- 25 Mart 2011
- 2.101
- 106
- 163
- Konu Sahibi papatya3459
-
- #6.821
6 haftada 10 gun suren kahverengı lekelenmem oldu ve ruzgar gelıyor:)
inş benimde öle olmuştur cnm ya cidden yakın olsa hiç sorun diil gider bi daha baktırırım ama bi ton yol gittim bi de yol bozuktu.bekleyip görecez artık
cm evet senin yazınıda okudum dr.a kızdım bir sürü nasıl bu kadar moral bozucu konuşabiliyorlar...belki yanlış ölçülmüştür...bide benim dr.um tam bi test karşıtı hiçbiri kesin sonuç vermez bizde o yüzden oranlarla konuşuyoruz dedi..dr.lardan biri amniyo ile destekliyoruz yaptır dedi bu gittiğimde amniyo bile kesin diil diyo bi de riskliymiş. düşüklere enfeksiyona erken doğuma sebep olabiliyor dedi...benim çevremde biçok insan olumsuz sonuçlar elde ettiler ama sağlıkla bebeklerini kucaklarına aldılar...inş sende sağlıkla alacaksın bebeğini kucağına...biliyorum çok zor ama bebeğin için güçlü durmaya çalış bozma moralini...inş güzel haberlerini duyacağız seninde
bende ücretli öğretmenlik yapmak istiyorum yapabildiğm kadar...en azından hastane paramı biriktiriyim diyorum...
6 haftada 10 gun suren kahverengı lekelenmem oldu ve ruzgar gelıyor:)
aman aman ismide konmuş bizim küçük sıpanınadı gibi hırçın olursa yandın anası
haklısın abısının adı salıh aynı adı gıbı maşallah abısınen sonra doğacak her bebek yaramaz olacaktı bence cunku abısı 40lıyken bıle akşam onda uyuyr sabah yedıde kalkardı bunda bu kadarsanslı olamam dımı:)
kızlar cinsiyetini ögrenenler var aramızda.minurenin tahminleri tutuyomu merak ediyorum.%90 doğru demişti
bendede aynı canım maşallah benm kızımda akşam bi yatar bidaha sabah kalkar bundan cok korkuyom bu bana bence dunyayı dar etcek inşallah öyle olmaz cunku benm bebeklerin arasında tam bir yaş var
bir arkadaşımızda tutmadı erkek demiş ama kızmış bebek
oy oy oy çok azmış benımkılerın arası 9yıl4 ay bugun doktor cınsıyetını soyleyınce yıne mı sunnet yapıcam dedım adam baktı kaldı suratıma bana tekrar sunnet yolları gozuktu oysa daha bu ay yaptım dugununu abısının:)
oooo bacım senn işin iş abisi ilgilenr onunla benm halim berbat yanmışım resmen ikiz gibi olucaklar.size ikinci masraf cıktı dugun masrafı
canım amma hesap yapmışsın yaaa bravo walla...benim bildiğim doğumdan önce 2,doğumdan sonra 2 ay izin var..sen doğumdan öncekini doğum sonrasına aktarabilirsin..ne kadar istersen doğum öncesi kullanır,artanı doğum sonrasına eklersin..kesin doğum tarihi işini ben anlamadım..benim de 2 şubat gözükürken 1 hafta önden gidiyo..zaten çocukla ecelin ne zaman geleceği belli olmaz derler...bi o zman gelsin bakalım...
kızlar acayip gelecek ama benim hala midem bulanmıyo bazen hamile oldugumdan süphe ediyorum
göğüs ağrım ve şişikliği olmasa hamileyim demem her halde bide bebeğimin resmi :))
12 haftama girdim hala tık yok bazıları şanslısın diyo ama bikerecikte bulanmazmı ya
aşermemde yok hiçbişi aşermiyorum herşeyi yiyiyorum zaten tatlı sevmezdim şimdi ağzıma koyamıyorum
ben çok cins bi hamilelik geçiriyorum ilk oldugu içinmi acaba kızlar benim gibi olan varmı:44::44::44::44::44::44::44:
kociş diyoki ya bebeğimizi çıkartsak sevsek
sonra tekrar yerine koysak olmaz mı diyo :)
bu arada kızlar facebooktaki sayfaya üye olanınız var mı?
ben de bakmak istiyorum ama bulamıyorum acaba
linkini atabilecek kimse var mı?
kızlar doğum iznini ben şöle biliyorum. Doğum öncesi 8 hafta iznimiz var. Doktordan çalışabilir kağıdı alırsan son 3 haftaya kadar çalışıyorsun . Kalan 5 haftayı doğum sonrasına aktarabiliyosun. Doğum sonrasıda 8 hafta izin var. öncekini de aktarırsan 8+5= 13 hafta 2. Dönem gitmiyorsun. Son haftalarda seminer dönemi filan ister git bebişinle istersen heyet raporu al diyolar. Yani 2. Dönem gitmiyoruz okula.ondan sonraki senede günde 1,5 saat( emin değilim) süt izni varmış.bizim kızlar öğlen yemeğinde byee deyip bebeişlerinin yanına gidiyor. Benim o zman kuzuzlar 4. Sınıf olacak bende öğleden sonraya branş dersleri koyarsam çokda okulu aksatmam diye düşünüyorum ama bakalım. Bazı müdürler kıllık yapıyor fakat bu bizim en doğal ve yasalk hakkımız.
aslında dugun yapmasamda olur nasılsa ruzgarda dugundeydı ılerleyen zamanlarda kandırabılırmıyım dersin:)sende karnımdaydın desem yermı:)
canım amma hesap yapmışsın yaaa bravo walla...benim bildiğim doğumdan önce 2,doğumdan sonra 2 ay izin var..sen doğumdan öncekini doğum sonrasına aktarabilirsin..ne kadar istersen doğum öncesi kullanır,artanı doğum sonrasına eklersin..kesin doğum tarihi işini ben anlamadım..benim de 2 şubat gözükürken 1 hafta önden gidiyo..zaten çocukla ecelin ne zaman geleceği belli olmaz derler...bi o zman gelsin bakalım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?