- Konu Sahibi papatya3459
-
- #6.961
7,8 cm baş popo mesafesı ense1,9arkadaşlar tam boyunu bilen varmı bebeğinin merak ettim ama haftaya göre farklı olacaktır tabi
benimki devlet hadi onu bıraktım doktorum o kadar yoğun kipoliklinikte die gidiorum bir bakıorum kadın ameliyat bölümüne geçmiş geçenlerde yine poliklinikte die randevu aldım bir baktım başka doktor çıktı karşıma bende hata aramadım cepten o yuzden oldu şap oturdum
detaylı usg bilmiorum bende..
ben onu bunu bilmem..her ailede bi doktor,bi avukat,bi de siyasetçi kesin olmalı..bu konularda sıkıntı yaşamazdık...ne güzel olurdu...ellerine düştükmü bakıyoruz ağızlarının içine..
sana da yolladım Canım çok sağol geçti merakım:-D
iyiki sormuşsun canım.içim rahatladı çünkü bende önceden yanlışlıkla dokunsam canım çıkıyodu.şimdi hiç bişey yok endişelenmeye başlamıştım.senden de duyunca demekki normalmiş dedim:))
canım meraklanma, aynı soruyu geçenlerde ben sormuştum, çünkü aynı senin gibi dokundum falan acımadı, durduğu yerde acıyan göğüsler. ama birkaç gün sonra tekrar başladı. azalması normalmiş zaten... ne güzel hep aynı şeyleri yaşıyoruz birbirimizden görünce içimiz rahatlıyor...
cumartesi akşam herkes gezintide galiba:)
Kızlar iyi geceler bir konu açında konuşalım :))
hemen açayım:)) daha doğrusu sorayım.ikili testte vajinalde bakılıyo mu yoksa üstten mi bakıyolar
hemen açayım:)) daha doğrusu sorayım.ikili testte vajinalde bakılıyo mu yoksa üstten mi bakıyolar
aynen ben de arada bakıyorum..kimse yok..neyse ikili testte bana da karından baktılar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?