2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
ben bugün ağzıma lokma koyamadım. sıcaklardan sanırım sadece süt içebildim.

cnm bende bı uyku halı 12 de acılıyo gozum, ıkı lokma yıyesıye 1 oluyo dıorum kı herkes oglen yemegını yıyodur suan uzuluorum ama erken kalkamıorum ve duzensız yıyorum.ıns bebıse olumsuz etkısı yoktur...

ne kadar öğretmen varmış , ben de öğretmenim ...bende gidince bir söyleyeyim 2li test için... offff allaha şükür yine de isyan olmasın ama ben bugün çok kötüyüm ya.... midem felaket, midem ağzımda, daha hiçbir şey yiyemedim. 1 kase meyveli yoğurt bir armut o kadar, onları da birazdan çıkarıcm, gidişat onu gösteriyor... kızlar azalması gerekiyordu arttı yaaa ((((( normal mi acaba??? noluyor bana... offfff ((((

ben de kocayı işe gönderiyorum diye erken kalkıyorum sonra da uyumuyorum ama öğleden snra koltukta uyuyup kalıyorum :) benim yeme sorunum yok normalde ama vitamin takviyesi alıyorum.

bitanem sıcaklar etkiliyordur. azalır normalde ama belki bulantı giderici falan kullanabilirsin. doktoruna gidince sor istersen. geçmiş olsun kuzum zor.

ben de kocayı işe gönderiyorum diye erken kalkıyorum sonra da uyumuyorum ama öğleden snra koltukta uyuyup kalıyorum :) benim yeme sorunum yok normalde ama vitamin takviyesi alıyorum.

ne guzel canm yeme sorununn olmaması benım esımde oglen ısbası yaptıgı ıcın o da benmle bırlıkte uyuyo,duzen yok anlayacagın. sutten tıksındım en cok o kusturuyo benı,onuda ıcemıyorum.meyve olarakta bı muz yıyebılıyorum.ıyıce mızmız oldum cıktım.hele kokulara karsı felaketım mutfak ve banyoya nefesımı tutup gırıorumm

ne guzel canm yeme sorununn olmaması benım esımde oglen ısbası yaptıgı ıcın o da benmle bırlıkte uyuyo,duzen yok anlayacagın. sutten tıksındım en cok o kusturuyo benı,onuda ıcemıyorum.meyve olarakta bı muz yıyebılıyorum.ıyıce mızmız oldum cıktım.hele kokulara karsı felaketım mutfak ve banyoya nefesımı tutup gırıorumm

valla canım ben de öyleydim de 12 haftada geçti. şimdi keyfi kaldı şu sıcaklar da olmasa :) gerçi ondan da kurtuluyorum bu hafta tatile çıkıyoruz :)) ben sadece şu an domestos kokusuna tahammül edemiyorum ki bayılırdım :)

Selam,bulantım yok diye yakınmışsın amaaan sakın haa benim hergün bulantım var 2 kere hastaneye aldılar serum falan,bişey yiyemiyorum.Günde bir kere kusuyorum muhakkak,yemek yaparken işkence çekiyorum resmen(ailemden uzaktayım ne yazıkki)yani neden söylüyorum bunları haline şükret hiiç bulantı için kendini kasma.Hiçte iyi bişey değil:)

selam bende bugün tam 11 haftalık oldum bir haftada geçecekmi bu yani!!!inansım gelmiyor ya,mutfakta ki kokuları geçtim eşimin kokusuna dahi tahammül edemiyorum.Adam ne yapacağını şaşırdı:)))

ayyy supermıs :) ıns tatlım ya benımde 12.haftamda azalırda mutfagıma gırer guzelce yemek yapar ve afıyetle yerım:) ohh tatılınde tadını cıkart sefan olsunn

valla benim 12. haftada geçti de birden geçmiyo önce azalıyo, sonra tam bitecek derken bi daha başlıyo kusmalar. sonra bi bakmışsın geçivermiş :) en kısa zamanda sizinki de geçer inşallah bulantılar kötü ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…