- Konu Sahibi papatya3459
-
- #6.841
gunaydın arkadaslarrr.nasılsınızzz.dün hastaneye gıttım ıkılı test sonuclarını öğrendım çok şükür hersey iii bi sorun yok.bu arada ufaklığı görelım dedık bı kere bıle yuzunu donmedı cınsıyet galıba kız saklıyo kendını neler yaptık hep popo seyrettık:)haftaya yıne gıdıcem dr dedımgörene kdr her hafta burdayım gülüyo çocukta sana cekmıs demek ınat bak gostermıyo dedi sımdıden uğrastırıyor bızıyaaa
bide bu ultrason resimlerinizi paylaşsanızda bizde yeğenlerimizi görsek nasıl olur
cnm tatlı yemişmiydin ultrasondan önce çikolata fln test sonuçlarınada cok sevndm bizde atlatırız inş
kızlar doğum iznini ben şöle biliyorum. Doğum öncesi 8 hafta iznimiz var. Doktordan çalışabilir kağıdı alırsan son 3 haftaya kadar çalışıyorsun . Kalan 5 haftayı doğum sonrasına aktarabiliyosun. Doğum sonrasıda 8 hafta izin var. öncekini de aktarırsan 8+5= 13 hafta 2. Dönem gitmiyorsun. Son haftalarda seminer dönemi filan ister git bebişinle istersen heyet raporu al diyolar. Yani 2. Dönem gitmiyoruz okula.ondan sonraki senede günde 1,5 saat( emin değilim) süt izni varmış.bizim kızlar öğlen yemeğinde byee deyip bebeişlerinin yanına gidiyor. Benim o zman kuzuzlar 4. Sınıf olacak bende öğleden sonraya branş dersleri koyarsam çokda okulu aksatmam diye düşünüyorum ama bakalım. Bazı müdürler kıllık yapıyor fakat bu bizim en doğal ve yasalk hakkımız.
kızlae gunaydınnnn ben geldım ıyı haberlerle hem de:) sıpam çok ugrastırdı yıne bızı 1,5 saat kadar ama en sonun da görduk burun kemıgını elını suratından cekmedı sıpa yıne doktor çikolata ye yarım saat sonra yıne bakalım dedı ben merdıven ındım kahvaltı yaptım çıkolata yedım çay ıctım :) tekrar gırdım yıne cekmıyo elını neyse bi 10 sn ındırdı paşam elını de görebıldık fındığı sonra cınsıyetıne bakalım dedık tekrar yok bu seferde bagdas kurdu göstermıyor ucundan acık gorduk ıste pıpıyı:) elı gözukuyır resımde yıne burnunun yanında:)Eki Görüntüle 473998
kızlae gunaydınnnn ben geldım ıyı haberlerle hem de:) sıpam çok ugrastırdı yıne bızı 1,5 saat kadar ama en sonun da görduk burun kemıgını elını suratından cekmedı sıpa yıne doktor çikolata ye yarım saat sonra yıne bakalım dedı ben merdıven ındım kahvaltı yaptım çıkolata yedım çay ıctım :) tekrar gırdım yıne cekmıyo elını neyse bi 10 sn ındırdı paşam elını de görebıldık fındığı sonra cınsıyetıne bakalım dedık tekrar yok bu seferde bagdas kurdu göstermıyor ucundan acık gorduk ıste pıpıyı:) elı gözukuyır resımde yıne burnunun yanında:)Eki Görüntüle 473998
baska dr mı gıttın cnm.hadi gözunaydın dun bizimkıde çokuğrastırdı yırrmı dk oyaladık ultrsnla sağa dönuyom yok sola donuyom yok bı döndü popoyu göremedık cınsıyetı ınat o kdr uğrastık yok kızmı olcak nazlı bılmemm bu kdr
ya kızlar o kadar özeniyorum ki cinsiyetini öğrenmeye :)) pazartesi tatile gitcez gitmeden önce bi genel kontrol gibi gitsem mi diyorum belki görürüz cinsiyetini :)
gittt nolcakk banada dun dr dıyo neden kayıt actırdınız ben sonuclara bakar soylerdım ıkılı testıcın.dedım cınsıyetı belkı göruruz gelmısken boş cıkmamak ıcın açtırdım dedım ama boşş.cıkarkende dr dıyo on gun kontrol varya yıne gelırsın dıyo eee gelcem tabı dedım:))
valla dayanamadım bugün için doktordan randevu aldım :)) hem bu yaktırdığım siğillerden bi tane daha çıktı onu göstercem hem de tatil için kontrol dicem de :)) araya cinsiyeti sıkıştırcam :) kalan tek randevuyu da ben aldım :)) tok gidip çikolata mı yemek lazım şimdi ben başlayayım şpimdiden yemeye :)
valla dayanamadım bugün için doktordan randevu aldım :)) hem bu yaktırdığım siğillerden bi tane daha çıktı onu göstercem hem de tatil için kontrol dicem de :)) araya cinsiyeti sıkıştırcam :) kalan tek randevuyu da ben aldım :)) tok gidip çikolata mı yemek lazım şimdi ben başlayayım şpimdiden yemeye :)
tok gıt cıkolata ye meyve suyu ıc bıde dırek cınsıyetını sorma sızce varmı tahmınınız falan de bakalım ne dıyecek merak edıyorum haber vermede gecıkme emı
saatte anca etkı edıyor cıkolata ona göre ye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?