- Konu Sahibi papatya3459
-
- #7.001
gözümü açar açmaz buraya geldim am henüz uyanan yok galiba...
Aa kizlar ben de oyleyim bikac gundur. Hava cok nemli heralde bi de geceleri hep burnum tikaniyo. Ust uste hapsiriyorum bi de butun gun. Bugun yatakta bi hapsirdim bacagam havaya kalkti mubarek.
Yaa bi de benim sabahtan beri midem bulaniyodu. Dogru durust bisey de yiyemedim hep azar azar atistim. Aksamustu uyumusum kalkinca corba makarna yedim biraz. Bulandi bulandi.. Tuvalet icin girdim banyoya lök diye kusuverdim ard arda afedersiniz ne varsa cesme gibi cikardim. Tam temizlemistim ki etrafi bi kere daha geldi ama bu sefer bi avuc kan.kocam da yoktu evde. Hala yaniyo icim. Ara ara kanli tukuruyorum. Zehirlendim desem disardan hicbisey yemedim. Mide kanamasi mi geciriyrm acaba Allah korusun?
ben çok fena hapşururum yolda falan gelince utanıyorum korkanlar bile oluyor aniden duyuncacnm benim saçlarım belime kadar normalde de tek tük dökülürdü ama şimdi evin her yerinde saçlarım var elimi atsam bir tutam geliyor valla kel kalcam die korkuyorum,
bide buradaki kadınlardan biri saçını kestirme çocuğun ömrü kısa olur dedi tabiki inanmıyorum ama insanı korkutuyolar, uçlarını aldıracaktım ama
valla o kadın öle diyince vazgeçtim :) neyse bizde şubatı bekleriz artık.
ben kestirdim benim arkadaşlarımda kestirdi..şöyle mantıklı düşünmeye çalışınca çok saçma geliyor hiçbişiyle bağlantı kuramıyorum gittim kestirdim rahatladım valla bu sıcaklarda...
ay valla çok rahatladım anlatamam ya aynen bende herşeye hapşuruyorum kaç defa
hapşurmamda kasığıma bir ağrı girdi ki çocuk düştü sanıp tuvalete koştum
ama sizde de aynı şey olduğunu okuyunca rahatladım, sanırım bu da olabilir
olaylardan biri :)
bence çok kötü anlatmış bu kadar detay vermesine gerek yoktu zaten endişeliyiz bu konuda...sinir oluyorum böyle anlatanlara.madem zorlandın hiç anlatma...bende güzel bişi bekledim bilseydim okumazdım...benim kuzeniminde 3 çocuğu var 3ünü de dikişsiz çok rahat doğurmuş inş benimde öle olur...tabi sizinde...bende normal düşünüyorum ama o dikiş olayından çok korkuyorum:18::18:kızlar size temmuz anneleri topiğinde okuduğum bi yazıyı aktarayım
okuyup ağladım allahım biran önce bizi de bu günleri göster nooollluuurr
Alıntı ncakir89 kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
merhaba annişlerrr
pazartesi sabahı 4:20 de kzımı aldım kucağıma 3200 gr 47 cm doğdu benm minik kuzum
ogece buraya da yazmıstım akıntım çok gelio die pazar sabahı doktorum nibetçiymiş kontrole die gittim doğuma alındm meğersem suyum azlmış ve 2 cm açıklıgım varmış ve ben gün iftarı arkdaşlarla dışarda açmayı planlıodum bütün herşeyi hazırlamıştım hadi iftara 2 3 saat varken gidelimde hastaneye şu akıntı olayını bi sorayım dedim eşime muayene olur geliriz hemen börekleri kızartır çıkarız pikniğe dedim ama tam piknik yaptık
açılmam 2 cm olunca hemen yatışıma yaptırdı doktor suni sancı verdiler akşam 4 ten 8 e kadar sancı çekmedm fazla ama 8 den sonra anaammm bi başladı sancılarım tamam dedim doğuruorum meğersem onlarda bişi değilmiş gece 1 de doktorum suyumu patlattı fazla açılmam ilerlemio die 4 cm olmuştu açılma daha suyu patlattıktan sonra bana bi mide bulantısı girdi hemen istfra ettim asıl ondan sonra başladı sancılar dünyayla ilşkim kesildi resmen ben bende değildim
çok kötü sancılarım vardı yırtttımortalığı valla ben en üst katta yatıorum hastnede doktor en alt katta yemekhaneden duymuş sesimi dşünün artık
alın beni sezeryaana diye yalvarıorum doktora doktor bi kzdı sen epidural bile istemedn hayrdır noldu dedi istersen yaparım sezeryan ama açılman 5 cm oldu zaten dedi ben peki dedim sustum napim içimdeki ses normal doğur kız dio neyse sanclarım artık geçmez oldu ne 2 dk dk aralyla ne 5 dk arayla sürekli sancı çektim suyumu patlattıktan sonra koridorlara attım kendimi ama nafile anneme demişim camdan atlamak istiorum çekillll die annem salya sümük ben salya sümük kociş deseniz başımda geçcek aşkım dayan aşkım die aklınca destek vermeye çalışıo geçceğini bizde bilioz geçse bir an önce hernse gözümü saatten alamıorum ben saat oldu 4 ben artık yatakta debeleniorum zor zapdediolar beni kaynanam annem eşim bütün hastane korktu benden walla her sancı geldiğnde depelenip nefes almaya çalışıorum sıkıorum kendimi annem dedi sıkma kendini bağır falan die bende peki dedim madem çok istıonuz bağırım bi bağırmısım ama hemşireler nasıl koşuo hemen açılmama baktlar 8 cm alın dedm beni doğuma yıtrın kesin ama alın ben doğurmak istiorum hemen yoksa fikrim değişebilir
hemen aldılar bağıra çağıra gittim doktor kapıda dikmiş gözler bana bakıo noluo buna die
anneme baktım başladı ağlamaya eşim giricekti yanımda almadılar nedense oda kötü oldu zavallım girdim doğuma doktor bana çıkışıo sen nie eziyet ediosun kendine senden böle bir performans beklemeidoum falan filan die ama sallayan kim ıkın ıkın dio ıkınıorum ama yok nafile öle yorulmuşumki 12 saattr aç susuzum bide dilim damağım kurudu 4 5 defa ıkındım yok sonra ebeler karnımdan bastırdılar sondefa ıkın dedi doktor ıkındım ve o annn kızım geldi ama ben gözümü öle bi kapamışımki ıkınırken göremedm kızımı popsunu gördüm ilk sonrası rahatlama oluo insanda nese çok uzatmayayım kızımı getrdilr öptüm kokladım dikşlerim atıldı geçtim odama eşim nasıl ağlamış yavrum gözleri şişmiş dün taburcu olacaktık ama kan kaybım oldu çok fenalaştım bugün taburcu olduk şimdi kızımla evdeyz habire emişioruz benim kokumla uyuo hep beişiğine yatırınca uyanıo işim çok zor ama okadar farklı tarifi imkansız bir duyguki Allahım herkese nasip etsin bu duyguyu
buarada yazdıklarım sadece benm çektiğim sancılardır kimse korkmasın kendi sancılarımı çekmedpğim için çok canım yandı ama normal doğum gibisi yok her işimi yapıorum sütüm hemen geldi dahada bir dünya artısı var.
kızlar ya ben buaralar acayip stresli kabus gibi rüyalar görüyorum, hani rüyada sesin zor çıkar hareket edemesin ya oda oluyo
we gece baş ağrısıyla yorgun uyanıyorum
hiç bunu yaşayan warmı, hadi nolur birileri bendede war desin
çok korkmaya başladı noluyo bana:18: hamileliktenmi
kızlar ya ben buaralar acayip stresli kabus gibi rüyalar görüyorum, hani rüyada sesin zor çıkar hareket edemesin ya oda oluyo
günaydn hanımlar bende bugün ilk defa bebeğimi rüyamda gördüm çok güzel bir kız çocuğuydu. balık gibiydi. saçları siyah gözleri maviydi.eşime anlatınca kimden o çocuk dedi ama neyse:) doğumumuda gördm çok kolay geçiyordu umarım öyle olur.hiç uyanmak istemedm çok güzeldi.
3 gün ağlayarak uyandım ben de aynıyım canım:)
Allahım korusun birinde kızımın mezarı başında ne ağlamışım ayrıntılı gördüm bundan öte kabus var mı..ömür verdim kuzuma
diğer geceler de öyle..hromonlardan herhalde dedik biz de.
canım ben hamile kaldığımda daha bilmiyoruz tabi bana gece iki kere karabasan geldi eşim gecenin bi yarısı ben sana söyleyeyim sen kesin hamilesin dedi o zaman bana çok saçma gelmişti ama şu anda bir çok insan aynı şeyi söylüyo hamilelere çok gelirmiş dua et.Tabi başka bi açıdan psikolog bi arkadaşıma sordum o da karabasan denilen şeyin psikolojik baskı ve stresten kendimizi zorlamaktan kaynaklandığını ve psikolojik bir imgelem olduğunu söyledi.Korkulacak bi durum yok yani.
ben de rüyalarımla boğuşmaktan sabah yorgun uyanıyorum, başım ağrıyor sürekli bikaç gündür. Gece kabus yüzünden uyanıyorum, tekrar uyuduğumda hemen başka bi tanesi başlıyor. Ve o kadar gerçekçi ki sabah hepsini hatırlıyorum. Hepimize olduğuna göre normal demek :)
gebeliğin diğer sıkıntıları gibi bu da bende yok çok şükür.. şaşırdım ya çoğunuzda olmasınaçok mu gerginsiniz acaba kızlar? ben baya bi relaksım hatta arkadaşlar bile ne biçim hamilesin sen yoksa bile varmış gibi yap nazlan eşine kaynanana diyolar
yaa kızlar çok sağolun
sorun bende dğil yani yine ortak şeyler yaşıyoruz
benim normalde pek başım ağrımaz, resmen baş ağrısıyla uyanıyorum gece
ya aslında bende çoğunuzun dediği gibi korkunç şeyler değilde, hani çok hissederek ayrıntılı we stresli rüyalar görürsün ya öyle oluyorum
bide şu hareket etmek yada konuşmak isteyipte yapamama zorlanma delirityo beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?