- 25 Mart 2011
- 2.101
- 106
- 163
- Konu Sahibi papatya3459
-
- #45.441
kızlar bugün kızım arabayada konan ana kucakları var ya ondan düştü azcık tvye bakıyodu mutfağa gittim bikaç dakikalığına azcık azcık mıkırdandı normaldede yaptığından gelmedim sonra çok ağlayınca geldim hemen bi baktım ana kucağının yanıda komple yerde yatıp ağlıyo yavş yavaş kayıpta inmiş galiba kompl kayıp yana doğru gelmiş sonra ağlamış herhaolde çok korktum görünce ben gelince hemen sustu bşey yok biyerinde eski halinde dakikadır ama benm içim içimi yiyo napsam ya bişey olmuşmudur halıya düşmüş ama ne olabilir sizce bidaha asla yalnız öyle biyerde bırakmam offf offffff
canım sütün kesilse zaten anlarsınoruç tutmak mı doğru tutmamak mı bilmiyorum bende,ben tutuyorum ama bir yandan da korkuyorum doğrumu yapıyorum yanlış mı ya sütüm kesilirse die şimdilik iyi gidiyor sanki anlarım değil mi kızlar??azalsa falan,şöyle bir şey var bizde benim göğüslerim en başından beri öyle çok dolup sertleşmiyor bazen geceleri veya oğlum çok uzun süre emmeyince öyle oluyor bunu da normalde de büyük olmalarına bağlıyorum.ilk aylar bebeğim 1kgnun üstünde aldı 3.ayda 800 e düştü en son 150 gr aldı çok üzüldüm dr.olabilir dedi boyuda uzayınca sorun yok dedi.şimdi oruç tutunca daha az alırsa die korkuyorum benim yüzümden.sütüm olmasına rağmen oğlum emmekte çok isteksiz 5 dk.emiyor işi bitiyor.bazen daha uzun emince bile sıkıyorum yine süt geliyor demekki sütüm yeterli diye düşünüyorum ama emmekte isteksiz olduğu için çok üzülüyorum ya bırakırsa die((dün resmen ağlamaklı gezdim,dışarı çıktık bu süre iyice uzadı.ama huysuzlukta yapmıyor mesela 5dk.emiyor ya kafasını neşeli neşeli kaldırıveriyor anlamadım bende ya ( sizinkilerin emişş süresi nedir gündüzleri bizimki 2-3 saatte bir ortalama en fazla 6-7 dk falan genelde 5.dk geceleri daha uzun emiyor.benim içim rahat etmmiyor erken erken deniyorum sinirleniyor başını bile koymuyor koluma gerdiriyor kendini.çok yazdım ama bişey daha var parmağını emiyor bu yüzden beni emmesinde azalma olurmu sizce??olmaz die düşünüyorum ama isteksiz olunca herşey geliyor aklıma.
bu arada ben iftardan sahura kadar 3-4 lt su içiyorum ve bolca meyve yiyorum.yemek yemek içinde kendimi zorluyorum.bakalım inş bebeğimin rızkına zarar vermiyorumdur.neyse kızlar çok uzattım kusura bakmayın(((
benim oğlanın da 3-4 gündür bezinde turuncu lekeler var :44:kızlar çok kötüyüm ben oğlum son 10 15 gündür çok az çiş yapıyordu son zamanlar gece nerdeyse hiç yapmıyordu en son dün bezinde kırmızı lekeler görünce evde idrar poşeti vardı taktım hastanede beklemeyelim diye çünkü 6 7 saate bir oda çok az yapardı neyseki bağlamamdam 1 saat sonra yaptı hemn acile götürdük durumu anlattım tahlili yaptılar enfeksiyona bağlı kum döküyormuş canım yanıyor ALLAHIM sen yardım et dermansız dert verme daha kötü durumda olanlar var Allah
bütüm bebişlere şifa versin şu mübarek günlerin hatrına benim yavrumada inşş
bi şey olmamıştır canım sen yine de dkkat et fışkırma tarzı kusma uyku hali falan olursa dr a götürkızlar bugün kızım arabayada konan ana kucakları var ya ondan düştü azcık tvye bakıyodu mutfağa gittim bikaç dakikalığına azcık azcık mıkırdandı normaldede yaptığından gelmedim sonra çok ağlayınca geldim hemen bi baktım ana kucağının yanıda komple yerde yatıp ağlıyo yavş yavaş kayıpta inmiş galiba kompl kayıp yana doğru gelmiş sonra ağlamış herhaolde çok korktum görünce ben gelince hemen sustu bşey yok biyerinde eski halinde dakikadır ama benm içim içimi yiyo napsam ya bişey olmuşmudur halıya düşmüş ama ne olabilir sizce bidaha asla yalnız öyle biyerde bırakmam offf offffff
anlamaz bile canım , düğününü de görürsünüz inşallahkızlar yarın sabah 10.00 da sünnet oluyoruz lokal ama bn çok tırsıyorum çok ağlarmı acaba yavrumm:18:
:18:
hasta olan annelere ve bebeklere çok geçmiş olsun allah şifa versin ..çok şükür oğlum 5 aylık olunca adet gördüm nasıl rahatladım bilemezsiniz ne kadar test yapsamda korunsamda şüphe şüpheydi..:)..her neyse bizde babamızın memleketi konyaya gittik geldik 10 günlüğüne uçakta çok şükür bir sorun çıkmadı ama hep sivri yedi ilacını sürsemde hiç fayda etmedi..uçağa nerdeyse kızamık sanıp almıyorlardı...çok şükür evimize geldik çocuk düzenini arıyor evde çıtı çıkmmıyor maşallah oğluma kontrolümüzede gittik 8.700 olmuşuz..konserve ve kaşık mamalara başlattı doktorumuz maşallah oğlum kaşığı görür görmez kocaman açıyor ağzıını...biz büydük tekrar geçmiş olsun hasta olan herkeze dualrım sizinle.. Eki Görüntüle 755933 Eki Görüntüle 755934 Eki Görüntüle 755935 Eki Görüntüle 755936 Eki Görüntüle 755937 Eki Görüntüle 755938
maşallah çok tatlı abi olmuşsunuz.
doktorunuz mama olarak neleri önerdi.
bizde ayın sinde 5. ayımızı dolduruyoruz inşallah
artık kaşkla beslemek istiyorum önce tahıllı mamalar mı yoksa meyve pürelerimi karar veremedim
sebze meyve püreleri ballı irmikli muhallbi önerdi ve dediki ayına uyan herşeyi verebilirsiniz ama önce yanağına sürüp 5 dk bekleyin bakalım alerji yapıyrmu dedi çok şükür bişe çıkmadı ama pürelere bayıldıı:)
meyve pürelerini hazır olanlardanmı veriyorsun kendin mi yapıyorsun
bir kavanozu bir seferde yiyebiliyor mu
paylaşımların için teşekkürler
hasta olan annelere ve bebeklere çok geçmiş olsun allah şifa versin ..çok şükür oğlum 5 aylık olunca adet gördüm nasıl rahatladım bilemezsiniz ne kadar test yapsamda korunsamda şüphe şüpheydi..:)..her neyse bizde babamızın memleketi konyaya gittik geldik 10 günlüğüne uçakta çok şükür bir sorun çıkmadı ama hep sivri yedi ilacını sürsemde hiç fayda etmedi..uçağa nerdeyse kızamık sanıp almıyorlardı...çok şükür evimize geldik çocuk düzenini arıyor evde çıtı çıkmmıyor maşallah oğluma kontrolümüzede gittik 8.700 olmuşuz..konserve ve kaşık mamalara başlattı doktorumuz maşallah oğlum kaşığı görür görmez kocaman açıyor ağzıını...biz büydük tekrar geçmiş olsun hasta olan herkeze dualrım sizinle.. Eki Görüntüle 755933 Eki Görüntüle 755934 Eki Görüntüle 755935 Eki Görüntüle 755936 Eki Görüntüle 755937 Eki Görüntüle 755938
Masallah canimm cook guzel bi bebek ya! 5 aylik ve ayakta mi duruyor o resimde yanlis mi goruyorum:)) tu tu tu tuu masallah valla!! Inanamadim benimki haftaya 5 aylik olucak daha tam tur donemiyor bile 
saol canım duruyor valla artık bebekler çok aceleci:)..benimki döne döne turluyor ama artık dikkat etcem diye evde tur atıyorum artık çekiyor herşeyi özellkle saç yolmada üstümüze yok:))
maşallah bebişine allah nazarlardan korusun ayakta durması beni de şaşırttı maşallah subhannallah,bizimkide dönüyor ayakta durmak istiyor ama tabiki duramıyor ama o günlerde gelecek inş.yatmayı artık hiç istemiyor hemen dönüyor zaten giydirmek bezini değiştirmek için uğraştırıyor meleğim.bütün bebişlere maşallahhasta olan annelere ve bebeklere çok geçmiş olsun allah şifa versin ..çok şükür oğlum 5 aylık olunca adet gördüm nasıl rahatladım bilemezsiniz ne kadar test yapsamda korunsamda şüphe şüpheydi..:)..her neyse bizde babamızın memleketi konyaya gittik geldik 10 günlüğüne uçakta çok şükür bir sorun çıkmadı ama hep sivri yedi ilacını sürsemde hiç fayda etmedi..uçağa nerdeyse kızamık sanıp almıyorlardı...çok şükür evimize geldik çocuk düzenini arıyor evde çıtı çıkmmıyor maşallah oğluma kontrolümüzede gittik 8.700 olmuşuz..konserve ve kaşık mamalara başlattı doktorumuz maşallah oğlum kaşığı görür görmez kocaman açıyor ağzıını...biz büydük tekrar geçmiş olsun hasta olan herkeze dualrım sizinle.. Eki Görüntüle 755933 Eki Görüntüle 755934 Eki Görüntüle 755935 Eki Görüntüle 755936 Eki Görüntüle 755937 Eki Görüntüle 755938
geçmiş olsun canım allah şifa versin inş.insan hiç kıyamıyor onlar zorlanınca sanki kendin zorlanırmışsın gibi canın yanıyor ama allah hiçbirimize daha kötü sıkıntı vermesin tez zamanda şifa versin inş.arkadaşlar biraz geçmişi okudumda çoğunuzun bebeğinde idrar yolu sıkıntısı var.
benim kızımında idrar kültüründe üreme oldu idrarda kalsiyum ve kreatini yüksek yaklaşık 2 aylıktan
beri biz bu sıkıntılarla uğraşıyoruz.ultrason yaptırdık sol böbrekte kristalleşme var dedi.önümüzdeki
ay tekrar tahlil ve ultrason yaptırıcaz umarım düzelir.ben kızımın rahatsızlığını idrarını yaparken
kızarmasından farkettim kakasını yapıyo gibi kızarıyo yavrum ama şimdi öncesine göre daha az kızarıyo.
diyeceğim ihmal etmeyin dr başvurun ve bebeğinize korkmadan su verin tek ve en güçlü çaresi bu...
maşallah bebişine allah nazarlardan korusun ayakta durması beni de şaşırttı maşallah subhannallah,bizimkide dönüyor ayakta durmak istiyor ama tabiki duramıyor ama o günlerde gelecek inş.yatmayı artık hiç istemiyor hemen dönüyor zaten giydirmek bezini değiştirmek için uğraştırıyor meleğim.bütün bebişlere maşallah
geçmiş olsun canım allah şifa versin inş.insan hiç kıyamıyor onlar zorlanınca sanki kendin zorlanırmışsın gibi canın yanıyor ama allah hiçbirimize daha kötü sıkıntı vermesin tez zamanda şifa versin inş.
hocapoli ve baharla görüşen varmı aramızda bende merak ediyorum bebişleri nasıl acaba uzun zamandır yazdıklarını hiç görmedim merak ettim doğrusu,inş.kendileri de bebişleri de iyidir.meltem izmirde yok sanki bir süredir.girmeyen arkadaşlar iyidirler inş.
selam şekerler nasılsınız bebişkolar nasıllar
slm cnm nezamndır yoksun bizim kız iyi maşallah senin prenses nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?