2026 nisan anneleri

Kızlar bugun düne göre artış gördüm . Ama dün 2 gece önceden daha silikti. Şuanki düne göre cok koyu. Ama 2 aksam önceye göre hafif koyu sanrm.o gece karpuz yemstm Sanrm testı koyultmustu ben dun sabah ıdrarını baz alaym degl mi. Göguslerm. Şimdi ayrı batma nadir kımyasal tribine girdim.

Eklentiler

• IMG_20250801_115914.webp
    IMG_20250801_115914.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 12
  • IMG_20250801_115711.webp
    IMG_20250801_115711.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 10
Selam kızlar sat 18 haziran betayı en son 28 inde verdim 300.03 çıktı büyük ihtimalle geç döllenme oşdu birde 30 unda verdim tekrar sağlık ocağında onun hala sonucu çıkmadı mecbur bekliyorum 😒 2 gündür kahvemsi/kremsi akıntım oluyor bi de üstüne bugün idrar yolu enfeksiyonu oldum sanırım yanma oluyor saha önce bir düşüğüm oldu bu seferde çok tedirginim umarım sağlıklıdır 🥲

Selam kızlar sat 18 haziran betayı en son 28 inde verdim 300.03 çıktı büyük ihtimalle geç döllenme oşdu birde 30 unda verdim tekrar sağlık ocağında onun hala sonucu çıkmadı mecbur bekliyorum 😒 2 gündür kahvemsi/kremsi akıntım oluyor bi de üstüne bugün idrar yolu enfeksiyonu oldum sanırım yanma oluyor saha önce bir düşüğüm oldu bu seferde çok tedirginim umarım sağlıklıdır 🥲
cnm enfeksiyon tehlikeli diye biliyorum muhakkak doktora çık derim

Kızlar bugun düne göre artış gördüm . Ama dün 2 gece önceden daha silikti. Şuanki düne göre cok koyu. Ama 2 aksam önceye göre hafif koyu sanrm.o gece karpuz yemstm Sanrm testı koyultmustu ben dun sabah ıdrarını baz alaym degl mi. Göguslerm. Şimdi ayrı batma nadir kımyasal tribine girdim.
kan testi versene cnm

Daha koyu canım evet. İstersen kan ver ben de bu sabah verdim bat 3 gün var🙃

2026 nisan da anne olcak lar var mı bekleniyorsunuz 🥰
Benim bu ay olmadı mayıs annesi olmayı bekliyorum.
Şimdi bir kızım var çok istiyorum birde oğlum olmasını bir teoriniz veya ne yapamam lazım adetimin 2. Günğ bu ay 5 gün gecikmemde oldu

Benim bu ay olmadı mayıs annesi olmayı bekliyorum.
Şimdi bir kızım var çok istiyorum birde oğlum olmasını bir teoriniz veya ne yapamam lazım adetimin 2. Günğ bu ay 5 gün gecikmemde oldu
hayırlısı olsun canım benm öbür ay nasip olur inşallah 🥰🤲🏻

tüp bebek annesiyim transfer sonrası 12. Gün beta 1001 🥹 9. Günde evde idrar testinde pozitifi görmüştüm zaten. Şu an 4+4 oluyor son 3 gündür gece iki kez uyanıyorum tuvalete gitmek için şimdiden böyleyse 7.-8. Ayda napıcaz biz 🤔🤔
Merhaba öncelikle bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alın inşallah beta değeriniz yüksek çıkmış MaaşaAllah. bende 21 temmuzda transfer oldum transfer günü dahil çarşamba 10. gün beta 251.68 , bugün 12.gün 464.19 çıktı hemşirem iyi diyor ..Hamileliğimiz Sağlıkla ilerlesin Allahım kucağımıza almayı nasip etsin 🤲

Merhaba birşey sorabilir miyim bugün Dr kontrolüm vardı kese göründü çok küçük dediler ilk bi düşük yaptığım için bunda düşük önleyici duphaston verdiler daha önce bu ilacı kullanan var mı nasıl etkilimi

Daha koyu canım evet. İstersen kan ver ben de bu sabah verdim bat 3 gün var🙃
Canım ben kan vermedim anneme geldim bugün için yarın döneceğim eve dönünce akşam vereceğiz ve yarın sabah da aynı erken gebelik testinden yapacağım avoks dün yapmıştım bugün gündüz yapmaktan vazgeçtim sabah idrar ile yapayım koyulaşma olursa ki inşallah olur onda da içim rahatlayacak sonucun çıkınca yaz Çok merak ettim MMM😍

Canım ben kan vermedim anneme geldim bugün için yarın döneceğim eve dönünce akşam vereceğiz ve yarın sabah da aynı erken gebelik testinden yapacağım avoks dün yapmıştım bugün gündüz yapmaktan vazgeçtim sabah idrar ile yapayım koyulaşma olursa ki inşallah olur onda da içim rahatlayacak sonucun çıkınca yaz Çok merak ettim MMM😍
Ayy inşallah canım güzel bir betayla annesine merhaba der minikkkk 🧿💜
Testte pozitif görünce kanda düşük görmemek için sabrediyorsun değil mi? 😍 benim 138 çıktı. Yarın da kan sonucunu mutlaka yaz merak ettim çokkk😍😍😍 şimdi tatile gideceğim takip yapamayacağım ama doktorum sıkıntı yok tatili yap gel her şey görünmüş olur dedi🫠🫠🫠

Ayy inşallah canım güzel bir betayla annesine merhaba der minikkkk 🧿💜
Testte pozitif görünce kanda düşük görmemek için sabrediyorsun değil mi? 😍 benim 138 çıktı. Yarın da kan sonucunu mutlaka yaz merak ettim çokkk😍😍😍 şimdi tatile gideceğim takip yapamayacağım ama doktorum sıkıntı yok tatili yap gel her şey görünmüş olur dedi🫠🫠🫠
Ayyyy çok sevindim çok sağlıkla gelsin gecıkme olsunn adetn de 😌kesinlikle dediğin gibi eşim de ben de gidelim diyoruz 10dk snra hop vazgecıyoruz bir erken awox 2 de kaset test aldm ovula.yapay zeka GBT sağolsun yumurtlama da yanımdaydı hahahah. Bana kesınlkle yumurta n 18ınde catlamıstır cok koyu testin diyor 18ındekı tuttysa bugun adetti :)ona göre HCG 100lerdeydı dun benm de. Ben de 7snde tatile gdcegım havuza girme konusunda kararsızım sen neyapacaksn🤔

Back
X