2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
kızlar benim bebeğim de 26 sında 6 ayını dolduracak şimdiye kadar anne sütü verdim ek gıdaya nasıl başlayacam yardımcı olur musunuz
oğlum 25 şubat doğumlu
doğduğundan beri anne sütü alıyor
dr önce yoğurt ve mevsim meyvelerinin püreleriyle başlamamı söyledi (çilek,kavun,karpuz hariç)
11 gibi meyve püresi veriyorum
16 gibi yoğurt

çok geçmiş olsun canım. yerinde olsam hemen takviye kuvvet ister, annemi çağırırdım. yükünü hafifletirdi biraz.

arkadaşlar çok geçmiş olsun.allah yardımcınız olsun.kışın yine soyunca duş aldırınca işe yarıyo ama yazın çocuğun ateşlenmesi çok zor oluyo (ki anne olarak tercihimiz yaz kış hiç hasta olmamaları)üstelik ikinizin de iki çocuğu da şifayı kapmış ne denir ki umarım şimdi yavrularınız daha iyiydir

benim kızım da aynı durumdaydı 2,5 yaşında kreşe başladı 3yıl aynı kreşe devam etti ve çok şükür ki anca normale dönüyor.yine şükür ki fazla yemek ayırt etmiyo ne yaparsam yiyo sayılır ama yine de akranlarına göre zayıf.şimdilerde hiç problem etmiyorum sağlıklı olması benim için kafi.sonra annesi gibi vermeye çalışır nasılsa zira bebekken bende pek çirozmuşum

cook gecmıs olsun. Bız tek cocukla hasta olunca zorlanıyoruz. Ikı cocukla ne kadar zordur. Umarım en kısa zamanda saglıklarına kavusurlar.

sımdı ozlem arkadasın mesajını gordum. Onunda senın gıbı ıkı cocugu da hasta. Allahım ıkınıze de yardım etsın. Ikı cocuk emınım cok zordur. Umarım en kısa zamanda saglıklarına kavusurlar.

sımdı ozlem arkadasın mesajını gordum. Onunda senın gıbı ıkı cocugu da hasta. Allahım ıkınıze de yardım etsın. Ikı cocuk emınım cok zordur. Umarım en kısa zamanda saglıklarına kavusurlar.
Kılo almamasını da kafana takma. Benım doktorum yaz aylarında sıvı kaybı artınca kılo alımı azalabılır dedı. Saglıklı olsunlar da.

çok geçmiş olsun.benim kızımında aşıları çarşamba günü yapıldı ve o günden beri huzursuz.zaten mızmızdı aşılardan sonra daha da beter oldu.Allah acil şifalar versin yavrulara.

birden fazla alıntı yapamadım kızlar.cedric84,kumpirella,emayraz,annesininkızcesi,meltemizmir geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim

bende hasta olan bebeklerinize şifa diliyorum

benim büyüğü şuan öksürük ve aşırı iştahsız ama zorlada olsa azda olsa yediriyorum küçüğü oğlum bir kaşık zorladığımda üstüme fışkırarak kusuyor normalde kusmuyo ama yedirmek için zorladığımda kusuyor bu gün beni hiç ama hiç emmedi

anneciğim olsa seve seve çağırırdım,o da seve seve gelirdi.maalesef 4 yıl önce kaybettim(
çok özür dilerim, nasıl mahçup olduğumu anlatmam mümkün değil.. İstemeden üzüntünü hatırlattıysam... Hay Allah... Allah mekanını cennet etsin özlemcim... Sana gelebilecek bekar bir kız kardeş, genç kızlık çağında bir yeğen,kuzen filan vadır belki? Benim 15 yaşında bir yeğenim var ve kızım onu öyle seviyor ki, yeğenim de onu inanılmaz güzel oyalıyor. Bazen eşim birkaç günlüğüne bir yerlere gitse de yeğenimi çağırsam dediğim oluyor inan, yeğenim eşimden daha çok yardımcı oluyor bana.

sizin eşleriniz de bebekleri oyalamalarını istediğinizde çabucak yoruluyor mu benimki gibi?

sanada çok geçmiş olsun.çok zor.inşallah tez zamanda iyileşirler...

yok canım üzülme mahçup olacak bişey yok...biliyorumki tamamen benim rahatlatmamı istiyordun.Allah her acıya katlanma gücü veriyor.kızkardeşim yok ama sağolsun karşı komşum herşeyime yetişir tıpkı kızkardeş gibi...evet benim eşim de çabuk yoruluyor bebeği oyalarken.sanırım erkekler bizlerden daha sabırsız ve dayanıksız.

Arkadaşlar size bir sorum olacak.Bebeklerinize yumurta sarısını her gün mü yoksa gün aşırı mı veriyorsunuz?
benim bildiğim her gün artırarak 1 haftanın sonunda tam bir yumurta sarısını yedirmek gerekiyor.ama yazın alerji riski daha yüksek olduğundan ben gün aşırı yedirmeyi düşünüyorum(bu arada oğlum 2 gün önce 6 ayı bitirdi ama daha hiç haşlanmış yumurta yedirmedim.kahvaltıda biz yerken tereyağlı omletten biraz tattırdım bakalım alerji yapacak mı diye yarından itibaren ben de haşlamaya başlıcam)
anneciğim olsa seve seve çağırırdım,o da seve seve gelirdi.maalesef 4 yıl önce kaybettim(
başın sağolsun arkadaşım.allah yavrularını anneli babalı büyütmeyi nasib etsin
yaa kusan bebek çok zor oluyo.sana anca kolay gelsin diyebiliyor ve yavrularına allahtan acil şifalar diliyorum
canım yanımda akraba niyetine hiç kimse olmadığı gibi yardımcı olabileceğini düşündüğüm arkadaşlar da seviyi seviyo ağlayınca ya da kusunca annesiiiiiiiiiii al seni istiyo oğlun diye hemen bana veriyor.işin garibi bu çocuğumda ben de çok kıskanç oldum hep bende kalsın istiyorum biri kucağına alsa ay ne zaman geri vercek acaba diye düşünüyorum çok mu bencilleştim ne

bu arada sağ elimle iş yaparken sol kolumla oğlumu tutmaktan sol kolum bariz kas yapmış.ayrıca kapılardan falan bu pozisyonda geçerken bebeğim bir yerini çarpmasın diye fazlaca sağdan yürüyünce oraya buraya çarpmaktan sağ kolumun üst tarafları hep mor mor dolanıyorum bu ara.ayrıca karnım ağrıyodu son günlerde acaba neden diye düşünürken farkettim ki oğlumun tekmeleri resmen karnımı da morartmış. bir nevi küçük bi erkek tarafından kadına uygulanan şiddet de sayılabilir.bu dönemdeki sloganımız kadına şiddete haayırr.amma doluymuşum haa

Arkadaşlar size bir sorum olacak.Bebeklerinize yumurta sarısını her gün mü yoksa gün aşırı mı veriyorsunuz?

canım ben hergün vermiyordum ama bundan sonra günaşırı vermeyi düşünüyordun.benimki sevdi yumurta sarısını.birde ben her yemekten tattırıyorum(özellikle sebze yemeklerini)çünkü büyük oğlumda çok sorun çektim ki hala çok şeyi seçiyor.

Son düzenleme:
çok geçmiş olsun.benim kızımında aşıları çarşamba günü yapıldı ve o günden beri huzursuz.zaten mızmızdı aşılardan sonra daha da beter oldu.Allah acil şifalar versin yavrulara.
cok gecmıs olsun. Benım kızda 26sında olacak. Umarım kolay atlatır. Bu arada yumurtayı sormussun. Sımdı hergun bır cay kasıgı verıyorum. Alıstırma safhasındayız. Ikı gun oldu baslayalı. Gıtgıde artıracagım. Sonucta buyume asamasında. Ve cok hareketlı benım kız. Valla hergun vermeye devam edıcem ben.
Kumpırellacım benım esım de cabuk yorulanlardan. Kızımı ona emanet ettıgımde 10dk sonra mutlaka mızıldanmaya baslar. Bızımkı mac acıp onu ızler. Kızla oynamaz. Kızda basını sısırır. Ohhhh afferım kızıma:) yanı anne hem anne hem baba olur da erkekten babada annede zor olur. Allahım evlatlarımızı annesız bırakmasın. AMIN!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…