2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

Tam ben de aynı şeyi düşünüyordum,gerçekten sivri yüksek ihtimal erkek gibi.Ama sanki haftasından önde gibi.Benim de 2.hamileliğim ama bu kadar değil,benimki kız olabilir ama etrafımdaki hamişlerinde bu kadar yok.İkinizinde sağlıklı olduğunuz sürece sıkıntı yok.

slm kızlar..nasılsınız...
biz ıyıyız sukur..ay ben catlıom meraktan kızlar ya cinsiyeti ögrenen varmı...benım dr daha cok erken dedı...
ve 1,5 ay soraya 3lu test için gun verdı.cınsıyetıde net goruruz ozaman dedi.son gıttımde gercı cok kucuktu meleğim...
11+3 gunluktu ben yanlıs hesaplamışım ..gelişimi onden yafu yanı ultrasonla su nette kı hesaplayıcılar aynı haftayı vermıo dr un ultrasonu 3-4 gun onde cıkıo..
ole olan varmı aramızda onde cıkan..dr olabılır 3-4 gun on yada gerı onemlı deıl dedı..
bırde cok hareketlıydı kızlar kıpır kıpır dı benım meleğim..ay oglumda oleydı gobusumde doğuncada durmak bılmedı ..ıkıncıde ole olursa yandık falla..
acaba cok hareketlı dıe erkek olma olasılıgı yuksekmı kızlar ne dersınız..
bana yakın haftasunda kontrole gıdıpte bole hareketlı bebişi olan varmı..dr tahmın de bulundumu kızlar hıc...

evet canım benim zaten kilom yok ben normalde 48 kiloyum annemin degimiyle çalıyım göbegim cok cıktı bebek onden gidiyordu maşallah belki ondan bilmiyorum goren erkek karnı diyor bilemiycem yarın ikili test var inşallah ogrenir yazarım artık

evet canım onden gidiyor bebegim maşallah ondan belkide bu kadar cok karnım zaten bi karnım var başkada bişe yok cinsiyetini bakalım yarın ogrenirim inş bakalım tahminlerininz tutucakmı bi kızım var bu ikinci rabbim saglıklı versin ne olursa olsun

ayyy yalova donusu yollar bıtmek kac gundur yollardayım dund sahurda eve gıttıkyarındadısardayız offf bıktım.
cnm gobusun cok seker benım kı gıbı senınkıde kocaman benımde ıkıncı gebelık cok cabu portledı gobuus:)
kuzucugada masallah cnm.

günaydın anneler ve bebişleri :) sohbet baya ilerlemiş maşallah ben bi geçmişe göz atım geliverim:)

gunaydınnn artık herkes yavas yavas bitiriyor dur 1, trımestri kızlar 9 aylık yolcululgun en eglencelı ve rahat donemıne gırdık bedenlerimiz bebişleri kabullendı bızde tabıkı:) bebişlerin dusuk rıskı cok azaldı bu ayın sonunda cogu anne bebeişini hissedecek cınsıyetler öğrenılecek :)))) bol bol gezıp eglenme vaktı:)

1 kilo almışım ve kilolu bir hamileyim. cok acıkıyorum ne yapayım? kilo alımı şimdiden olmamalı

günaydın millet herkese güzel bi gun diliyorum ben bugun 13.30 da muayeneye gidicem ikili testim var inşallah guzel cıkar ense ölçümü bide umarım cinsiyette goruruz

günaydın dünya tatlıları güzel annişler ve göbişlerdeki kelebekler nasılsınız hepinize hızlı güzel bir hafta diliyorum hafta sonunuz nasıl geçti dinlenmişsinizdirr ohhhh mis mis öpüyorum hepinizi ve kelebeklerinizi

Evet artik siyah ishalde basladi ve kanli kusmaya devam. Anlamadigim benim kusmalarim 7. Haftada bitmisti. ustelik hic zorlanmadan cesme gibi kusuyorum afedersiniz. hicbisey yiyemez durumdayim ve cok da gucsuzlestim. korkmaya basladim artik. Acile gidicem. Umarim bebegime bisey olmaz.

allah korusun canım benim aklına bile getirme böyle şeyleri çok çok geçmiş olsun

herkese bi günaydında benden akşam acayip bi göbeğim çıktı felaket yedim sonunda nefes alamadım kendime zor geldm valla off çarşamba günü gelsin artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…