- Konu Sahibi papatya3459
-
- #6.741
ne kadar öğretmen varmış , ben de öğretmenim ...bende gidince bir söyleyeyim 2li test için... offff allaha şükür yine de isyan olmasın ama ben bugün çok kötüyüm ya.... midem felaket, midem ağzımda, daha hiçbir şey yiyemedim. 1 kase meyveli yoğurt bir armut o kadar, onları da birazdan çıkarıcm, gidişat onu gösteriyor... kızlar azalması gerekiyordu arttı yaaa((((( normal mi acaba??? noluyor bana... offfff ((((
canım stres olmuşsun sen..olma..benim doktorum bakarken bana da aynı şekilde hrşey normal dedi..hemşiresine yazdırırken duydum(2mm)normal mi diye ben sordum evet dedi...kilo ve yaşı ikili test için istiyorlar..çünkü yaş-kilo-sigara kullanımı verilerini kan tahlilleri ile beraber değerlendiriyorlar...mesela yaş yükseldikçe risk artıyor gibi..yada sigara kullanıyorsan risk artıyor gibi..o yazdığın değerleri anlamadım...test sonucu ne zaman fakslanacak..
bende çarşamba günü testten çıktım..bende fazla bişey anlamıyorum ama normal ve göründü die yazıyor karşılarında listedekan istek kağıdına benimde yaşımı kilomu hatta sigara içip içmediğimi diabet olup olmadığımı işaretledi kanı verdim çıktım..Ama ultrasonda normalse herşey kandada normal oluyormuş..
ultrason çıktısının 1 tanesi net bebeği gösterio diğerleri bulanık bişey anlaşılmıyor saten...
belki yazmıştır benimde yaş kilo bilgilerini yazdığı kağıda.ben salak gibi odadan çıkınca incelemedim direk laboratuvara gittim. evet sigara içip içmediğimide sormuştu...ama dediğim gibi bıyunu ölçerken çıkan o çiizgi çizgi şeyleri hiç görmediim sadece boyunu ölçerken gördüm.artık sonucu beklicem dün gittim 7-10güne çıkar dedi.umarım yazıyordur...o ölçülen değerlerle kanı karşılaştırcak diye biliyorum hatta ense ölçümüyle kan aynı gün olmalıdır deniliyor o yüzden önemsiyorum değerin tam kaç olduğunu. bi de sonucu başka dr.a göstereceğim için eksik bilgi olsun istemiyorum o kadar yol tekrar gitmek su sıcakta offf...saolun kızlar beklicem artık
belki yazmıştır benimde yaş kilo bilgilerini yazdığı kağıda.ben salak gibi odadan çıkınca incelemedim direk laboratuvara gittim. evet sigara içip içmediğimide sormuştu...ama dediğim gibi bıyunu ölçerken çıkan o çiizgi çizgi şeyleri hiç görmediim sadece boyunu ölçerken gördüm.artık sonucu beklicem dün gittim 7-10güne çıkar dedi.umarım yazıyordur...o ölçülen değerlerle kanı karşılaştırcak diye biliyorum hatta ense ölçümüyle kan aynı gün olmalıdır deniliyor o yüzden önemsiyorum değerin tam kaç olduğunu. bi de sonucu başka dr.a göstereceğim için eksik bilgi olsun istemiyorum o kadar yol tekrar gitmek su sıcakta offf...saolun kızlar beklicem artık
kalbi bile ölçüolar ya ne enteresan çok şaşırdımcanım ölçum yapmıştır cok olcum yapıyolar kol bacak omurga felan bence onlardan biriniolçmuştur
canım sen adanadamısın ben de adanalıyım... neresindesiniz.. ayyyy nasıl dayanıyorsun sıcağa, bilirim oraları...walla sanki onlar bizden çok aşeriyo gibi.bi de benim eşim tam bi adanalı..yani boğazına çok düşkün..iki de bir bana soruyo canın bişi istiyomu diye ama bende tık yok...bi de arkadaşlarından öğrenmiş adana otogarında herçeşit sebze meyve varmış..yani şunu istiyorum desem hemen otogara gidecek ama dedim ya bende iş yok...
haha seninkide bi alemmişaynennnnnn...o da girmek istemiyo..ve göbeği benden büyük...resmimizi çekip yavrumuza seni ben doğurdum annen değil dicekmiş...
yok cnm netten, topiklerden biraz araştırdım ama bayramda ankara gelince gidip öyle karar verecem...çok pahalı ya ankara dün batmanda özelde sordum normal 300 sezeryan 350 dedi..drr.uda çok beğendim ama burası benim için sıkıntı inş ankaraya yetişebilirim doğuma...bilgi, sican koru, akrapol var şuan aklımda eşimde fatih üni diyo bunların fiyatları daha uygun bide memnun olanlarda var baya...bakalım bi geliyim ankaraya netleşecek inş. sen ne yaptın nereye gidiyosun ve memnun musun...kamikaze ankarada hastanene karar verdin mi canım.?
cnm o mm veya cm değeri önem taşımıyormu aynı gün derken onu kastettim...tamam normal dedi ama o değerin ne kadar olduğu önemli değilmi.benimde 1 hafta sonra çıkacakmış sonuç öle dedilertamam da saten kanıda aynı gun aldılar saten sen merak etme rahat ol stres yapma canım...
canım ölçum yapmıştır cok olcum yapıyolar kol bacak omurga felan bence onlardan biriniolçmuştur
ay ne güzel ne kadar çok öğretmenmişiz burda :)
valla yaza gelmesi çok ii oldu bu sıcaklarda çalışmak da çok zor olurdu
bu hamile halimizle mide bulantılarıyla
bide en çok sevindiğim şubat olması
çünkü doğum izniyle 2. dönemi kapatcaz tekrar okullar açıldığında
inşallah bebişlerimiz kocaman olmuş olacak :)
canım herkes oh nne güzel tam denk geldi tatile diyor da ben bu doğum izni nasıl denk geliyor anlamadım. bir anlatır mısın ben 5 senelik öğretmenim ve daha önce yaşamadığım için bilmiyorum nasıl ayarlanıyor izin ...şuan 3 ay dolacak 3 gün sonra ... e okulllar 10 eylülde başlıyor. 10 eylülde ben tam 20 haftalık oluyor. yani 4 aylıkken başlıyorum okulaaa... 25 ocakta yarıyıl tatili... 25 ocakta neredeyse doğurmak üzere oluyorum belli olmaz. eee o zamana kadar çalışılabilecek mi karnı burnunda? sonra doğurdun diyelim tatildesin, doğum iznin o zaman mı başlıyor, yoksa herkes gibi tatilini kullanıp iznini 11 şubat okulların açıldığı tarihten mi başlatabiliyorsun????? sonra 11 şubatta başlattın diyelim 14 haziranda yarıyıl tatili var. 11 şubatla 14 haziran arasında 18 hafta var. 16 hafta izin var. 2 hafta ve seminerleri nasıl kapatacağız. size saçma gelebilir ama ben bilmiyorum bunları daha önce başıma gelmedi siz nasıl planladınız yaklaşık???
ya bnde daha önde öyle demiştim ölçmedi ben görmedim diye o ara boşluk kısa olduğu için anlaşılmıyo galiba eş,im yanımdaydı yok ben gördüm baya inceledi ölçtü dedibelki yazmıştır benimde yaş kilo bilgilerini yazdığı kağıda.ben salak gibi odadan çıkınca incelemedim direk laboratuvara gittim. evet sigara içip içmediğimide sormuştu...ama dediğim gibi bıyunu ölçerken çıkan o çiizgi çizgi şeyleri hiç görmediim sadece boyunu ölçerken gördüm.artık sonucu beklicem dün gittim 7-10güne çıkar dedi.umarım yazıyordur...o ölçülen değerlerle kanı karşılaştırcak diye biliyorum hatta ense ölçümüyle kan aynı gün olmalıdır deniliyor o yüzden önemsiyorum değerin tam kaç olduğunu. bi de sonucu başka dr.a göstereceğim için eksik bilgi olsun istemiyorum o kadar yol tekrar gitmek su sıcakta offf...saolun kızlar beklicem artık
ben de öğretmenim ve izin mevzu nasıl olacak bilmiyorum??
bu arada benım ikili testim 12+4 iken yapılacak geç mi arkadaşlar
ya bnde daha önde öyle demiştim ölçmedi ben görmedim diye o ara boşluk kısa olduğu için anlaşılmıyo galiba eş,im yanımdaydı yok ben gördüm baya inceledi ölçtü dedi
bnce tam zamanı en doğru sonuç 12.hafta diyolar
canım herkes oh nne güzel tam denk geldi tatile diyor da ben bu doğum izni nasıl denk geliyor anlamadım. bir anlatır mısın ben 5 senelik öğretmenim ve daha önce yaşamadığım için bilmiyorum nasıl ayarlanıyor izin ...şuan 3 ay dolacak 3 gün sonra ... e okulllar 10 eylülde başlıyor. 10 eylülde ben tam 20 haftalık oluyor. yani 4 aylıkken başlıyorum okulaaa... 25 ocakta yarıyıl tatili... 25 ocakta neredeyse doğurmak üzere oluyorum belli olmaz. eee o zamana kadar çalışılabilecek mi karnı burnunda? sonra doğurdun diyelim tatildesin, doğum iznin o zaman mı başlıyor, yoksa herkes gibi tatilini kullanıp iznini 11 şubat okulların açıldığı tarihten mi başlatabiliyorsun????? sonra 11 şubatta başlattın diyelim 14 haziranda yarıyıl tatili var. 11 şubatla 14 haziran arasında 18 hafta var. 16 hafta izin var. 2 hafta ve seminerleri nasıl kapatacağız. size saçma gelebilir ama ben bilmiyorum bunları daha önce başıma gelmedi siz nasıl planladınız yaklaşık???
canım sen adanadamısın ben de adanalıyım... neresindesiniz.. ayyyy nasıl dayanıyorsun sıcağa, bilirim oraları...
12 + 4 iken 13.hafta oluyor
bu test için de 11-14 testi deniyormuş zaten sanırım geç değil
teşekkür ederim
ben de öğretmenim ve izin mevzu nasıl olacak bilmiyorum??
bu arada benım ikili testim 12+4 iken yapılacak geç mi arkadaşlar
gecen uzman tvde izledim 13+6ya kadar yapılabilir dedi kaan kocatepe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?