2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

Goz yaslari icinde okudum hikayeni... Bende sali sabahi giriyorum sezeryana, senin gibi normal isterken cati muayenesinde agri esigimin cok dusuk oldugunu anladik ve ani bi kararla sezeryana karar verdik. Allah uzun omurler versin bebegine...

slm kızlar nasılsınız neler yapıyosunuz çok uzun süredir topiğe
giremedim çünkü rabbime binlerce kez şükürler olsun doğum yaptım
şimdi 11. günündeyiz o minikten fırsat pek kalmıyo buraya girmeye herkes
iyi mi hiç geçmiş okuyamadım ama mutlaka doğum yapanlar vardır
doğum yapan herkese hayırlı olsun, inşallah diğer henüz doğum yapmayan
annelerimizi de rabbim sağlıklı sıhhatli bi şekilde kurtarsın .

Allah bagıslasın cnm insallah tüm agrılar gececek bikac güne her işe yetişicez

Masallah tombis bebegine cok tatli. gozler de renkli galiba.
ins dikislerin cabucak iyilesir ben de cok korkuyorum o dikislerden...

Çok sagol cnm iyilesmeye basladı biraz biraz, biraz daha sabır diyorum ben de fazla var seninki belki de hic olmaz benden sonra gelip 15dk da bebegi cıkartan kızda hic dikis yok mesela. Allah herkese öyle dogum verir umarım.

sızeeeeee cok guzelmiş denız kız
Saol teyzesi

Maşallah maşallah allahım benım gıbı bekleyen herkese nasip et
Amin cnm hayırlısı ile sen de kucagına al insallah.

Allah bağışlasın maşallah canım:))
Saol cnm

Olsun cnm ya tarih hic önemli degil. Saglıkla dogsun hastalanmadan güzel güzel büyüsün insallah.

göğüse sürülen kakao yağı yağ kvamındamı olak krem gibimi eşim almaya gitti 2 çeşit var demişlerr cep bkliorum

krem olandan canım. ancak ben 1 aydır çekiyorum o da pek işe yaramadı ben de. çözümü buldum sayılır 2 gündür daha iyiyim şükürler olsun. evicap var kapsül iğneyle deliyorum onu göğsüme sürüyorum sonra havalandırıyorum biraz. o emildikten sonra üstüne madecassol sürüyorum yine emilmesni bekliyorum sonra göğüslerimin üstüne bez kapatıyorum hatta kalkan da kullanabilirsin delikli olanı. sütyen takma göğüs pedi kullanma. çünkü nemli kaldıkça yaralar kapanmıyor en azından benim öyle. ben çözümü böyle buldum sen de bir dene istersen. emzirmeden önce ve sonra da göğsüm karbonatlı gül sulu suyla siliyorum..

selam anneler..bugün 19. günümüz ve ben anca tam olarak iyileştim sonunda dikişlerimde kendi kendine düştü..kızçemde iyi allaha şükür ama başladı annesine huysuzluklar yapmaya :)) emerken uyuma huyu başladı şimdide ...kollarım ağrıyor ama emsin yeter :))günlerimiz dolu dolu geçiyor ,kızımla uğraşırken lavoboya gitmeyi unutuyorum hep :)) ziyaret eden herkezin bir fikri olması ve şöyle yap, böyle bak diye can sıkıcı konuşmaları dışında şimdilik şikayetimiz yok :)) anam herkezde ne çok biliyormuş anlamadım ...sinirlerimi bozuyorlar :))

He diyip gecicen :)

Çok sagol cnm iyilesmeye basladı biraz biraz, biraz daha sabır diyorum ben de fazla var seninki belki de hic olmaz benden sonra gelip 15dk da bebegi cıkartan kızda hic dikis yok mesela. Allah herkese öyle dogum verir umarım.
amiiin ağzından bal damliyo :))

Anneler yavaş yavaş ilk yazılarini yazıyorlar bekleyenler de sabırsızca bekliyor :)
Bebeğini güle güle büyüt... Duan için tesekkur ederiz :)

merhaba kızlar,
uzun zamandır giremiyorum. takip edemiyorum çoğunuzu. çoğumuz doğum yapmış. almışsınız kucağınıza. allah analı babalı büyütsün. darısı benim gibi doğurmayı bekleyenlerin başına. 40+0 olduk bugün. annem ve kayınvalidem bizde ilk torun olduğundan başımdalar. her gün doğurmam için uğraşıyorlar. şu an her şey normal. sancım yok. bebğin kalp atışları normal suyum da iyi. ama tosbak oğlum biraz. çatım da darmış. doktor salı gününe kadar gün verdi. o zamana kadar doğmazsa sezeryan olucam. çok korkuyorum sezeryandan. ama 3700 ü geçerse kilosu sıkıntılı olacakmış. dua edin bana olur mu????

ah canım benim doktorumda 20 şubat dedi sonra ya suni sancı ya sezeryan niye gelmemekte ısrar ediyolar anlamıyorum. benimkide 3400 doktor çok rahat normal doğurursun dedi tabi kızım gelmeye karar verirse

doktor ne derse onu yap sezeryandan korkma bebek gecikince kakasını yapabiliyor ona dikkat et o yüzden sezeyan olmak istememezlik yapma yavrun sağlıkla kucağında olsunda yeter..

oyyyyyy yer onu meltem teyzesı hosgeldı ıncı kızzzzzzzz

göğüse sürülen kakao yağı yağ kvamındamı olak krem gibimi eşim almaya gitti 2 çeşit var demişlerr cep bkliorum
kusura bakma gec gordum canım , benımkısı kavanozda baya katı kıvamda bır yagdı kalıp halınde meme basına surdum ben memenın sıcaklıgı ıle erıyor

kızlar doğum yapacaklara söylüyorum....bebeğiniz doğar doğmaz 1 çay kaşığı nar suyu verin..çantanıza narı koymayı unutmayın...ben çok faydasını gördüm rabbimin izniyle...sizinde görmenizi isterim deneyin...haaaa bu arada faydası ne derseniz,gaz sıkıntısı yaşamıyor bebek...

Kızlar bana bir bakın hele
Sabah namazından beri belim, böyle tam kuyruk sokumum regl ağrısı gibi ağrıyor, gün boyunca hiç geçmedi. Bu şimdi yalancı doğum sancısı mı, doğum mu yaklaştı, nedir? Yarın muayenemiz var ama size özellikle doğum yapanlara sormak istedim,
annem zaten bu gece rüyasında nişanımın geldiğini görmüş, ki kendisi birşeyleri önceden görmede şöhret sahibidir, bi de üstüne bu geçmek bilmeyen ağrı. Hayır olsun inşallah.

kumpırella benimde aynı sabahtan beri belimde bir adet agrısı var galiba dogum yakın. benı korkular sardı ogluşumun gelmesinden cok cekecegım acıya odaklandım kendime cok kızıyorum:;(

Benimde belim agriyodu gecti comelme hareketi egilme kalkma pilates topuyla kas guclendirmeyapiyorum ama oglumun keyfi yerinde masallah cuma kontrolum var o zamqna kadar bakalim ne olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…