2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
kızlar canım sıkıldı yaaa... ben bugün 10+3 oldum. 8. haftadan beri bulantılarım vardı. ama bugün sanki kesildi gibi... bebeğime birşey mi oldu acaba. bana 12 de kesilir demişlerdi... :( canım çok sıkıldı yaaaa : (((( böyle erken kesilenler oluyor mu acaba?????

kızlar canım sıkıldı yaaa... ben bugün 10+3 oldum. 8. haftadan beri bulantılarım vardı. ama bugün sanki kesildi gibi... bebeğime birşey mi oldu acaba. bana 12 de kesilir demişlerdi... :( canım çok sıkıldı yaaaa : (((( böyle erken kesilenler oluyor mu acaba?????

benimde kesildi istediğimi yiyorum gayrıı

ne kiraz ne erik ...menemen istiyo canım devamlı.hatta dün dedik çocuğun adı erkek olursa men -e-men olsun diye:) ay ne iğrenç espri.kendimden soğudum bir anda:40:

hahahaahhaaaaa kopyum yaa triptofan. :52::52::52: ay ben de bugün ne okusam canım çekiyo kızlar aç mıyım ne?:56: sahurda menemen yapiim ben

ohooo benim 7. hafta bitti bulantılar gitti bayaa nerdeyse. :) merak etme şanslılardansın. ;)

ne kiraz ne erik ...menemen istiyo canım devamlı.hatta dün dedik çocuğun adı erkek olursa men -e-men olsun diye:) ay ne iğrenç espri.kendimden soğudum bir anda:40:

hahahaahhaaaaa kopyum yaa triptofan. :52::52::52: ay ben de bugün ne okusam canım çekiyo kızlar aç mıyım ne?:56: sahurda menemen yapiim ben

ohooo benim 7. hafta bitti bulantılar gitti bayaa nerdeyse. :) merak etme şanslılardansın. ;)

bende de göbüş olduğuna anlayamıyom sanırsam göbüşten çok gaz oluyo bu aralar:)

allah sizi ne etsin emi ne güldüm benimde kendi göbişim var hamile kaldığımdan beri 3 kilo verdim anlamadım ben aş ta ermiyorum hiç kusmadım miğdemde hiç bulanmadı neden böyle oldu anlamadım doktor hanım kızacak bana :)

ikili test konusunda ben de fikrimi söylemek istedim kızlar.

bence çok evham yapıyosunuz. bu testler test bile değil, sadece istatistiki bir değerlendirme, karşılaştırma yüzdesi.

risk yüksek çıkarsa 6 ay boyunca psikolojim bozulmasın diyosunuz ama, yaptırmadan karşılaşabileceğiniz durumları ihtimalleri bilmeyeceksiniz, ya doğumda birden bire sakat bebekle karşılaşırsanız ne olacak? o zaman pişman olmicak mısınız sırf 6 ay rahat geçirceksiniz diye bu testleri yaptırmadığınıza?

herkesin kendi kararı ve şuna göre karar vermeli bence: engelli çocuk dünyaya getirmek istiyor muyum? şahsen ben, mesela çocuğumun zeka geriliği olacağını bile bile onu dünyaya getirmeyi doğru bulmuyorum çünkü, ben ona var olduğum sürece bakacağım elbette ama o bu hayatta normal ve rahat yaşayabilecek mi? çektiği sıkıntıları gördükçe elimden bişey gelmedikçe onun adına üzülmeyecek miyim? ona yazık değil mi? ben öldükten sonra ne yapacak?

Allah korusun! İnşallah hepimize Allah sağlıklı evlatlar nasip eder. Ben de çok korkuyorum. Ama yaptırıcam. onun iyiliği için...

canım aynı korkuyu ben geçen hafta yaşadım pat diye kesildi bulantı, cumartesi doktoru gittim kontrole bebek sağlıklı , doktoruma sordum bulantı kesildi korktum diye güldü bana , ne güzel işte mutlu ol dedi, arada kesilip , yeniden başlayabilirmiş. ya da tamamen kesilebilirmiş. vücudunun hormonlara alışması ile ilgili bişey, keyfini çıkar :)

allah sizi ne etsin emi ne güldüm benimde kendi göbişim var hamile kaldığımdan beri 3 kilo verdim anlamadım ben aş ta ermiyorum hiç kusmadım miğdemde hiç bulanmadı neden böyle oldu anlamadım doktor hanım kızacak bana :)

BiZim hastanede hicbir tahlil istemeyen cok unlu hocalar var. Bazilari gerek gormeyebiliyo, tecrubesinden de olabilir unutmyslugundan da. Yaptirirsan icin rahatlar o da onemli sonucta:)

Eee kizlar bugunku muhabbetten sonra hepimiz kocislerimizle aganigi yapicaz galiba, erken kacmissiniz bu aksam forumdan.:17::46: ama benimki su an horlamaya basladi bile cunku gorumcem bizde. :19: uff zaten ne zaman cok canim istese hevesle kocami beklesem aksam olsa da gelse diye hep gorumcem bize geliyoooo:47: daha 6 aylik evliyiz evlendigimizden beri boyle biktim artik. :50: bi de o gelince ekstra hizmet zorunda kaliyorum tabi daha cok yoruluyorum. :14:Neyse ben de uyumaya calisayim ise gitmem lazim yrn erkenden.

ahhhh canım kıyamam sanaaaa... hem yeni evlisin hem hamilesin hem çalışıyosun. insaf yani görümcene. bi de sana hizmet ettiriyor. ne acımasızlık yaa. benim görümcem ve kaynım da bizde yaklaşık on gündür. yaz tatilinde çalışmadığım halde dört dönüyorlar etrafımda. üstelik görümcem daha 14 yaşında. sen gönder görümceni ben onu eğitip gönderem:):):):1::1:

benim de kesildi canım. ben de 10. hafta içindeyim. şu an rahatlıkla yiyip içebiliyrum. bulantı çok az ve ara ara oluyor. bünyeye göre değişebiliyormuş. vesvese edip kendini ve bebğini üzme e mi???

Günaydın çiçeği burnunda anneler..
nasılsınız bugün??
biz iyiyiz bebişimle. azcık ağrımız var o da normal:)

sabah eşim kalkar kalkmaz göbeğimi öptü. günaydın bebişim. baba işe gidiyor kendine iyi bak dedi. sonra beni öptü... pabucum dama mı atılıyor ne ???:1::1::1:

ay ne telaşı yahu keşke benimki de kesilse bu günkü mesaiyi lavaboda geçirdim :(

Back
X