- Konu Sahibi papatya3459
-
- #46.101
çok özür dilerim, nasıl mahçup olduğumu anlatmam mümkün değil.. İstemeden üzüntünü hatırlattıysam... Hay Allah... Allah mekanını cennet etsin özlemcim... Sana gelebilecek bekar bir kız kardeş, genç kızlık çağında bir yeğen,kuzen filan vadır belki? Benim 15 yaşında bir yeğenim var ve kızım onu öyle seviyor ki, yeğenim de onu inanılmaz güzel oyalıyor. Bazen eşim birkaç günlüğüne bir yerlere gitse de yeğenimi çağırsam dediğim oluyor inan, yeğenim eşimden daha çok yardımcı oluyor bana.
sizin eşleriniz de bebekleri oyalamalarını istediğinizde çabucak yoruluyor mu benimki gibi?
başın sağolsun canımanneciğim olsa seve seve çağırırdım,o da seve seve gelirdi.maalesef 4 yıl önce kaybettim(
çok geçmiş olsun canımbende hasta olan bebeklerinize şifa diliyorum
benim büyüğü şuan öksürük ve aşırı iştahsız ama zorlada olsa azda olsa yediriyorum küçüğü oğlum bir kaşık zorladığımda üstüme fışkırarak kusuyor normalde kusmuyo ama yedirmek için zorladığımda kusuyorbu gün beni hiç ama hiç emmedi
selaammmm
mesaj kutun dolu boşaltırmısınn
iyi geceler kızlar uzun bir aradan sonra selam olsun sizlere oğlusumu uyutup sizlerle biraz sohbet edeyim dedim ama anladı galiba paşam hemen geri uyanda pcyi açana kadar nasılsınız bebişler nasıl bebeği hasta olan arkadaşlarımıza çok geçmiş olsun inşallah annesi mefat eden arkadaşımızada baş sağlığı diliyorum allahım rahmet eylesin inşallah eltimler burdaydı 10gündürdürki bakamadım hiç gezmek ev işi derken fırsat olmadı eltiminde 18aylık bir kızı maşallah çok yaramaz bizimkini epeykıskandı ben bile sevdiğimde kıskanıyordu cadı:)iki çocuk gerçekten çok zormuş ya ve eltim ikinciye hamile 4aya yakın hamileliği yandı valla :)yoğurt yapmayı beceremediğimi söylemiştim ya eşim sonunda sütler yaz olmasın diye makinesini aldı yarın deniycem bakalım birde keçi sütü aldırdım kipada varmış bu arada keçi sütünü inek yoğurduyla mayalamayı düşünüyorum inşallah olur araştırdım oluyormuş ama su katmam lazım mı ağır gelir mi bilemedim deneme amaçlı suyla karıştırıp ısıtıp verdim ama içmedi boncuk inşallah yoğurdu yer yumurta sarısı nı nasıl veriyorsunuz kızlar kayısı kıvamında kaynatıp mı yoksa tam mı kaynatıyonuz başka neler veriyorsunuz ek gıda olrak ben meyva püresi ve mercimeli bulgur çorbası veriyorum artık sütüm azaldı doymuyor paşa gece çok kalkıyor uykusuzluktan süt iyice gidiyor
iyi geceler kızlar uzun bir aradan sonra selam olsun sizlere oğlusumu uyutup sizlerle biraz sohbet edeyim dedim ama anladı galiba paşam hemen geri uyanda pcyi açana kadar nasılsınız bebişler nasıl bebeği hasta olan arkadaşlarımıza çok geçmiş olsun inşallah annesi mefat eden arkadaşımızada baş sağlığı diliyorum allahım rahmet eylesin inşallah eltimler burdaydı 10gündürdürki bakamadım hiç gezmek ev işi derken fırsat olmadı eltiminde 18aylık bir kızı maşallah çok yaramaz bizimkini epeykıskandı ben bile sevdiğimde kıskanıyordu cadı:)iki çocuk gerçekten çok zormuş ya ve eltim ikinciye hamile 4aya yakın hamileliği yandı valla :)yoğurt yapmayı beceremediğimi söylemiştim ya eşim sonunda sütler yaz olmasın diye makinesini aldı yarın deniycem bakalım birde keçi sütü aldırdım kipada varmış bu arada keçi sütünü inek yoğurduyla mayalamayı düşünüyorum inşallah olur araştırdım oluyormuş ama su katmam lazım mı ağır gelir mi bilemedim deneme amaçlı suyla karıştırıp ısıtıp verdim ama içmedi boncuk inşallah yoğurdu yer yumurta sarısı nı nasıl veriyorsunuz kızlar kayısı kıvamında kaynatıp mı yoksa tam mı kaynatıyonuz başka neler veriyorsunuz ek gıda olrak ben meyva püresi ve mercimeli bulgur çorbası veriyorum artık sütüm azaldı doymuyor paşa gece çok kalkıyor uykusuzluktan süt iyice gidiyor[/QUOTE
valla bende daha hiç mercimek vermedim. çok gaz yapıyor diye. sebze çorbası, muhallebi, yoğurt, meyve püresi veriyorum. 3 gündür de kahvaltıya başladık. peynir yumurta. bugün de zeytini denedik. çok sevdi. bayağı anne kız sabahları kahvaltı yapıyoruz. çok keyif alıyorum.
Günaydın kızlar.
Bugün işe başladım.O kadar zor geldi ki bebeğimden ayrılıp işe gelmek.Bırakırken annemle ikimiz salya sümük ağladık.Annem "gözün arkada kalmasın kızım o benim canım ben ona her türlü bakarım" dedi,bakacağına da şüphem yok ama o kadar zor geldi ki yavrumu bırakmak.Rabbim kimseyi yavrusundan ayrı düşürmesin inşallah.[/QUOTE
amiiiiinnnnn! ay çok zor oluyor ilk gün. ben öğretmenim. iki hafta gittim seminer zamanı. ilk gün kendimi okulda yabancı gibi hissettim. sanki evde kızımın yanınnda olmalıymısım gibi hissettim. gözlerim dolu dolu gezdim. ama benim büyük yengemin iki oğlu var. o bana senin de kızınında zorlanmaması için arayacaksan günde bir defa ara sor kızını dedi. o da rahat eder sende. bırak alışsın. sende alış.fazla arama. dedi. iki gün çok zordu ama sonra alıştık. iki hafta gittim. okul açılsın yine öyle yapıcam.allahım annelere dayanma gücü versin. yine de annelik işte gözün ister istemez arkada kalıyo. ne kadar iyi bakacaklarını bilsende.
Benim cimcime daha disleri cikmadan damaklarinin arasinda tüm gücüyle memme ısırmaya basladi kizlar. Uyanikken emdiginde yapiyor, uyurken emdigi zamanlarda yapmiyor. Sizde de var mi bu durum?
Bir de bir koltukcuya ya da perdeciye gidip musteri kiliginda, kumas kataloglarindan birini mi calsam diyorum :))) kizimin en sevdigi sey farkli renk ve dokulardaki kumaslari ellemek, tirnaklamak :) 5-6 aylik bebegi olan anneler goturulecek en guzel hediye kumas katalogu olmali :))
selam kızlar nasılsınız benim kızda hastalandı ateşlendi cumartesi günü hastaneye gittik idrar yolu enfeksiyonu olmuş kültür testi istedi doktorumuz antibiyotik başlayacağız rabbim hasta olan bütün bebeklere acil şifa nasip eylesin inş.
benim oğlumda memeyi ısırıyor dişi yok ama kabarmadı bile epey acıtıyor sonrada yüzüme bakıp gülüyor yaramaz yatıp yuvarlanıyor devamlı ileri hızlı hızlı gidemesede emekliyor ve yatar pozisyondan oturur pozisyona geçiyor oturuyor bu sabah yumurta verdim azıcık deneme amaçlı ama yutmuyor bende hemen su verdim öyle yuttu bugünde keçi peyniri alıp deniycem bakalım yiyecek mi akşamda yoğurt yapacam inşallah olur bu sefer mercimek gaz yapıyor doğru bizim oğlan ossura ossura dolanıyor evde ya zeytini falan nasıl yutuyorlarki sizinkiler ben dün muz ezdim onuda yutmadı daha sıvı şeyleri daha iyi yiyor
geçmiş olsun canım allah acil şifa versin
evet bızde herseyo elleme modundayız dunya onun ayagında zannedıyo bıde sıpa herseyı ellemek ıstıyor D:Benim cimcime daha disleri cikmadan damaklarinin arasinda tüm gücüyle memme ısırmaya basladi kizlar. Uyanikken emdiginde yapiyor, uyurken emdigi zamanlarda yapmiyor. Sizde de var mi bu durum?
Bir de bir koltukcuya ya da perdeciye gidip musteri kiliginda, kumas kataloglarindan birini mi calsam diyorum :))) kizimin en sevdigi sey farkli renk ve dokulardaki kumaslari ellemek, tirnaklamak :) 5-6 aylik bebegi olan anneler goturulecek en guzel hediye kumas katalogu olmali :))
gecmıs olsunselam kızlar nasılsınız benim kızda hastalandı ateşlendi cumartesi günü hastaneye gittik idrar yolu enfeksiyonu olmuş kültür testi istedi doktorumuz antibiyotik başlayacağız rabbim hasta olan bütün bebeklere acil şifa nasip eylesin inş.
aynen canım bende gecen gun ezmeden taze fasulye yedırdım her ne akdar kakasından aynen cıksa da en azından yutma reflekslerı gayet ıyı calısıyor kıyamlı corbalar ve kofte yedırıyorum ben debenim kıza 4 aylıkken ek gıdaya başlattı doktor ben şimdi ne yersem veriyorum azar azar ekmeği salataya batırıp veriyorum mesela çiğniyor yutuyor eveli akşamda ıspanak yemeği verdim bir güzel yedi ekmeği batırıp yediriyorum maş. yemeyeceğim demiyor heleki kaşıkla birşeyler yemeğe bayılıyor
geçmiş olsun mnikbebek Allah şifa versin kuzunaselam kızlar nasılsınız benim kızda hastalandı ateşlendi cumartesi günü hastaneye gittik idrar yolu enfeksiyonu olmuş kültür testi istedi doktorumuz antibiyotik başlayacağız rabbim hasta olan bütün bebeklere acil şifa nasip eylesin inş.
selam kızlar nasılsınız benim kızda hastalandı ateşlendi cumartesi günü hastaneye gittik idrar yolu enfeksiyonu olmuş kültür testi istedi doktorumuz antibiyotik başlayacağız rabbim hasta olan bütün bebeklere acil şifa nasip eylesin inş.
Günaydın kızlar.
Bugün işe başladım.O kadar zor geldi ki bebeğimden ayrılıp işe gelmek.Bırakırken annemle ikimiz salya sümük ağladık.Annem "gözün arkada kalmasın kızım o benim canım ben ona her türlü bakarım" dedi,bakacağına da şüphem yok ama o kadar zor geldi ki yavrumu bırakmak.Rabbim kimseyi yavrusundan ayrı düşürmesin inşallah.
Günaydın kızlar.
Bugün işe başladım.O kadar zor geldi ki bebeğimden ayrılıp işe gelmek.Bırakırken annemle ikimiz salya sümük ağladık.Annem "gözün arkada kalmasın kızım o benim canım ben ona her türlü bakarım" dedi,bakacağına da şüphem yok ama o kadar zor geldi ki yavrumu bırakmak.Rabbim kimseyi yavrusundan ayrı düşürmesin inşallah.[/QUOTE
amiiiiinnnnn! ay çok zor oluyor ilk gün. ben öğretmenim. iki hafta gittim seminer zamanı. ilk gün kendimi okulda yabancı gibi hissettim. sanki evde kızımın yanınnda olmalıymısım gibi hissettim. gözlerim dolu dolu gezdim. ama benim büyük yengemin iki oğlu var. o bana senin de kızınında zorlanmaması için arayacaksan günde bir defa ara sor kızını dedi. o da rahat eder sende. bırak alışsın. sende alış.fazla arama. dedi. iki gün çok zordu ama sonra alıştık. iki hafta gittim. okul açılsın yine öyle yapıcam.allahım annelere dayanma gücü versin. yine de annelik işte gözün ister istemez arkada kalıyo. ne kadar iyi bakacaklarını bilsende.
canım benim okurken içim cız etti.zamanla alışacaksın.iyiki de annen bakıyor. ben en azından ben 1,5 yaşına kadar büyüteceğim.1 yıl ücretsiz izin kullanacağım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?