2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
gunaydın arkadaslarrr.nasılsınızzz.dün hastaneye gıttım ıkılı test sonuclarını öğrendım çok şükür hersey iii bi sorun yok.bu arada ufaklığı görelım dedık bı kere bıle yuzunu donmedı cınsıyet galıba kız saklıyo kendını neler yaptık hep popo seyrettık:)haftaya yıne gıdıcem dr dedımgörene kdr her hafta burdayım gülüyo çocukta sana cekmıs demek ınat bak gostermıyo dedi sımdıden uğrastırıyor bızıyaaa

cnm tatlı yemişmiydin ultrasondan önce çikolata fln test sonuçlarınada cok sevndm bizde atlatırız inş

kızlarrr günaydın... ben de tontişimi çok özledim. salı günü göreceğim. 3 gün kaldı.... ay ben bu 5 cmlik sıpayı böyle özlüyorsam, tv de falan senelerce yavrularından ayrı kalan anneler vardı, allahım onların durumu da anne olunca anlaşılıyormuş... annem hep derdi de laf gelirdi. gerçekten herşey anne olunca anlaşılıyor... izin konusu ne kadar tartışılmış :) bir deli bir kuyuya taş atar misali, :) taşı attım ama ben de çıkaramadım. neyse bakalım hele o gün bir gelsin.... :)))))))) eee o zamana kadar müdürünüzün gözüne giriverin daha 5 6 ay olacak. azcık yalakalık turları :))))) ben geçen sene girdim bana birşey diyemiyor :)) yemin ederim bir kaynaştırma öğrencim vardı ( zihinsel engelli ) resmen hergün dayak yedim ondan ama off bile demedim, allahım sınıyor, benim çocuum da öyle olabilir diye gıkım çıkmadı ama her dayak yediğimde müdürün yanında aldım soluğu artık diyor sana benim hiçbirşey demeye hakkım yok, sen oçocuğu idare ettin ya diyor :))))))))) çünkü hiçbir öğretmen kabul etmedi...

günaydınlar annişler pek kimse yok sanırım bugün

tatlım hesaplamalar doğru ama bi yerde yanlışın var, sanırım sen sınıf öğretmenisin,
demişsin ki öğleden sonraya branş dersleri koyarım, artık öle bişey olmayacak
ilkokul ortaokul ayrıldı bu yüzden branşlar artık sınıflara girmeyecek
bi tek ingilizce olabilir o da muallakta yani kesin değil.
ben matematik öğretmeniyim tam bilmiyorum sizin dersleri ama
en azından öğleden sonralara beden eğitimi, müzik, serbest etkinlik
flan denk getirirsin.

günaydın anne adayları bugün nasılsınız bulantılarınız ne alemde ben tam azaldı bikaç gündür diyorum sonra yeniden artıyo baslıyo ne zaman gecicek bu işkence ya hep aç kalıyorum bebekte beslenemiyo diye düsünüyorummm

kızlae gunaydınnnn ben geldım ıyı haberlerle hem de:) sıpam çok ugrastırdı yıne bızı 1,5 saat kadar ama en sonun da görduk burun kemıgını elını suratından cekmedı sıpa yıne doktor çikolata ye yarım saat sonra yıne bakalım dedı ben merdıven ındım kahvaltı yaptım çıkolata yedım çay ıctım :) tekrar gırdım yıne cekmıyo elını neyse bi 10 sn ındırdı paşam elını de görebıldık fındığı sonra cınsıyetıne bakalım dedık tekrar yok bu seferde bagdas kurdu göstermıyor ucundan acık gorduk ıste pıpıyı:) elı gözukuyır resımde yıne burnunun yanında:)

Son düzenleme:

baska dr mı gıttın cnm.hadi gözunaydın dun bizimkıde çokuğrastırdı yırrmı dk oyaladık ultrsnla sağa dönuyom yok sola donuyom yok bı döndü popoyu göremedık cınsıyetı ınat o kdr uğrastık yok kızmı olcak nazlı bılmemm bu kdr

ayy cok sevimli ya cok duygulandım valla demek bide erkek gruptan gelin adayı bakmaya başla bnce:)))ultrason resmi en güzel olanı seç gelin dye:)))yaa ben cok ağlıyorum cok duygulanıyorum sizdede varmı ya

ya kızlar o kadar özeniyorum ki cinsiyetini öğrenmeye :)) pazartesi tatile gitcez gitmeden önce bi genel kontrol gibi gitsem mi diyorum belki görürüz cinsiyetini :)

ya kızlar o kadar özeniyorum ki cinsiyetini öğrenmeye :)) pazartesi tatile gitcez gitmeden önce bi genel kontrol gibi gitsem mi diyorum belki görürüz cinsiyetini :)

gittt nolcakk banada dun dr dıyo neden kayıt actırdınız ben sonuclara bakar soylerdım ıkılı testıcın.dedım cınsıyetı belkı göruruz gelmısken boş cıkmamak ıcın açtırdım dedım ama boşş.cıkarkende dr dıyo on gun kontrol varya yıne gelırsın dıyo eee gelcem tabı dedım:))

valla dayanamadım bugün için doktordan randevu aldım :)) hem bu yaktırdığım siğillerden bi tane daha çıktı onu göstercem hem de tatil için kontrol dicem de :)) araya cinsiyeti sıkıştırcam :) kalan tek randevuyu da ben aldım :)) tok gidip çikolata mı yemek lazım şimdi ben başlayayım şpimdiden yemeye :)

tok gıt cıkolata ye meyve suyu ıc bıde dırek cınsıyetını sorma sızce varmı tahmınınız falan de bakalım ne dıyecek merak edıyorum haber vermede gecıkme emı
saatte anca etkı edıyor cıkolata ona göre ye

Son düzenleme:

bende dıyorum sustu bu napıyo:)kapmıs randevuyu ii yapmısın hadı bakalım hayırlısı.walla ben sters yaptım ufacık bı tost yedım gıderken bıde bu tüp cukulatarn yarısınıyedım bıde gıderken ağladım mağladım küstu bızımufaklık üzülmüş heralde hıç dönmedı

tabi canım cinsiyeti araya sıkıştırcam da göremezse falan biraz uğraşsak ben 1 ay yokum meraktan çatlarım falan dicem :)) ben şimdiden başlayayım o zaman çikolataya. 13:20 de randevum :)) ay hadi inşallah görürüm :) dışarda olursam telefondan falan girip yazarım gelişmeleri :) heyecan bastı :)

Merhaba kızlar bende ayın 10'un da gideceğim doktora, inşallah bir sorun olmaz daha da çook var o güne kadar patlıycam sanırım :) bir an önce bebiş büyüsede bende hissedebilsem artık, böyle olunca hep doktor kontrollerini beklemek zorunda kalıyoruz (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…