- Konu Sahibi papatya3459
-
- #46.081
oğlum 25 şubat doğumlukızlar benim bebeğim de 26 sında 6 ayını dolduracak şimdiye kadar anne sütü verdim ek gıdaya nasıl başlayacam yardımcı olur musunuz
kıyamam cok gecmıs olsun 2 cocuk vok zor
çok geçmiş olsun canım. yerinde olsam hemen takviye kuvvet ister, annemi çağırırdım. yükünü hafifletirdi biraz.günaydın kızlar nasılsınız.biz bu gece çok ateşli bir gece geçirdik.pazartesi aşı olmuştuk o günden beri oğlumun huyu çok değişti,sürekli huzursuz sürekli ağlıyordu.(zaten kolay bir çocuk değil).bir de abisi o da ateşlendi.gece ailecek acil servisteydik.büyük olanın boğaz iltihabı,küçük olan da diş çıkarıyormuş.ikisinin hastalanması kötü oldu.ama şükür şimdi daha iyiler en azından ateşleri düştü.))
kızlar çocuklarım çok hasta her ikiside öksürük burun tıkanması ve ateş aynı sorunlar bendede var ama ben bir şekilde atlatırım
onlar iyi olsunda birde benim oğlan 6 ay 25 günlük 8.400gr geldi iki aydır 100 gr almış çok üzüldüm ama hastalanmasınlarda kilo çokta önemli değil
günaydın kızlar nasılsınız.biz bu gece çok ateşli bir gece geçirdik.pazartesi aşı olmuştuk o günden beri oğlumun huyu çok değişti,sürekli huzursuz sürekli ağlıyordu.(zaten kolay bir çocuk değil).bir de abisi o da ateşlendi.gece ailecek acil servisteydik.büyük olanın boğaz iltihabı,küçük olan da diş çıkarıyormuş.ikisinin hastalanması kötü oldu.ama şükür şimdi daha iyiler en azından ateşleri düştü.))
sana kesinlikle katılıyorum ilk çocuğumda denemediğim kalmadı.yemeği sevmeyen bir çocuktu halen öyle sayılır..büyüklerimiz hep yakındaki çocuklarla (özellikle yeğenimle)karşılştırırlardı.ben çok üzülürdüm.ne zaman kreşe başladık az da olsa yemeğe başladı.çocukları çok zorlamamak gerek,biraz zamana bırakmak lazım...
cook gecmıs olsun. Bız tek cocukla hasta olunca zorlanıyoruz. Ikı cocukla ne kadar zordur. Umarım en kısa zamanda saglıklarına kavusurlar.günaydın kızlar nasılsınız.biz bu gece çok ateşli bir gece geçirdik.pazartesi aşı olmuştuk o günden beri oğlumun huyu çok değişti,sürekli huzursuz sürekli ağlıyordu.(zaten kolay bir çocuk değil).bir de abisi o da ateşlendi.gece ailecek acil servisteydik.büyük olanın boğaz iltihabı,küçük olan da diş çıkarıyormuş.ikisinin hastalanması kötü oldu.ama şükür şimdi daha iyiler en azından ateşleri düştü.))
sımdı ozlem arkadasın mesajını gordum. Onunda senın gıbı ıkı cocugu da hasta. Allahım ıkınıze de yardım etsın. Ikı cocuk emınım cok zordur. Umarım en kısa zamanda saglıklarına kavusurlar.kızlar çocuklarım çok hasta her ikiside öksürük burun tıkanması ve ateş aynı sorunlar bendede var ama ben bir şekilde atlatırım
onlar iyi olsunda birde benim oğlan 6 ay 25 günlük 8.400gr geldi iki aydır 100 gr almış çok üzüldüm ama hastalanmasınlarda kilo çokta önemli değil
kızlar çocuklarım çok hasta her ikiside öksürük burun tıkanması ve ateş aynı sorunlar bendede var ama ben bir şekilde atlatırım
günaydın kızlar nasılsınız.biz bu gece çok ateşli bir gece geçirdik.pazartesi aşı olmuştuk o günden beri oğlumun huyu çok değişti,sürekli huzursuz sürekli ağlıyordu.(zaten kolay bir çocuk değil).bir de abisi o da ateşlendi.gece ailecek acil servisteydik.büyük olanın boğaz iltihabı,küçük olan da diş çıkarıyormuş.ikisinin hastalanması kötü oldu.ama şükür şimdi daha iyiler en azından ateşleri düştü.))
çok geçmiş olsun canım. yerinde olsam hemen takviye kuvvet ister, annemi çağırırdım. yükünü hafifletirdi biraz.
çok özür dilerim, nasıl mahçup olduğumu anlatmam mümkün değil.. İstemeden üzüntünü hatırlattıysam... Hay Allah... Allah mekanını cennet etsin özlemcim... Sana gelebilecek bekar bir kız kardeş, genç kızlık çağında bir yeğen,kuzen filan vadır belki? Benim 15 yaşında bir yeğenim var ve kızım onu öyle seviyor ki, yeğenim de onu inanılmaz güzel oyalıyor. Bazen eşim birkaç günlüğüne bir yerlere gitse de yeğenimi çağırsam dediğim oluyor inan, yeğenim eşimden daha çok yardımcı oluyor bana.anneciğim olsa seve seve çağırırdım,o da seve seve gelirdi.maalesef 4 yıl önce kaybettim(
bende hasta olan bebeklerinize şifa diliyorum
benim büyüğü şuan öksürük ve aşırı iştahsız ama zorlada olsa azda olsa yediriyorum küçüğü oğlum bir kaşık zorladığımda üstüme fışkırarak kusuyor normalde kusmuyo ama yedirmek için zorladığımda kusuyorbu gün beni hiç ama hiç emmedi
çok özür dilerim, nasıl mahçup olduğumu anlatmam mümkün değil.. İstemeden üzüntünü hatırlattıysam... Hay Allah... Allah mekanını cennet etsin özlemcim... Sana gelebilecek bekar bir kız kardeş, genç kızlık çağında bir yeğen,kuzen filan vadır belki? Benim 15 yaşında bir yeğenim var ve kızım onu öyle seviyor ki, yeğenim de onu inanılmaz güzel oyalıyor. Bazen eşim birkaç günlüğüne bir yerlere gitse de yeğenimi çağırsam dediğim oluyor inan, yeğenim eşimden daha çok yardımcı oluyor bana.
sizin eşleriniz de bebekleri oyalamalarını istediğinizde çabucak yoruluyor mu benimki gibi?
benim bildiğim her gün artırarak 1 haftanın sonunda tam bir yumurta sarısını yedirmek gerekiyor.ama yazın alerji riski daha yüksek olduğundan ben gün aşırı yedirmeyi düşünüyorum(bu arada oğlum 2 gün önce 6 ayı bitirdi ama daha hiç haşlanmış yumurta yedirmedim.kahvaltıda biz yerken tereyağlı omletten biraz tattırdım bakalım alerji yapacak mı diye yarından itibaren ben de haşlamaya başlıcam)Arkadaşlar size bir sorum olacak.Bebeklerinize yumurta sarısını her gün mü yoksa gün aşırı mı veriyorsunuz?
başın sağolsun arkadaşım.allah yavrularını anneli babalı büyütmeyi nasib etsinanneciğim olsa seve seve çağırırdım,o da seve seve gelirdi.maalesef 4 yıl önce kaybettim(
yaa kusan bebek çok zor oluyo.sana anca kolay gelsin diyebiliyor ve yavrularına allahtan acil şifalar diliyorumbende hasta olan bebeklerinize şifa diliyorum
benim büyüğü şuan öksürük ve aşırı iştahsız ama zorlada olsa azda olsa yediriyorum küçüğü oğlum bir kaşık zorladığımda üstüme fışkırarak kusuyor normalde kusmuyo ama yedirmek için zorladığımda kusuyorbu gün beni hiç ama hiç emmedi
canım yanımda akraba niyetine hiç kimse olmadığı gibi yardımcı olabileceğini düşündüğüm arkadaşlar da seviyi seviyo ağlayınca ya da kusunca annesiiiiiiiiiii al seni istiyo oğlun diye hemen bana veriyor.işin garibi bu çocuğumda ben de çok kıskanç oldum hep bende kalsın istiyorum biri kucağına alsa ay ne zaman geri vercek acaba diye düşünüyorum çok mu bencilleştim neçok özür dilerim, nasıl mahçup olduğumu anlatmam mümkün değil.. İstemeden üzüntünü hatırlattıysam... Hay Allah... Allah mekanını cennet etsin özlemcim... Sana gelebilecek bekar bir kız kardeş, genç kızlık çağında bir yeğen,kuzen filan vadır belki? Benim 15 yaşında bir yeğenim var ve kızım onu öyle seviyor ki, yeğenim de onu inanılmaz güzel oyalıyor. Bazen eşim birkaç günlüğüne bir yerlere gitse de yeğenimi çağırsam dediğim oluyor inan, yeğenim eşimden daha çok yardımcı oluyor bana.
sizin eşleriniz de bebekleri oyalamalarını istediğinizde çabucak yoruluyor mu benimki gibi?
Arkadaşlar size bir sorum olacak.Bebeklerinize yumurta sarısını her gün mü yoksa gün aşırı mı veriyorsunuz?
cok gecmıs olsun. Benım kızda 26sında olacak. Umarım kolay atlatır. Bu arada yumurtayı sormussun. Sımdı hergun bır cay kasıgı verıyorum. Alıstırma safhasındayız. Ikı gun oldu baslayalı. Gıtgıde artıracagım. Sonucta buyume asamasında. Ve cok hareketlı benım kız. Valla hergun vermeye devam edıcem ben.çok geçmiş olsun.benim kızımında aşıları çarşamba günü yapıldı ve o günden beri huzursuz.zaten mızmızdı aşılardan sonra daha da beter oldu.Allah acil şifalar versin yavrulara.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?