- Konu Sahibi papatya3459
-
- #45.001
maşallah diyeyim kızınabizim kiz pek sosyal, bazen bana bakip gulmekten meme emmedigi oluyor. Bizim avantajimiz su oldu, kizim dogdugundan beri hic yalniz kalmadik, birakilmadik. Hep birileri geldi gitti ve diyelim misafirlerim geldi, kizim hep anakucaginda yanimizdaydi. Tabi uyumlu bir bebek olmasinin da sonucu bu. Ben misafirlige gittigimde de ayni sekilde hep anakucaginda yanimda durur. Laf dinlemeye alisti desem yeridir. Asansorde bile kendisine bakip konusankara gulumsuyor filan. Insan canlisi oldu. Bizimki de hergun parka cikiyor ama acik havada fosur fosur uyumak icin kullaniyor parki :)
maşallah rüzgaraıyı aksamlar herkeseeeee, benım ufaklıkta pek bı ınsan canlısı oldu tanıdıgı tanımadıgı herkese gulucukler atıyor cene yapıyor ve herkesı baglıyor dun beyaz esyacı couk buzdolabını tasıyamadı benım sıpa yuzunde sureklı gulucuk attı konustu cocukta dayanamayıp bıraktı dolabı :) ben kızıyorum ama bazen onaa boyle yapıncada cok nazar degıyor kuzuma
masallah kızınaaaaaaaagünaydın kızlar nasılsınız bebişleriniz nasıl bir hafta daha başladı umarım çabucak biter bende bu hafta yıllık izine çıkıyorum 3 hafta yokum kızımla tatil yapacağım mis gibi cumartesi doktora gittik kızım 1 haftada 300 gr almış :) çok şükür doktorumuz beğendi 6 kilo oldu sonundamamayı değiştirmiştim bu mama iyiymiş çok sevdi güzelce emiyor kuzum
sagol canım babadan damı korkuyoo?maşallah diyeyim kızına
bizde hiç yalnız kalmadık devamlı kalabalık ortamlardayız
ama sevmio oğlum bunu anladım
hele ki erkekleri hiç sevmiyor
başta babası olmak üzere dede dayı enişte ne kadar erkek varsa hepsinden korkup ağlıyor
dudak bükmesine bitiyorum ben
pusete koyup da gezmeye çıktık mı hemen uyuyo :))
maşallah rüzgara
arkadaşlr öncelikle hepnze merhblr bende şubat annesym ama aranza yeni katldm üyelği yeni becerbldm.ama 9 aydr takip ettm sizi hepnzi tanyrum özellkle ben bir konu için yazmk istedm izmirdeki arkadşlrdn sütü yetmyn bebeğne anne sütü vermk isteyn arkadşlr benmle iltşime geçsnler lütfn
izmirden kimse yok mu arkadşlr
ben ızmırdeyım ızmırdne katılan arkadasları da tanıyorum ama bıldıgım sut ıhtıyacı olan bır uyemız yok canım ,izmirden kimse yok mu arkadşlr
ben seda_ecrin ezel123 esınu clemm hepberaber ay 2 kısı dah verdı unuttum adınıvar var meltem İzmirli ayyyy birde kim vardı yawww bende hiç akıl kalmadı
ben seda_ecrin ezel123 esınu clemm hepberaber ay 2 kısı dah verdı unuttum adını
he vallaaa dımııı :)anammmmm ne kadanda kalabalıkmışsınız kuzummmm
he vallaaa dımııı :)
bu arada seda arkadasımız pek gıremıyor nete ama 2. mucızemız gelıyooooooo ınsallahhhhh :)
he vallaaa dımııı :)
bu arada seda arkadasımız pek gıremıyor nete ama 2. mucızemız gelıyooooooo ınsallahhhhh :)
masallahhh sıze benım mınıgımde 25 ocak dgumlu , ızmırın neresındesın?oh ne güzel gerçekten kalablıkmşz..
bende dondurcya birz süt stoğu yapmştm 5 6 aylk olnca çok içer dediler ama benm kuzcğn içthı yok bu aralr o yüzden de onlrı içemycek dökmyi de gönlm el vermyor
başka bi kuzucğn anne sütü almsna vesile olrm belki diye düşnmştm..
sizin yine de aklnzda olsn...
bu arda bizde 16 şubat doğmlyz
ewettttttttttanammmmmmmmmmmmm seda hamilemi meltemmmmm
masallahhh sıze benım mınıgımde 25 ocak dgumlu , ızmırın neresındesın?
ewetttttttttt
hatay tarafındayım ,karşıyakadayım canım ..
sen
slm kızlar benim sorum olucak sizlere bende 3 şuabatta doğum yaptım oğlum ilk başlarda güzel emiyodu 1 aylıkken falan sol tarafımı wemmeye başladı sonra mastit oldu köreldi süt yok dencek kadar az sağı emerek bugüne kadar geldik çok şükür ama 1,5 aydırda emmeyireddediyordu bende sağarak kaşıkla içirdim arada yetmedi mama verdim biberon emzik almıyo jhayatta geceleri yaada uyku esnasında alıyo emiyodu ama son bir kaç gündür emmek istiyo yalnız böyle 2 dk çekiyo bıraqkıyo sonra yine dalıyo memeye ama eskiden göğsümün kahverengini tarafını kavryarak emerdi şimdi sadece ucunu alıyo yani doymuyo bende sürekli sağdığım için kşıklı bolcadan alıştı diye sağmıyımda dolu dolu emin dedim 2 gün sağömadım şimdi mastit olmuş ama afedersiniz iril akıyo resmen çok fena biraz sağınca normal rengine dönüyo acaba emzirsem kaşıklada yemek istemiyo zorla emmek uykuya dalmak istiyo soluda almayınca çaresizim zararı olurmu sizce sağdıktan sonra emzirsem sağsam kaç cc sağdıktan sonra versem birde soldan 20cc anca çıkıyodu sağa sağa 60-70 çıkmaya başladı emmeye devam ederse alışırsa çoğalma gibi şansımız olurmu :26::26::26::26::26::26:
bebeğin memeden emmesi kadr güzel bi duygu olmz ama emmk istemysa zorlama bence biberonla ver
aynı şeyleri bende yaşadm benm oğlmda daha yeni yeni memeden emyr o da sadece birnden ben hep sağdım ve sağmk zorndym her 2 saatte bir sağıyrm
sütün artmsının en büyk nednlrnden biri bence bu benm doktrmn tavsiysi
önce emzir sonra sağ kalan sütü memeden tamamn boşalt ki tekrr mastit olmyasn
emzrdkten 1 saat sonra biberonla vermyi dene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?