2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
38+2 haftalik dr. Kontrolumuzu yaptirdik nst de 1 tan bile sanci yok acilma yok 3400gr 51 cm olmus oglum kan ve idrar tahlili yaptirdik onlarinda sonuclari normal cikti bz beklemedeyiz artik oglumun cani ne zaman gelmek isterse bol bol mediven cik dedi zaten hep geziyorum beklemek de artik siiiyo kismet bakalim neler yasicaz

bahar19881988 özel msj kutunu boşaltırmısın canım msj yollayamıyorum hatta burdan yazıyım ben
canım ALLAH hayırla kucagına almayı nasıb etsın saglıklı sıhhatlı bı ömür versın inşallah bır yasından küçük bebek dıyalızı kaldıramazmış ve yegenımle ilgili olarak şimdi de bulunan böbrek bı mıktar calışıyomuş süzme işi yapıyomuş 10 kıloya ulasana kadar ınsallah idare edecek sonrada böbrek nakli olacak.. ablam süreklı kılo verıyo üzüntüden bebegının yasadıkları yüzünden.. bebekte alamıyo kılo ama böbrek şimdilik idare edıyomuş.. dıyalızı sen tam bılmıyosun sanırım..
dıyalız böbreklerı hiç bi işlev görmeyen insanlar için yanı sunı böbrek gıbı haftada bı kaç kez kandan ıdrarı temızlemek için baglanılan makına ama o DA BEBEKLERE OLMUYO yetışkın ınsanlar bıle kaldıramıyomuş dıyalızı yıpratıyomuş. o yüzden mümkünse hiç diyalıze gırmeden nakıl olan hastalar normal insanlar gıbı yasıyomus netten bı arastır.. inşallah bebegın iyi olur allahın izniyle bunları yasayınca ınsan neler varmış hayatta bılmedıgımız dıyo...

Allah yardımcın olsun canım.pazartesi bahar ve bende aynı saatlerde doğuma gireceğiz.sağlıkla kucaklarımıza alırız inş

biz oğluşumla hala normal doğumu bekliyoruz :26:
pazartesi tekrar kontrolumuz var bakalım ne diyecek dr

634580[/ATTACH]
sezeryan oldum ..hiç ağrısız sızısız evimdeyim ..bebeğimde çok iyi maşallah sarılık falanda olmadık ...sadece göğüs acım var o kadar:)

Eklentiler

• $DSCN0087.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 49
bebisleriniz masallaH COK TATLI darisi basimiza :) ya zaman bir turlu gecmiyor insanin kaygilari artiyor benim gibi 24 subat normal bekleyen var mi arada belim agriyo bekliyom ama tik yok

herkese selam, öncelikle yeni annelerin bebeişlerine hayırlı sağlıklı mutlu analı babalı bir ömür diliyorum. bebişlerin hepsi bir birinden tatlılar maşallah.

bende yarın sabah 7 de sezeryana giriyorum.
insan karışık duygular yaşıyor. bugün karnında kıpır kıpır yarın kucağında inanasın gelmiyor.

benim için de dua ederseniz çok sevinirim.

sendemi :) yarın bir sürü bebişimiz olucak allah yardımcın olsun hayırlısıyla girer çıkarsın inş.

hayırlı olsun sende kurtuldun...rabbim analı babalı büyütsn bebişini...

Benimde vaktim geldi sonunda...kızım ters gelmekte kararlı sezeryana karar verildi,p.tesi sabah 11 de giriyorum ameliyata..ALLAH hepimizin yardımcısı olsun..

Herkese selam, geçmiş yapamadım malum sebebim de 9 şubat cumartesi günü 11:19 da epidural sezeryan ile oğlumu kucağıma aldım :) bugun tam 7 günlük olduk zaman nasıl geçti anlamadım bile,kalabalık ve koşuşturmadan internete giremedim. 3920 52 cm doğdu güzel oğlum, darısı bekleyenlerin başına, şimdilik geçmiş yapamadım ama anne olan tüm arkadaşlarımı tebrik ederim umarım sorunsuz güzel geçmiştir hersey.
Oğlum emiyor sütümde fena değil, doğumdan hemen sonra geldi sütüm sarılık olmadan atlattık, doktorum şekerimden dolayı bebeğimin küvezde kalabileceğini söylemişti çok şükür gerek kalmadı. Uyku değişkenliği yaşıyor hala adapte olamadı bazen geceleri bazende gündüzleri bayağı uyanık oluyor mızıklanıyor.
Epidural sezeryanı tavsiye ederim hala tereddüt edenler varsa, doğumdan sonra odanıza alınınca epiduralin etkisiile 7-8 saat hiç acı ağrı hissetmiyorsunuz sonrasında yapılan ağrı kesiciler geceyi sorunsuz atlattım, ağrı pompası takmışlardı zaten istediğin zaman ağrı kesici yapabiliyorsun kendine, sütümün hemen gelmeside onun sayesinde oldu bence birde psikolojik iyi düşünün iyi olsun, cevremde epidualden korkan (herseyi yaşayıp göreceksin ne gerek var diyen bir sürü kişi olmuştu) kişilerden etkilenmeden bunu tercih ettiğim için mutluyum çünkü o anı insan hayatında kaç kere yaşayabilir ki en azından benim için tek olma ihtimali çok yüksekti :) Şimdi yeni bir hayat başladı o hayata bizde onunla olan hayata alışacağız umarım bu yolda hersey güzel geçer. Sormak istediğiniz birsey varsa seve seve cevaplarım, şimdilik hoşçakalın , sevgiler...

maşallah canım sıze hayırlı omurlu olsun
hayırlısı ıle al kucagına bebegını

[/QUOTE]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…