2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

bende cumartesi günü gideceğim nasip olursa bizde o zaman yaptıracağız ikiliyi cinsiyet için erken değilmi yawww ne bilimmm çikolata yemeyi unutma sakın :) güzel haberlerle gel emi bebişinede doya doya bakkkkkk

Kizlar nasilsiniz? Sabahi zor ettim mide bulantisi kanli kusma yanma fln. Oyle bi ishalim olmadi ama hala bulaniyo midem. Demir ilacina baslamistim aklima o geldi belki yan etkisidir. Pzt dra sorcam ama bgn almadim yine de. Sizde de olan var mi?

Geçmiş olsun canım...O demir ilacı beni mafı perişan etti bu haftasonu umarım o değildir bende kabızlık yapıyo söylemesi ayıp..((..Kan diyosun inş bişiyiyin yoktur cnm.
İyi haberlerini bekliyoruz.

Son düzenleme:
Yaaaa ne güzel çoğunuz sıpacıkların cinsiyetini öğrendi ben daha 17 ağustosa kadar bekleyeceğim böhüüüüüüüüü...((..Meraktan çatlıyorum yaa !!!..Çalıştığım içinde kaçıp gidemiyorum doktora...Ay içeride ne yapıyo ki minnoşşşş ???

canım büyuk tuvaletin siyah olması demir ilacından kaynaklanıyo ona aminim kızımda banada verdiklerinde siyah oluyo bu cok normal zaten demr kullanırken ama kusmanı felan soylersin bi baksınlar

ben de iciyorum maltofer fol ilacını ve dışkım siyah. bu normal birsey. umarım kusmaların da bir an once gecer.

canım büyuk tuvaletin siyah olması demir ilacından kaynaklanıyo ona aminim kızımda banada verdiklerinde siyah oluyo bu cok normal zaten demr kullanırken ama kusmanı felan soylersin bi baksınlar

cnm dun gece bende oyleydım yalovadaydık dondukeve gırdık sahurda sofra hazırlayamadım banyoabı gırdım kus kus cıgerlerım cıkı kan lop lop fıskırır gıbı hala bgazlarım agırıyo yemek yıyemedım dıskıda sıyahlık demır ılacından benımde sıyah bazenıshal yaıyo.ama yınede ıcın rahatlıycaksa gıt doktora hem bebısınıgorursun .

bence de bi an önce git canım dr a. bişey yoksa ne ala. ama allah korusun mide kanaması vs ise acil müdahale edilmesi gerekebilir cçok gecmiş olsun

1 kilo almışım ve kilolu bir hamileyim. cok acıkıyorum ne yapayım? kilo alımı şimdiden olmamalı
bende kilo almışım maalesef. belikide sudur ramazan bittikten sonra kendi evimdeki tartıda cıbıldak tartılınca anlıycam.

canımmm bitmiyor kusmalar maalesef.kanlı kusma besyo bende de oluyor demiş belkide çok kusmaktan boğazın zedelenmiştir.bebeiğine zararı olmaz öyle bişeyse. hemen kendinden önce bebek aklına geliyo insanın yaa.inşallah doktordan güzel haberler getirirsin bize. belki gitmişken bebeğinide görürsün belkide cinsiyetini öğrenirsin..hadi tez zamanda gelde bize güzel haber ver inşallah.

sanada gecmiş olsun canım şu kusmalar ne kotu ya cok sukur ilk gebeligimdede bundada yaşamadım birazda genetik heralde benm annem ablamda hiç kusmazdı

Geçmiş olsun cnm..(( Bende kusma yok ama demir ilacından dolayı kabızlık var maalesef...doktora danış bir isyersen cnm sende rahatlatacak bişiy hemen veriyor
Boğazında oluşan takrişi hafifletcek bişiy illaki vardır

sanada gecmiş olsun canım şu kusmalar ne kotu ya cok sukur ilk gebeligimdede bundada yaşamadım birazda genetik heralde benm annem ablamda hiç kusmazdı

dogrurudur cnm bende kızımda ılk ayımda kustumazcık bnda ılk ay kusmadımsonra basladı.kızımın zamanın ne ıstahlıydım neler yerdım bunda yemek yıyemıyoumıstahsızım sonra cok ac kalıyom mıde bulantısı yanma halsızlık.
eee sn bugun doktora gıdıyomussun.bakalım kırazmı erıkm benıklerın hıcbırı tutmadı ınsallah Allah gonlune gore verır elı ayagı duzgun sagıklı sıhatlı hayırlı bır evlat olur.

benim de bugün kontrolüm var. doktoru gitmeden önce arayıp uzun yolun ve tatilin yasak olduğunu söylemesini rica etsem yapar mı acaba. bu doktora ilk defa gidicem. ters tepki verir diye korkuyorum.

cnm sagol ben alustım artık doktora cok gıttım zamanında sebep bellı zorlanmadan yırtılma oluyo kı ben cok rahat kusarım.pırt pırt cıkar.bos mıdeyı zorlamak ogurmek yaglı acı seyler yemek eksıde zorluyo hasar verıyo.ben eksı sevmem ama yıne azcıkta olsa yaglıydı yedıgım dokundu.kusarkensankı zehır cıkıo.gavıskon falanyumusatıyo mıdeyıde rahatlatıyoda ben ılac pek ıcmek ıstemem hamıleyken.gecerzamanla:)

sagol canım saglıklı olsun ama yinede cinsiyet ogreniyim çatlıyom

Kızlar ben de demr hapı kullanıyorum ve bağırsaklarımı mahvedio, bi an önce içmemize gerek kalmaz artık inşallh

Bugün bir temizlik yapıyım dedim elektrik süpürgesi tuttum toz aldım sadece ama karnım ve belim ağrımaya başladı, oturdum hemen. Size de oluyor mu? Temizlik yapmamak mı lazım acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…