2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

anam ne kadar güzel yawww daha işe başlamadınız valla süper benim 3 ay olacak işe başlayalı bol bol vakit geçirin kuzularınızla

2. Ay aşısında gelir gelmez fitil vermiştim.ateşsiz atlatmıştık.ama bu ay (( dün aşı olduk.hemşire ateş olursa fitil veya şurup ver dedi bende gelince vermedim.geceye doğru ateşlendi.duş aldırdık şurıp verdik düşmedi dr u aradık fitil verin dedi. Sabaha kadar ıslak bezle düşürmeye çalıştık.sabah 7,5 ta uyudu.11 gibi ağlamasına uyandım.cayır cayır yanıyodu yavrum. Ölçtüm 39.2 (( eşimi aradım hemen.allahtan iş yeri yakın 5dk ya geldi. Koştuk hastaneye.müşahadeye aldılar kan tahlili yaptılar. Efeksiyon çıktı ateş normale inince geldik bir saat önce. Yarın kontrole çağırdı dr. Gece dikkat edin sık sık ateşini kontrol edin dedi. Sğlık için aşı oluyoruz ama nerdeyse sağlığından oluyoduk çok korktum canımdan can gitti. Özel eğitmde çalıştığım için yüksek ateşin nelere sebep olduğunu biliyoru çok korktuuuummm((( çok şükür şimdi iyi uyuyor yavrum. Çok uykusuz kalmıştı mahvoldu. Henüz aşı olmayanlara söylüyoru çok dikkat edin. Aşıdan sonra hemen önleminizi aşın. Allah hepimizin yavrularını korusun AMİN

çok geçmiş olsun ..ebe 2.aşının tamamen aynısı sadece tekrarı dedi bizde rahat atlatmıştık bakalım çıkmadan vermekte istemiyorum..

anam ne kadar güzel yawww daha işe başlamadınız valla süper benim 3 ay olacak işe başlayalı bol bol vakit geçirin kuzularınızla

Hiç izin kullanmadın mı yani? Nasıl dayandın allah sabır versin
Doğumdan önce eşime ücretli iznim bitince işe başlar çalışırım demiştim ama bebişim büyüdükçe ve izin sürem bitmeye yakın vazgeçtim, kıyamadım ona ve onsuz olmaya. Benim ücretli iznim 2 mayısda bitti, işyerim sağolsun süt iznimi toplu kullanmama izin verdi ve oda önümüzdeki hafta bitiyor. Üstüne 2 ay ücretsiz izin almak için anlaştım işyerimle sağolsunlar kolaylıkta sağladı müdürüm :)Maddi olarak zorlanacağız bu aydan sonra ama napalım .Böylece kızım 6.5 ayını geçmiş olacak. Ek gıdalara başlayacak, yemek sorunu olmayacak inşallah, çünkü sadece anne sütü alıyor şimdi.iyi bir bakıcı da bulursam o zamana içim çok rahatlayacak. Ama yine de o zamanı düşünmemeye çalışıyorum

Çok geçmiş olsun, çok üzüldüm kıyamam bebişine. Evet Allahım tüm bebişleri korusun.Amin.
Benim kızımın akşama doğru ateşi çıktı ve 2 gün devam etti, 37.8 geçmemişti ben de doktorun önerisi ile hiçbirşey kullanmadım. Ama huysuz ve huzursuz olmuştu. İnleye inleye uyuyordu.Ama 2 gece uyumadım saat başı uyanamam diye tlf alarm kurup yattım. Gece uyurken çıkarda farketmem diye. O yüzden anneler mutlaka gece sürekli ateşini ölçün aşıdan sonra ve önlem alın...

çok zor oluyor ilk zamanlar 79 günlükken bıraktım ben aklım hep kızımdaydı ama çok şükür şimdi iyiyim

slm kızlar benm oğlanlar karnelerini aldılar,darısı kızıma olsun..eee tabi sizin bebişlerede:))büyük oğlum(enes)teşekkür aldı,ortanca oğlan(eren)1 tane dört hepsi beşle geldi...eller öpüldü,karne paraları alındı...keyifli bi gün yani...kızımda 7.iğnesini oldu...bacakları mosmor oldu,yavrumun...inşlh geçer artık şu bronşit...sağlık ocağımızdaki hemşireler çok iyiler,kızıma çok ilgi gösterdiler...bende bugün onlara kurabiye yaptım götürdüm...çok sevindiler:))şimdi tatil die sokağa fırladılar,artık bir yaz oyun oynarlar doya doya...ahhhhhhhh ahhhh bazen küçüklüğümü özlüyorum,ne güzeldi yaaa....

kızlar çok şükür ateş yapmadı ama ishal oldu daha doğrusu sık yapmıyor ama yaptımı sulu yapıyor aşıdan mıdır arasammı doktoru

ateşi çıkan bebeklere geçmiş olsun ya 2 aylık aşısında ben götürmeden önce ateş düşürücü vermiştim hemşireye dedim keşke vermeseydin dedi her bebrekte olmaya biklir demişti 4 aylık aşısında da vermedim geceleyin saat başı kalkıp ölçtüm en fazla 37 derece çıktı allaha şükür maşallahı var paşamda aşı ateş yapmadı şimdiye kadar her bebeğin bünyesi farklı demek ki tekrar çok geçmiş olsun

kızlar çok şükür ateş yapmadı ama ishal oldu daha doğrusu sık yapmıyor ama yaptımı sulu yapıyor aşıdan mıdır arasammı doktoru

canım doktor kan ilacıda verdi mi sana onu içirdiysen ondan da olabilir benim paşamdada oldu ama 2 günde geçti hemen ama eğer bezi kakasının hepsini emiyorsa bilemem benimkinde birazı kalıyor du çok emdiğinde doktora götürmek gerekiyor muş diye okumuştum

yok acd ye devam etmemi söledi..sordum yan etki olabilir uzun sürerse götrcm

çok zor oluyor ilk zamanlar 79 günlükken bıraktım ben aklım hep kızımdaydı ama çok şükür şimdi iyiyim
Canim bende 2 hafta sonra basliycam ise.. coj uzuluyorum syni zamanda islerimiz cok yogun o tempoys tekrar nadilayak uydururum ustelik uykusuzken sabahlari gozumu bile acamiuorumm (( zor gunler bekliyo benii

Bizimde ogunlerimiz hemenceciik gelsin yaa...ogullarini da kutluyoruumm senin yigunlugun etkilememis onlarii..

Gecmis olsun canimm bizde ates cikmadi ama huysuzduu... bende cok korkuyorum atestenn.. allahim herkesin evladina saglik sihhat versinn..

Bu arada kumpii nr yaptin canimm nasilsiinn..
Bahar, flesenn, tuze.zuzum .... kayiplardalarr. Ozluyoruzz sizi kizlarr.
Hocopoliyi ve nz yi cok merak ediyorummm.. insallahhh bebisleri cok daha iyidirr...

Bu arada kumpii nr yaptin canimm nasilsiinn..
Bahar, flesenn, tuze.zuzum .... kayiplardalarr. Ozluyoruzz sizi kizlarr.
Hocopoliyi ve nz yi cok merak ediyorummm.. insallahhh bebisleri cok daha iyidirr...

canim her gun okuyorum ama pek keyfim yok, agzimda da aftlar cikti, felaket aciyorlar. Son paylastiklarim malum, esimle aramiz limoni.
birkac gun abimde kaldim simdi evimdeyim.kizimla basbasayiz. Komsularimizla iliski ilerletmeye calisiyoruz babamizin yoklugunda. Kizim bu ara cevremizdeki pek cok kisiyle aguuu layarak iliski kurdu, bebekleri yeni yeni insanlarla tanistirmak cok iyi oluyormus, onu anladim.
muhabbetlere de fazla dahil olamadim, cunku ek gida ve 4. Ay asilarini konusmak bizim icin hala erken

Bahsettigin kalan tayfayi ben de cok merak ediyorum.

bozma moralini kumpirellacım
Allahın izniyle atlatılır bu günler
kızın yeni insanlarla iletişim kuruyormuş ne güzel yaa
benim oğlum ben ve babası hariç herkesten korkuyo
bi dudak büküp ağlıyo içim gidiyo
en çok da erkeklerden korkuyor
her gün dışarıya çıkıyoruz yürüyüşe,hani evde olsam anlayacam

arkadaşlr öncelikle hepnze merhblr bende şubat annesym ama aranza yeni katldm üyelği yeni becerbldm.ama 9 aydr takip ettm sizi hepnzi tanyrum özellkle ben bir konu için yazmk istedm izmirdeki arkadşlrdn sütü yetmyn bebeğne anne sütü vermk isteyn arkadşlr benmle iltşime geçsnler lütfn

bizim kiz pek sosyal, bazen bana bakip gulmekten meme emmedigi oluyor. Bizim avantajimiz su oldu, kizim dogdugundan beri hic yalniz kalmadik, birakilmadik. Hep birileri geldi gitti ve diyelim misafirlerim geldi, kizim hep anakucaginda yanimizdaydi. Tabi uyumlu bir bebek olmasinin da sonucu bu. Ben misafirlige gittigimde de ayni sekilde hep anakucaginda yanimda durur. Laf dinlemeye alisti desem yeridir. Asansorde bile kendisine bakip konusankara gulumsuyor filan. Insan canlisi oldu. Bizimki de hergun parka cikiyor ama acik havada fosur fosur uyumak icin kullaniyor parki :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…