- Konu Sahibi papatya3459
-
- #44.901
sinemmmmmmmmmmmmm iyiyim canım sen nasılsın ne zamandır denk gelemiyoruz oğluşun nasıl işe başladım kız ben nisanda iyiyim çok şükür kızımda iyi canım benim nasıl sevindimmmm
ben de seni bulduğuma sevindim bizim dönem den fazla kişi kalmadı bende çok nadir giriyorum meltemin maşallahı var bu konuda seviyom kız sizi bana gelince ilk günlerde zorlansam da şuan herşeyi rayına oturdum bi tek dışarı çıkamıyorum ama evlat herşeye değiyor buda benim eymen paşam ve prensesim elam elanın fotosu eymenin doğduğu gün hastanede çekildi bu arada elayıda eymeni de aynı oda da aldım kucağıma
ben de seni bulduğuma sevindim bizim dönem den fazla kişi kalmadı bende çok nadir giriyorum meltemin maşallahı var bu konuda seviyom kız sizi bana gelince ilk günlerde zorlansam da şuan herşeyi rayına oturdum bi tek dışarı çıkamıyorum ama evlat herşeye değiyor buda benim eymen paşam ve prensesim elam elanın fotosu eymenin doğduğu gün hastanede çekildi bu arada elayıda eymeni de aynı oda da aldım kucağıma
heee ben emektar emeklııı :d buraları bos bırakamıyorum 9 ayımız gectı nede olsa yaafffmaş. benim tosunuma hiç sorma bende hiç bakamıyordum saolsun meltem hiç ihmal etmiyor buaları bende çalışmaya başladım yeni yeni bakıyorum canım öp kuzularını benim yerime
saolasın canım benim aynen vallaheee ben emektar emeklııı :d buraları bos bırakamıyorum 9 ayımız gectı nede olsa yaafff
maasa baglıcak benı admınstorlarsaolasın canım benim aynen valla
maasa baglıcak benı admınstorlar
deniz değiştirdinmi biberonun ucunu sen
oooojjj geldınnnn bacımmm nerlerdeydın sennnn gozumuz yollarda kaldı ozlettın beee:)doğumdan sonra giremedim arkadaşlar..nolur kusuruma bakmayın..inşallah bundan sonra aranızda olacam..herkesin bebeği tekrardan hayırlı olsun..
teşekkür ederizzzzz amin canım cümlemizinkini işemi başladındoğumdan sonra giremedim arkadaşlar..nolur kusuruma bakmayın..inşallah bundan sonra aranızda olacam..herkesin bebeği tekrardan hayırlı olsun..
banamı dedin cnm benimki meme emiyo kızzz daha ek gıdaya geçmedik o başkasıydı kuzum okumuştum bende
cıkkkks once sen koy once ben seveyım seker paremı bananeeeeeeeeeeeeAllah iyiliğini versin emi ne güldüm kız rüzgarım ne yapıyor canım benim yeni bir foto koyda bakayım kuzuma
cıkkkks once sen koy once ben seveyım seker paremı bananeeeeeeeeeeee
hemen ama bizim yeni fotosu yok canım ya işte benimmmm kuzummm
çok tatlı cnm ya maşallah saçları gür gür benimkinde saçlar azcık uzamıyo daha hiç kel kız bizimki
maş. benim tosunuma hiç sorma bende hiç bakamıyordum saolsun meltem hiç ihmal etmiyor buaları bende çalışmaya başladım yeni yeni bakıyorum canım öp kuzularını benim yerime
pınarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nasılsınnnn nerelerdesin hiç uğramıyorsunnnn
çok hızlıyımdır 2010 dn buyana günlerim hamile ve doğumla geçtimaşallah ikisinede sen 2.yide yapıp bitirmişin işi tabi 3ü düşünmüyosan biz daha 1.deyiz buarada ufaklığın gözleri renkli galiba
dimi kız ne çene yapardıkheee ben emektar emeklııı :d buraları bos bırakamıyorum 9 ayımız gectı nede olsa yaafff
yavrum hoşgeldin sefa getirdin özlemişim senidoğumdan sonra giremedim arkadaşlar..nolur kusuruma bakmayın..inşallah bundan sonra aranızda olacam..herkesin bebeği tekrardan hayırlı olsun..
hemen ama bizim yeni fotosu yok canım ya Eki Görüntüle 734269 işte benimmmm kuzummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?