2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

ben onu bunu bilmem..her ailede bi doktor,bi avukat,bi de siyasetçi kesin olmalı..bu konularda sıkıntı yaşamazdık...ne güzel olurdu...ellerine düştükmü bakıyoruz ağızlarının içine..

ben onu bunu bilmem..her ailede bi doktor,bi avukat,bi de siyasetçi kesin olmalı..bu konularda sıkıntı yaşamazdık...ne güzel olurdu...ellerine düştükmü bakıyoruz ağızlarının içine..

valla olmasınında bir garantisi yok bakacaklar die hayırlısını versin Rabbimbenim dayım avukat görüştüğümüz yokannemin buyuk hala kızı doktor onunlada
ama kiracımız doktor Allahtan7 kat yabancı hemde bişey olduğunda hemen ararız saolsun cevaplar

ben çıkıyorum salata yapıcam eşime görüşmek üzere hayırlı iftarlar kızlarrrr

ya cnm inş. normaldir valla c.tesi olmasa doktora gidicektim baya endişelendim inş. birseyimiz yoktur ALLAHIM hepimizin bebeğini korusun.

oh gerçekten rahatladııım şimdi sende yaşadın demek valla buraya yazdım gittim biraz yatıyım dedim kafamda dönüyor sürekli uyuyamadıııım resmen teşekkür ederimm....

bu arad benim hala düzenli bi doktorum yok devlet hastanesine gidiyorum eşim bazı sebeplerden dolayı özellere güvenmiyo.devlette de ultrasonuma hep radyolog bakıyo.kadın doğumcu değilde.iyi mi kötü mü bilmiyorum ama.şimdi ikili tarama ya gidince nasıl olacak bilmiyorum.zaten düşük tehdidi nedeniyle evde yatıyorum sürekli bakalım hayırlısı inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…