- Konu Sahibi papatya3459
-
- #44.881
Canım bende kamuda ogretmenim bir dilekce yazıyorsun isyerindekiler anlatır sana sonra dogum paranı alıyorsun ama ben alamadım cınku bebek benim uzerime degil esim kendi uzerine aldı bebegi yani bakmakla yükümlü oldugu kisiler arasına o yuzden dogum parasını o alacak ama ugrasmadı dahaamin Allah isteyen herkese nasip etsin
canım bikaç ay düzensiz oluyormuş
canım chicco nunda anne göğüs ucuna yakın kauçuk uçlu biberonu var ben onu kullanıyorum çokda memnunum.alternatif olarak deneyebilirsin
doğum parası nedir?kimlere veriliyor.ben kamuda çalışıyorum.ne kadar ve ne zaman aldınız??
başladık canım başladık ek gıdalara birinci gün 1 çay kaşığı elma suyu ikinci gün 1 tatlı kaşığı üçüncü gün 1 çorba kaşığı dördüncü gün 1 kahve fincanı diye bakalım ne yapacak kız aventin anne göğüs ucu şeklinde olan biberonundan kullanıyorum normal aventimde var onumu kullansam acaba inş. sever bakalım canım kuzummmmm
ıyıyz canım sen nasılsın kızcen nasıllllll??? ruzgar pasanın meyvelerıyle ugrasıyorum ıste bendemeltemmmmmmmmmmmmmmmm nasılsın canım rüzgar nasıl
ıyıyz canım sen nasılsın kızcen nasıllllll??? ruzgar pasanın meyvelerıyle ugrasıyorum ıste bende
sukru atlatmıssınız , valla patlatana kadar zor yaaa bosuna korkutmuslar senı ama dıger dısler patlarkende zorlanabılır
bende regl olmadım henuz buyuk oglumda 7. ay olmustum bakalım bakalımmm
ıstahsızlık bızde de var emmıyor yemıyor bugun kayısı yaptım cok da zor cıktı suyu ıcmedı 1 gram bılekızlar benim kız sadece anne sütü alıyo ama çok az tattırsammı diyorum şeftali kiraz falan azcık suyunu yalatma şeklinde su içmiyor çünkü hiç hangi meyveler verileblir 4 aylık sayılır artık kiraz şeftali elma muz olabilirmi karpuz çilek zararlıymış sanırım
doğum parası nedir?kimlere veriliyor.ben kamuda çalışıyorum.ne kadar ve ne zaman aldınız??
merhaba ben mart annesiyim ve öğretmenim.okula dilekçe verdim+doğum belgesi+bebeğin nüf.cüz fotokopisini verdim. 184 tl doğum parası aldım. kamuda çalışanlar 184 tl,özel sektörde çalışanlar ise 90 küsur lira alıyor.ayrıca okul idaresine, aile durum bildirimi verdim(her ay 30-40 lira gibi çocuk yardımı yatacak)
dilinin altında öyle bi bağ var canım baktımda
dr a gidince ilk iş bunu soracam
kadın ağznın suyuyla ilgili yorum yaparken kafasını yokluyordu ömerin
bıngıldağını bi kaç kez yokladı
var var bunun dilinin altında bağ var diyor
bıngıldaktan nasıl anlaşılıyo şoklardayım iki gündür
ben çok öpüyorum yanaklarını
sabrederim yeterki geçs
canın herkese bebeginin bıngıldagını elletme bence ama cok kafana takma ya dil altı benim 2 bebegimdede vardı ilk oglumda hele ipligin ucu ilk cıkan diş yerine baglıydı yani fazlaydı 2 haftalıkken dr kesti aglamadı bile kanamadıda bu bebegimde normal denecek kadar vardı onuda dr hemen kesti tabi bn 2. ci olmasına ragmen acımıcagını bilsemde içerde duramadım esim tutuyor böle durumlarda bebegimi dilini cok dısarı cıkaramaz dil altı olan bi de ona bak varsada üzülme cok önemli bişi degil ama dil altını aldırmazsan r harflerini söyleyemezmş büyüdügünde bilgin olsun korkma canım yaaa bebişin bilmez bileee fıtık ameliyatı oldular pasalar dayndılar cok sükür bunamı dayanamıcaklar. ama bence su akmanın dil altıyla alakası yok benimki kestirmeme ragmen gecen ay akıodu hatta 2 gündür dayanamadım sıkı sıkı öptüm yine akmaya başladı bilmem tesadüfmü
Yaaaaa benim oğlumda da dilbağı var. Ay sonunda çocuk cerrahına götüreceğim. Kesi yapılırken anestezi verildi mi ve ağrı yaptı mı? Beslenmesinde problem yok ama konuşmasını etkiler diye korkuyorum. Ben de kestireceğim.
cerrahi dr var diosa vardr hayır ya ne anestezisi hemen aleti dilinin altına koyup kesio 2 bebegimdede vardı bi tanesinde ip in ucu diş cıkan yerdeydi kestirdik aglamadı bile kanamıoda korkma hiç o zaten fazlalık gibi bişi acımazmış ama bn 2 bebegimdede yeni dogdugında kestirdim büyüyünce acır belki diyerek beklemedim evet konusmasını etkiliomuş r harfini y die söylerlermiş. korka hiç bilmez bebegin
kızım buaralar sürekli kulağını çekiyor acaba neden?böyle bir durum yaşayan var mı aranız da?
kızım buaralar sürekli kulağını çekiyor acaba neden?böyle bir durum yaşayan var mı aranız da?
benim kızımda aynısını yapıyo cnm bi 10gündür emerken bile açıkta kalan kulağını arkasından eliyle çektirip bırakıyo defalarca uykusu gelince yapıyo gibime geliyor benm ama sanki kaşınıyo gibide geliyor elletiyoda ağrısı olsa elletmez diyolar bilen doktoruna soran varsa nedenini biliyosa paylaşırsa sevinirim bizim kontrole 10 gün var daha ozaman sorabilirim anca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?