- Konu Sahibi papatya3459
-
- #4.581
hanımlar bebişciklerimizin beyin gelişimi için hurma incir ceviz yemeyi ihmal etmeyin doğunca zeka küplerimiz olsun...
ben,m ağrı yok göğüslerimde çok hafif hassaslık var o kadar
kızımda daha dolgundu benim de
canım bir şey sorucam kalbni durduğunda belirtilerin gitti mi? sen anlayabildin mi? yoksa doktor mu anladı?
hemen hurma yedimcevizi kahvaltıda yemiştim
hemen hurma yedimcevizi kahvaltıda yemiştim
akşam kocişine söyle alsın canişkom... valla canınız ne istiyosa söyleyin koşulsuz şartsız midemizde... hamileliğin güzellikleri... Allah var hamile olmasakda alınır ama bunun tadı bir ayrı oluyor.
ohhhhhhhhhh ohhhhhhhh ye annişi yee... bende şiimdi ceviz atıştırıyorum tabi 4 5 taneden fazlası kalori oluyo o yüzden adet sayıyorum...
benm 3 tane bebeğimin 14 haftalıkken kalbi durmuştu belirti de cok kendini dinlersen hissediyosun zaten karnım büyümüştü benm 14 haftadayken birden geri inmeye başladı göğüslerim şişmesi durdu hatta yumuşadı bide karın ağrısı oldu böyle gaz sancısı gibi fln değil adım attırmayacak kadar şiddetli bi karın ağrısı
midem düzelsin o yediklerinizden bende yiycem hepsini yiycem süt içcem ceviz yiycem akşama kadar yemek yiycem görürsünüz siz
mrb arkadaşlar umarım herkes bebişleriyle iyidir arada bakıp kaçıyorum hep benimde kızımda nerdeyse 4 ay belli belirsizdi göbeğim ama bu sefer kocaman herkes farkediyor senin ikisi arasında ne kadar zaman var
çok geçmiş olsun canım Allah'ım tekrar aynı acıyı yaşatmasın bu bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inş. 3 ü de üst üste ve 14.haftadamı kalbi durdu? sebep araştırıldımı?
benm 3 tane bebeğimin 14 haftalıkken kalbi durmuştu belirti de cok kendini dinlersen hissediyosun zaten karnım büyümüştü benm 14 haftadayken birden geri inmeye başladı göğüslerim şişmesi durdu hatta yumuşadı bide karın ağrısı oldu böyle gaz sancısı gibi fln değil adım attırmayacak kadar şiddetli bi karın ağrısı
kızlar herkese selamm
Çok özür diliyorum umarım canınız çekmezz amaaaa
Bende iki gündür kabak tatlısı aşeriyorumm yaaa öyle böyle değil artık mevsimi olmadığı için bulamıyor eşim bütün aile seferber oldu
Sadece kabak marmelatı buldular amayerinii tutmuyorr
Ne olur bir yerde satıldığını gören bilen varsa bana haber versin istanbulda yaşıyorum ben
ne dicem
hamile olmadan önce aşerme hikayelerini duyan eşim ben bu gaza gelmem yutturamasınız dien adamiş başa düşünce ne dersem alıo
son olayı anlatayım sizlere
kaç gundur canım çikolatalı pasta istiyoradam işlerinden fırsat bulup alamadı çünki beğendiğim pastayı yapan pastane buraya uzak neyse pasta alınmadı tabi
ben o gece rüyamda o pastanenin üstünde uçuyordumsabah olunca eşime söledim eşim yerlere yatıyor gülmekten olacağı bu dedim hemen gitti aldı geldi
şimdi canım ekşili bol limonlu lahmacun istiyor evet evet bu sıcakta
eşimde et tarzı şeyleri dışarda yemeğe karşı napalım can istiyor
şimdi o düşünüyor nerden yedirsem hangi yerinki iyidir die:26: bende diorum ki nerde yedireceksen söle de gece rüyamda oranın üstünde uçayımyabancı yerlerde dolaşmayayım
iyice makara konusu oldu bizde aşerme
canı isteyenler olduysa özürrr
14.haftada kalp durması neden kı acaba kalp durmaları ılk haftalarda olur demstı doktr bende 11.haftaya gelnce atlattm dıe sevnyıodum demk olablıomusss
kızlar herkese selamm
Çok özür diliyorum umarım canınız çekmezz amaaaa
Bende iki gündür kabak tatlısı aşeriyorumm yaaa öyle böyle değil artık mevsimi olmadığı için bulamıyor eşim bütün aile seferber oldu
Sadece kabak marmelatı buldular amayerinii tutmuyorr
Ne olur bir yerde satıldığını gören bilen varsa bana haber versin istanbulda yaşıyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?