- 19 Mart 2011
- 729
- 141
- 123
- Konu Sahibi papatya3459
-
- #46.361
bu sayfayı böyle görmek beni çok üzüyor benim oğlum 2aydır ağır bir bronşit geçiriyor ve maalesef hala devam etmekte onu bırakıpta su bile içemiyorum çok yorgunum ama iyi olsun hiç bir şey istemem sizleri gerçekten çok özledim inş hepiniz ve yavrularınız sağ salimdir umarım iyilerdir benimki çok hastalandı nasıl bu hale geldi anlam veremiyorum sakınan göze çöp batar misali
bu sayfayı böyle görmek beni çok üzüyor benim oğlum 2aydır ağır bir bronşit geçiriyor ve maalesef hala devam etmekte onu bırakıpta su bile içemiyorum çok yorgunum ama iyi olsun hiç bir şey istemem sizleri gerçekten çok özledim inş hepiniz ve yavrularınız sağ salimdir umarım iyilerdir benimki çok hastalandı nasıl bu hale geldi anlam veremiyorum sakınan göze çöp batar misali
çok geçmiş olsun canım.inşallah tez zamanda iyileşir kuzucuğun.2 aydır ilaçların faydası olmadı mı?böyle nasıl üşüttü.benim oğlum da 30-35 günlüktü bronşit diye hastaneye aldılar.bir sürü ilaç falan kullandık ama ne yazık ki yanlış teşhis koydular hırıltısı var diye.bronşit değil laringo malazi diye bir rahatsızlıkmış(doğuştan boğaz yapısının gelişmemesindenmiş ama doktorumuz bilememiş).canım moralini bozma çabuk iyileşir umarım.
naber :) burada kimsecikler yok. ne kadar üzücü. hepsi facebook a gitmiş üye olmayan napıcak burda kimsesizmi kalıcak. Minik bebek
Canim iyiyim cok sukur evet kimsecikler kalmadi.. facebook yokkende cok kimse girmiyordu zaten.. simdi facebookta daha fahat paylasum oldugu icin daha akici oluyor.. minikbebegi bende merak ediyorum niye girmiyor ki yaa
Halbuki ne guzel gunlerımızı paylaştık şimdi ise kımseler yokben facebook uyesi degilim mesela
Canim kumpirella kendi adu ile hesap acti kumpi rella diye sizde oyle acsaniz ne guzwl olur inanin sizin sohbwtlerinizi de ozluuoruz..
Canim geri donme zor gorunuyor ben girmeye calisiyorum ama herks facebookta sizde yalandan biIm icin bir hesap aci verin yaaarkadaslarım lutfen geerı donun.bende faceye gırmıyorum.
Anammmmm benide merak ederlermiş geldim bacılarım geldim kuzuşlar nasıllar canlarım benimmm
Hazan çok geçmiş olsun.Eltimin oğluda bronşiolit geçirdi,çocuk 4,5 yaşında yavrumun hala öksürüğü geçmedi.Doktor büyüüynce geçecek demişUmarım siz hemen toparlar ve tekrarını yaşamazsınız.
Kızlar kızım 9 aylık olacak.Aile hekimiyle birlikte kızamık aşısını yaptırmamaya karar verdik.Siz ne durumdasınız.Bu aşı zaten yaşında yapılacak.
Evet Ebrar bu ayki aşı kızamık aşısı,normal takvimde bu ay aşı yok.Suriyelilerden gelmiş olduğu söylenerek bakanlık 3 ay öncesine ek bir aşı koymuş.Ben işe başlamadım ebrar.Bir bebek 18 aydan önce annesinin bir yere gidip geleceğini idrak edemezmiş.O yüzden ücretsiz izin aldım.Sen çalışıyor musun?
aydın mevsım , ben vaktı tutturamadım gec kaldım ama buyuk oglumda onda oldu sunnet tek gecerımKızlar merhaba
İzmirde yasayan bebegını sünnet ettıren arkadaşlar Nereye kıme yaptırdınız? yada bıldıgınız doktor varsa tavsıye edermısınız?Tercıhım çocuk cerrahı
Kızlar merhaba
İzmirde yasayan bebegını sünnet ettıren arkadaşlar Nereye kıme yaptırdınız? yada bıldıgınız doktor varsa tavsıye edermısınız?Tercıhım çocuk cerrahı
canım benim oglum 8.ci aydan beri bronsit ve simdi gecti gececek insalah ben ilaclardan cok zeytin yagından dolayı atlatmak üzere oldugumuzu düsünüyorum günde 2 kere ılık zeytin yagıyla tüm vucudunu yagladım sende dene istersen gögsü ve bogazını özellikle gecmiş olsun bizde salı tekrar gitcez umarım atlatmısızdr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?