- Konu Sahibi papatya3459
-
- #7.061
canım göbüşünde bebişinde çok tatlı
senin baya bi göbüşün war yalnız, we hiç kilo gibi gözükmüyo baya bi hamile göbüşü gibi
sanki üstten büyümüş we siwri gibi, erkekmi acaba:44:
canım göbüşünde bebişinde çok tatlı
senin baya bi göbüşün war yalnız, we hiç kilo gibi gözükmüyo baya bi hamile göbüşü gibi
sanki üstten büyümüş we siwri gibi, erkekmi acaba:44:
Tam ben de aynı şeyi düşünüyordum,gerçekten sivri yüksek ihtimal erkek gibi.Ama sanki haftasından önde gibi.Benim de 2.hamileliğim ama bu kadar değil,benimki kız olabilir ama etrafımdaki hamişlerinde bu kadar yok.İkinizinde sağlıklı olduğunuz sürece sıkıntı yok.
evet canım onden gidiyor bebegim maşallah ondan belkide bu kadar cok karnım zaten bi karnım var başkada bişe yok cinsiyetini bakalım yarın ogrenirim inş bakalım tahminlerininz tutucakmı bi kızım var bu ikinci rabbim saglıklı versin ne olursa olsun
korkma cnm bende kusuyorum sonundabır avucta kan kusuyorum.ben 3 kre endeskopı cekılmıs bırı olarak doktor kusma esnasında mıde gırısı cok hassas oldugundan hafıf yırtılmalar oluyo ve cabucakta ılesır demıstı.kokulcak bıs yok yanı cnm.
canım kusmadan kılcal damarlar çatlamış we kanlı kusmuş olabilirsin ama
eğer mide ağrısı, büyük tuvaletin vişne çürüğü yada siyahımsı ishalse ewet mide kanaması we acile git
ama sanmıyorum kanama olduğunu, gebelik kanın pıhtılaşmasını kolaylaştırıcı bi durum
e ağrı kesici aldığınıda sanmam ki ondan olsun
bence kusmadandır geçer:26:
çok geçmiş olsun canım
Evet artik siyah ishalde basladi ve kanli kusmaya devam. Anlamadigim benim kusmalarim 7. Haftada bitmisti.ustelik hic zorlanmadan cesme gibi kusuyorum afedersiniz. hicbisey yiyemez durumdayim ve cok da gucsuzlestim. korkmaya basladim artik. Acile gidicem. Umarim bebegime bisey olmaz.
allah korusun canım benim aklına bile getirme böyle şeyleri çok çok geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?