- Konu Sahibi papatya3459
-
- #46.341
evet hem çok güzel hem de çok zor ben öğlen eve geliğim zaman bir yandan yemek yiyip bir yandan süt yağıyorum çok hızlıyımm yaniii:)ah canım sende çok az uyuyyormuşsun.bende bazen öğleden sonra kendimden geçer gibi oluyorum.evimin kıymetini bilememişim.insan evdeyken farkında olamıyor.ayaklarımız üzerinde durmak zorundayız elimizden bir şey gelmezki.bugünlerde 3 yaşındaki kızım anne yinemi gidiyorsun diye sorup duruyor kızım öyle sorunca içim parçalanıyor.yani çalışmama alışamadılar.ilkdefa yanlarından bukadar çok ayrı kalıyorum.allah-tan öğlen arasında evime gidiyorum.buda büyük bir nimet benim için.kızımı emziriyorum buarada.anne olmak çokgüzel.
geçmiş olsun canım, bitkisel ilaçlar falan kullanmayı denese
figencim açamıyorsan face te 2013 şubat anneleri diye arat çıkıyor canım
Kızlar kimsecikler yok artık olmuyo boyle, hamilelikte ne guzeldi dogum bıttı burasıda bitmesin , benım oglan bu ara beni fazla yormaya basladı hiç durmuyo. Bide agzını acmıyo yediremiyorum sadece emmek istiyo kilo almıcak dıye korkuyorum geceleri uyutmuyo beni nolcak halimiz bilmiyorum
Aylar oldu girmeyeli,,,,umarim herkes iyidir.bebekler buyuyor...kizim bayadir emekliyor ve kanepelere tutunup yuruyor.2 dis cikardik ;D ekimin 13 unde 8 aylik olucaz....kumpirella seni unutmadim arkadasim.....
nerdesiniz ya gunlerdir kimse yok cok bos biraktiniz sayfayi ask olsun size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?