hala belirsiz duygular var.
heyecan mı korku mu mutluluk mu bilmiyorum
bu arada şafak 3
Kizlar gunadinnn facbookta subat mart anneleri diye sayfa var bizden orada olan var mi.
Bu arada bende bekliyorum yarin dr. La muayeneden sonra esime haber vericem o bandirmada normal dogum olucqgi icin nasil ayarlicaz bilmiyorum sat a gore 13 gun var 38+1 deyim of onun doguma girerken yanimda olmasini istiyorum.
Canım hamile kalmadan önce ben içmiştim soğan küründen, ama o yumurtalık kistleri için sanırım, hamileyken içilebileceğini sanmıyorum, faydası olsun derken bebeğe zarar vermesin bi de.. Sen olumlu düşünmeye devam et herşey güzel olacak inşallh
Bugun 40 haftam doldu ve agrılarımdan baska hiçbişey yok çok strese girdim normal dogumu cok istiyorum zaman gectikce uzaklaşıyormuyum diye endişe duymaya basladım oturup aglayasım var ne zor gunlermiş allahım yardım et. Doktorum ne derse onu yapıcam mecburen
ben de doğurmadım daha :) normal istiyordum ama gün yaklaştıkça korkkularım tavan yaptı :) artık epidural normal düşünüyorum, tavsiye eden ya da etmeyen var mı? bizim grupta çoğunluk sezeryen galiba..
Merhaba anneler ve hamişleer
Nasılsınız bakim :)
ben mecburen sezaryan canım bizim bebiş yan yatıyo dönemedi bi türlü bide sıkıntılar olunca 38+4te alınacak sezaryanla kısmetse
benimkinin de başı aşağıda ama yan hala, dr da normal dedi, üstelik kordonu var boynunda.. çok tırsıyorum :/
hosgeldin hulyagulsah iyiyiz ne olsun şafak saymaya devam sen nasılsın ?
benimkinin de başı aşağıda ama yan hala, dr da normal dedi, üstelik kordonu var boynunda.. çok tırsıyorum :/
çok şükür canım bebişimle uğraşıp duruyorum :)
24 günlük kocaman genç kız oldu kızım :)
bende sezerya yapmak zorunda kaldım normal doğum diye gittim sancım yoktu ama günüm dolmuştu 9.10 günlütü kızım bende mantar başlamıştı 5. ayımda hamileliğimn son bir hafta kala doğuma yaralar çıktı vajinamda beyaz beyaz enfeksiyon dediler bebeğe bulaşır dediler spinal sezeryna aldılar :)
Siz hangisni dşünüyorsnz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?