2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

bızım en buyuk kavgalarımız bu yuzden oluyor kumpıcım 10 dk dursa sukur dıcem 5 dk , sankı komsunun cocugu var kucagında agladıgı yada huzursuzlnadıgı an bana gerı ıade verıyor :26:
yaa kusan bebek çok zor oluyo.sana anca kolay gelsin diyebiliyor ve yavrularına allahtan acil şifalar diliyorum

canım yanımda akraba niyetine hiç kimse olmadığı gibi yardımcı olabileceğini düşündüğüm arkadaşlar da seviyi seviyo ağlayınca ya da kusunca annesiiiiiiiiiii al seni istiyo oğlun diye hemen bana veriyor.işin garibi bu çocuğumda ben de çok kıskanç oldum hep bende kalsın istiyorum biri kucağına alsa ay ne zaman geri vercek acaba diye düşünüyorum çok mu bencilleştim ne

bu arada sağ elimle iş yaparken sol kolumla oğlumu tutmaktan sol kolum bariz kas yapmış.ayrıca kapılardan falan bu pozisyonda geçerken bebeğim bir yerini çarpmasın diye fazlaca sağdan yürüyünce oraya buraya çarpmaktan sağ kolumun üst tarafları hep mor mor dolanıyorum bu ara.ayrıca karnım ağrıyodu son günlerde acaba neden diye düşünürken farkettim ki oğlumun tekmeleri resmen karnımı da morartmış. bir nevi küçük bi erkek tarafından kadına uygulanan şiddet de sayılabilir.bu dönemdeki sloganımız kadına şiddete haayırr.amma doluymuşum haa[/QUOTE]
ne cektın beeeeee:)

anneciğim olsa seve seve çağırırdım,o da seve seve gelirdi.maalesef 4 yıl önce kaybettim(
başın sağolsun canım
Rabbim dayanma gücü versin
çocuklarınla sağlıklı huzurlu bir hayat nasip etsin inşallah

çok geçmiş olsun canım
kusan bebek de çok kötü olur
umarım en kısa zamanda iyileşir

iyi geceler kızlar uzun bir aradan sonra selam olsun sizlere oğlusumu uyutup sizlerle biraz sohbet edeyim dedim ama anladı galiba paşam hemen geri uyanda pcyi açana kadar nasılsınız bebişler nasıl bebeği hasta olan arkadaşlarımıza çok geçmiş olsun inşallah annesi mefat eden arkadaşımızada baş sağlığı diliyorum allahım rahmet eylesin inşallah eltimler burdaydı 10gündürdürki bakamadım hiç gezmek ev işi derken fırsat olmadı eltiminde 18aylık bir kızı maşallah çok yaramaz bizimkini epeykıskandı ben bile sevdiğimde kıskanıyordu cadı:)iki çocuk gerçekten çok zormuş ya ve eltim ikinciye hamile 4aya yakın hamileliği yandı valla :)yoğurt yapmayı beceremediğimi söylemiştim ya eşim sonunda sütler yaz olmasın diye makinesini aldı yarın deniycem bakalım birde keçi sütü aldırdım kipada varmış bu arada keçi sütünü inek yoğurduyla mayalamayı düşünüyorum inşallah olur araştırdım oluyormuş ama su katmam lazım mı ağır gelir mi bilemedim deneme amaçlı suyla karıştırıp ısıtıp verdim ama içmedi boncuk inşallah yoğurdu yer yumurta sarısı nı nasıl veriyorsunuz kızlar kayısı kıvamında kaynatıp mı yoksa tam mı kaynatıyonuz başka neler veriyorsunuz ek gıda olrak ben meyva püresi ve mercimeli bulgur çorbası veriyorum artık sütüm azaldı doymuyor paşa gece çok kalkıyor uykusuzluktan süt iyice gidiyor

mrb mercimeği hiç vermedim,gaz yapıyor diye biliyordum.yumurtayı ben normal haşlayıp sarısını veriyorum.benim oğlum da anne sütüyle doymuyor artık...

Günaydın kızlar.
Bugün işe başladım.O kadar zor geldi ki bebeğimden ayrılıp işe gelmek.Bırakırken annemle ikimiz salya sümük ağladık.Annem "gözün arkada kalmasın kızım o benim canım ben ona her türlü bakarım" dedi,bakacağına da şüphem yok ama o kadar zor geldi ki yavrumu bırakmak.Rabbim kimseyi yavrusundan ayrı düşürmesin inşallah.

Son düzenleme:
Benim cimcime daha disleri cikmadan damaklarinin arasinda tüm gücüyle memme ısırmaya basladi kizlar. Uyanikken emdiginde yapiyor, uyurken emdigi zamanlarda yapmiyor. Sizde de var mi bu durum?
Bir de bir koltukcuya ya da perdeciye gidip musteri kiliginda, kumas kataloglarindan birini mi calsam diyorum :))) kizimin en sevdigi sey farkli renk ve dokulardaki kumaslari ellemek, tirnaklamak :) 5-6 aylik bebegi olan anneler goturulecek en guzel hediye kumas katalogu olmali :))

Son düzenleme:
selam kızlar nasılsınız benim kızda hastalandı ateşlendi cumartesi günü hastaneye gittik idrar yolu enfeksiyonu olmuş kültür testi istedi doktorumuz antibiyotik başlayacağız rabbim hasta olan bütün bebeklere acil şifa nasip eylesin inş.

benim oğlumda memeyi ısırıyor dişi yok ama kabarmadı bile epey acıtıyor sonrada yüzüme bakıp gülüyor yaramaz yatıp yuvarlanıyor devamlı ileri hızlı hızlı gidemesede emekliyor ve yatar pozisyondan oturur pozisyona geçiyor oturuyor bu sabah yumurta verdim azıcık deneme amaçlı ama yutmuyor bende hemen su verdim öyle yuttu bugünde keçi peyniri alıp deniycem bakalım yiyecek mi akşamda yoğurt yapacam inşallah olur bu sefer mercimek gaz yapıyor doğru bizim oğlan ossura ossura dolanıyor evde ya zeytini falan nasıl yutuyorlarki sizinkiler ben dün muz ezdim onuda yutmadı daha sıvı şeyleri daha iyi yiyor

benim kıza 4 aylıkken ek gıdaya başlattı doktor ben şimdi ne yersem veriyorum azar azar ekmeği salataya batırıp veriyorum mesela çiğniyor yutuyor eveli akşamda ıspanak yemeği verdim bir güzel yedi ekmeği batırıp yediriyorum maş. yemeyeceğim demiyor heleki kaşıkla birşeyler yemeğe bayılıyor

evet bızde herseyo elleme modundayız dunya onun ayagında zannedıyo bıde sıpa herseyı ellemek ıstıyor D:

gecmıs olsun
aynen canım bende gecen gun ezmeden taze fasulye yedırdım her ne akdar kakasından aynen cıksa da en azından yutma reflekslerı gayet ıyı calısıyor kıyamlı corbalar ve kofte yedırıyorum ben de

geçmiş olsun mnikbebek Allah şifa versin kuzuna

canım benim okurken içim cız etti.zamanla alışacaksın.iyiki de annen bakıyor. ben en azından ben 1,5 yaşına kadar büyüteceğim.1 yıl ücretsiz izin kullanacağım...

bugün gerçekten çok zor geçti benim için.bir de akşam gelince kızım hiç yüzüme bile bakmadı ama emzirdikten sonra yine gülücükler yaptı annesine yavrum :) Dediğin gibi Allah annelere dayanma gücü versin.Kadın olmak zor anne olmak daha da zor bugün daha da iyi anladım.

canım benim okurken içim cız etti.zamanla alışacaksın.iyiki de annen bakıyor. ben en azından ben 1,5 yaşına kadar büyüteceğim.1 yıl ücretsiz izin kullanacağım...

Ne mutlu sana 1,5 yaşına kadar kendin bakacaksın bebeğine.Ben bugün akşamı zor ettim valla,servisten indim koşarak gittim anneme :) zamanla kızımda bende alışacaz ama alışana kadar sancılı geçecek biraz napalım.imkanlar elverseydi bende en az 6 ay ücretsiz izin kullanacaktım ama kısmet olmadı.En azından annem bakacak içim rahat.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…