2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
ya ne güzel bende öğretmenim banada 190 falan dendi.hangi hastane acaba ist. mu? yardımcı olursan sevinirim..

yok tatlım ben hataydayım ama neden istiyolarki
bi arkadaş da yazmıştı burada o aldıkları para yasal değil
acaba bunu söyleseniz bişey değişir mi ki?
istedikleri para da az bişey değil kaç aileyi
doyurur

bende pazartesi yaptırıcam 290 lira buda buldugum en uygunu

bende pazartesi yaptırıcam 290 lira buda buldugum en uygunu

ya 400 liradan bahsedenler var yasal olmadığını ben acıklamıştım yani bi link paylaşmıştım orda adam diyo cok para coookkk

ya bişey sorcam adını vermek istemezdm canı çeken olabilir ama sormam için söylemem lazım cok fazla koruk yiyorum acaba zararı olurmu eskiler düşük yapmak için ekşi yermiş ya aklıma geldi birden

ya 400 liradan bahsedenler var yasal olmadığını ben acıklamıştım yani bi link paylaşmıştım orda adam diyo cok para coookkk

walla ben de yazmıştım..ikili testi ilk yaptıranlardanım..adanada başkent ünv.araştırma hastanesine gidiyorum(yani özel)..ikili teste hiç para vermedim..salı günü vermiştim..cuma da sonucu alıp dr.a göstermiştim..

ya bişey sorcam adını vermek istemezdm canı çeken olabilir ama sormam için söylemem lazım cok fazla koruk yiyorum acaba zararı olurmu eskiler düşük yapmak için ekşi yermiş ya aklıma geldi birden

canım ya ben de hamile olduğumu öğrendiğimden beri deli gibi ekşi erik yedim artık piyasada çok yok..yardımcım annesinin bahçesinden koruk getirdi ona takıldım biraz..bi de bol limon sıkıp,bol tuz döküp soda içiyorum...düşükle ilgili bişi bilmiyorum..

off deli gibi ekşi istiyorum dişlerim kamaştı artık öyle bıraktım

valla canım koruk çekti ağzım sulanıyo şu anda
kızlar bulunmayacak ya da zor bulunacak şeyleri yazmayın da herkes birden zorlanmasın boş yere

ne çok öğretmeniz cidden
yaz tatili ile birleşecek yaa örtmenler için uygun ay tabi:))
ama bu bulantılarımızla okula gitmek çok zor olurdu yaa düşünemiyorum bile
benim de arttı bugün bulantım geçecek inşallah kızlar az daha sabredelim:)

koruk nedir bacım ?
olgunlaşmamış üzüm cnm

cnm tam mevsmi olduğu içinde yazdım bide merak ettm pardon..

bunu öğrendiğim iyi oldu bitanem bende de 110 tl istediler ama diyim ben emekli sandığıyım diye belki ödemeden kurtulurum

cnm bende şırnakta batman medical parka gittim benim eşiminde emekli sandığı ama ödedim ücret valla özellerde kafasına göre takılıyor...hatta ikili test için alınan paranın yasal olmasıdığını buradan okumuştum..onuda söyledim kabul etmedi..ama 3lü testin bir kısım ücretini devlet karşılıyor dedi...onuda yaptırmıcam zaten...bende 40 tl verdim ikili teste ama gitgel bana da 200e patladı.

valla bende şu ekşi ve maydanoz olayını topiklerden öğrendim ben tabak dolusu maydanozun üzerine tuz limon döküp yiyordum hiç bişi olmadı ama öğrenince kestim ne olur ne olmaz diyerekten çok cnm istiyo ama tutuyorum kendimi

o limonlu tuzlu sodaya bende bayılıyorum sürekli içiyorum özellikle tansiyonum düştüğünde

olgunlaşmamış üzüm cnm

cnm tam mevsmi olduğu içinde yazdım bide merak ettm pardon..

cnm bi topikte yine böyle mevsiminde bi meyveden bahsediyorlardı benimde çok sevdiğim bişi ama inanırmısın mevsimi olmasına rağmen burada yok...aşırı sıcak olduğundan doğru düzgün sebze meyve yeşillik bulamıyorum...balık bile yiyemiyorum..ton balığıda dip balığı olduğu için çok fazla tüketmiyorum...

Benimde geçenlerde hamur işi olarak canım bişey isteditabi eşim dışarda yedirmez guvenmio çünki oturdu evde denedihakikaten güzel olmuştu
neyse yedik bitti eşim dioki bundan sonra yaparım ben bundangeçen gun tutturmuş yapayım diebenim canım istemioki artık dedim yani aşermiom ona dedimadam dio benim canım istiyor ama

walla sanki onlar bizden çok aşeriyo gibi.bi de benim eşim tam bi adanalı..yani boğazına çok düşkün..iki de bir bana soruyo canın bişi istiyomu diye ama bende tık yok...bi de arkadaşlarından öğrenmiş adana otogarında herçeşit sebze meyve varmış..yani şunu istiyorum desem hemen otogara gidecek ama dedim ya bende iş yok...

daha öncede sordum ikili test yaptıran arkadaşlardan biri yardımcı olabilir mi acaba?ense ölçümü burun kemiği normal dedi...ama boyunu falan ölçerken çizgi çizgi bişiler çıkıyor ya ense ye bakarken öle bişi görmedim ikili test yaptıran arkadaşlar siz gördünüzmü çizgiyle ölçüm falan ensede lütfen cvp verin kafama çok takıldı.bide bana değer söylemedi.labooratuvarda sonuçları bana faxlıcak buradaki dr.a gösterecem ama bende değer yok sadece normal dedi ne yapacam bilmiyorum umarım kan sonuç kağıdında yazıyordur.kan istek kağıdına yaşımı ve kilomu yazdı.ultrason kağıdında MI 1.4,TIB1.0 değeri var acaba bunlardan biri olabilirmi..size kağıtta bilgileri verdilerse nasıl bi simge var acaba başında

senin yüzünden adamın hayalleri yıkılıo desenebenimkide et yemeklerine hamurişlerine düşkündür ve kendiside yapar elinden gelir canı isterse otursun yapsın ben öyle diorum ona

benim kocada Allahtan erkek olmuş yoksa kocasının çekeceği vardı kesin çok nazlı bişi olurdu.ben aşermiyorum ama onun canı sürekli bişiler istiyo bende dalga geçiyorum rolleri değiştik diye...eğer doğuma ankaraya gidersem eşiminde girip bana destek olmasını istiyorum ama o istemiyo ben dayanamam bayılırım diyo. huyunuda bildiğim için çok fazla ısrar etmiyorum...ben doğururken bide onla uğraşmak istemiyorum canı acayip kıymetli

canım stres olmuşsun sen..olma..benim doktorum bakarken bana da aynı şekilde hrşey normal dedi..hemşiresine yazdırırken duydum(2mm)normal mi diye ben sordum evet dedi...kilo ve yaşı ikili test için istiyorlar..çünkü yaş-kilo-sigara kullanımı verilerini kan tahlilleri ile beraber değerlendiriyorlar...mesela yaş yükseldikçe risk artıyor gibi..yada sigara kullanıyorsan risk artıyor gibi..o yazdığın değerleri anlamadım...test sonucu ne zaman fakslanacak..

bende çarşamba günü testten çıktım..bende fazla bişey anlamıyorum ama normal ve göründü die yazıyor karşılarında listedekan istek kağıdına benimde yaşımı kilomu hatta sigara içip içmediğimi diabet olup olmadığımı işaretledi kanı verdim çıktım..Ama ultrasonda normalse herşey kandada normal oluyormuş..
ultrason çıktısının 1 tanesi net bebeği gösterio diğerleri bulanık bişey anlaşılmıyor saten...

aynennnnnn...o da girmek istemiyo..ve göbeği benden büyük...resmimizi çekip yavrumuza seni ben doğurdum annen değil dicekmiş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…