2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
ben sırf bu yüzden sezaryan oldum canım

aynen cnm aynen bende korkudan panikten daha hamileliğimi öğrenir öğrenmez sezeryan istedim bende aman gecemi olur gündüzmü ya yetişemezsem canlı canlı keserlerse çok canım acırsa okadar sancıya katlanamam diye aldırdım 10gün önce hatta bi ara sancılarım vardı hastanedemi kalsam ya evde suyum gelirse doğum başlarsa sezeryan yapmazlar diye

Aynenöyle.. ama isteyerek oldu eşimin yaşı geçmişti birazcık ondan dolayı canım

benimde cnm hemen daha 1. ay dolmadan hamileliğimi öğrendik bizde yaşta değil eşim çok istiyodu bende şu balayı geçsin bursaya dönünce bakarız çaresine korunuruz falan dedim korunmaya kalmadan bebişim oldu iyikide oldu

ben aptamil 1 veriyorum canı bugün sma aldım bakalım bunu ne yapacak umarım severde yer

Aptamil 1'i gaz ve kabızlık probleminden dolayı doğrudüzgün kullanamadım hiç..
1200gr almıştım hatta kaldı öyle..
Sma kullanıyorum bende..
Çok memnunum kızımda çok sevdi ve maşallah yaradı da...
Sma'yı tavsiye ederim..
Ama diğer mamalardan biraz pahalı..
Sizin ki sırf mama ile mi besleniyor?
Kaç cc yiyor günde?
Bizim kız 750 içiyor..

Allah bağışlasın yavrularımızı

aldım canım sma bakalım sevecekmi inş. kilo almasıda düzene girer evet sadece mam ile besleniyor benimki anne sütü yok işe başladım azaldı sonrada kesildi kız benimki bir içmeye 90 cc zor içiyor günden 5 falan içiyor ama işkence oluyor bize
Merhaba kizlar. Dogum paranizi aldinizmi
merhaba hoş geldin evet aldım canım

geçen ay aldım..süt parası da 95 tl verdiler..
ben ilk 2 ay verdim sonra göğüslerim egzama oldu emziremedim işkenceye dönüştü adeta sağdım sağdım verdim sonra gün geçtikçce azaldı şimdi sırf mama ile besleniyor ama kilosu sağlığı çok şükür yerinde.. benim ki 9gün sonra 4 aylık olucak..geçen ay 6,500 kg 62 cm'di..

maş. benim kuzuma canım benim nazar değmesin inş. bende sırf mama veriyorum çalışıyormusun peki

maş. benim kuzuma canım benim nazar değmesin inş. bende sırf mama veriyorum çalışıyormusun peki

Maşallahh maşallah maşallah
Yok canım çalışıyordum ayrıldım..
Bebeğimi kendim büyütmek istiyorum..
Enazından 1-2 yıl çalışmayı düşünmüyorum..
Heranında yanında olmak istiyorum..
Bir daha gelmez bugünler..
Uyurken bile özlüyorum birde çalışsam ne olur bilemiyorum

anladım en güzeli aslında benim kuzuyada babaannesi bakıyor bu arada kaç cc yapıyorsun içiyor mu hepsini

Yaaaaa benim oğlumda da dilbağı var. Ay sonunda çocuk cerrahına götüreceğim. Kesi yapılırken anestezi verildi mi ve ağrı yaptı mı? Beslenmesinde problem yok ama konuşmasını etkiler diye korkuyorum. Ben de kestireceğim.

inşallah sever güzel bir mama çünkü.. çok eski bir mama anneanem bile zamanında kullanmış..
Nasıl verdiğini anlatır mısın

başladık canım başladık ek gıdalara birinci gün 1 çay kaşığı elma suyu ikinci gün 1 tatlı kaşığı üçüncü gün 1 çorba kaşığı dördüncü gün 1 kahve fincanı diye bakalım ne yapacak kız aventin anne göğüs ucu şeklinde olan biberonundan kullanıyorum normal aventimde var onumu kullansam acaba inş. sever bakalım canım kuzummmmm

ben su bile vermeyip sadece emzirmeme rağmen hemencecik oldu cnm napalım şans. gebeliğe gelincede sorma offf şimdiden stresi bastı Allah isteyenlere versin bizim 2.ye daha çok zaman var

amin Allah isteyen herkese nasip etsin

canım bikaç ay düzensiz oluyormuş

canım chicco nunda anne göğüs ucuna yakın kauçuk uçlu biberonu var ben onu kullanıyorum çokda memnunum.alternatif olarak deneyebilirsin

doğum parası nedir?kimlere veriliyor.ben kamuda çalışıyorum.ne kadar ve ne zaman aldınız??

sukru atlatmıssınız , valla patlatana kadar zor yaaa bosuna korkutmuslar senı ama dıger dısler patlarkende zorlanabılır
bende regl olmadım henuz buyuk oglumda 7. ay olmustum bakalım bakalımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…