2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
ıyı aksamlar herkeseeeee, benım ufaklıkta pek bı ınsan canlısı oldu tanıdıgı tanımadıgı herkese gulucukler atıyor cene yapıyor ve herkesı baglıyor dun beyaz esyacı couk buzdolabını tasıyamadı benım sıpa yuzunde sureklı gulucuk attı konustu cocukta dayanamayıp bıraktı dolabı :) ben kızıyorum ama bazen onaa boyle yapıncada cok nazar degıyor kuzuma

günaydın kızlar nasılsınız bebişleriniz nasıl bir hafta daha başladı umarım çabucak biter bende bu hafta yıllık izine çıkıyorum 3 hafta yokum kızımla tatil yapacağım mis gibi cumartesi doktora gittik kızım 1 haftada 300 gr almış :) çok şükür doktorumuz beğendi 6 kilo oldu sonunda mamayı değiştirmiştim bu mama iyiymiş çok sevdi güzelce emiyor kuzum

maşallah diyeyim kızına
bizde hiç yalnız kalmadık devamlı kalabalık ortamlardayız
ama sevmio oğlum bunu anladım
hele ki erkekleri hiç sevmiyor
başta babası olmak üzere dede dayı enişte ne kadar erkek varsa hepsinden korkup ağlıyor
dudak bükmesine bitiyorum ben
pusete koyup da gezmeye çıktık mı hemen uyuyo :))

maşallah rüzgara

masallah kızınaaaaaaaa

sagol canım babadan damı korkuyoo?

izmirden kimse yok mu arkadşlr

he vallaaa dımııı :)
bu arada seda arkadasımız pek gıremıyor nete ama 2. mucızemız gelıyooooooo ınsallahhhhh :)

oh ne güzel gerçekten kalablıkmşz..
bende dondurcya birz süt stoğu yapmştm 5 6 aylk olnca çok içer dediler ama benm kuzcğn içthı yok bu aralr o yüzden de onlrı içemycek dökmyi de gönlm el vermyor
başka bi kuzucğn anne sütü almsna vesile olrm belki diye düşnmştm..
sizin yine de aklnzda olsn...
bu arda bizde 16 şubat doğmlyz

masallahhh sıze benım mınıgımde 25 ocak dgumlu , ızmırın neresındesın?

anammmmmmmmmmmmm seda hamilemi meltemmmmm
ewetttttttttt

slm kızlar benim sorum olucak sizlere bende 3 şuabatta doğum yaptım oğlum ilk başlarda güzel emiyodu 1 aylıkken falan sol tarafımı wemmeye başladı sonra mastit oldu köreldi süt yok dencek kadar az sağı emerek bugüne kadar geldik çok şükür ama 1,5 aydırda emmeyireddediyordu bende sağarak kaşıkla içirdim arada yetmedi mama verdim biberon emzik almıyo jhayatta geceleri yaada uyku esnasında alıyo emiyodu ama son bir kaç gündür emmek istiyo yalnız böyle 2 dk çekiyo bıraqkıyo sonra yine dalıyo memeye ama eskiden göğsümün kahverengini tarafını kavryarak emerdi şimdi sadece ucunu alıyo yani doymuyo bende sürekli sağdığım için kşıklı bolcadan alıştı diye sağmıyımda dolu dolu emin dedim 2 gün sağömadım şimdi mastit olmuş ama afedersiniz iril akıyo resmen çok fena biraz sağınca normal rengine dönüyo acaba emzirsem kaşıklada yemek istemiyo zorla emmek uykuya dalmak istiyo soluda almayınca çaresizim zararı olurmu sizce sağdıktan sonra emzirsem sağsam kaç cc sağdıktan sonra versem birde soldan 20cc anca çıkıyodu sağa sağa 60-70 çıkmaya başladı emmeye devam ederse alışırsa çoğalma gibi şansımız olurmu :26::26::26::26::26::26:

bebeğin memeden emmesi kadr güzel bi duygu olmz ama emmk istemysa zorlama bence biberonla ver
aynı şeyleri bende yaşadm benm oğlmda daha yeni yeni memeden emyr o da sadece birnden ben hep sağdım ve sağmk zorndym her 2 saatte bir sağıyrm
sütün artmsının en büyk nednlrnden biri bence bu benm doktrmn tavsiysi
önce emzir sonra sağ kalan sütü memeden tamamn boşalt ki tekrr mastit olmyasn
emzrdkten 1 saat sonra biberonla vermyi dene

canım benimde doktorum öyle demişti yapıyodumda ama işte emmiyor diye bende 3 satte bir sağardım ama emmeye başlayınca göğsümde azaldı sürekli emdiğinden kaşıklada boldan gidiyo yaa memeden gitmeyince sinrileniyo diye sağmıyımda emsin zatebn tek taraf emer az bile gleir dedim ama demekki bitiremmişki mastit olmuş canım biberonu almıyo 4 çeşit aldım en son chicco aldım anne memesi gibi yok çiğniyo resmen üstelediğimdede öğürüyo kuzum emmek istiyo artık çok şükür haklısın bu duygu bambaşka ama lamadığındada yapıck birşey yok 6 ayı tammamlasak derdim hep ama bakalım ne olucak şu mastit geçse emicek deli gibi aranıyo solu verdim onunda ucu olamdığından almıyoki yavrum inş sol tarfımda çoğalırda ikisinide mer emebildiği kadar eskiler nasıl emzirimiş bababnmle konuşurken diyorki 2 sene emzirirdik zorla ekserdik memeden bu çocuklar neden böyle aklım almıyo gerçkten

Birkac haftadir uzak kaldim arkaaslar.selamlar hepinize.gecmis yapamadim ama ozellikle kumpirella;arkadasim insallah iyisindir.bugun 4,ay asimizi olduk.agri kesici filan vermedim bebek rahat gibi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…