- Konu Sahibi papatya3459
-
- #41.641
Masallah sizeoğlumu perşembe 9 da kucağıma aldım 3500 51 cm foto atamadım beceremedim maşallah diyin oğluma evimizdeyi:)
oğlumu perşembe 9 da kucağıma aldım 3500 51 cm foto atamadım beceremedim maşallah diyin oğluma evimizdeyi:)
bende Allah izin verirse pazartesi sabah 8 gibi sezeryana alinacagim. günlerdir hem ikinci melegim icin hemde esim gelecek diye safak sayiyorduk kizimla ama bugün konsolosluk esimin vize talebini reddetti. bütün hayallerimiz suya düstü. moralim sifir, hem kizimizin dogumunda olamiycak hemde diger kizim hasretle babasini bekliyordu. dün gece agladi anne ben babami cok özledim hani kardesim gelmeden gelecekti diye. daha 3.5 yasinda ne anlatabilirsinki. bana sen bana pinokyo gibi yalan konustun dedi, icim parcalandi. üstüne birde ilk kizim martta ameliyat olacak kulaklarindan. tüp takilmasi gerekiyor. hem bebek hem ameliyatli cocuk ne yapacam bilmiyorum. ablamlar uzak. annem calisiyor. ALLAH hayirlisini versin. kizlar dua edinde su konsolosluk kararini degistirsin. pazartesi red cevabina itiraz edecekti, insallah gekebilir. pazartesi gelmez artik dogumdan cok konsolosluktan gelecek ikinci cewabi merak ediyorum artik....:26::26::26::26::26:
634580[/ATTACH]
sezeryan oldum ..hiç ağrısız sızısız evimdeyim ..bebeğimde çok iyi maşallah sarılık falanda olmadık ...sadece göğüs acım var o kadar:)
oglusun pek tatli. rabbim ne guzellikler veriyo bize artikin ben de dogurmak istiyorum.
cedi85 bahar hilalkayra bebişlerinizi sağlıkla alın kucağınıza inşallah..Allah yardımcın olsun canım.pazartesi bahar ve bende aynı saatlerde doğuma gireceğiz.sağlıkla kucaklarımıza alırız inş
herkese selam, öncelikle yeni annelerin bebeişlerine hayırlı sağlıklı mutlu analı babalı bir ömür diliyorum. bebişlerin hepsi bir birinden tatlılar maşallah.
bende yarın sabah 7 de sezeryana giriyorum.
insan karışık duygular yaşıyor. bugün karnında kıpır kıpır yarın kucağında inanasın gelmiyor.
benim için de dua ederseniz çok sevinirim.
evet canım nasılsın seni çok merak ettim bende.evet doğurdum da bi haber vereyim kızlara dedim. oğlumuz geldi dünyaya. 1 hafta önce 3,5 demişti son gün 4 civarı dedi doğduğunda 3880 di oğlum. ben son hafta gelişmez sanıyordum ama baya büyümüş..emzirmeydi hastaneydi o tip tatlı telaşlar içindeyiz.bu arada 5 saat sancı sonunda açılmam olmadığı ve bebeğiminde suyu azaldığı için sezaryene gittim. şimdi içim gidiyor bebeğimi şöle doya doya kucağıma almak, yada kalkıp istediğim zaman emzirmek ama olmuyor.yardımsız tualete bile gidemiyorum. sezaryeni istemediğim için sanırım bende daha olumsuz dönüşleri oldu. herşeye hazır olmak lazımmışş...normal bekleyenler psikolojinizi sezaryene hazırlayın bi kenarda dursun benim gibi zırlayarak ameliyat olmayın.sezaryen sırasında dedikleri gibi hiç ağrı çekmiyorsunuz gerçekten. sadece ıh mıh diyecek kadar bi sallanma hissi o kadar. hepinizi öpüyorumm.yarın yine yazarım inş.
maşallah canım sıze hayırlı omurlu olsunHerkese selam, geçmiş yapamadım malum sebebim de 9 şubat cumartesi günü 11:19 da epidural sezeryan ile oğlumu kucağıma aldım :) bugun tam 7 günlük olduk zaman nasıl geçti anlamadım bile,kalabalık ve koşuşturmadan internete giremedim. 3920 52 cm doğdu güzel oğlum, darısı bekleyenlerin başına, şimdilik geçmiş yapamadım ama anne olan tüm arkadaşlarımı tebrik ederim umarım sorunsuz güzel geçmiştir hersey.
Oğlum emiyor sütümde fena değil, doğumdan hemen sonra geldi sütüm sarılık olmadan atlattık, doktorum şekerimden dolayı bebeğimin küvezde kalabileceğini söylemişti çok şükür gerek kalmadı. Uyku değişkenliği yaşıyor hala adapte olamadı bazen geceleri bazende gündüzleri bayağı uyanık oluyor mızıklanıyor.
Epidural sezeryanı tavsiye ederim hala tereddüt edenler varsa, doğumdan sonra odanıza alınınca epiduralin etkisiile 7-8 saat hiç acı ağrı hissetmiyorsunuz sonrasında yapılan ağrı kesiciler geceyi sorunsuz atlattım, ağrı pompası takmışlardı zaten istediğin zaman ağrı kesici yapabiliyorsun kendine, sütümün hemen gelmeside onun sayesinde oldu bence birde psikolojik iyi düşünün iyi olsun, cevremde epidualden korkan (herseyi yaşayıp göreceksin ne gerek var diyen bir sürü kişi olmuştu) kişilerden etkilenmeden bunu tercih ettiğim için mutluyum çünkü o anı insan hayatında kaç kere yaşayabilir ki en azından benim için tek olma ihtimali çok yüksekti :) Şimdi yeni bir hayat başladı o hayata bizde onunla olan hayata alışacağız umarım bu yolda hersey güzel geçer. Sormak istediğiniz birsey varsa seve seve cevaplarım, şimdilik hoşçakalın , sevgiler...
hayırlısı ıle al kucagına bebegınıherkese selam, öncelikle yeni annelerin bebeişlerine hayırlı sağlıklı mutlu analı babalı bir ömür diliyorum. bebişlerin hepsi bir birinden tatlılar maşallah.
bende yarın sabah 7 de sezeryana giriyorum.
insan karışık duygular yaşıyor. bugün karnında kıpır kıpır yarın kucağında inanasın gelmiyor.
benim için de dua ederseniz çok sevinirim.
[/QUOTE]oğlumu perşembe 9 da kucağıma aldım 3500 51 cm foto atamadım beceremedim maşallah diyin oğluma evimizdeyi:)sezeryan oldum ..hiç ağrısız sızısız evimdeyim ..bebeğimde çok iyi maşallah sarılık falanda olmadık ...sadece göğüs acım var o kadar:)
634580[/ATTACH]maşallah bebısıneee
artık ruyaarına gırıyor dımı sabret az kaldıııııKizlaar oglen oldu ama gunaydinruyamda annemle kavga ettim bugun. sen yaptin diye ben de sezaryen yapmak zorunda degilim diyorum bebisimi de gordum ruyamda. beyaz tombik acik mavi gozleri vardi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?