- Konu Sahibi papatya3459
-
- #6.981
Kasıkları inceden inceden sızlayan varmı aranızda ? benim arada oluyorda üşütüyormuyum yoksa normal mi anlamadım ?
bu arad benim hala düzenli bi doktorum yok devlet hastanesine gidiyorum eşim bazı sebeplerden dolayı özellere güvenmiyo.devlette de ultrasonuma hep radyolog bakıyo.kadın doğumcu değilde.iyi mi kötü mü bilmiyorum ama.şimdi ikili tarama ya gidince nasıl olacak bilmiyorum.zaten düşük tehdidi nedeniyle evde yatıyorum sürekli bakalım hayırlısı inşallah
çok sağol canım guzel dıleklerın ıcın zaten ıcımden bır ses hersey çok guzel olacak dıyor akşamustu bıraz sınırlerım bozuldu ağladım eşimle konusurken bız ılk basta ıstemedık adırmak ıcın 2 kere randevu aldım esım en sonunda vazgecırdı sımdıde boyle olunca aklıma geldı kendım ettım dıye
günaydın anne adayları bugün nasılsınız bulantılarınız ne alemde ben tam azaldı bikaç gündür diyorum sonra yeniden artıyo baslıyo ne zaman gecicek bu işkence ya hep aç kalıyorum bebekte beslenemiyo diye düsünüyorummm
selam kızlar! ben de şimdi ultrason fotosu eklemeye çalışıcam olcak mı bakalım? bizimki size de bi el sallasın teyzeleri
Eki Görüntüle 474284
ayyy çıkmış valla. maşallah kuşumaaa :)))))))))))
kızlar usg görüntülerinize baktım maaşallah yavrularımıza
hemen hemen herkes cinsiyet öğrendi valla bi ben kaldım
münire için cinsiyet biliordu dio bir arkadaş sanırım olanlardan haberi yok münire merhume oldu
sızlama,batma,ağrı,kramp ne ararsan war..arada sırada hepsi oluyo...şiddetli karın ağrısı olmadıkça korkma...
bayanlar bu arada benim aşırı derecede saçım dökülüyo...
çıkarken yazın gözüme çarptı cvp vermek istedim...ben hamile kaldığımı öğrenmeden bir hafta önce saç dökülmesi başladı bendede..gebelik testi vermeye gidince dr.a söyledim demire falan bakıldı ama herşey normal..o zmandan beri hala devam ediyor. hormonlardan kaynaklı muhtemelen...saç dökülmesinin azaldığını söyleyenlerde çok ama demekki bünyeden bünyeye değiiyor..bi dahada sormadım açıkçası dr.a ama çok sinir bozucu
sağol canım içimi ferahlattın... hele hapşurmaya korkar oldum bir kere hapşurduğumda kasığıma bir kramp girdi anlatamam:)
ah o hapşırmalar beni de mahvetti..zaten benim afedersin ota boka alerjim var..sabahları direk hapşırarak uyanıyorum..çektiğim işkenceyi anlatamam..bazen de yatakda dönerken yada gülerken bile oluyo....doktora sordum...bişi demedi...galiba bu da normal...
ah o hapşırmalar beni de mahvetti..zaten benim afedersin ota boka alerjim var..sabahları direk hapşırarak uyanıyorum..çektiğim işkenceyi anlatamam..bazen de yatakda dönerken yada gülerken bile oluyo....doktora sordum...bişi demedi...galiba bu da normal...
aynen bende sürekli hapşırık üzerinede hemen burun akıntısı.sabahtan akşama elimde mendille dolanıyorum
sağol canım içimi ferahlattın... hele hapşurmaya korkar oldum bir kere hapşurduğumda kasığıma bir kramp girdi anlatamam:)
Aa kizlar ben de oyleyim bikac gundur. Hava cok nemli heralde bi de geceleri hep burnum tikaniyo. Ust uste hapsiriyorum bi de butun gun. Bugun yatakta bi hapsirdim bacagam havaya kalkti mubarek.
Yaa bi de benim sabahtan beri midem bulaniyodu. Dogru durust bisey de yiyemedim hep azar azar atistim. Aksamustu uyumusum kalkinca corba makarna yedim biraz. Bulandi bulandi.. Tuvalet icin girdim banyoya lök diye kusuverdim ard arda afedersiniz ne varsa cesme gibi cikardim. Tam temizlemistim ki etrafi bi kere daha geldi ama bu sefer bi avuc kan.kocam da yoktu evde. Hala yaniyo icim. Ara ara kanli tukuruyorum. Zehirlendim desem disardan hicbisey yemedim. Mide kanamasi mi geciriyrm acaba Allah korusun?
hersy cok guzel bencede sakın etkılenmeyın ben bu kadar ayrıntıyla anlatılmasını pek onaylamıorum ama yınede guzel tabı paylasms.ık dfa dogm yapıcak arkadaslarsakın korkmayın.herkez farklı olur.bence cok sancı cktımama hıc bagırmadım cıglık atmadım.dayandım benbagıramadım gercı yapımgeregı.hastalanıgmddapek sesım cıkmaz ınlemem.normal dogumun herasaması cok guzel heranı yasaması guzel.apayrı duygular.normal doaldoguru.korkmyın.Allah yardımcı oluyo.Allah cekılemıycek acıyı vermıyo.kızlar size temmuz anneleri topiğinde okuduğum bi yazıyı aktarayım
okuyup ağladım allahım biran önce bizi de bu günleri göster nooollluuurr
Alıntı ncakir89 kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
merhaba annişlerrr
pazartesi sabahı 4:20 de kzımı aldım kucağıma 3200 gr 47 cm doğdu benm minik kuzum
ogece buraya da yazmıstım akıntım çok gelio die pazar sabahı doktorum nibetçiymiş kontrole die gittim doğuma alındm meğersem suyum azlmış ve 2 cm açıklıgım varmış ve ben gün iftarı arkdaşlarla dışarda açmayı planlıodum bütün herşeyi hazırlamıştım hadi iftara 2 3 saat varken gidelimde hastaneye şu akıntı olayını bi sorayım dedim eşime muayene olur geliriz hemen börekleri kızartır çıkarız pikniğe dedim ama tam piknik yaptık
açılmam 2 cm olunca hemen yatışıma yaptırdı doktor suni sancı verdiler akşam 4 ten 8 e kadar sancı çekmedm fazla ama 8 den sonra anaammm bi başladı sancılarım tamam dedim doğuruorum meğersem onlarda bişi değilmiş gece 1 de doktorum suyumu patlattı fazla açılmam ilerlemio die 4 cm olmuştu açılma daha suyu patlattıktan sonra bana bi mide bulantısı girdi hemen istfra ettim asıl ondan sonra başladı sancılar dünyayla ilşkim kesildi resmen ben bende değildim
çok kötü sancılarım vardı yırtttımortalığı valla ben en üst katta yatıorum hastnede doktor en alt katta yemekhaneden duymuş sesimi dşünün artık
alın beni sezeryaana diye yalvarıorum doktora doktor bi kzdı sen epidural bile istemedn hayrdır noldu dedi istersen yaparım sezeryan ama açılman 5 cm oldu zaten dedi ben peki dedim sustum napim içimdeki ses normal doğur kız dio neyse sanclarım artık geçmez oldu ne 2 dk dk aralyla ne 5 dk arayla sürekli sancı çektim suyumu patlattıktan sonra koridorlara attım kendimi ama nafile anneme demişim camdan atlamak istiorum çekillll die annem salya sümük ben salya sümük kociş deseniz başımda geçcek aşkım dayan aşkım die aklınca destek vermeye çalışıo geçceğini bizde bilioz geçse bir an önce hernse gözümü saatten alamıorum ben saat oldu 4 ben artık yatakta debeleniorum zor zapdediolar beni kaynanam annem eşim bütün hastane korktu benden walla her sancı geldiğnde depelenip nefes almaya çalışıorum sıkıorum kendimi annem dedi sıkma kendini bağır falan die bende peki dedim madem çok istıonuz bağırım bi bağırmısım ama hemşireler nasıl koşuo hemen açılmama baktlar 8 cm alın dedm beni doğuma yıtrın kesin ama alın ben doğurmak istiorum hemen yoksa fikrim değişebilir
hemen aldılar bağıra çağıra gittim doktor kapıda dikmiş gözler bana bakıo noluo buna die
anneme baktım başladı ağlamaya eşim giricekti yanımda almadılar nedense oda kötü oldu zavallım girdim doğuma doktor bana çıkışıo sen nie eziyet ediosun kendine senden böle bir performans beklemeidoum falan filan die ama sallayan kim ıkın ıkın dio ıkınıorum ama yok nafile öle yorulmuşumki 12 saattr aç susuzum bide dilim damağım kurudu 4 5 defa ıkındım yok sonra ebeler karnımdan bastırdılar sondefa ıkın dedi doktor ıkındım ve o annn kızım geldi ama ben gözümü öle bi kapamışımki ıkınırken göremedm kızımı popsunu gördüm ilk sonrası rahatlama oluo insanda nese çok uzatmayayım kızımı getrdilr öptüm kokladım dikşlerim atıldı geçtim odama eşim nasıl ağlamış yavrum gözleri şişmiş dün taburcu olacaktık ama kan kaybım oldu çok fenalaştım bugün taburcu olduk şimdi kızımla evdeyz habire emişioruz benim kokumla uyuo hep beişiğine yatırınca uyanıo işim çok zor ama okadar farklı tarifi imkansız bir duyguki Allahım herkese nasip etsin bu duyguyu
buarada yazdıklarım sadece benm çektiğim sancılardır kimse korkmasın kendi sancılarımı çekmedpğim için çok canım yandı ama normal doğum gibisi yok her işimi yapıorum sütüm hemen geldi dahada bir dünya artısı var.
hersy cok guzel bencede sakın etkılenmeyın ben bu kadar ayrıntıyla anlatılmasını pek onaylamıorum ama yınede guzel tabı paylasms.ık dfa dogm yapıcak arkadaslarsakın korkmayın.herkez farklı olur.bence cok sancı cktımama hıc bagırmadım cıglık atmadım.dayandım benbagıramadım gercı yapımgeregı.hastalanıgmddapek sesım cıkmaz ınlemem.normal dogumun herasaması cok guzel heranı yasaması guzel.apayrı duygular.normal doaldoguru.korkmyın.Allah yardımcı oluyo.Allah cekılemıycek acıyı vermıyo.
Aa kizlar ben de oyleyim bikac gundur. Hava cok nemli heralde bi de geceleri hep burnum tikaniyo. Ust uste hapsiriyorum bi de butun gun. Bugun yatakta bi hapsirdim bacagam havaya kalkti mubarek.
Yaa bi de benim sabahtan beri midem bulaniyodu. Dogru durust bisey de yiyemedim hep azar azar atistim. Aksamustu uyumusum kalkinca corba makarna yedim biraz. Bulandi bulandi.. Tuvalet icin girdim banyoya lök diye kusuverdim ard arda afedersiniz ne varsa cesme gibi cikardim. Tam temizlemistim ki etrafi bi kere daha geldi ama bu sefer bi avuc kan.kocam da yoktu evde. Hala yaniyo icim. Ara ara kanli tukuruyorum. Zehirlendim desem disardan hicbisey yemedim. Mide kanamasi mi geciriyrm acaba Allah korusun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?