2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
kızlar benim kız sadece emiyo su bile içmiyor istemyo bikaç kez denedim son 2 3 gündür kiraz şeftali muz tattırayım dedim kirazı çok sevdi ikiye bölüp çekirdeğiniçıkarıyom eme eme suyunu içiyo çok sevdi muzuda yalıyo zararlımı sizce küçükmü daha bunları vermem için doktor randevumuz ayın 25inde oyüzden sizlere sorayım dedim ne dersiniz emmesini etkilermi zararlımı

ben mevsım meyvelerının suyundan verıyorum seftalı kayısı kırmızı erık armut bugunde havuc verdım , muz vermıyorum cnuku suyu cıkabılecek meyvelerden ver dedı

Benimki de su içmiyo rezene yada biberonda az meyve suyu veriyorum..Gerci dr kadir tugcu'nun dedigine göre afrika sıcagında bile bebegin suya ihtiyacı olmazmıs belli bir zaman

Son düzenleme:
Merhaba kızlar,uzun zamandır giremedim.ev taşıdım,internet bağlatmak ,yerleşmek vs uzun sürdü biraz...biraz da geçmiş yaptım geldim.....eeeeee nasılsınız,yavrular nasıl,çok özledim sizi...

Merhaba kızlar,uzun zamandır giremedim.ev taşıdım,internet bağlatmak ,yerleşmek vs uzun sürdü biraz...biraz da geçmiş yaptım geldim.....eeeeee nasılsınız,yavrular nasıl,çok özledim sizi...
ıyıyız canım sukur haccopolının bebegı uzdu bızı epılepsı teshısı kondu ve gecırdıgı nobetler yuzunden motor gelısımı ılerlemıyor

ben suyu muhakkak verıyorum bazen ıcmek ıstemıyor ısrar edıyorum havalar ısındı sıvı kayıpları arttı

cnm benimki emiyo doktorumuz gerek yok su falan verme diyo ama ben azcık vermek istyorum ama biberonu tutmuyo dişlerini kaşıyo sadece damla emmiyo kaşıkla veriyom içmiyor ağzının yanlarından çıkarıyo kiraz şeftali vs suyunu emiyo ağzına şapırdata şapırdata 4 gündür

canım hele kı ek gıdaya basladıysa muhakkak vermen lazım , bende ılk baslarda cok ugrastım kasıkla verırken hep cıkarıyordu verır vermez kasıgı tutuyordum dudagına gerı ıktırıyordum ben ondan daha kakrlı davranınca alıstı artık

kızlar merhaba herkese. geçmiş yaptım biraz ama tek tek alıntı yapamadım yeni gelen zmirli arkadaşa merhabalar bende izmirdeyim kemalpaşada. acaba diyorum izmirliler bigün toplansak mı acabaaa :) meltem sedanın hamile olmasına çok sevindim canım ya. bu arada benim oğlumda aynı rüzgar gibi içmiyodu ama ben daha kararlı davranınca alıştı 2gndür :) biberondan kesşnlikle içmiyor ama kaşıkla içmeye başladı zorluyorum biraz çünkü myve sularına başladık o yüzden ihtiyaç arttı havalar da çok sıcak artık. 2 gündür düğünlerdydik çok yorucu geçti.

yok cnm ek gıdaya başlamadık daha ben sadece dayanamayıp öle 2 3günde 1 tattırıyorum 1 hafta önceden beri yani 2 yada 3 kez anca 1 kiraz1 şeftali tattrdım

kızlar aranızda regl olan varmı ben sadece emzirmeme rağmen 2 aydır düzenli olyorum kızım 3 aylık olmadan 1 hafta önc oldum bide yeni düzenli gibi yani 33günde falan oldu başka olan varmı emziripte şaşırdım ben sırf emzirirken niye bukadar erken olduki yorgun düşünüyorum hem adetli hem emzirirken ek gıda balayınca genelde olur sanıyodum ama benim niye böyle çabuk olduki

hıh sen vardın dımı emın olamadım bulusalım ıyı olur

toplnma fikri benmde aklma gelmedi değil sizleri bu uzun yolumzun ta en başından beri tansamda daha yeni üye oldm ya dile getirmemiştim ...

Bu arada kumpii nr yaptin canimm nasilsiinn..
Bahar, flesenn, tuze.zuzum .... kayiplardalarr. Ozluyoruzz sizi kizlarr.
Hocopoliyi ve nz yi cok merak ediyorummm.. insallahhh bebisleri cok daha iyidirr...
slm kızlar iyisiniz inş..ebrarcım bizde iyiyiz oğlumla :) sonucumuz temmuzun başlarında iyi çıkıcak inş. kime anlatsam soğuk havaleye benzetiyolar bn daha önce havalenin soğuğunu duymamıştım inş. epilepsi değildir

maşallah oğluşunaa. hızlısınız maşallah oturmaya başlamış. inşallah sonuçlarınız da iyi çıkacak. hayırlı haberleri bekliyoruz hacopoliden haber var mı bu arada. hastanedelerdi en son haber alamıyoruz onlardan.

inş cnm. yok biz daha tam olarak oturamıyoruz babası çekiyodu bende o resmi çekicez die maymun oldum bırakıp saklanıyodum yamuluyodu tekrar düzeltip kaçıyodumhocapoliyi bnde mrk ediyorum allah yardımcısı olsun

Son düzenleme:
nasılsınız kızlar..bebişler nasıl..iz iyiyiz..haftasonları yazlığa gidiyoruz..yorucu oluyo tabi..dün de izinlerim ve raporlarım bittiğinden işe başladım..okulda toplantı vardı..gidip gelmem 2 buçuk saatimi aldı..kızım ada'ya babanesi baktı..zaten uyku saatiydi..sorun olmadı yani..

canım ben de oldum..ada tam 4 aylıktı..çok fena bi regl dönemi geç,rd,m..ben de emziriyorum ama bünyeye göre değişiyormuş.herkes farklı zamanlarda oluyormuş..10 ay sonra olan bile duydum ben..

annişler bebişlerinizle tatile giden yada gitmeyi düşünen varmı aranızda biz babası ben ve kızım 15 ağustos gibi 3 4gün bi tatie idelim diyoruz babamızın izni ozaman ama küçükte daha güvenemiorumda 6aylık olcak ozaman erçi bende işe başlamadan azcık kafamızı dinleyelim diyoz gerçi kuzu 2 saatte bir uyuyo ben pek tatil yapamamda olsun hava değişimi kendi arabamızla ideriz herhalde otobüste üvenemem benim cadıya çok agresif istemedği hoşlanmadığı şeylerde basıyo çığlığı durmadan ağlıyo kaşlar hep çatık

meraba kızlar yarın Allahın izniyle sünnetimizi oluyoruz. sünneti evde olcak aslında ben hastanede istedim ama eşim evde olsun istiyo iğne ile uyuşturup pipinin ucuna bi alet takılıp kıvırarak sünnet derisini alıyomuş inşallah hayırlısıyla atlatırız şimdi çıkıyorum yarın fırsat bulursam girerim byyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…