- 21 Ocak 2013
- 213
- 0
- 66
- Konu Sahibi papatya3459
-
- #43.561
teşekkür ederim cevabın içinBen yeni primaya gectim.dogumdan beri huggies kullanmistim.ama 1 aydan sonra 3 e gecmistim.huggiesi yeni biraktim.prima daha ince ve daha yumusak.bel ve bacak yerleri cok elastik sikmiyo.yazda geldi daha rahat gibi.sen 3numaraya gec daha rahat.ben 4e gecicem 3 kucuk gelmeye basladi.
masallah sızeeeeehepinizin bebeklerinize maşallah birbirinden güzeller benim oğluşta 73 günlük oldu teyzeleri bizde keliz arkada azcık saçımız var yenileride yavaş yavaş çıkıyor.. Eki Görüntüle 696893 Eki Görüntüle 696894 Eki Görüntüle 696895 Eki Görüntüle 696896
valla ben bırsuru cıngırak aldım daha ılgısını cekmıyor donence ıle konusuyor dah acokkızlar bebişleriniz hangi oyuncaklarla oynuyor
ben ne alacağıma henüz karar veremedim de :44:
ne tavsiye edersiniz
masallah sızeeee zeytınyagı sur yarımsaat bekme sonra agız bezı ıle sıl sonra yıka ruzgarında vardı boyle gectı bı keredeEki Görüntüle 697009 Eki Görüntüle 697010
selam teyzeleri
buda benim sıpam
baya büyüdük ama oğlum bu ay fazla kilo almadı
doktor ameliyattan olabilir dedi
bu arada bizde elimizi emmeye başladık
emziğini tutup çıkarıyo el,ni sokuyo ağzına
gasiba benim oğlumunda kaşlarında konak var
geçen banyosun da yağ sürüp yıkadım ama pek işe yaramadı
sürekli kaşlarını kaşıyo derken suratını çizip kanatıyo
Canım çok teşekkür ederim, kızım ilerde beni yoracak mı bilmiyorum :) hamileyken hayırlısıyla rahat bir doğum olsun diye hatim indirmiştim, çok şükür, sezaryenin ikinci günü yaşadığım ağrılar dışında iyi bir doğum oldu. Kızımı hayırlısıyla kucağıma alınca b kez de hayırlı bir evlat olsun diye hatim indireceğim demiştim, başladım şimdi yeni hatime. Benim gücüm bu dünyanın kötülüklerinden onu korumaya yetmez, Allah'a emanet artık.
Allah hepimizin evladını hayırlı kılsın, iyilerle karşılaştırsın. Kızım canımı yakmasın, yaramazlık yapmasın
Baharrr masallah ya ne tatli bebegin var)
tamam canım bide dediğin emzikten deniycem aynen dediğin gibi diliyle dısarı atıp öğürüyor hemenbenim oğlanın geçen cuma yapmıştı kakasını
bugün hiç yapacakmış gibi durmuyor
kayısı hoşafı falan içeceğim bakalım
dr etkisi olur dedi
kim yazmıştı hatrımda değil ama humana nın gece çayını kesince kaka yapmaya başlamış bebek
bende gece çayı ve rezene çayı veriyordum
birkaç gün vermeyeyim bakalım
canım emzik olarak nuk un silikon emziğini tavsiye ederim
benim oğlanın da emzikle pek arası yok
iki emip diliyle dışarı atıyordu bu silikonu
bende wee nin emziğini alıp denedim
hangisini emecek diye
wee yi hiç ağzına almadı öğürdü resmen
tekrar nuk u verdim daha istekli emiyor şimdi
birde uyumaya yakın ağzına verirsen daha kolay alışıyor emziğe
meraba anneler maşallah bebişlere Rabbim hepsine uzun ömürler nasip etsin... ya benim saçlar 1 haftadır acayip dökülüyor benim gibi saçları dökülen varmı aranızda... acaba bi vitamin eksikliğindenmi oluyoki...
valla canım inşallah oğluşdan yapabilirsem deniyim ohhhhhhh bizim tosbalak nasıda uyur.... maşallah ona...Evet canım o turşu işte bu turşu.Kayınvalidem geldi,normalde durmayan,seste uyumayan,kundağa girmeyen,memeden ayrılmayan bu turşu kayınvalideme tam dersi davranıyor.Kadında bu mu durmuyordu deyip duruyor,çıldırıyorum.Şapkayı seviyoruz teyzesi,Ankara soğuk olunca çıkarmıyorum.Biz de senin zuzu gibi saçlıyız.
Eki Görüntüle 696160
Canım senin için bi örnek yaptım.Insert image tıkladıktan sonra dosyaları seç e tıklıyorsun,resimlerimden seçtikten sonra eklentiyi yükleye tıklıyorsun yükleniyor.Yüklenmiş olanların sonunda çarpı işareti var,ona tıklarsan yüklü olanları kaldırabilirsin.Koyda Eymenimizi görelim.
öncelikle cevabın için teşekkürler canım... o zaman keloş oğlana döncez desene...canım ben saçımı kestirirken kuaförüm doğumdan sonra saçın 1 yıl döküldüğünü söyledi ne kadar doğru bilemem ama doğru olmasa söylemezdi her halde
bende sivaslıyım :)benim 58imi görmemişsin..
sağol canım
evet ben sivaslıyım
toprağız heralde
kıyamam yaaa hersey ustuste geldı sana daaa nazar mı var goz mu var okutcanmı ufletcenmı kursunmu dokturcen yapp bıseyler bebegım yaaaaaaherkese iyiakşamlar kızlar ortalık sakin bebişlerle uğraşıyosunuz galiba benimki uyuyor mışıl mışılkızlar dün küvezde kaldığımız için abr işitme tesstimiz vardı. sağ kulağımız testen geçemedi. kbk doktorunada gösterdik tıkalıda değil. şimdi bi üst test var onu yaptırmamız gerekiyor. testi yapan tekk taraflı işitme kaybı nadir bi durumdur diyor ama yine de ihtimal var. ama bu testen geçemeyip diğerinden geçenler varmış yada bu test sadece işitme var yada yok diye gösteriyormuş diğer test desibeli ölçüyormuş. amaan kafam çok karıştı şu iki aydır farklı farklı şeyler duyuyorum. rabbim beterinden korusun en azından bi kulağımız kesin duyuyor. artık ne düşüneceğimi şaşırdım. yarın çektireceğimiz eeg yide dün çektirdik doktorumuz okuduysa yarın sonucunu alıcaz yarın hayırlı haberler duyarım inş. yüreğimde kocaman bi hüzünn var ama bunun üstesinden gelecem. şükretmek için biçok sebep var. kızımın kalbi atıyor ya rabbim dualarımı duyar inş.
kıyamam yaaa hersey ustuste geldı sana daaa nazar mı var goz mu var okutcanmı ufletcenmı kursunmu dokturcen yapp bıseyler bebegım yaaaaaa( rabbım hayırlısını versın kızına ve sana da saglık huzur ve mutluluk verısn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?