2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
kızlar ya ben buaralar acayip stresli kabus gibi rüyalar görüyorum, hani rüyada sesin zor çıkar hareket edemesin ya oda oluyo
we gece baş ağrısıyla yorgun uyanıyorum
hiç bunu yaşayan warmı, hadi nolur birileri bendede war desin
çok korkmaya başladı noluyo bana:18: hamileliktenmi

gözümü açar açmaz buraya geldim am henüz uyanan yok galiba...

aynen günaydın herkesee

kızlar bende bu sıcaklardanmıdır nedir heryerimde kızarıklıklar oluşuyo ve günlerce geçmiyo. normalde cokda hassas değil yüz bölgem hariç. kırmızı-pembe puantiyeli gibiyim

ayy çok geçmiş olsun cnm ya inş en kısa zamanda rahatlarsın..babamda mide kanaması geçirmiş ben çok küçükken ama bildiğim kadarıyla makattan kan geliyor..ülser falan varmı sende belki ondan olmuştur ama bence dr.a git rahatlatıcı bişi versin sen çok kötü olmuşsun baya geçmiş olsuntekrardan

ben çok fena hapşururum yolda falan gelince utanıyorum korkanlar bile oluyor aniden duyuncabende çok korkuyorum ama kendini tutmakta çok tehlikeli...oturup karnımı tutuyom veya ayaktaysam karnımı tutup öle hapşuruyorum psikolojimen

bence çok kötü anlatmış bu kadar detay vermesine gerek yoktu zaten endişeliyiz bu konuda...sinir oluyorum böyle anlatanlara.madem zorlandın hiç anlatma...bende güzel bişi bekledim bilseydim okumazdım...benim kuzeniminde 3 çocuğu var 3ünü de dikişsiz çok rahat doğurmuş inş benimde öle olur...tabi sizinde...bende normal düşünüyorum ama o dikiş olayından çok korkuyorum:18::18:

bende olmadı ama olanları duydum doğum sonrası da olabiliyormuş bu durum...karabasan gibi bişi...dua et cnm panikleme

Son düzenleme:

3 gün ağlayarak uyandım ben de aynıyım canım:)
Allahım korusun birinde kızımın mezarı başında ne ağlamışım ayrıntılı gördüm bundan öte kabus var mı..ömür verdim kuzuma
diğer geceler de öyle..hromonlardan herhalde dedik biz de.

evet hamilelikte çok rüya görülürmüş, bende çok görüyorum
banada arkadasım söylemişti, oda kabus görüyormuş, korkutucu rüyalar görüyormuş, ben kabus görmüyorum ama karmakarışık rüyalar görüyorum

günaydn hanımlar bende bugün ilk defa bebeğimi rüyamda gördüm çok güzel bir kız çocuğuydu. balık gibiydi. saçları siyah gözleri maviydi.eşime anlatınca kimden o çocuk dedi ama neyse:) doğumumuda gördm çok kolay geçiyordu umarım öyle olur.hiç uyanmak istemedm çok güzeldi.

gunayıncnm hayırlara gıtsın lızın mı olucak

canım ben hamile kaldığımda daha bilmiyoruz tabi bana gece iki kere karabasan geldi eşim gecenin bi yarısı ben sana söyleyeyim sen kesin hamilesin dedi o zaman bana çok saçma gelmişti ama şu anda bir çok insan aynı şeyi söylüyo hamilelere çok gelirmiş dua et.Tabi başka bi açıdan psikolog bi arkadaşıma sordum o da karabasan denilen şeyin psikolojik baskı ve stresten kendimizi zorlamaktan kaynaklandığını ve psikolojik bir imgelem olduğunu söyledi.Korkulacak bi durum yok yani.

ben de rüyalarımla boğuşmaktan sabah yorgun uyanıyorum, başım ağrıyor sürekli bikaç gündür. Gece kabus yüzünden uyanıyorum, tekrar uyuduğumda hemen başka bi tanesi başlıyor. Ve o kadar gerçekçi ki sabah hepsini hatırlıyorum. Hepimize olduğuna göre normal demek :)

arkadaşlar hamileleri cok kokruturlar bnde cok kötüydüm evin içinde siyah giysili adamlar fln görüyodum ayetel kürsiyi bilmiyodum onu bide nas ve felak suresini ezberledim yatmadan önce 7 ayetel kürsi nas felak okuyup uyuyorum çok şükür bu aralar rahatım ne gelen var ne giden

yaa kızlar çok sağolun
sorun bende dğil yani yine ortak şeyler yaşıyoruz
benim normalde pek başım ağrımaz, resmen baş ağrısıyla uyanıyorum gece
ya aslında bende çoğunuzun dediği gibi korkunç şeyler değilde, hani çok hissederek ayrıntılı we stresli rüyalar görürsün ya öyle oluyorum
bide şu hareket etmek yada konuşmak isteyipte yapamama zorlanma delirityo beni

gebeliğin diğer sıkıntıları gibi bu da bende yok çok şükür.. şaşırdım ya çoğunuzda olmasına çok mu gerginsiniz acaba kızlar? ben baya bi relaksım hatta arkadaşlar bile ne biçim hamilesin sen yoksa bile varmış gibi yap nazlan eşine kaynanana diyolar

doğum hikayesini en ince ayrıntısına kadar anlatan arkadaşı alkışlıyorum:))saç dökülmesi hamilelikten önce de vardı bende kızlar.pko lu olduğum için testesteron yüksekti. hamilelikte geçer dedier ama feci arttı.doğum kntrl hapı durduruyodu sadece.iştahsızlığım devam ediyo 13 olcam salı günü ama tı yok maalsef yiyemiyorum

ben önceden de doğru düzgün rüya görmezdim görsemde hatırlamam.şimdi yine aynı geçen bi rüya gördüm sonrasında uyandım ama öle kötü bişi diildi sabah rüya tabirlerine bakıyım dedim düşünüyom ama hatırlamıyom...daha önce çıkan rüyalarım oldu o yüzden çok etkileniyorum benim için rüya görmemek daha hayırlı

günaydın kuşlar
ya ben o yazıyı korkun die paylaşmamıştım aslında bende
normal doğumdan çok korkardım ama şimdi normal doğum istiyorum
çünkü bebeğimin hem sağlığı için hem de her saniyesini yaşamak için
istiyorum, ben o yazıyı okurken de hiç korkmamıştım bilseydim paylaşmazdım

ayrıca rüyalardan bahsetmişsiniz ya ben de sürekli yiyecek bişeyler görüyorum:)
bu gece çuvallar poşetler dolusu çeşit çeşit meyveler gördüm acaba bunun anlamı ne ki
yoksa uykumda bile acıkıyor muyum :)

benimkiler de korkunç diil de aksiyon filmlerini aratmıyor, sürekli birilerinden bişilerden kaçıyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…