- Konu Sahibi papatya3459
-
- #7.081
Saol canim. Kocam gelsin dra gidicem dayanamiyorum.
gamze naber bacım nasılsın bebiş nasıl
iim kuzum bu gün meraktan duramadığım için randevu aldım herkes ikili teste girdi bebişlerin cinsiyeti aşağı yukar belli oluyo ben meraktan çatlicim:) 11,40a randevu aldım ALLAH kısmet ederse bebişi görcem bakalım napıyo sıpacık:)
Kizlar nasilsiniz? Sabahi zor ettim mide bulantisi kanli kusma yanma fln. Oyle bi ishalim olmadi ama hala bulaniyo midem. Demir ilacina baslamistim aklima o geldi belki yan etkisidir. Pzt dra sorcam ama bgn almadim yine de. Sizde de olan var mi?
Evet artik siyah ishalde basladi ve kanli kusmaya devam. Anlamadigim benim kusmalarim 7. Haftada bitmisti.ustelik hic zorlanmadan cesme gibi kusuyorum afedersiniz. hicbisey yiyemez durumdayim ve cok da gucsuzlestim. korkmaya basladim artik. Acile gidicem. Umarim bebegime bisey olmaz.
canım büyuk tuvaletin siyah olması demir ilacından kaynaklanıyo ona aminim kızımda banada verdiklerinde siyah oluyo bu cok normal zaten demr kullanırken ama kusmanı felan soylersin bi baksınlar
Evet artik siyah ishalde basladi ve kanli kusmaya devam. Anlamadigim benim kusmalarim 7. Haftada bitmisti.ustelik hic zorlanmadan cesme gibi kusuyorum afedersiniz. hicbisey yiyemez durumdayim ve cok da gucsuzlestim. korkmaya basladim artik. Acile gidicem. Umarim bebegime bisey olmaz.
bende kilo almışım maalesef. belikide sudur ramazan bittikten sonra kendi evimdeki tartıda cıbıldak tartılınca anlıycam.1 kilo almışım ve kilolu bir hamileyim. cok acıkıyorum ne yapayım? kilo alımı şimdiden olmamalı
cnm dun gece bende oyleydım yalovadaydık dondukeve gırdık sahurda sofra hazırlayamadım banyoabı gırdım kus kus cıgerlerım cıkı kan lop lop fıskırır gıbı hala bgazlarım agırıyo yemek yıyemedım dıskıda sıyahlık demır ılacından benımde sıyah bazenıshal yaıyo.ama yınede ıcın rahatlıycaksa gıt doktora hem bebısınıgorursun .
cnm dun gece bende oyleydım yalovadaydık dondukeve gırdık sahurda sofra hazırlayamadım banyoabı gırdım kus kus cıgerlerım cıkı kan lop lop fıskırır gıbı hala bgazlarım agırıyo yemek yıyemedım dıskıda sıyahlık demır ılacından benımde sıyah bazenıshal yaıyo.ama yınede ıcın rahatlıycaksa gıt doktora hem bebısınıgorursun .
sanada gecmiş olsun canım şu kusmalar ne kotu ya cok sukur ilk gebeligimdede bundada yaşamadım birazda genetik heralde benm annem ablamda hiç kusmazdı
Geçmiş olsun cnm..(( Bende kusma yok ama demir ilacından dolayı kabızlık var maalesef...doktora danış bir isyersen cnm sende rahatlatacak bişiy hemen veriyor
Boğazında oluşan takrişi hafifletcek bişiy illaki vardır
dogrurudur cnm bende kızımda ılk ayımda kustumazcık bnda ılk ay kusmadımsonra basladı.kızımın zamanın ne ıstahlıydım neler yerdım bunda yemek yıyemıyoumıstahsızım sonra cok ac kalıyom mıde bulantısı yanma halsızlık.
eee sn bugun doktora gıdıyomussun.bakalım kırazmı erıkm benıklerın hıcbırı tutmadı ınsallah Allah gonlune gore verır elı ayagı duzgun sagıklı sıhatlı hayırlı bır evlat olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?