- Konu Sahibi papatya3459
-
- #41.561
maşallahhh çok tatlı bi kızın var allah analı babalı büyütsün canım dediğin gibi genc kız olmus artık :) benmde 24.haftadan buyana bebeğimin böbreklerinde büyüme var amniyon suyumda az bu yüzden pazartesi sezaryanla dogum yapılacak 38.haftadayız hayırlısıyla bişey olmadan geliriz inşallah
ben buralardayım :) aynen canımmm bnde de korku mu heyecan mı mutluluk mu stresmi ne bilmem var bişeyler ama :) azönce oğluşumun cantasını tekrar actım içindekileri çıkarttım tekrar yerleştirdim azcıkın da aglaştım :) buraya gectim dediğin gibi duygu mu duygusuzluk mu nedir anlamadım
cedi şafak 3 demişsin sezeryan mı olacaksın, geçmişi pek takip edemiyorum sıksık da giremiyorum kaçırmışımm heralde
Merhaba kızlar 14 subat saat sabah 5 de kızım deniz bize hediye geldi. 3600g 51cm masallDah saglıklı. Normal dogumla dogdu benim cok dikisim ve acım var biraz parcalandım. İyi hissettigimde dönücem aranıza cunku oturamıyorum hic. Dogurmayan arkadaslara hayırlı dogumlar diliyorum. Dualarım sizlerle sizinki kolay gecer umarım.
Bu da kızım DENİZ
Merhaba kızlar 14 subat saat sabah 5 de kızım deniz bize hediye geldi. 3600g 51cm masallDah saglıklı. Normal dogumla dogdu benim cok dikisim ve acım var biraz parcalandım. İyi hissettigimde dönücem aranıza cunku oturamıyorum hic. Dogurmayan arkadaslara hayırlı dogumlar diliyorum. Dualarım sizlerle sizinki kolay gecer umarım.
Eki Görüntüle 633752
Bu da kızım DENİZ
bugün neden kimsecikler yok buralarda gece de kmse yoktu :) herkes melekleriyle ugraşıyo sanırım doğurmayanlarda yok işin garip tarafı :)))) bi ben,,cedi85,,ozlemgkn ve uzul29 kaldık heralde dogumu bekleyen
Benım gıbı gunu dolanlar varmı aramızda neler hissedıyorsunuz
Eki Görüntüle 633752
Bu da kızım DENİZ
Eki Görüntüle 633752
Bu da kızım DENİZ
bugün neden kimsecikler yok buralarda gece de kmse yoktu :) herkes melekleriyle ugraşıyo sanırım doğurmayanlarda yok işin garip tarafı :)))) bi ben,,cedi85,,ozlemgkn ve uzul29 kaldık heralde dogumu bekleyen
Benım gıbı gunu dolanlar varmı aramızda neler hissedıyorsunuz
peki şöyle bir anket yapsak; normal doğum isteyen anne adayları bdt geçmişse suni sancıyla mı doğumun başlatılmasını tercih edersiniz yoksa sezeryan doğumu mu tercih edersiniz??? yoksa 41. haftayı doldurmayı göze alır mısınız???? çok kafam karışıkkkk :44::44::44:
Bugun 40 haftam doldu ve agrılarımdan baska hiçbişey yok çok strese girdim normal dogumu cok istiyorum zaman gectikce uzaklaşıyormuyum diye endişe duymaya basladım oturup aglayasım var ne zor gunlermiş allahım yardım et. Doktorum ne derse onu yapıcam mecburen
Eki Görüntüle 633752
Bu da kızım DENİZ
ıse yaramasına cok sevındım canım bana da bı tek o ıyı geldı eskıden o kullanılırmıs zaten kayınvalıdem dedıne zamandır giremedim arkadaşlar, sizleri çok özledim. 7 şubatta doğum yapmıştım biliyorsunuz pazartesi günü kontrolümüz vardı sarılık oranı çok yüksek çıktı, emzirme problemim vardı zaten bebişim beslenemeyince sarılık oranı yükselmiş çok üzüldüm çok kötü bir gündü hemen mama takviyesi yapıldı ve sütümü sağarak verdim bu hafta boyunca hergün kontrole gittik ve en son dün artık sarılık oranın düştüğü ve 7 günü doldurduğu için yükselmenin olmayacağı söylendi çok sevindim.. ama doktorum artık sütümü sağarak vermek yerine meme vermemi söyledi ara ara vermeye çalışıyordum zaten ama baya zorlanıyorum emzirme konusunda göğüs uçlarımda çok çatladı Meltem abla yazmıştı burada sanırım kako yağı onu sürdüm çok faydalı sizlere tavsiye ederim.. uykusuzluk sorunumuz var bu günler geçse doğum hikayemi yazmayı çok istiyorum umarım bunun için gecikmem..
doğum yapan arkadaşlar olmuş Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah.. Baharcım pazartesiyi bende sabırsızlıkla bekliycem ve dua etcem inşallah sağlıcakla kavuşursun bebişine..
gule gule buyut bebegini :]Arkadaslar 13 subat 13:10 sezeryandogum yaptim.bugun ogle taburcu oldum.kayinvalidemgildeyim.yarin evime gecicem.dogum yapacaklarin allah yardimcisi olsun.sukur rabbime binlerce....atlattim ve cok sukur iyiyiz.ayrintilari eve gecrikten sonra paylasicam.
ruzgarin yuzunu de gormek istiyoruuuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?