2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

bende öğretmenim kiii. tatille birleştirelim derken herkes okulda izinli olucak.bugün genelde bir kusma mide bulantısı ve iştahsızlık varmış topikte. bende de aynı şekilde. çok kötüydü. ben daha önce çok rahattım yani bulantım oluyordu ama kusmam yoktu bende de sonradan mı başlayacak nedir kızlar. bugün aldığım toplam kalori 500 yoktur yani o derece. bu arada bebeğini kaybeden arkadaşa da çok üzüldüm. Rabbim inşallah en kısa zamanda yeni meleğini gönderir. 2 li testte sonucu net olmayan arkadaşlar da bi dönem stres yaşayacak mecburen ama hiç test yaptırmasalardı içi içini yiycekti.o zamanda gerileceklerdi acaba yaptırmasam mı diye. büyük ihtimalle sonunda olumlu sonuçlanacak ama tedbiride elden bırakmıyolar zaten. çekirdek ve meltemizmir ede rabbim güzel sonuçlar göstersin. patavatsız doktorların ve şom ağızlı insanların şerrinden uzak tutsun. amiinn...nedense hamilenin psikolojisi hiç umurlarında değil. sorun olabilir demek ne kadar kolay onlar için.

belki yazmıştır benimde yaş kilo bilgilerini yazdığı kağıda.ben salak gibi odadan çıkınca incelemedim direk laboratuvara gittim. evet sigara içip içmediğimide sormuştu...ama dediğim gibi bıyunu ölçerken çıkan o çiizgi çizgi şeyleri hiç görmediim sadece boyunu ölçerken gördüm.artık sonucu beklicem dün gittim 7-10güne çıkar dedi.umarım yazıyordur...o ölçülen değerlerle kanı karşılaştırcak diye biliyorum hatta ense ölçümüyle kan aynı gün olmalıdır deniliyor o yüzden önemsiyorum değerin tam kaç olduğunu. bi de sonucu başka dr.a göstereceğim için eksik bilgi olsun istemiyorum o kadar yol tekrar gitmek su sıcakta offf...saolun kızlar beklicem artık

benimde 1 hafta sonra çıkacakmış sonuç öle dedilertamam da saten kanıda aynı gun aldılar saten sen merak etme rahat ol stres yapma canım...

Son düzenleme:

canım ölçum yapmıştır cok olcum yapıyolar kol bacak omurga felan bence onlardan biriniolçmuştur

ay ne güzel ne kadar çok öğretmenmişiz burda :)
valla yaza gelmesi çok ii oldu bu sıcaklarda çalışmak da çok zor olurdu
bu hamile halimizle mide bulantılarıyla
bide en çok sevindiğim şubat olması
çünkü doğum izniyle 2. dönemi kapatcaz tekrar okullar açıldığında
inşallah bebişlerimiz kocaman olmuş olacak :)

canım sen adanadamısın ben de adanalıyım... neresindesiniz.. ayyyy nasıl dayanıyorsun sıcağa, bilirim oraları...

aynennnnnn...o da girmek istemiyo..ve göbeği benden büyük...resmimizi çekip yavrumuza seni ben doğurdum annen değil dicekmiş...
haha seninkide bi alemmiş
kamikaze ankarada hastanene karar verdin mi canım.?
yok cnm netten, topiklerden biraz araştırdım ama bayramda ankara gelince gidip öyle karar verecem...çok pahalı ya ankara dün batmanda özelde sordum normal 300 sezeryan 350 dedi..drr.uda çok beğendim ama burası benim için sıkıntı inş ankaraya yetişebilirim doğuma...bilgi, sican koru, akrapol var şuan aklımda eşimde fatih üni diyo bunların fiyatları daha uygun bide memnun olanlarda var baya...bakalım bi geliyim ankaraya netleşecek inş. sen ne yaptın nereye gidiyosun ve memnun musun...
benimde 1 hafta sonra çıkacakmış sonuç öle dedilertamam da saten kanıda aynı gun aldılar saten sen merak etme rahat ol stres yapma canım...
cnm o mm veya cm değeri önem taşımıyormu aynı gün derken onu kastettim...tamam normal dedi ama o değerin ne kadar olduğu önemli değilmi.

canım ölçum yapmıştır cok olcum yapıyolar kol bacak omurga felan bence onlardan biriniolçmuştur

ben bitek boyunu ölçerken gördüm...benim karşımda monitör vardı ordan baktım acaba o ekrandamı gözükmedi.dr.un karşındakine eşim baktı ona soriyim bi de eve gelince...neyse kızlar sizi de sıktım umarım uğraştırmaz şu test beni ve güzel haberlerle gelirim size...teşekkür ederim ayrıca

Son düzenleme:

canım herkes oh nne güzel tam denk geldi tatile diyor da ben bu doğum izni nasıl denk geliyor anlamadım. bir anlatır mısın ben 5 senelik öğretmenim ve daha önce yaşamadığım için bilmiyorum nasıl ayarlanıyor izin ...şuan 3 ay dolacak 3 gün sonra ... e okulllar 10 eylülde başlıyor. 10 eylülde ben tam 20 haftalık oluyor. yani 4 aylıkken başlıyorum okulaaa... 25 ocakta yarıyıl tatili... 25 ocakta neredeyse doğurmak üzere oluyorum belli olmaz. eee o zamana kadar çalışılabilecek mi karnı burnunda? sonra doğurdun diyelim tatildesin, doğum iznin o zaman mı başlıyor, yoksa herkes gibi tatilini kullanıp iznini 11 şubat okulların açıldığı tarihten mi başlatabiliyorsun????? sonra 11 şubatta başlattın diyelim 14 haziranda yarıyıl tatili var. 11 şubatla 14 haziran arasında 18 hafta var. 16 hafta izin var. 2 hafta ve seminerleri nasıl kapatacağız. size saçma gelebilir ama ben bilmiyorum bunları daha önce başıma gelmedi siz nasıl planladınız yaklaşık???

ben de öğretmenim ve izin mevzu nasıl olacak bilmiyorum??

bu arada benım ikili testim 12+4 iken yapılacak geç mi arkadaşlar

ya bnde daha önde öyle demiştim ölçmedi ben görmedim diye o ara boşluk kısa olduğu için anlaşılmıyo galiba eş,im yanımdaydı yok ben gördüm baya inceledi ölçtü dedi

bnce tam zamanı en doğru sonuç 12.hafta diyolar

12 + 4 iken 13.hafta oluyor
bu test için de 11-14 testi deniyormuş zaten sanırım geç değil
teşekkür ederim

canım amma hesap yapmışsın yaaa bravo walla...benim bildiğim doğumdan önce 2,doğumdan sonra 2 ay izin var..sen doğumdan öncekini doğum sonrasına aktarabilirsin..ne kadar istersen doğum öncesi kullanır,artanı doğum sonrasına eklersin..kesin doğum tarihi işini ben anlamadım..benim de 2 şubat gözükürken 1 hafta önden gidiyo..zaten çocukla ecelin ne zaman geleceği belli olmaz derler...bi o zman gelsin bakalım...

öğretmen arkadaşlar
37.haftada zorunlu olarak izne ayrılıyoruz zaten yani geriye doğum öncesinden 5 hafta sonrasından 8 afta toplam 13 haftamız oluyor
AMmmmaaaaaaaa meclis 6 ay ücretli doğum iznini ekimde görüşecekmiş kürtaj yasası kapsamında bilginize

cnm ben de daha 1 yıllık öğretmenim stajerliğim bile kalkmadı :)
ama bildiğim kadarıyla aktayarım. doğum izninde doğumdan önce 8
doğumdan sonra 8 haftalık iznimiz var ama ama biz bunun iki haftasını doğumdan önce
geri kalan 14 haftasını doğumdan sonra kullanabiliriz
doğum izni bittiğinde yaklaşık diyelim 3-4 hafta kalıyo okulların bitmesine
o süre içinde de yasal rapor hakkımızdan kullanırız 20gün, sene dolar
o da olmadı heyet raporu alırız yani sıkıntı yapma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…