- Konu Sahibi papatya3459
-
- #45.881
meltem'in bu onerisi cok makul. Ben facebook hesabimi acmak istemiyorum kizlar. Bu gezi parki olaylarinda ve baska sebeplerle insanlarin ne kadar ileri gidebilecegini gordum esimin hesabina goz atinca. Simdi secimler de yaklasiyor. Cok farkli kesimlerden arkadaslarim var ve onlarin farkinda olarak ya da olmayarak, bana, yasantima, tercihlerime saygisizlik ettigini gormek, gormezden gelmeye zorlamak istemiyorum kendimi. Ayrica facebookla arkadaslik yurutmeye calisan insanlardan cok yoruldum, dargin oldugum insanlar var. Abuk sabuk paylasimlar cok fazla.sonra arabamiz yokken, paramiz yokken, bilmem kim kahvaltida sariyerde, bilmem kim tatilde bilmem neredeyi gormek istemiyorum. Sinirim bozuluyor, esimi bunaltiyorum anacim :) Zarari faydasindan cok bence.ya kızlarrr burdakı nıckınızle face acın ve gruba grın aynı sey kımseyıde arkadas olarak eklemezsenız kocalarınızda bısey demez bence resım falanda koymazsınız profılınıze fake hesap yanı
meltem'in bu onerisi cok makul. Ben facebook hesabimi acmak istemiyorum kizlar. Bu gezi parki olaylarinda ve baska sebeplerle insanlarin ne kadar ileri gidebilecegini gordum esimin hesabina goz atinca. Simdi secimler de yaklasiyor. Cok farkli kesimlerden arkadaslarim var ve onlarin farkinda olarak ya da olmayarak, bana, yasantima, tercihlerime saygisizlik ettigini gormek, gormezden gelmeye zorlamak istemiyorum kendimi. Ayrica facebookla arkadaslik yurutmeye calisan insanlardan cok yoruldum, dargin oldugum insanlar var. Abuk sabuk paylasimlar cok fazla.sonra arabamiz yokken, paramiz yokken, bilmem kim kahvaltida sariyerde, bilmem kim tatilde bilmem neredeyi gormek istemiyorum. Sinirim bozuluyor, esimi bunaltiyorum anacim :) Zarari faydasindan cok bence.
meltemin onerisini begendim ama sunu da merak ediyorum, neden facebooka tasiniyoruz simdi ben onu anlamiyorum? Burada neyi begenmedik, ne yetmedi ki? Facebookta fotograf paylasacaksak burada da paylasabiliriz. Gercekte kim oldugumuzu merak ediyorsak meltem'in onerisi olmaz bu arada. Bir de mesela hatirlarsaniz gecenlerde kizim yataktan dusmustu. Google da ne yapmaliyim diye aradigimda hep kk'da yapilan paylasimlar cikti. Burada paylastiklarimiz bizden sonra gelenlere de yol gosterebilir, birilerine yardimi dokunabilir. Ama facebookta paylasilanlarda boyle olmaz. Ben burayi seviyorum, bence burada kalalim. Bir komsum var, o da kk'ya uye.onlar da bir heves facebooka tasinmislar hatta istanbuldakiler bulusup tanismis bile ama hic bekledikleri gibi olmamis.aralarinda kavgali olanlar bile varmis, keske hep kk da kalsaydik diyor konusunca. Biz de oyle olacagiz diye birsey yok tabi. Yani bebeklerimiz 1 yasina gelip ayaklaninca paylasimlar cok azalacak bence. Birkac ay icin rahatinizi bozmayin derim :) bir de ta hamilelikten beri burada yaziyoruz. Onlara donup bakmak cok guzel oluyor, bunlari birakip baska yere gecmeyelim.
bu arada keskin, ne zamandir yoktun. Iyi ki tekrar geldin :) unuttugum sarkilari, parmak oyunlarini hatirlattin bana. Ben de kizimla hep yatakta oynuyorum, dikkatle izliyor beni.
merys, arkadasim, insallah omer daha iyidir. Dun iftara misafirim vardi, siteye girip birsey yazamadim, gecmis olsun oglusuna.
Canimm harika bilgiler supersin vallaa... cok cok tesekkurler. ..
Allah razı olsun canım
salıdan beri doktorlardayız
cumartesi gece 5 de acile gittik düşün halimizi
sakin bir anı yok malesef avaz avaz
Rabbim kimseye vermesin çok çok zormuş
bugün başka bir dr a gittik
kulak enf dedi
Allah razı olsun kulak damlası yazdı
3saattir kesintisiz uyuyo yavrum
ahh canım ağrısı varken imkan yok gözünü kırpmıyor
ev poşet poşet ilaç oldu biri işe yarasa keşke
ben geleneksel yöntemlere açık biriyim canım, önerini merakla bekliyorum
dün akşam ılık zeytinyağı bile döktüm kulağına, sonra da sıcak havluyla kompres yaptım
annem bize öyle yapardı
zeytinyağının hatrına bir saat kadar uyutabildim akşam ömeri
senin tecrüben bendn daha çoktur, faydalanmak isterim canım
ilk defa duyuyorum canım
ömer zorda kalınca dönen bi bebek, öyle fıldır fıldır dönmüyor
yakalama refleksi hala devam ediyor
derdi oturmak, el bulduğu anda ayağa kalkmak ömerin
yüzüstü koyuyorum kendini geri geri ittiriyor
sonra da sıkılıp ağlıo, kendini kurtarmaya pek gayreti yok yani
teoriyi destekliyo ömerin durumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?