- Konu Sahibi papatya3459
-
- #44.861
kızlar ne marka mama veriyorsunuz?:44:
ben sırf bu yüzden sezaryan oldum canım
Aynenöyle.. ama isteyerek oldu eşimin yaşı geçmişti birazcık ondan dolayı canım
ben aptamil 1 veriyorum canı bugün sma aldım bakalım bunu ne yapacak umarım severde yer
benimde cnm hemen daha 1. ay dolmadan hamileliğimi öğrendik bizde yaşta değil eşim çok istiyodu bende şu balayı geçsin bursaya dönünce bakarız çaresine korunuruz falan dedim korunmaya kalmadan bebişim oldu iyikide oldu
aldım canım sma bakalım sevecekmi inş. kilo almasıda düzene girer evet sadece mam ile besleniyor benimki anne sütü yok işe başladım azaldı sonrada kesildi kız benimki bir içmeye 90 cc zor içiyor günden 5 falan içiyor ama işkence oluyor bizeAptamil 1'i gaz ve kabızlık probleminden dolayı doğrudüzgün kullanamadım hiç..
1200gr almıştım hatta kaldı öyle..
Sma kullanıyorum bende..
Çok memnunum kızımda çok sevdi ve maşallah yaradı da...
Sma'yı tavsiye ederim..
Ama diğer mamalardan biraz pahalı..
Sizin ki sırf mama ile mi besleniyor?
Kaç cc yiyor günde?
Bizim kız 750 içiyor..
Allah bağışlasın yavrularımızı
merhaba hoş geldin evet aldım canımMerhaba kizlar. Dogum paranizi aldinizmi
geçen ay aldım..süt parası da 95 tl verdiler..Merhaba kizlar. Dogum paranizi aldinizmi
ben ilk 2 ay verdim sonra göğüslerim egzama oldu emziremedim işkenceye dönüştü adeta sağdım sağdım verdim sonra gün geçtikçce azaldı şimdi sırf mama ile besleniyor ama kilosu sağlığı çok şükür yerinde.. benim ki 9gün sonra 4 aylık olucak..geçen ay 6,500 kg 62 cm'di..aldım canım sma bakalım sevecekmi inş. kilo almasıda düzene girer evet sadece mam ile besleniyor benimki anne sütü yok işe başladım azaldı sonrada kesildi kız benimki bir içmeye 90 cc zor içiyor günden 5 falan içiyor ama işkence oluyor bize
merhaba hoş geldin evet aldım canım
Ben aptamil pre veeiyirdum simdi aptamil 1 gecdik, ama Benim Bebegim cok kustugu icin aptamil ar denicemkızlar ne marka mama veriyorsunuz?:44:
geçen ay aldım..süt parası da 95 tl verdiler..
ben ilk 2 ay verdim sonra göğüslerim egzama oldu emziremedim işkenceye dönüştü adeta sağdım sağdım verdim sonra gün geçtikçce azaldı şimdi sırf mama ile besleniyor ama kilosu sağlığı çok şükür yerinde.. benim ki 9gün sonra 4 aylık olucak..geçen ay 6,500 kg 62 cm'di..
maş. benim kuzuma canım benim nazar değmesin inş. bende sırf mama veriyorum çalışıyormusun peki
Maşallahh maşallah maşallah
Yok canım çalışıyordum ayrıldım..
Bebeğimi kendim büyütmek istiyorum..
Enazından 1-2 yıl çalışmayı düşünmüyorum..
Heranında yanında olmak istiyorum..
Bir daha gelmez bugünler..
Uyurken bile özlüyorum birde çalışsam ne olur bilemiyorum
minik bebek çoktan beri görememiştim seni nasılsın canım
canım her laf diyeni taksak dr dan eve gelmeyz herhalde cok kafayı taktıysan bebeginin agzına bak dilinin altında iplik gibi dilaltına yakın tutan tel gibi bişi varmı benm oglumda vardı dil altı dedi dr hemen aletle kesti cerrah anlıo ama sunu söleyim agzının suyu dil altından akmaz ki korkulacak bişi degildr zaten ama bence yanagını hafifte olsa sıkıyorsanısız copk öpüyorsanız yanakları gevsio ve agzında olusan suyu yutamadan dısarı bırakıo bi süre kimsa öpmesin yanak ellenmesin bak nasıl su akması gidio benimkide öleydi hakkaten artık mendille geziodum sadece 1 hafta denedim bir dahada akmadı diş için su akması 6 ay bitsin öyle belirtileri baslar.
150 cc veriyroum 5 saat arayla..içiyor daha da aranıyor..versem içer ama vermiyorum şimdilik belki dr kontrolümüzden sonra...ek gıdalara başladın mı sen ?anladım en güzeli aslında benim kuzuyada babaannesi bakıyor bu arada kaç cc yapıyorsun içiyor mu hepsini
150 cc veriyroum 5 saat arayla..içiyor daha da aranıyor..versem içer ama vermiyorum şimdilik belki dr kontrolümüzden sonra...ek gıdalara başladın mı sen ?
inşallah sever güzel bir mama çünkü.. çok eski bir mama anneanem bile zamanında kullanmış..oy maş bakalım benimki sevecekmi sma yı evet başladım elma suyu ile
inşallah sever güzel bir mama çünkü.. çok eski bir mama anneanem bile zamanında kullanmış..
Nasıl verdiğini anlatır mısın
ben su bile vermeyip sadece emzirmeme rağmen hemencecik oldu cnm napalım şans. gebeliğe gelincede sorma offf şimdiden stresi bastı Allah isteyenlere versin bizim 2.ye daha çok zaman var
selam kızlar nasılsınız bende 1 şubatta doğum yaptım 11 mayıs da ilk adetimi oldum şimdi ikinciyi olmam lazım ama daha olmadım ne zaman olucak bilmiyorum eskiden hep önceden gelirdi inşallah kazaya kurban gitmem akıntım arttı ve arasıra hafiften kasık ağrım oluyor ikinci adetini olan varmı içinizde eskisi gibi aynı aralıklarda mı adet oldunuz kızlar acil cevap bekliyorum
cumartesi günü doktora gittik kızım 5700 gr çıktı ( 3250 gr doğmuştu ) yemiyor iştahsız dedim doktora idrar kültür istedi temiz çıktı onlarda kızlar ne önerirsiniz yardımlarınızı bekliyorum birde benim kız akşam saat 11 gibi yatıyor sabah 6 da uyanıyor gece mama yapıp veriyorum 2 saatte bir bazen emiyor bazen emmiyor onuda vermelimiyim acaba birde bu çocuk neden kilo almıyor inanın çok üzülüyorum mamayımı değiştirsem acaba sadece mama emiyor bu arada yeni huy edindi biberonun ucuyla oynuyor emmiyor ama
Merhaba kizlar. Dogum paranizi aldinizmi
sukru atlatmıssınız , valla patlatana kadar zor yaaa bosuna korkutmuslar senı ama dıger dısler patlarkende zorlanabılır2 aydır diş ağrısı çeken oğluşum bütün gece uykuda saçlarını yoluyordu.inşallah kısa sürede atlatıcaz artık alttaki 1 dişimizin ucu göründü.artık en zor kısmı diş tam çıkana kadar çok ağrı yapar dediler.inşallah ağrısız atlatırız...birde biz artık tam dönüp 1 2 adım emeklemeye başladık.ben 9 aylıkken yürümüşüm oğlumda bana çekmiş galiba herşeyi erkenden yapıyor maşallah paşama
bende regl olmadım henuz buyuk oglumda 7. ay olmustum bakalım bakalımmmkızlar size bi sorum olacak.ben 18 şubatta yaptım doğumu.daha 4. ayım bile dolmadı yani.ama adet oldum bu pazartesiyani 3 gün önce.bir ay kadar öncede leke gelmişti ama çok az o kadar.şimdi gerçekten oldum .öyle böyle değil.normalde bu kadar çok kanamam olmazdı benim.şimdi çok fenayım.zaten bende kansızlık var.kan kaybından gidecem nerdeyse.öğleye doğru doktorumu arayıp bi soracağım normal mi diye.benim 1 yaşına girmiş bebeği olan arkadaşım var o daha olmamış.ben niye erkenden oldum bu iyi bişey mi kötü bişey mi acaba ?bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?