- Konu Sahibi papatya3459
-
- #46.381
çok ama çok uzun bir aradan sonra geri döndüm, eylülde işe başladım ne yazık ki hala alışamadım...
özellikle ankarada olan anneler rota virüsü salgını var biz 3 gün hastanede yattık aman siz dikkat edin yabancılarla temas etmesine izin vermeyin biz ne yazık ki bayramda rahatsızlandık hastanede tedavi sürerken kızımdan da bana geçti... aşımız yoktu ....
Gwcmis olsun canim.. bendw ankaradayim bu 4 gun tatilde ev gezmeleri yapmayi istiyordum yaa.. korktum simdi..
canım ev gezmesi yap ama çok dikkat et sık bebeğin ve kendi ellerini iyice yıka. malum emekleme sürünme bol sonra o eller hemen ağıza evimizde dikkat ediyoruz ama dışarısı çok zor...
kızım zaten zayıftı şimdi iğneye döndü, hastaneye yatarken tartıklarında 7 kiloydu(( bacaklarda kollarda boğum falan kalmadı severken kemikleri geliyor elime çok üzülüyorum ...
var mı bu konuda yardımcı olabilecek. daha hızlı toparlanması için ne yapabilirim ???
Zeynepcim bizimkisi de aksi altini acinca cok mutlu oluyor.. baglatmak istemiyor jiyafet giymek istemiuor oyle mutlu oluyor:)) alti acik kalsin bir cis yapsin cis gaparken zorlaniyor mu agliyor mu bir vak oyleyse tahlil yaptir canim..
özlem oruç şener dr çok tatlı ilgili bi bayan bende sonbı aydır buna gıdıyorum basta konurun bı dr gıdıyordum her cıkısımda stres hıc konusmuyor bensormadan suratsız kurtuldum ondan.muayene ucreti.41 tahlıler ucretsız.bıde konurda delı gıbı tahlıl parası verdımmm
Dogum gunu hazırlıklarına basladınızmı kızlar
bahar uzun zamandir seni cok merak ediyorduk... her sikintinin arkasinda bir ferahlik vardir. ahmetefe ile coook mutlu gunleriniz olur ins. bunlarin hepsi imtihan, yoksa rabbimin ahmetefeye sifa vermeye gucu yok mu. yasadiginiz seyler cok zor cok agir ama ahmetefe icin sabret. onun senden nefret edecegini dusunmene de cok uzuldum. hic olur mu oyle sey. sen onun fedakar, ahmet efe icin her seyi yapabilecek, ona kol kanat geren, onun icin kendinden vazgecen koruyucu melegisin. onun icin cok kiymetlisin. rabbim size oyle guzel oyle huzurlu gunler yasatsin ki bunlari hic yasamamis gibi olun ins.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?