2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
Canım bende kamuda ogretmenim bir dilekce yazıyorsun isyerindekiler anlatır sana sonra dogum paranı alıyorsun ama ben alamadım cınku bebek benim uzerime degil esim kendi uzerine aldı bebegi yani bakmakla yükümlü oldugu kisiler arasına o yuzden dogum parasını o alacak ama ugrasmadı daha

bende bankacıyım doğumdan sonraki ilk ay 100 lira gibi bi fazla yattı sonra normal maaşım bu aya kadar yattı bu aydan sonra ücretsize başladım 3 ay daha. ayrıca biyerdenn bidaha bi doğum parası falan almıcam herhalde tamda bilmiyorum ama özel bankada çalışan yada tanıdığı doğum izni kullanan varsa biliyosa paylaşırsa sevinirim

Teşekkür ederim.
Bizde muhtemelen başlarız bakalım doktorumuz ne verecek..
Biran önce yedirme konusunda hevesleniyorum, nedendir bilinmez
Böyle kaşık kaşık vereyim istiyorum

kızlar benim kız sadece anne sütü alıyo ama çok az tattırsammı diyorum şeftali kiraz falan azcık suyunu yalatma şeklinde su içmiyor çünkü hiç hangi meyveler verileblir 4 aylık sayılır artık kiraz şeftali elma muz olabilirmi karpuz çilek zararlıymış sanırım

ıyıyz canım sen nasılsın kızcen nasıllllll??? ruzgar pasanın meyvelerıyle ugrasıyorum ıste bende

oyyyy paşa paşa tam paşa aman ne olsun canım çalışıyorum işte yıllık izine çıkıcam onu bekliyorum daha yeni geldim ama :) bizde başladık bugün canım elma suyuyla bakalım kızçe ne olsun anammm üzülüyorum yaww yada ben fazla takıyorum bilmiyorum ama yemiyor meltem valla anlamadım canım hiç ne oldu böyle yemediği içinde kilo almıyor 4 ayda 2450 gr aldı bugün sma mama aldım bakalım bunu yiyecekmi biberonun ucuyla oynuyor yemiyor aklım hep onda valla öyle işte doktora gittik cumartesi idrar yollarında enfeksiyon varsa o yapar dedi tahlil yaptık çok şükür bir şey çıkmadı ama neden böyle iştahsız anlamadım çok takıyorum valla bildiğin gibi değil sabah 5,5 ta 90 cc yaptım uykusunda yedirdim yedi doktor 2 saatte bir 90 cc verin dedi 7,5 ta yaptım memenin ucuyla oynuyor yemiyor anlamadım kuzum bakalım

sukru atlatmıssınız , valla patlatana kadar zor yaaa bosuna korkutmuslar senı ama dıger dısler patlarkende zorlanabılır

bende regl olmadım henuz buyuk oglumda 7. ay olmustum bakalım bakalımmm

doktorumu aradım.4.aydan sonra normal olmam dedi.ama fazla olman normal değil dedi.bi ilaç verdi ağrı kesici ama ağrı kesici özelliği için değil kanama kesici özelliği için veriyorum 2 gün kullan kesilmezse ara dedi.voltaren 75 mg sr verdi.bakalım akşam içecegim.

ıstahsızlık bızde de var emmıyor yemıyor bugun kayısı yaptım cok da zor cıktı suyu ıcmedı 1 gram bıle

doğum parası nedir?kimlere veriliyor.ben kamuda çalışıyorum.ne kadar ve ne zaman aldınız??

merhaba ben mart annesiyim ve öğretmenim.okula dilekçe verdim+doğum belgesi+bebeğin nüf.cüz fotokopisini verdim. 184 tl doğum parası aldım. kamuda çalışanlar 184 tl,özel sektörde çalışanlar ise 90 küsur lira alıyor.ayrıca okul idaresine, aile durum bildirimi verdim(her ay 30-40 lira gibi çocuk yardımı yatacak)

Son düzenleme:

teşekkür ederim.bende doğum parası diyince iyi bi para sandım ama değilmiş malesef

cerrahi dr var diosa vardr hayır ya ne anestezisi hemen aleti dilinin altına koyup kesio 2 bebegimdede vardı bi tanesinde ip in ucu diş cıkan yerdeydi kestirdik aglamadı bile kanamıoda korkma hiç o zaten fazlalık gibi bişi acımazmış ama bn 2 bebegimdede yeni dogdugında kestirdim büyüyünce acır belki diyerek beklemedim evet konusmasını etkiliomuş r harfini y die söylerlermiş. korka hiç bilmez bebegin

Yanlis sormus olabilirim kusura bakmayin. Ozel sektorde calisip sgkdan analik paranizi aldiniz mi? brut maasin yuzde 75 ni oduyorlar. Raporlu oldugun surece sirket maasini odemiyor cunku.

Ben de şimdiye kadar hep acır diye bekledim, kıyamadım ama sen de içimi rahatlattın. Hemen hallettireceğim, konuşmasında sıkıntı oluyorsa o vebalin altına girmek istemem.

kızım buaralar sürekli kulağını çekiyor acaba neden?böyle bir durum yaşayan var mı aranız da?

benim kızımda aynısını yapıyo cnm bi 10gündür emerken bile açıkta kalan kulağını arkasından eliyle çektirip bırakıyo defalarca uykusu gelince yapıyo gibime geliyor benm ama sanki kaşınıyo gibide geliyor elletiyoda ağrısı olsa elletmez diyolar bilen doktoruna soran varsa nedenini biliyosa paylaşırsa sevinirim bizim kontrole 10 gün var daha ozaman sorabilirim anca

bizim de kontrolümüze 10 gün var ozaman sorayım.

kızım buaralar sürekli kulağını çekiyor acaba neden?böyle bir durum yaşayan var mı aranız da?

benm kızımda dört gündür aynı hareketleri yapıyo...beş gün önce doktordaydık,bütün kontrollerini yaptı,kulağınada baktı..bi sorun yok...ellediğim zamanda hoşuna gidiyo...belki kaşınıyodur die düşünüyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…