2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

eger normal dogum yapmak istiyorsan o dedigini yapma cunku allem ediyolar kallem ediyolar adamı sezeryana sokuyolar.en azından surekli ozelde aynı doktora gidince normal dogum yanlısımı degilmi anlıyo insan benm başıma geldi 38.haftamda sezeryana sokuldum deli gibi normal dogum isterken hadi ben kendimi gectim cok şukur yinede tup bebekti belkide tırstı bilemiycem kalp atımı zayıf felan dediler sezeryana soktular ama mahalesef ozellerde adamı dogramak için yer arıyolar bide ben bunun para için olmadıgına eminim vakit için bi sezeryan 20 dakka suruyo ama normal oyle degil işlerine gelmiyo çok merak ediyok bayan jinekolokları acaba kendileri nasıl dogum yapıyo bizi biçiyolarda

canım hatta maximum 6 aymış

tatlım belki öğretmenler için farklıdır çünkü
ben bu yıl temel ve hazırlayıcı eğitim aldım stajerlik kalkması için
orda anlatıldı bu konu en az 6 ay en fazla 2 yıl ücretsiz izin alınabiliyor die
hatta bizim okulda biz hoca daha azı olmadığı için
6 ay ücretsiz izin aldı.

canım sadece öğretmen değil tüm memurlar enaz 6 ay olmak kaydıyla MAZERETLİ ücretsiz izizn kullanabilir
10 yıllık memur ise yine en az 6 ay olmak kaydıyla MAZERETSİZ ücretsiz izin kullanabilir
bunları konuşmuyoruz zaten şuan
doğum sonraı ücretsiz izin hakkı farklı bişey
doğum sonrası
16 hafta ücretli
en fazla 6 ayda ücretsiz izin hakkımız war hepimizin

canım söylediklerine sonuna kadar katılıyorum
bak inan o kalp yawaşladı olaylarının bile çoğu yalan
yani yalan derken çıkım bradikardisi diye bişey war bebek çıkışa yaklaştıkça kalp atışı yawaşlar we bu çok normaldir ama bunu bile kullanıyolar yok bebeğinizin kalp atışı yawaşladı falan tabi o an kim riske atar bebeğini mecbur kabul ediyosun
ama ben zaten inşallah sezeryan yapıcam için sorun yok

iyi geceler kızlar nasılsınız biz bebişimle yanlız takılıyoruz babamız şehir dışına gitti malesef kızlar eşim bugün karnımı dinledi bebeğin kalp sesi çok net geliyo dedi bide sanki böyle suyla ilgili ses geliyo ayrıyetten diyo ay bende sesini duymak istiyom ya kızlar bide ben önceden şöyle bişey duuymuştum eğer hamilelikte kadının lekesi olursa erkek olurmuş hiç lekesi falan olmazsa kız olurmuş siz duydunuz mu böyle bişey yada cinsiyetini öğrenen anneler sizde böyle bişey oldu mu

inş benimde öle olmuştur cnm ya cidden yakın olsa hiç sorun diil gider bi daha baktırırım ama bi ton yol gittim bi de yol bozuktu.bekleyip görecez artık

1,

bana sözel olarak söyledı kagıda da yazdı ama moralım bozuk oldugu ıcın ıncelemedım acıkcası bizim 1,9 ense kalınlıgı

cm evet senin yazınıda okudum dr.a kızdım bir sürü nasıl bu kadar moral bozucu konuşabiliyorlar...belki yanlış ölçülmüştür...bide benim dr.um tam bi test karşıtı hiçbiri kesin sonuç vermez bizde o yüzden oranlarla konuşuyoruz dedi..dr.lardan biri amniyo ile destekliyoruz yaptır dedi bu gittiğimde amniyo bile kesin diil diyo bi de riskliymiş. düşüklere enfeksiyona erken doğuma sebep olabiliyor dedi...benim çevremde biçok insan olumsuz sonuçlar elde ettiler ama sağlıkla bebeklerini kucaklarına aldılar...inş sende sağlıkla alacaksın bebeğini kucağına...biliyorum çok zor ama bebeğin için güçlü durmaya çalış bozma moralini...inş güzel haberlerini duyacağız seninde

bende ücretli öğretmenlik yapmak istiyorum yapabildiğm kadar...en azından hastane paramı biriktiriyim diyorum...

Son düzenleme:

sana da iyi geceler...ilk kez böyle bişi duyuyorum..12+2 de dr.a gittiğimde büyük ihtimal kız dedi ve hiç lekelenmem olmadı...ilginç walla ne diyim..

kociş diyoki ya bebeğimizi çıkartsak sevsek
sonra tekrar yerine koysak olmaz mı diyo :)

bu arada kızlar facebooktaki sayfaya üye olanınız var mı?
ben de bakmak istiyorum ama bulamıyorum acaba
linkini atabilecek kimse var mı?

iyi fikir valla sabahları sevsek geceleri geri yerine koysak ooooooohhhhhhhhhhh ne güzel olurdu ya ben 2 haftadır bebeğimi göremiyorum özledim vallla

sana da iyi geceler...ilk kez böyle bişi duyuyorum..12+2 de dr.a gittiğimde büyük ihtimal kız dedi ve hiç lekelenmem olmadı...ilginç walla ne diyim..

eltimin iki oğlu var ikisinde baya adet olur gibi olmuş lekesi ama kızında birden adetten kesilmiş hiç bişeyi olmamış ama kızına 5 buçuk aylıkken erken doğumdan kaybetmiş

iyi fikir valla sabahları sevsek geceleri geri yerine koysak ooooooohhhhhhhhhhh ne güzel olurdu ya ben 2 haftadır bebeğimi göremiyorum özledim vallla

valla çok ii olur cnm bende bebişimi pazartesi günü gördüm
aynen bende özledim zaten önümüzdeki pazartesi tekrar gitcem
yine görcem bu kadar sık ii değil ama başka bi hastanede 2li yaptıracağım için
ordaki doktora da görüncem .

ben yaptırmadım test falan ya 15 gün sonra gidince renkli ultrasyon istiycem onda öğrendiklerimiz yeter inşallah

ben yaptırmadım test falan ya 15 gün sonra gidince renkli ultrasyon istiycem onda öğrendiklerimiz yeter inşallah

o olayı bende duymuştum bakıp görücez benm ilk bebegm kızdı hiç lekelenmem olmadı bunda cok lekelenmem oldu eger benmki erkek cıkarsa buna inanabilirim.benm yengemnde oglunda lekelenmesi olmuştu duşuk tehlikesi vardı onunkide erkekti dogdu şimdi ama bunlar bi tesadufmu yada ilgisi varmı bilemiyorum.sende varmı lekelenme canım

evet canım benimde var lekelenmelerim gebeliğimi öğrenmeden öncede adetim yakınken 3 4 gün kadar sürdü sonra aralıklarla gene oldu genelde adet olmam gereken tarihlerde oldu lekelenmelerim doktora gittim herşey normal dedi ama yinede progestan verdi onu içiyorum düşük tehliken var demedi ama yinede iç dedi belirti olabilir dedi bende çok merak ediyorum bakalım bu tez doğrumu çıkacak ve nedense herkez erkek diye bekliyor banada ilk başlarda erkekmiş gibi geliyordu ama şimdilerde kız gibi hissediyorum bakalım 15 gün sonra doktora gidicem inşallah o zaman öğrenirim diye düşünüyorum hayırlısı bakalım aaayyyy ne çok yazmışım ya

6 haftada 10 gun suren kahverengı lekelenmem oldu ve ruzgar gelıyor:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…