2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
Ben yeni primaya gectim.dogumdan beri huggies kullanmistim.ama 1 aydan sonra 3 e gecmistim.huggiesi yeni biraktim.prima daha ince ve daha yumusak.bel ve bacak yerleri cok elastik sikmiyo.yazda geldi daha rahat gibi.sen 3numaraya gec daha rahat.ben 4e gecicem 3 kucuk gelmeye basladi.

teşekkür ederim cevabın için
bende primaya geçmeyi düşünüyorum ama bez değişince pişik yapar diye korkuyorum

kızlar bebişleriniz hangi oyuncaklarla oynuyor
ben ne alacağıma henüz karar veremedim de :44:
ne tavsiye edersiniz

Benimkine pisik yapmadi.kagit gibi bez yok gibi.oyuncak demissin.benim ilk kizim pet siseye bayiliyodu oyuncak cok oynamadi.bide poseti sisirirdim az o ses yaptikca cok hoslanirdi.

masallah sızeeeee
kızlar bebişleriniz hangi oyuncaklarla oynuyor
ben ne alacağıma henüz karar veremedim de :44:
ne tavsiye edersiniz
valla ben bırsuru cıngırak aldım daha ılgısını cekmıyor donence ıle konusuyor dah acok

masallah sızeeee zeytınyagı sur yarımsaat bekme sonra agız bezı ıle sıl sonra yıka ruzgarında vardı boyle gectı bı kerede

Amin canim.. bende cok dua ediyorum ki hayirli bir evlat ve kul olsun.. ben de netten aciyorm kuran..hayirli seyler dinlesin oglum..

tamam canım bide dediğin emzikten deniycem aynen dediğin gibi diliyle dısarı atıp öğürüyor hemen

meraba anneler maşallah bebişlere Rabbim hepsine uzun ömürler nasip etsin... ya benim saçlar 1 haftadır acayip dökülüyor benim gibi saçları dökülen varmı aranızda... acaba bi vitamin eksikliğindenmi oluyoki...

canım ben saçımı kestirirken kuaförüm doğumdan sonra saçın 1 yıl döküldüğünü söyledi ne kadar doğru bilemem ama doğru olmasa söylemezdi her halde

valla canım inşallah oğluşdan yapabilirsem deniyim ohhhhhhh bizim tosbalak nasıda uyur.... maşallah ona...

herkese iyiakşamlar kızlar ortalık sakin bebişlerle uğraşıyosunuz galiba benimki uyuyor mışıl mışıl kızlar dün küvezde kaldığımız için abr işitme tesstimiz vardı. sağ kulağımız testen geçemedi. kbk doktorunada gösterdik tıkalıda değil. şimdi bi üst test var onu yaptırmamız gerekiyor. testi yapan tekk taraflı işitme kaybı nadir bi durumdur diyor ama yine de ihtimal var. ama bu testen geçemeyip diğerinden geçenler varmış yada bu test sadece işitme var yada yok diye gösteriyormuş diğer test desibeli ölçüyormuş. amaan kafam çok karıştı şu iki aydır farklı farklı şeyler duyuyorum. rabbim beterinden korusun en azından bi kulağımız kesin duyuyor. artık ne düşüneceğimi şaşırdım. yarın çektireceğimiz eeg yide dün çektirdik doktorumuz okuduysa yarın sonucunu alıcaz yarın hayırlı haberler duyarım inş. yüreğimde kocaman bi hüzünn var ama bunun üstesinden gelecem. şükretmek için biçok sebep var. kızımın kalbi atıyor ya rabbim dualarımı duyar inş.

kıyamam yaaa hersey ustuste geldı sana daaa nazar mı var goz mu var okutcanmı ufletcenmı kursunmu dokturcen yapp bıseyler bebegım yaaaaaa ( rabbım hayırlısını versın kızına ve sana da saglık huzur ve mutluluk verısn

sorma meltem bende anlamadım. rabbimden gelen sorgulanmaz ama neden diye düşünüyorum ama bulamıyorum. hamileliğimin başında düşük riski vardı kanamam oldu çünkü ama kanama odakları hep bebişimden uzaktaydı. kızımın gelişimi hep iyiydi testler hep güzel geldi. bi doğdu söylemedikleri hastalık kalmayacak neredeyse. anlamıyorum. doktora götürmek ve dua etmekten başka şansım yok dediğin gibi bi de alternatif tıp dediğimiz şeyler yapılabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…