- Konu Sahibi papatya3459
-
- #7.101
ay kızlar benimki bugün maş. çok hareketli galiba hareket hissetmiyorum ama sol kasığıma ara ara ani ağrı oluyor ya rahim büyüdüğü için yada bebiş içeride hareket yapıyor sizede oluyormu
günaydın kızlar
ben h.sonu diş ağrısı yaşadım felaket bir şekilde.2 gün boyunca 3 saat uyayabilişim. minoset içtim o bile fayda etmediokadar kötüydüm ki .bu yaşıma kadar hiç diş ağrısı çekmemiştim allah ım nasıl dayanılmaz bir acıymış.kendi kendine geçti dün akşama doğru.
anneliğin zorluklarını teker teker yaşıyoruz.bunları yaşayabilenlerden olduğumuz için sevinmeliyiz aslında.allah a şükür ki minişleirmiz bizimle
pipisini gösteren bebiş röntgeni kimindi? aklıma geldikçe gülmekten ölüyorum ya eşimede gösterdim oda şaştı kaldı baya geyiğini yaptık. keşke bizimkinide görsek yakında.
aaaaaaaaaaaa ilk defa senden duyuyorum kız bizim topiktenmı
evet cnm kimin olduğunu hatırlamıyorum ama oğlanın pipisini gördük geçmişe bakın bi papapa nın galiba
pipisini gösteren bebiş röntgeni kimindi? aklıma geldikçe gülmekten ölüyorum ya eşimede gösterdim oda şaştı kaldı baya geyiğini yaptık. keşke bizimkinide görsek yakında.
aaaaaaaaaaaa ilk defa senden duyuyorum kız bizim topiktenmı
benim de bugün kontrolüm var. doktoru gitmeden önce arayıp uzun yolun ve tatilin yasak olduğunu söylemesini rica etsem yapar mı acaba. bu doktora ilk defa gidicem. ters tepki verir diye korkuyorum.
uğraştım buldum sayfa 690da pipi var
günaydınnn hamiş arkadaşlarım beniiiiiiiimmmmmm :)
ben bugün tam 12 oldum. bugün sağlık ocağına gidip kayıt olacağım da kızlar bakmak isterse baktırayım mı onu soracaktım. yarın druma randevum var çünkü çok mu ultrasona girmiş olurum. ama çok da merak ediyorum. bir fikir verin. sizce bir zararı olur mu göbekten görsem yavrumu ????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?