2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

geçmiş olsun canım inşallah bişey olmamıştır içini ferah tut onu koruyup kollayan sadece biz değiliz unutma onu meleklerde koruyor allahın izniyle bişey olmamıştır olsa bence o zaman çok ağlardı diye düşünüyorum

canım sütün kesilse zaten anlarsın
içi yaraymış gibi sızlıyor gögüsler
kilo alımına dr iyi dediyse aklını bulandırma boş yere
benim oğlum doğduğundan beri 800 gr alıyor ayda
bu ay bizimki de azalmıştır diye düşünüyorum
meme emme bizde bayadır azaldı
iki çekip oynamak istiyor, yada etrafı izliyo
ben çözümü ayakta gezerek emzirmekte buldum
hem etrafı izliyor ayakta olunca hem memeyi bırakmıyor
bebeğin doymasa muhakkak huzursuzlanır ağlar
için rahat olsun
benim oğlanın da 3-4 gündür bezinde turuncu lekeler var :44:
bi şey olmamıştır canım sen yine de dkkat et fışkırma tarzı kusma uyku hali falan olursa dr a götür
benim oğlanda kendini ittiriyor anakucağından
bi de bizim salıncağımız var koltuk kadar yüksek
ondayken kemerini bağlıyorum
atar kendini bu oğlan hiç belli olmaz valla
kızlar yarın sabah 10.00 da sünnet oluyoruz lokal ama bn çok tırsıyorum çok ağlarmı acaba yavrumm:18:
:18:
anlamaz bile canım , düğününü de görürsünüz inşallah
maşallah diyelim delikanlıya şimdiden

bu su bcicegi beni mahvatti kızlar geceden beri sıtma tutuo midem bulanıo bademcikler sis tükürük bile yutamıom bebeklermle ilgilenemiom cok kötüyüm dr ilac verdi dur bakm ne olcak dua edin

hasta olan annelere ve bebeklere çok geçmiş olsun allah şifa versin ..çok şükür oğlum 5 aylık olunca adet gördüm nasıl rahatladım bilemezsiniz ne kadar test yapsamda korunsamda şüphe şüpheydi..:)..her neyse bizde babamızın memleketi konyaya gittik geldik 10 günlüğüne uçakta çok şükür bir sorun çıkmadı ama hep sivri yedi ilacını sürsemde hiç fayda etmedi..uçağa nerdeyse kızamık sanıp almıyorlardı...çok şükür evimize geldik çocuk düzenini arıyor evde çıtı çıkmmıyor maşallah oğluma kontrolümüzede gittik 8.700 olmuşuz..konserve ve kaşık mamalara başlattı doktorumuz maşallah oğlum kaşığı görür görmez kocaman açıyor ağzıını...biz büydük tekrar geçmiş olsun hasta olan herkeze dualrım sizinle..

maşallah çok tatlı abi olmuşsunuz.
doktorunuz mama olarak neleri önerdi.
bizde ayın sinde 5. ayımızı dolduruyoruz inşallah
artık kaşkla beslemek istiyorum önce tahıllı mamalar mı yoksa meyve pürelerimi karar veremedim

sebze meyve püreleri ballı irmikli muhallbi önerdi ve dediki ayına uyan herşeyi verebilirsiniz ama önce yanağına sürüp 5 dk bekleyin bakalım alerji yapıyrmu dedi çok şükür bişe çıkmadı ama pürelere bayıldıı:)

meyve pürelerini hazır olanlardanmı veriyorsun kendin mi yapıyorsun
bir kavanozu bir seferde yiyebiliyor mu
paylaşımların için teşekkürler

meyve pürelerini hazır olanlardanmı veriyorsun kendin mi yapıyorsun
bir kavanozu bir seferde yiyebiliyor mu
paylaşımların için teşekkürler

valla baktım 1 tl di doktorda aptamile güvenebilirsin dedi hazırlamaya değmez dedi güvenilir diyincede hazır aldım..1 kavanozu bitiriyor ama sadece 2 gün tutabilirsin dolapta hemen bozuluyor.

Masallah canimm cook guzel bi bebek ya! 5 aylik ve ayakta mi duruyor o resimde yanlis mi goruyorum:)) tu tu tu tuu masallah valla!! Inanamadim benimki haftaya 5 aylik olucak daha tam tur donemiyor bile 😄😄😄

Masallah canimm cook guzel bi bebek ya! 5 aylik ve ayakta mi duruyor o resimde yanlis mi goruyorum:)) tu tu tu tuu masallah valla!! Inanamadim benimki haftaya 5 aylik olucak daha tam tur donemiyor bile 

saol canım duruyor valla artık bebekler çok aceleci:)..benimki döne döne turluyor ama artık dikkat etcem diye evde tur atıyorum artık çekiyor herşeyi özellkle saç yolmada üstümüze yok:))

arkadaşlar biraz geçmişi okudumda çoğunuzun bebeğinde idrar yolu sıkıntısı var.
benim kızımında idrar kültüründe üreme oldu idrarda kalsiyum ve kreatini yüksek yaklaşık 2 aylıktan
beri biz bu sıkıntılarla uğraşıyoruz.ultrason yaptırdık sol böbrekte kristalleşme var dedi.önümüzdeki
ay tekrar tahlil ve ultrason yaptırıcaz umarım düzelir.ben kızımın rahatsızlığını idrarını yaparken
kızarmasından farkettim kakasını yapıyo gibi kızarıyo yavrum ama şimdi öncesine göre daha az kızarıyo.
diyeceğim ihmal etmeyin dr başvurun ve bebeğinize korkmadan su verin tek ve en güçlü çaresi bu...

maşallah bebişine allah nazarlardan korusun ayakta durması beni de şaşırttı maşallah subhannallah,bizimkide dönüyor ayakta durmak istiyor ama tabiki duramıyor ama o günlerde gelecek inş.yatmayı artık hiç istemiyor hemen dönüyor zaten giydirmek bezini değiştirmek için uğraştırıyor meleğim.bütün bebişlere maşallah

geçmiş olsun canım allah şifa versin inş.insan hiç kıyamıyor onlar zorlanınca sanki kendin zorlanırmışsın gibi canın yanıyor ama allah hiçbirimize daha kötü sıkıntı vermesin tez zamanda şifa versin inş.

hocapoli ve baharla görüşen varmı aramızda bende merak ediyorum bebişleri nasıl acaba uzun zamandır yazdıklarını hiç görmedim merak ettim doğrusu,inş.kendileri de bebişleri de iyidir.meltem izmirde yok sanki bir süredir.girmeyen arkadaşlar iyidirler inş.

amin canım Allah bütün kuzularımıza şifa versin inşallah.hemde nasıl canın acıyo anlatamam sana ama bunuda şükür Allah
beterinden korusun...

Ben hacopoli ile birkac gun once telefonla gorustum. Yeni bir haber yok. Kizinin durumuyla ilgili istanbul'da gidebilecekleri en iyi doktorlara gorunmusler, pek olumlu konusmamislar ne yazik ki Hacopoli'yi cok guclu, olanlari ve olabilecekleri kabullenmis ve sakin bir tutum icerisinde gordum, takdir ettim. Kizina daha iyi yardimci olabilecegi bazi fikirler hakkinda konustuk. Anadolu yakasinda iyi bir rehabilitasyon merkezi arayisinda. Allah yardimcisi olsun, imtihani cok zor. Kizini sordum, akrabalari filan hic yalniz birakmiyormus, uyanik oldugu her an kucaktan indirmiyorlarmis, cok sevilen bir bebekmis. Ilac kullanimina devam ediyorlarmis. Simdilik bunlari biliyorum, birkac zaman sonra yine iletisim kurarim insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…