- Konu Sahibi papatya3459
-
- #46.041
1.yüz üstünden dönüyor da sırtüstünden yüz üstüne dönme çalışmalarında henüz kolunu altından çıkaramıyor1- Bebeğiniz yüz üstü pozisyondan sırt üstü dönebiliyor mu?
2- Emeklemeye başladı mı?
3- 'Ba' 'Be' 'De' gibi heceler söylüyor mu?
4- Anlamsız sesler çıkarıyor mu?
5- Bu anlamsız sesler her gün uzun uzun mu oluyor yoksa bazı günler sessiz oluyor mu bebeğiniz?
6- Yürüteç ve/veya hoppala kullanıyormusunuz?
7- Bebeğinize 'gel' dediğiniz zaman kucağa gelmek üzere kollarını uzatıyor mu?
8- Yoğurt için keçi sütü mü inek sütü mü tercih ediyorsunuz?
9 -Bebeğinizin 6.aydaki kilo ve boyu ne kadar ?
10 - Tüm bebişleri öpüyorum.. :)
arkadaşlar şükür ki sonuçlarımız temiz çıktı artık dileyin benden ne dilerseniz modundayım.insanın ömründen ömür gidiyor.allah kimseyi evladıyla sınamasın.hastalık verdiklerine de şifalar versin...face e fotomuzu koyduk kafasında birsürü kabloyla masum masum uyudu yavrum ama ben dokuz doğurdum.drumuz hemen gidip baktı sonuçlara sağolsun bundan sonra gözlemleyin dedi ilaç yok yani.bu arada burayı başka bi çaresiz anne okursa ona da bilgi verme mahiyetinde şunu söyliim:bebeklerde titreme gerçekten de önemsenmicek bişey değilmiş,bir çok epilepsi nöbeti bu şekilde başlıyormuş
1- Bebeğiniz yüz üstü pozisyondan sırt üstü dönebiliyor mu?
5- Bu anlamsız sesler her gün uzun uzun mu oluyor yoksa bazı günler sessiz oluyor mu bebeğiniz?
bende de şu telefondan var, klavyesi sayesinde çok rahat ediyorum, tablette bile böyle rahat yazamıyorum. bunda çatır çutur kaptırıp gidiyorum. zaten çenem düşük beni anca bu telefon paklıyor diyebilirim.çok çok sağol canımm çok şükür ki oğluşum epilepsi değil diyebiliyorum allahın izniyle.rabbim hepimizi korktuklarımızdan emin eylesin.ufak bi sevinç kutlaması yapalım dedik eve geç geldik telefondan da yazmak benim için çok zor(tamam itiraf ediyorum bu konuda pek becerikli sayılmam)ondan biraz geciktim yazmada. hatta facedeki kızlarada dedim cevap yazamıyorum akşam yazıyım diye
oh maşallah hayatta en sevdiğim ikili çay+kitap sana iyi okumalar.bir ara birlikte de bi çay içelim mi(ay çıkma teklifi ediyomuşum gibi oldu)
ahh benim düşük çenem için de bundan lazım sanırım.neyse şimdi beni masrafa sokma bakiim telefondan okuyorum bilgisayardan da yazıyorum işte bana yetiyo diye kendimi ikna etmeliyim.yaa özelden msj yazamıyorum hala.keşke faceyi iptal etmeseydin ordan rahatça görüşebilirdik diyorum bazen ama sana hak vermiyor da değilim.karışık günlerden geçtiğimiz şu günlerde sosyal medyanın arkadaşlar arasına nifak sokmakta üstüne yok.valla siyasi görüşü benle aynı değil diye oturup kahve fötürdettiğim arkadaşımla aramı açmak arkadaşlığımıza gölge düşürmek hiiiçç bana göre değil ama malesef bunları görüyorum bende.tercihine saygı duyuyorum.şimdi bekle bakalım benim 50 msjı doldurmamı hehe .senin de dediğin gibi ben de bu çene varken çok beklemezsin arkadaşım ama çok iyi olur çok isterim buluşur görüşürüz belki de devamlı sürecek bi dostluğa başlamız oluruz belli mi olurbende de şu telefondan var, klavyesi sayesinde çok rahat ediyorum, tablette bile böyle rahat yazamıyorum. bunda çatır çutur kaptırıp gidiyorum. zaten çenem düşük beni anca bu telefon paklıyor diyebilirim.
çıkma teklifine gelince ben de sana karşı boş değilimtabi içelim, çay da içelim, kahve de içelim :)) çok sevindim teklifine. nerede oturuyorsun canım? özelden yazsana bana, mesaj atma hakkına ulaştın mı?
biraz daha iyi canım çok şükürçok sağol canım senin ufaklık ne alemde geçti mi huysuzluğu rahatsızlığı?
ahh benim düşük çenem için de bundan lazım sanırım.neyse şimdi beni masrafa sokma bakiim telefondan okuyorum bilgisayardan da yazıyorum işte bana yetiyo diye kendimi ikna etmeliyim.yaa özelden msj yazamıyorum hala.keşke faceyi iptal etmeseydin ordan rahatça görüşebilirdik diyorum bazen ama sana hak vermiyor da değilim.karışık günlerden geçtiğimiz şu günlerde sosyal medyanın arkadaşlar arasına nifak sokmakta üstüne yok.valla siyasi görüşü benle aynı değil diye oturup kahve fötürdettiğim arkadaşımla aramı açmak arkadaşlığımıza gölge düşürmek hiiiçç bana göre değil ama malesef bunları görüyorum bende.tercihine saygı duyuyorum.şimdi bekle bakalım benim 50 msjı doldurmamı hehe .senin de dediğin gibi ben de bu çene varken çok beklemezsin arkadaşım ama çok iyi olur çok isterim buluşur görüşürüz belki de devamlı sürecek bi dostluğa başlamız oluruz belli mi olur
ne kadar sıkıntılısındır, ne kadar üzülüyorsundur kim bilir. bence problem devam eder ve bebeğin alması gereken kilonun altına düşerse bir çocuk psikiyatristi ile görüşüp yardım alabilirsin. bebeklik dönemi yeme bozukluğu olabilir. ya da bebeklik dönemi ile çalışan birinden pedagojik yardım. sana özelden isim önermemi ister misin?süt içmeyi reddeden bebeğim şimdi de ek gıdaları yutmuyor. ağzında bekletip boğulunca kusuyor. dr. herhangi bir sorun yok dedi. inat yapıyormuş. gece gündüz bölük pörçük uyuyor. çok üzülüyorum ve korkuyorum hasta olur diye. dualarınızı eksik etmeyin. Allah hiçbirimizin yavrusuna sıkıntı hastalık vermesin. çok zor çokkk
allahım ne zor seydır yemeyen bebek. Benım ruyalarıma gırıyordu artık aramadıgım kısı kalmamıstı. Ne denedıysem ıse yaramamıstı. Sonra kendı kendıne bıgun yemeye basladı. Cok sukur allahıma. Sende yıpratma kendını. Ve sakın zorlama bebegı. Ac olunca mutlaka yer. Emınım cokkk uzulyorsundur. Ama kotu dusunme oyle hastalık falan. Allahım korusun bebeklerımızı. Bebek=sabır mıs. Allahım dermansız deret vermesın.süt içmeyi reddeden bebeğim şimdi de ek gıdaları yutmuyor. ağzında bekletip boğulunca kusuyor. dr. herhangi bir sorun yok dedi. inat yapıyormuş. gece gündüz bölük pörçük uyuyor. çok üzülüyorum ve korkuyorum hasta olur diye. dualarınızı eksik etmeyin. Allah hiçbirimizin yavrusuna sıkıntı hastalık vermesin. çok zor çokkk
dün yoğurt bahsi geçmişti ya, az önce inek sütü ve ürünlerine alerjisi olan bir bebeği olan arkadaşım bebeği için yoğurt mayalarken günlük keçi sütü kullandığından bahsetti, keçi sütünü migrostan alıyormuş. 3M migroslarda bulunuyormuş, ayrıca organik ürün reyonları da var. arada gidip tavuktu, yumurtaydı, süttü almak lazım hanımlar, ne dersiniz?
süt içmeyi reddeden bebeğim şimdi de ek gıdaları yutmuyor. ağzında bekletip boğulunca kusuyor. dr. herhangi bir sorun yok dedi. inat yapıyormuş. gece gündüz bölük pörçük uyuyor. çok üzülüyorum ve korkuyorum hasta olur diye. dualarınızı eksik etmeyin. Allah hiçbirimizin yavrusuna sıkıntı hastalık vermesin. çok zor çokkk
bebek büyütmek gerçekten çok keyifli ama bir o kadar da zor.ama boşuna denmemiş cennet annelerin ayakları altındadır diye.seni anlayabiliyorum ama üzülme açlıktan hasta olmaz sadece yemek yemesi gerktiğini öğrenir diye düşünüyorum.umarım bu bir adaptasyon dönemidir, çabuk atlatır ve çabucak bir düzene girersiniz.valla bizim mahallede bi çingene ailesi yaşıyor(yanlış anlaşılmasın lütfen hakir gördüğüm için yazmıyorum kesinlikle)çocuklar yaz kış çıplak ayak yerlere basıyolar biz gözümüzden sakınıyoruz ama netice de bizimkiler ufak bi rüzgarda hemen hasta onlarınkiler hergün sokakta dipcik gibiler maşallah.yani anlayacağın yiyecekse yer uyuyacaksa uyur sende kendini üzdüğünle kalırsın.(laf aramızda sana böyle diyorum ama benimde senden eksik kalır yanım yok aslında))
bana da bu cümle komik geliyor. açlıktan hasta olmaz ne demek. olmuyosa niye uğraşıyoruz bu kadar. benimki gibi suyla beslensin bebekler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?