- Konu Sahibi papatya3459
-
- #45.481
canım meyve püresine bir çay kaşağı hakiki zeytinyağı koy yarım saate hemen yapar kakasını bizde de oldu ek gıdaya başlayınca oluyor bu tarz problemler.. geçmiş olsun...
işte aynı benim kızdan bahsetmişsin benim kızımda öyle bir ağlamak bir huysuzluk uykusu gelince hiç sorma zor zabdediyorum kv ne yapıyor kadıncağız acabaKızlaaarr Merhabalarr.. nasılsınız?? geçen hafta işe başladım bir hafta çalışmak zorundaydım bu hafta rapor aldık 20 günlük bayrama raporumuz bitiyor.. Eylüle kadar rapor almak istiyorum Eylülde başlıycam inşallah tamamen iş hayatına, o zaman da 7 aylık oluyoruz biraz biraz toparlanmış olurlar..
Sizlerde ne var ne yok tatilden gelenler olmuş oohh ne güzel mavusbebek di sanırım.. umarım iyi eğlenmissinizdir canım.. Meltem abla da hala tatil yapıyor galiba.. biz de ayarlamaya çalışıyoruz ama oğlum arabayı hiç sevmiyor Ankara ya tek yakın yer Amasra heralde Amasraya gitcez bizde :):)
cx (canım ismin Tuğçe idi sanırım) oğlun çok tatlı.. Allah nazarlardan korusun maşallah ayına göre çok ilerde gidiyo annesi bizimkiler dönüyorlar ama ayakta senin oğlun gibi duramıyorlar maşallah süphanallah nazar değmesin...
Kızlar biz diş çıkarcaz sanırım felaket kaşınıyo oğlumun dişleri ne yapacağımı bilemiyorum, uykusu geldiğinde hele çıldırıyo hiç bir şekilde uyutamıyorum ana kucağında, beşiğinde, ayağımda sallamaya çalışıyorum istemiyor, sallamadan uyutayım onu hiç istemiyo kucağımda uyutuyorum artık bende.. onda da çok zorlanıyorum tam uyudu diyorum ama birden başlıyor ağlamaya baya yoruyo beni belim çok ağrımaya başladı..
Teşekkür ediyorum hemen hayata geçireyim de rahatlasın oğluş:)
Merhaba kızlar,
Biz 5 aylık kontrolümüzle birlikte demir başladık ve azar azar meyve püresi. Ama bugüne kadar hiçbir problem yaşamayan oğlumda demirle birlikte kabızlık başladı. Fark ettiğimden beridir meyve olarak sadece kayısı ve armut veriyorum. Su içmekten hoşlanmıyor. hatta içmiyor.Bazen kaşıkla verirsem alıyor onun dışında biberonla almıyor. Kabızlığı için ne yapılabilir ilk defa başımıza geldi erik diyorlar ama alerji yapar mı bilemedim ne yapacağımı
olur mu hiç oyle şey bebeğin sevmez mi annesiniBeslenme konusunda içim rahat çünkü zaten ben işe başladığımdan beri biberonla besleniyor emmeyi de tamamen bıraktı artık kendi kendini sütten kesti resmenBiberon ve anneannesi onun en sevdiği iki şey beni tanıdığından bile emin değilim hatta bence sevmiyor bile ben hariç herkesin kucağına atlıyor bana ööyle tepkisiz bakıyor ev halkına belli etmek istemesem de çok üzülüyorum çalıştığım evde olmadığım için küsüyor mu bilemedim neyse konumuz bu değildi kusura bakmayın içimi döktüm bu arada. Benim işyerinde sağdığım sütler ve üzerine mama takviyesi ile gidiyoruz. Beslenme yetersizliği değil sanırım da demir ve ek gıdaya bağladım ben. Çünkü demir ve meyveye başladığımızdan beri sıkıntı var zeytin yağını bir deneyeceğim bakalım olmazsa sabun-zeytinyağı müdahalesi kaçınılmaz olacak sanırım...
Bugun kalabalik bi iftara gittik. Elimde biberonu goren herkes bi sey soyledi. ( bebegim yaklasik bir aydir gogsumu almiyo sagip veriyorum ) bebegi ac birakmaliymisim gogsumu tutarmis. Bastan biberon vermeseymisim. Gelininin bir hafta sutu gelmemis sonra bebek bi tutmus bu sefer de biraktiramamislar. Daha neler neler... Bi de agzimi yorup aciklama yapmaya calisiyorum. Şöyle sorunlarimiz vardi o yüzden birakti diye. Yok, millet kendi bildigini tekrarliyo devamli. Moralim bozuldu. Ben sanki Cok memnunum bu durumdan.
günaydın kızlarrrr :) haticemmm takma kafana böyle şeyler millet ne derse desin yawww banada dediler ilk zamanda ama ben umursamaz bir halde mama ile büyüyen çok çocuk var oda büyür diyorum açıklama bile yapmıyorum yapma sende bunaltma kendini
Hic bi sey soylemeseler bile biberona bakislari yetiyo. Ya da imali imali " mama mi veriyosun " deyisleri... Hic bi yere gidesim kalmadi. Oglumu ac da biraktim 5-6 saat. Sirf o yüzden 3-4 gun boyunca aksilendi. Ne yaptiysak mutlu edemedik.Bozma hiç moralini aynı durumdayız benim oğlum emmediği için sütüm de iyice azaldı bide onları dinliyorum. İşyerinde süt sağıyorum iş arkadaşlarım dolapta sütüme bakıp yok sütün az, çocuğu besleyemiyosun zaten gibi şeyler söylüyorlar. 5 aydır emzirmek için ve sütüm olsun diye yapmadığım şey kalmadı ama yok işte olmuyor. emmeyen bebek emmiyor ben emsin diye aç bırakmayı bile denedim yok yani her bebek kendine ayrı kitap yazıyor bunu kabullenip şartlara uymamız lazım sanki biz anne değiliz sanki emzirememek yeterince bizi üzmüyor bide millete hesap veriyoruz. Bende sırf bu yüzden bigün birinin kalbini fena kırıcam bak sinirlendim şimdi:)
haticecim boşver canım ya ağzı olanın bi yorumu var malesefBugun kalabalik bi iftara gittik. Elimde biberonu goren herkes bi sey soyledi. ( bebegim yaklasik bir aydir gogsumu almiyo sagip veriyorum ) bebegi ac birakmaliymisim gogsumu tutarmis. Bastan biberon vermeseymisim. Gelininin bir hafta sutu gelmemis sonra bebek bi tutmus bu sefer de biraktiramamislar. Daha neler neler... Bi de agzimi yorup aciklama yapmaya calisiyorum. Şöyle sorunlarimiz vardi o yüzden birakti diye. Yok, millet kendi bildigini tekrarliyo devamli. Moralim bozuldu. Ben sanki Cok memnunum bu durumdan.
selam kızlar nasılsınız
Canimm benim bebislerle ugrasiyoruz.. ck duygulaniyorum bAzen hep yaninda kalsam oglumun diyorm.. bugun baya duygu yukluyumm.. sen nasolsin kizin nasil
Evet canim gecen hafta basladim bu hafta eapor aldik eylule kadar rapir alacaz insallah.. memurum ben canim 8.30 17.30 çalışıyorum. . Sut iznini de cuma yarim gun pazartesi yarim gun yapicaz.. esimle ayni yerde calisiyoruz her aksam otobusle ugrasmayim diyorumm..ebrar çalışıyormusun sende çalışma saatlerin nasıl
Beslenme konusunda içim rahat çünkü zaten ben işe başladığımdan beri biberonla besleniyor emmeyi de tamamen bıraktı artık kendi kendini sütten kesti resmenBiberon ve anneannesi onun en sevdiği iki şey beni tanıdığından bile emin değilim hatta bence sevmiyor bile ben hariç herkesin kucağına atlıyor bana ööyle tepkisiz bakıyor ev halkına belli etmek istemesem de çok üzülüyorum çalıştığım evde olmadığım için küsüyor mu bilemedim neyse konumuz bu değildi kusura bakmayın içimi döktüm bu arada. Benim işyerinde sağdığım sütler ve üzerine mama takviyesi ile gidiyoruz. Beslenme yetersizliği değil sanırım da demir ve ek gıdaya bağladım ben. Çünkü demir ve meyveye başladığımızdan beri sıkıntı var zeytin yağını bir deneyeceğim bakalım olmazsa sabun-zeytinyağı müdahalesi kaçınılmaz olacak sanırım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?