2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
benm 3 tane bebeğimin 14 haftalıkken kalbi durmuştu belirti de cok kendini dinlersen hissediyosun zaten karnım büyümüştü benm 14 haftadayken birden geri inmeye başladı göğüslerim şişmesi durdu hatta yumuşadı bide karın ağrısı oldu böyle gaz sancısı gibi fln değil adım attırmayacak kadar şiddetli bi karın ağrısı

kızlarrr bıkac gndr nete bakamdm bugun bı okuyayım dedım sok oldum resmen nıyetım konuları tekrar açmak degıl duygularımı dıle getrmek snra normal olana yanı hamılelık konularına degınıcem ben en baslardakı kavgalarda sladıyı savunmstm ama snra snra herhangı bır konuda bıle hep sert ve tek ben bılyrum yanıtları vermeye basladıkca cok rahatsz oldum hele hele su ılacı kullanın falan dedıkce ıyıce rahatszlıgım arttı cunku bırıne yarayan bırıne yaramayablr okadar doktorlara gdyruz uzman tecrubelı doktorlara onlarn bıle ne hatalarını bulup kendı bunyemıze gore bazen degerlendrme yapyruz kı tecrubesız bı cocuk doktoru(kı bu cok sacma geldı)dedıklerını nıe uygulayalm ustelık cok sukur bu devırde artık herkes bılınclı ne yapılması gerektgnı bılıyrlar hıcbısı olmazsa ınternetler var neyse su sac boyatma konusuna okudugum bıkac yazıyı soylemek ıstemyrum sac boyatmakla ılgılı zararlıdr yararldr dıe bır bulgu yoktr ama rıske degmeye gelmez yanı bu durumda herkesn terchne kalms kesn boyatlr denemez burda kesn konusulpda sebep olunmaya hc gerek yokk bır fıkrım daha sladının annesnn de doktr oldgnu sanmyrum artık cunku gtmek ısteyenelre yogun keseden snra alıyo gıbı yorumlarda bulunms hepsınden otee mınure=sladıye sok sok sok oldummmmmm allahım ne gunlere kaldıkk dyrumm neyse amacım tekrar konuları gundeme getrmek degıldı zaten sohbet bole devam etseydı baska yere gececktım ama neysekı duzelms oyuzden buraya devam tekrar gergınlık sıkıntı yarattysam kusura bakmaynn

gel gelelım hamılelıge salı gunu ben ıkılı test ıcın gdyrum bugun 11+0 oldum buara hastanelerddeym kocam hasta yannda kalyrum eve gelp dınlenyrum durmamı soluyolar ama aklm kalıo duramyrum evde bısı olmaz heralde dımı???

ben,m ağrı yok göğüslerimde çok hafif hassaslık var o kadar
kızımda daha dolgundu benim de
canım bir şey sorucam kalbni durduğunda belirtilerin gitti mi? sen anlayabildin mi? yoksa doktor mu anladı?

benim o gebeliğim bundan çok çok kötüydü başımı yastıktan kaldıramıyordum,su bile içsem istifra ediyodum. tahmin edersinizki ilk gebelik insan ne kadar bilinçliyim dese de başına gelince pek öyle olmuyor herkes 3 aydan sonra bulantıların geçer diyor ya ben onun için geçti,düzeldim diye düşündüm aynı gün akşamı çok küçük pembeyle kırmızı arası bir lekelenmem oldu zaten ertesi gün dr kontrolüm vardı malesef orda ortaya çıktı canım. dr umun dediğine göre belirtiler kesiliyormuş

akşam kocişine söyle alsın canişkom... valla canınız ne istiyosa söyleyin koşulsuz şartsız midemizde... hamileliğin güzellikleri... Allah var hamile olmasakda alınır ama bunun tadı bir ayrı oluyor.

ne dicem
hamile olmadan önce aşerme hikayelerini duyan eşim ben bu gaza gelmem yutturamasınız dien adam iş başa düşünce ne dersem alıo
son olayı anlatayım sizlere
kaç gundur canım çikolatalı pasta istiyoradam işlerinden fırsat bulup alamadı çünki beğendiğim pastayı yapan pastane buraya uzak neyse pasta alınmadı tabi
ben o gece rüyamda o pastanenin üstünde uçuyordum sabah olunca eşime söledimeşim yerlere yatıyor gülmekten olacağı bu dedimhemen gitti aldı geldi
şimdi canım ekşili bol limonlu lahmacun istiyor evet evet bu sıcakta
eşimde et tarzı şeyleri dışarda yemeğe karşı napalım can istiyor
şimdi o düşünüyor nerden yedirsem hangi yerinki iyidir die:26: bende diorum ki nerde yedireceksen söle de gece rüyamda oranın üstünde uçayım yabancı yerlerde dolaşmayayım
iyice makara konusu oldu bizde aşerme

canı isteyenler olduysa özürrr

çok geçmiş olsun canım Allah'ım tekrar aynı acıyı yaşatmasın bu bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inş. 3 ü de üst üste ve 14.haftadamı kalbi durdu? sebep araştırıldımı?

midem düzelsin o yediklerinizden bende yiycem hepsini yiycem süt içcem ceviz yiycem akşama kadar yemek yiycem görürsünüz siz

ay canım benimmmm

bende süt içemiorum yadoktor 3 aydan önce zorlama hiç bişey için kendini dedi o yuzden rahatımama bu arada tum sut markalarını deniorum içemiorumm

mrb arkadaşlar umarım herkes bebişleriyle iyidir arada bakıp kaçıyorum hep benimde kızımda nerdeyse 4 ay belli belirsizdi göbeğim ama bu sefer kocaman herkes farkediyor senin ikisi arasında ne kadar zaman var

valla ya benımde ole sankı 5 aylık sabah saglık ocagına gıttm hemsıre hamılenekadarlıkdedım 7 aylık dıınce sok oldum benım karnımdan az buyuk valla kızımda karnım ılk zamalar bole degıldım gercı 5 aydan sonra fena ssmıstı koca bır karnım vardı bnda sımdıdenbukadarsa sonrayı dusunemıyorum

kızlar herkese selamm

Çok özür diliyorum umarım canınız çekmezz amaaaa
Bende iki gündür kabak tatlısı aşeriyorumm yaaa öyle böyle değil artık mevsimi olmadığı için bulamıyor eşim bütün aile seferber oldu

Sadece kabak marmelatı buldular ama yerinii tutmuyorr

Ne olur bir yerde satıldığını gören bilen varsa bana haber versin istanbulda yaşıyorum ben

sağol cnm inş sağlıklı bebeklerimiz olcak inannıyorum ben sebep de araştırıldı rahimde perde cıktı kan pıhtılaşması bide perde alındı şu an iğne kullanıyorum bide bebekler tam 14 hafta dolunca öldü 14+3 14+2 gibi

Allah yardımcın olsun

iyi hatirlattiniz canim cevizi falan artik yemeye baslayim sabahlari bir bardak sut iciyorum yiyeceklerden acayip tiksiniyorum ben ya kokulara tahammulum kalmadi yinede bebek icin yiyorum ama hic kilo almadim nezamn cikicak bu gobegim cok merak ediyorum bu haftalarda bebegim hizla gelisiyor 14:08:2012 de randevum var o zamana kadar buyur heralde gobegim uc aylik olucak insallah ellerini kollarimini kafasini gorucem cok merak ediyorum sabirsizlikla o gunu

14.haftada kalp durması neden kı acaba kalp durmaları ılk haftalarda olur demstı doktr bende 11.haftaya gelnce atlattm dıe sevnyıodum demk olablıomusss

buyuk alışveriş merkezlerine bakın metro vs. inş. bulunur:26::26:

valla uçmak iyiymiş Allah seni emiiiiii ne güldüm yaaaaaaaaaaaaaaaaa.................
ama kocişine ders olmuştur can bu yaa çekiyo ne yapalım.... valla bende reklam vs. gördümmü içimde büyüdükce büyüyo sonra telefona sarılıyorum malum akşam poşetler gelince açıp açıp yiyorum eşim bana bakıp bakıp gülüyo çok komiğim yaaaaaaa...

14.haftada kalp durması neden kı acaba kalp durmaları ılk haftalarda olur demstı doktr bende 11.haftaya gelnce atlattm dıe sevnyıodum demk olablıomusss

sen kokrma cnm ya bizim genetik de olablir annemde aynı şekilde 7 düşük yapmış bebekler ölmüş karnında kanama fln yok sadece ağrıyla gidiyo doktora öyle yani

oyyyyyyyyyyyyyyy tüh kabak datlusu nerden çıktı anam inşaallah bulursunuz ama bi şey diyimmi ortam ne olursa olsun olduğun yerde yiyosun kimseyi takmıyosun onu biliyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…