2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
kızlar günde kaç litre su içiyorsunuz ya ben bazen pek içemiyorum ama günde iki litre içmeye çalışıyorum bazen bir buçukta kalıyorum ama inşallah bebeğime yeterlidir

çok sağol canım guzel dıleklerın ıcın zaten ıcımden bır ses hersey çok guzel olacak dıyor akşamustu bıraz sınırlerım bozuldu ağladım eşimle konusurken bız ılk basta ıstemedık adırmak ıcın 2 kere randevu aldım esım en sonunda vazgecırdı sımdıde boyle olunca aklıma geldı kendım ettım dıye

kızlar cinsiyetini ögrenenler var aramızda.minurenin tahminleri tutuyomu merak ediyorum.%90 doğru demişti

aman aman ismide konmuş bizim küçük sıpanın adı gibi hırçın olursa yandın anası

haklısın abısının adı salıh aynı adı gıbı maşallah abısınen sonra doğacak her bebek yaramaz olacaktı bence cunku abısı 40lıyken bıle akşam onda uyuyr sabah yedıde kalkardı bunda bu kadarsanslı olamam dımı:)

bendede aynı canım maşallah benm kızımda akşam bi yatar bidaha sabah kalkar bundan cok korkuyom bu bana bence dunyayı dar etcek inşallah öyle olmaz cunku benm bebeklerin arasında tam bir yaş var

bendede aynı canım maşallah benm kızımda akşam bi yatar bidaha sabah kalkar bundan cok korkuyom bu bana bence dunyayı dar etcek inşallah öyle olmaz cunku benm bebeklerin arasında tam bir yaş var

oy oy oy çok azmış benımkılerın arası 9yıl4 ay bugun doktor cınsıyetını soyleyınce yıne mı sunnet yapıcam dedım adam baktı kaldı suratıma bana tekrar sunnet yolları gozuktu oysa daha bu ay yaptım dugununu abısının:)

oooo bacım senn işin iş abisi ilgilenr onunla benm halim berbat yanmışım resmen ikiz gibi olucaklar.size ikinci masraf cıktı dugun masrafı

oooo bacım senn işin iş abisi ilgilenr onunla benm halim berbat yanmışım resmen ikiz gibi olucaklar.size ikinci masraf cıktı dugun masrafı

aslında dugun yapmasamda olur nasılsa ruzgarda dugundeydı ılerleyen zamanlarda kandırabılırmıyım dersin:)sende karnımdaydın desem yermı:)

kızlar doğum iznini ben şöle biliyorum. Doğum öncesi 8 hafta iznimiz var. Doktordan çalışabilir kağıdı alırsan son 3 haftaya kadar çalışıyorsun . Kalan 5 haftayı doğum sonrasına aktarabiliyosun. Doğum sonrasıda 8 hafta izin var. öncekini de aktarırsan 8+5= 13 hafta 2. Dönem gitmiyorsun. Son haftalarda seminer dönemi filan ister git bebişinle istersen heyet raporu al diyolar. Yani 2. Dönem gitmiyoruz okula.ondan sonraki senede günde 1,5 saat( emin değilim) süt izni varmış.bizim kızlar öğlen yemeğinde byee deyip bebeişlerinin yanına gidiyor. Benim o zman kuzuzlar 4. Sınıf olacak bende öğleden sonraya branş dersleri koyarsam çokda okulu aksatmam diye düşünüyorum ama bakalım. Bazı müdürler kıllık yapıyor fakat bu bizim en doğal ve yasalk hakkımız.

benimde ilk hamileliğim ve aynen senin gibiyim. ultrason olmasa inanmıycam. yemeklerdende hiç tiksinmedim ama meyveye dadandım

şimdiden kucağa alıştırma bacım

Triptofan hesaplaman çok doğru.Analık izni bitiminden itibaren yani doğum sonrası 91 gün bitiminden itibaren ilk 6 ay günde 3 saat,sonraki 6 ayda 1,5 saat süt izni var.Memure çalışmak istemezse 2 yıl ücretsiz izin hakkı var.Geçen sene şubat ayında yayınlanan torba yasada bulabilirsiniz.

Forumdaki çalışmayan arkadaşlar 37.haftayı çok buldular ama emin olun insan evdeyken kendini daha çok dinliyor,daha az hareket ettiğinden daha yorgun oluyor.Ben bugün valilik izniyle evdeydim ve her ayağa kalktığımda başım döndü göslerim karardı,işte maşallah turp gibiyim.Sabah erken kalkmak kahvaltı yapmak ve ordaki tempoyu beble daha çok seviyor.Ama ağır işte çalışanlar elbette daha çok zorlanıyorlardır.

arkadaşlar ben de öğretmenim. bilfdiğiö kadaryla aktarayım. toplam doğumdan önce 8 doğumdan sonra 8 hafta iznin var. ancak kendini iyi hissediyorsan doktor raporuyla önceki 5 haftayı sonraya aktarabiliyosun. böylece doğumdan önce 5 doğumdan sonra 13 hafta izin oluyor. ben şubat sonu gibi beklediğim içib hesap yaptım yaklaşık mayısın 20lerine kadar tatil oluyor. okul kapanana kadar olna açığı da raporlarla tamamlıyorsun ve hiç okula gitmemiş oluyorsun. sınav zamnını da idareyle konusarak halledebilirsin. yardımcı olabilmişimdir umarım

arkadaşlar bende öğretmenim hesabımda bir hata var sanırım çok üzüldüm farkedince benim doğum 16 şubata geliyor 15 tatili bitirip izne ayrılırım diyordum son üç haftanın 1 haftası tatile gliyor yani boşa gidiyor zaten evde olcaktm boşa izne ayrılmak zorunda kalacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…