- Konu Sahibi papatya3459
-
- #45.461
tatildeydim canım yeni geldim aman maş. düşmüş ana kucağından okudum yok dimi bir sıkıntı ne olsun bizimkide iyi maş. keyfi yerinde şimdilik ama cadı yani ne iftar yapabiliyorum ne sahurama olsun ne yapalım
Nasilsin arkadasim.bayadir giremedim.ramazanin mubarek olsun....
canım bizde kraft park yatağı ve mama sandalyesi var.mama sandalyesi kullanmıyoruz daha bilemem ama park yatağı kullanıyoruz vekızlar bide park yatak istiyorum ben bu hafta alıcam inşallah netten tavsiyeleriniz varsa çok sevinirim bide yürüteç ve mama sandalyesi ve yatan salıncaklardan istiyorum hepsinden tavsiyelerde bulunursanız yardımcı olursanız sevinirim valla
Allah daha iyi haberlerini almayı nasip etsin inşallah,rabbim bu güzel günlerde şifa versin işlerini kolaylaştırsın inş.zor bir durum güçlü olmasına sevindim.Ben hacopoli ile birkac gun once telefonla gorustum. Yeni bir haber yok. Kizinin durumuyla ilgili istanbul'da gidebilecekleri en iyi doktorlara gorunmusler, pek olumlu konusmamislar ne yazik ki Hacopoli'yi cok guclu, olanlari ve olabilecekleri kabullenmis ve sakin bir tutum icerisinde gordum, takdir ettim. Kizina daha iyi yardimci olabilecegi bazi fikirler hakkinda konustuk. Anadolu yakasinda iyi bir rehabilitasyon merkezi arayisinda. Allah yardimcisi olsun, imtihani cok zor. Kizini sordum, akrabalari filan hic yalniz birakmiyormus, uyanik oldugu her an kucaktan indirmiyorlarmis, cok sevilen bir bebekmis. Ilac kullanimina devam ediyorlarmis. Simdilik bunlari biliyorum, birkac zaman sonra yine iletisim kurarim insallah.
canım bizde kraft park yatağı ve mama sandalyesi var.mama sandalyesi kullanmıyoruz daha bilemem ama park yatağı kullanıyoruz ve
memnunum.yürüteç ise crystal baby oda iyi daha yeni açtık ama sıkıntı yaşamadık.ama özellikle park beşik kraft derim...
ben ablamlardan aldigim casaul marka park yatagi kullaniyorum,linki bu:kızlar bide park yatak istiyorum ben bu hafta alıcam inşallah netten tavsiyeleriniz varsa çok sevinirim bide yürüteç ve mama sandalyesi ve yatan salıncaklardan istiyorum hepsinden tavsiyelerde bulunursanız yardımcı olursanız sevinirim valla
biz kraftın calipso modelini kullanıyorum canımkızlar bide park yatak istiyorum ben bu hafta alıcam inşallah netten tavsiyeleriniz varsa çok sevinirim bide yürüteç ve mama sandalyesi ve yatan salıncaklardan istiyorum hepsinden tavsiyelerde bulunursanız yardımcı olursanız sevinirim valla
içine yatağı visco almamaya dikkat ettimkraftın hangi park yatağı cnm 504mü bende onu beğendim alcam galiba içine yatak ne aldın
Kizlar ya gogsumde süt varmis gibi geliyo isyerinde 3 saat arayla iki kez sagiyorum. Bir sagmada iki gogsumden toplamda 50 cc süt ancak cikiyo. Ama bebegim emerkn daha cok cikiyo sanki. Her cekisin sonunda yutkunuyo cunku sesini duyuyorum. Neden saginca az cikiyo acaba bi turlu anlamdim ben... Elimle gogsume dokununca sert geliyo süt var ama neden cok az geliyo ki. Bi de 5 bucuk aylik bebek gunde ne kadar anne sütü icmeli? Sabah 9 akşam 6 arasi toplamda 100 bazen de 200 cc anne sütü oluyo evde, onu iciyo. Daha olsa icer eminim. Ek gida veriliyo, saat akşam 6 bucukta geliyorum, derhal emmek istiyo, resmen ask yasiyo gogsumle... Yani emmede problem yok, emerken karni doyuyo ama sagarken neden az cikiyo anlamadim gitti. Ben işten gelince de sabaha kadr hep anne sutu veriyorum yalniz yatmadan once aptamilin muzlu pirincli kasik mamasindan cok az bisey verip uzerine emziriyorum sık uyanmasın diye. Bi daha hep anne sütü aliyo sabaha kadar. Uzuluyorum neden saginca gelmiyo ki... Gunduzleri anne sutunu cok az aliyo.
kraftın hangi park yatağı cnm 504mü bende onu beğendim alcam galiba içine yatak ne aldın
Kizlar ya gogsumde süt varmis gibi geliyo isyerinde 3 saat arayla iki kez sagiyorum. Bir sagmada iki gogsumden toplamda 50 cc süt ancak cikiyo. Ama bebegim emerkn daha cok cikiyo sanki. Her cekisin sonunda yutkunuyo cunku sesini duyuyorum. Neden saginca az cikiyo acaba bi turlu anlamdim ben... Elimle gogsume dokununca sert geliyo süt var ama neden cok az geliyo ki. Bi de 5 bucuk aylik bebek gunde ne kadar anne sütü icmeli? Sabah 9 akşam 6 arasi toplamda 100 bazen de 200 cc anne sütü oluyo evde, onu iciyo. Daha olsa icer eminim. Ek gida veriliyo, saat akşam 6 bucukta geliyorum, derhal emmek istiyo, resmen ask yasiyo gogsumle... Yani emmede problem yok, emerken karni doyuyo ama sagarken neden az cikiyo anlamadim gitti. Ben işten gelince de sabaha kadr hep anne sutu veriyorum yalniz yatmadan once aptamilin muzlu pirincli kasik mamasindan cok az bisey verip uzerine emziriyorum sık uyanmasın diye. Bi daha hep anne sütü aliyo sabaha kadar. Uzuluyorum neden saginca gelmiyo ki... Gunduzleri anne sutunu cok az aliyo.
Merhaba kızlar,
Biz 5 aylık kontrolümüzle birlikte demir başladık ve azar azar meyve püresi. Ama bugüne kadar hiçbir problem yaşamayan oğlumda demirle birlikte kabızlık başladı. Fark ettiğimden beridir meyve olarak sadece kayısı ve armut veriyorum. Su içmekten hoşlanmıyor. hatta içmiyor.Bazen kaşıkla verirsem alıyor onun dışında biberonla almıyor. Kabızlığı için ne yapılabilir ilk defa başımıza geldi erik diyorlar ama alerji yapar mı bilemedim ne yapacağımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?