- 3 Şubat 2025
- 539
- 691
- 18
Yumurtlamadan sonra canım. İlk gebeliğimi 350 ile öğrenmiştimYumurtlamadan sonra mı gecikme mi acaba
Gecikme ise benimde 11.gün![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yumurtlamadan sonra canım. İlk gebeliğimi 350 ile öğrenmiştimYumurtlamadan sonra mı gecikme mi acaba
Gecikme ise benimde 11.gün![]()
Maşallah baya iyi sonuç sağlikla ilerlesin ve kucağınıza alınevet. Dün 2. Beta sonucum 2497ydi bugün 4+6 olduk
9. Gün gördüm ben çok erken ama kan verdim bugünKızlar ilk çizgiyi yumurtlamadan kaç gün sonra gördünüz acaba
cnm enfeksiyon tehlikeli diye biliyorum muhakkak doktora çık derimSelam kızlar sat 18 haziran betayı en son 28 inde verdim 300.03 çıktı büyük ihtimalle geç döllenme oşdu birde 30 unda verdim tekrar sağlık ocağında onun hala sonucu çıkmadı mecbur bekliyorum2 gündür kahvemsi/kremsi akıntım oluyor bi de üstüne bugün idrar yolu enfeksiyonu oldum sanırım yanma oluyor saha önce bir düşüğüm oldu bu seferde çok tedirginim umarım sağlıklıdır
![]()
kan testi versene cnmKızlar bugun düne göre artış gördüm . Ama dün 2 gece önceden daha silikti. Şuanki düne göre cok koyu. Ama 2 aksam önceye göre hafif koyu sanrm.o gece karpuz yemstm Sanrm testı koyultmustu ben dun sabah ıdrarını baz alaym degl mi. Göguslerm. Şimdi ayrı batma nadir kımyasal tribine girdim.
Daha koyu canım evet. İstersen kan ver ben de bu sabah verdim bat 3 gün varKızlar bugun düne göre artış gördüm . Ama dün 2 gece önceden daha silikti. Şuanki düne göre cok koyu. Ama 2 aksam önceye göre hafif koyu sanrm.o gece karpuz yemstm Sanrm testı koyultmustu ben dun sabah ıdrarını baz alaym degl mi. Göguslerm. Şimdi ayrı batma nadir kımyasal tribine girdim.
Benim bu ay olmadı mayıs annesi olmayı bekliyorum.2026 nisan da anne olcak lar var mı bekleniyorsunuz![]()
çıktı mı cnm sonuçDaha koyu canım evet. İstersen kan ver ben de bu sabah verdim bat 3 gün var![]()
hayırlısı olsun canım benm öbür ay nasip olur inşallahBenim bu ay olmadı mayıs annesi olmayı bekliyorum.
Şimdi bir kızım var çok istiyorum birde oğlum olmasını bir teoriniz veya ne yapamam lazım adetimin 2. Günğ bu ay 5 gün gecikmemde oldu
Hayırlısıyla olur inşallahhayırlısı olsun canım benm öbür ay nasip olur inşallah![]()
Evet canım çıktı 138 çıktıçıktı mı cnm sonuç
evet daha minicik hayırlı sağlıklı olsun inşallahEvet canım çıktı 138 çıktıbata 3 gün var daha bakalım minicik daha
![]()
Merhaba öncelikle bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alın inşallah beta değeriniz yüksek çıkmış MaaşaAllah. bende 21 temmuzda transfer oldum transfer günü dahil çarşamba 10. gün beta 251.68 , bugün 12.gün 464.19 çıktı hemşirem iyi diyor ..Hamileliğimiz Sağlıkla ilerlesin Allahım kucağımıza almayı nasip etsintüp bebek annesiyim transfer sonrası 12. Gün beta 10019. Günde evde idrar testinde pozitifi görmüştüm zaten. Şu an 4+4 oluyor son 3 gündür gece iki kez uyanıyorum tuvalete gitmek için şimdiden böyleyse 7.-8. Ayda napıcaz biz
![]()
Canım ben kan vermedim anneme geldim bugün için yarın döneceğim eve dönünce akşam vereceğiz ve yarın sabah da aynı erken gebelik testinden yapacağım avoks dün yapmıştım bugün gündüz yapmaktan vazgeçtim sabah idrar ile yapayım koyulaşma olursa ki inşallah olur onda da içim rahatlayacak sonucun çıkınca yaz Çok merak ettim MMMDaha koyu canım evet. İstersen kan ver ben de bu sabah verdim bat 3 gün var![]()
Ayy inşallah canım güzel bir betayla annesine merhaba der minikkkkCanım ben kan vermedim anneme geldim bugün için yarın döneceğim eve dönünce akşam vereceğiz ve yarın sabah da aynı erken gebelik testinden yapacağım avoks dün yapmıştım bugün gündüz yapmaktan vazgeçtim sabah idrar ile yapayım koyulaşma olursa ki inşallah olur onda da içim rahatlayacak sonucun çıkınca yaz Çok merak ettim MMM![]()
Ayyyy çok sevindim çok sağlıkla gelsin gecıkme olsunn adetn deAyy inşallah canım güzel bir betayla annesine merhaba der minikkkk
Testte pozitif görünce kanda düşük görmemek için sabrediyorsun değil mi?benim 138 çıktı. Yarın da kan sonucunu mutlaka yaz merak ettim çokkk
şimdi tatile gideceğim takip yapamayacağım ama doktorum sıkıntı yok tatili yap gel her şey görünmüş olur dedi
![]()