- Konu Sahibi papatya3459
-
- #6.701
hanmlar ne sorcm sıze ıstahsızlık yasayanın ız var mı ben hala harıl harıl yıyemıorumdaa
ben bugün ağzıma lokma koyamadım. sıcaklardan sanırım sadece süt içebildim.
cnm bende bı uyku halı 12 de acılıyo gozum, ıkı lokma yıyesıye 1 oluyo dıorum kı herkes oglen yemegını yıyodur suanuzuluorum ama erken kalkamıorum ve duzensız yıyorum.ıns bebıse olumsuz etkısı yoktur...
ne kadar öğretmen varmış , ben de öğretmenim ...bende gidince bir söyleyeyim 2li test için... offff allaha şükür yine de isyan olmasın ama ben bugün çok kötüyüm ya.... midem felaket, midem ağzımda, daha hiçbir şey yiyemedim. 1 kase meyveli yoğurt bir armut o kadar, onları da birazdan çıkarıcm, gidişat onu gösteriyor... kızlar azalması gerekiyordu arttı yaaa((((( normal mi acaba??? noluyor bana... offfff ((((
ben de kocayı işe gönderiyorum diye erken kalkıyorum sonra da uyumuyorum ama öğleden snra koltukta uyuyup kalıyorum :) benim yeme sorunum yok normalde ama vitamin takviyesi alıyorum.
ben de kocayı işe gönderiyorum diye erken kalkıyorum sonra da uyumuyorum ama öğleden snra koltukta uyuyup kalıyorum :) benim yeme sorunum yok normalde ama vitamin takviyesi alıyorum.
ne guzel canm yeme sorununn olmamasıbenım esımde oglen ısbası yaptıgı ıcın o da benmle bırlıkte uyuyo,duzen yok anlayacagın. sutten tıksındım en cok o kusturuyo benı,onuda ıcemıyorum.meyve olarakta bı muz yıyebılıyorum.ıyıce mızmız oldum cıktım.hele kokulara karsı felaketım mutfak ve banyoya nefesımı tutup gırıorumm
kızlar acayip gelecek ama benim hala midem bulanmıyo bazen hamile oldugumdan süphe ediyorum
göğüs ağrım ve şişikliği olmasa hamileyim demem her halde bide bebeğimin resmi :))
12 haftama girdim hala tık yok bazıları şanslısın diyo ama bikerecikte bulanmazmı ya
aşermemde yok hiçbişi aşermiyorum herşeyi yiyiyorum zaten tatlı sevmezdim şimdi ağzıma koyamıyorum
ben çok cins bi hamilelik geçiriyorum ilk oldugu içinmi acaba kızlar benim gibi olan varmı:44::44::44::44::44::44::44:
valla canım ben de öyleydim de 12 haftada geçti. şimdi keyfi kaldı şu sıcaklar da olmasa :) gerçi ondan da kurtuluyorum bu hafta tatile çıkıyoruz :)) ben sadece şu an domestos kokusuna tahammül edemiyorum ki bayılırdım :)
valla canım ben de öyleydim de 12 haftada geçti. şimdi keyfi kaldı şu sıcaklar da olmasa :) gerçi ondan da kurtuluyorum bu hafta tatile çıkıyoruz :)) ben sadece şu an domestos kokusuna tahammül edemiyorum ki bayılırdım :)
hbenden de ticker denemesi.....
valla benim 12. haftada geçti de birden geçmiyo önce azalıyo, sonra tam bitecek derken bi daha başlıyo kusmalar. sonra bi bakmışsın geçivermiş :) en kısa zamanda sizinki de geçer inşallah bulantılar kötü ya
ve kustum zehir gibi... offff... 11+4 üm biri bana 12 de bitecek desin nolur((((((((((((((((((((((((((((8
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?