2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

yok bişi cnm düşme değilmiş o ya kaymış geçen gün aynısını yapıyodu dur bakalım sonunda nasıl yapcak dedim altna ellerimi koydum kendini kaydıra kaydıra bi tek kafası kaldı sonra onuda bi güzel yere indirdi zaten ana kucağınıda indiriyor 2 3 cm biyer kalıyo yani yalnız bırakmak yok onda artık. benmkide çok cadı uyumak stemiyo uyurda bişi kaçırırım diye. hoppala bende alcam buarada benim tosuna azcık spor yapsın yürüteç hoppala araştırma aşamasındayım 5buçuk aylk olsun koycam ikisinede doktora daha sormadık ama ben istiyorum bakalım

kızlar bide park yatak istiyorum ben bu hafta alıcam inşallah netten tavsiyeleriniz varsa çok sevinirim bide yürüteç ve mama sandalyesi ve yatan salıncaklardan istiyorum hepsinden tavsiyelerde bulunursanız yardımcı olursanız sevinirim valla

canım bizde kraft park yatağı ve mama sandalyesi var.mama sandalyesi kullanmıyoruz daha bilemem ama park yatağı kullanıyoruz ve
memnunum.yürüteç ise crystal baby oda iyi daha yeni açtık ama sıkıntı yaşamadık.ama özellikle park beşik kraft derim...

Allah daha iyi haberlerini almayı nasip etsin inşallah,rabbim bu güzel günlerde şifa versin işlerini kolaylaştırsın inş.zor bir durum güçlü olmasına sevindim.

kraftın hangi park yatağı cnm 504mü bende onu beğendim alcam galiba içine yatak ne aldın

ben ablamlardan aldigim casaul marka park yatagi kullaniyorum,linki bu:
http://www.kutuloji.com/suSoft_resimler/onyuz/urunler/urn_130510053832_38959_resize.jpg

ablamlar kizini buyuttu ve yepyeni kaldi, simdi bizim kiza nasip oldu. Minik birsey, yatak basimiza koyduk, 1 bucuk yasa kadar filan kullanabilir.Cok para verme derim, nasilsa 2 sene sonra odasi olsun istersin.
mama sandalyesini belki ikeadan alirim, basit birsey. Ama yurutec kesinlikle almayi dusunmuyorum, fizyoterapist arkadaslarim onermemisti,kemik gelisimine zararli olabiliyormus. Bi de cok yer kapliyor, ve bebek hapsolmus gibi hissediyorum. Yurumeyi bir ogrensinler canimiza okuyacaklar zaten :)

Son düzenleme:
biz kraftın calipso modelini kullanıyorum canım
çok memnunum
Kraftbaby.com -

yürüteç almayı düşünmüyorum onun yerine hoppala aldık oğluşa
bir aya kadar bindiririz
mama sandalyesi de almadık şimdilik
yatan salıncakları pek önermiyorlar canım
bizim pregonun salıncağı var ondan memnunum ama 12kg ya kadar kullanılıyor
Prego Galaxi Elektrikli Müzikli Salıncak Ve Anakucağı , Prego , Bebek Oto Koltuğu hellobaby.com.tr

kraftın hangi park yatağı cnm 504mü bende onu beğendim alcam galiba içine yatak ne aldın
içine yatağı visco almamaya dikkat ettim
boğulma vakaları oluyormuş viscoda

Kizlar ya gogsumde süt varmis gibi geliyo isyerinde 3 saat arayla iki kez sagiyorum. Bir sagmada iki gogsumden toplamda 50 cc süt ancak cikiyo. Ama bebegim emerkn daha cok cikiyo sanki. Her cekisin sonunda yutkunuyo cunku sesini duyuyorum. Neden saginca az cikiyo acaba bi turlu anlamdim ben... Elimle gogsume dokununca sert geliyo süt var ama neden cok az geliyo ki. Bi de 5 bucuk aylik bebek gunde ne kadar anne sütü icmeli? Sabah 9 akşam 6 arasi toplamda 100 bazen de 200 cc anne sütü oluyo evde, onu iciyo. Daha olsa icer eminim. Ek gida veriliyo, saat akşam 6 bucukta geliyorum, derhal emmek istiyo, resmen ask yasiyo gogsumle... Yani emmede problem yok, emerken karni doyuyo ama sagarken neden az cikiyo anlamadim gitti. Ben işten gelince de sabaha kadr hep anne sutu veriyorum yalniz yatmadan once aptamilin muzlu pirincli kasik mamasindan cok az bisey verip uzerine emziriyorum sık uyanmasın diye. Bi daha hep anne sütü aliyo sabaha kadar. Uzuluyorum neden saginca gelmiyo ki... Gunduzleri anne sutunu cok az aliyo.

bendede durum aynı sayılır cnm daha işe başlamdım düzenli sağmıyorum ama bikaç kere denedim az çıkıyo kızım emince şapur şupur emiyo valla kilo alımıda gayet iyi sağdımı baksam hayatta yetmez ama bebişler daha güzel çekiyo sütü

Orucu tutuyorum arkadasim.sukurler olsun.bu arada ben oructan 2 ay once spora baslamistim sana soylemistim baya kilo verdim ;D ozel mesajina bakamadim sabah bakayim.cepten girdigim icin goremiyorum.senin cadi napiyo buyumustur.....

kraftın samba modeli canım park beşik. yatağın markasını hatırlamıyorum bi bebek mağazasından aldık toplu alışverişte mikrofiber
ve güvenilir bi üründü ama markasını hatırlamıyorum...

Merhaba canım benimde aynı şekilde , 3 aylıkken başladım işe.Sağıyorum çok uğraşıyorum 50 cc çıkıyor sütüm.
Ülkerin maltana ieceğini içiyorum. Akşamda sma biberon mamasını veriyorum. Ek gıda henüz vermedim hiç. Mamayla doyuyor benimki ...

Merhaba kızlar,

Biz 5 aylık kontrolümüzle birlikte demir başladık ve azar azar meyve püresi. Ama bugüne kadar hiçbir problem yaşamayan oğlumda demirle birlikte kabızlık başladı. Fark ettiğimden beridir meyve olarak sadece kayısı ve armut veriyorum. Su içmekten hoşlanmıyor. hatta içmiyor.Bazen kaşıkla verirsem alıyor onun dışında biberonla almıyor. Kabızlığı için ne yapılabilir ilk defa başımıza geldi erik diyorlar ama alerji yapar mı bilemedim ne yapacağımı

Kızlaaarr Merhabalarr.. nasılsınız?? geçen hafta işe başladım bir hafta çalışmak zorundaydım bu hafta rapor aldık 20 günlük bayrama raporumuz bitiyor.. Eylüle kadar rapor almak istiyorum Eylülde başlıycam inşallah tamamen iş hayatına, o zaman da 7 aylık oluyoruz biraz biraz toparlanmış olurlar..
Sizlerde ne var ne yok tatilden gelenler olmuş oohh ne güzel mavusbebek di sanırım.. umarım iyi eğlenmissinizdir canım.. Meltem abla da hala tatil yapıyor galiba.. biz de ayarlamaya çalışıyoruz ama oğlum arabayı hiç sevmiyor Ankara ya tek yakın yer Amasra heralde Amasraya gitcez bizde :):)

cx (canım ismin Tuğçe idi sanırım) oğlun çok tatlı.. Allah nazarlardan korusun maşallah ayına göre çok ilerde gidiyo annesi bizimkiler dönüyorlar ama ayakta senin oğlun gibi duramıyorlar maşallah süphanallah nazar değmesin...

Kızlar biz diş çıkarcaz sanırım felaket kaşınıyo oğlumun dişleri ne yapacağımı bilemiyorum, uykusu geldiğinde hele çıldırıyo hiç bir şekilde uyutamıyorum ana kucağında, beşiğinde, ayağımda sallamaya çalışıyorum istemiyor, sallamadan uyutayım onu hiç istemiyo kucağımda uyutuyorum artık bende.. onda da çok zorlanıyorum tam uyudu diyorum ama birden başlıyor ağlamaya baya yoruyo beni belim çok ağrımaya başladı..

canım meyve püresine bir çay kaşağı hakiki zeytinyağı koy yarım saate hemen yapar kakasını bizde de oldu ek gıdaya başlayınca oluyor bu tarz problemler.. geçmiş olsun...

Kumpicim hocopoli ile görüşmüşsün çok merak ediyordum paylaşmana sevindim.. Allah yardımcıları olsun oğulumun bir öhö demesine dayanamıyorum ben rabbim çok büyük güç sabır ve acil şifalar versin inşallah.. bir dahaki görüşmene bizlerden selam ilet ve dualarımızın onlarla olduğunu söyle lütfen..
Baharı da çok merak ediyorum Ahmet Efe nin kan sonuçları çok iyi değil diyordu hatırladığım kadarı ile kızlar görüşürseniz lütfen paylaşın bizlerle çok merak ediyorum ben bebişleri..

birde hayırlı ramazanlar kızlar geç oldu ama ancak fırsat bulabiliyorum... ben tutamıyorum oruç ama allah izin verirse aralık ocak şubat ı oruçlu geçirmeyi düşünüyorum.. bu mübarek günlerde allahım hastalara şifa versin.. bizim bebişlerede hayırlı gelecek nasip etsin inşallah....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…