2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
kızlar az önce cinsiyet için baktı dr dedi sen bana inanma ama büyük ihtimal kızzzz bakalım 3-4 hafta sonra netleşir şimdilik böle

ay kızlar bir uyumuşum var ya kalktım su gibi olmuşum ....tabi dilim damağıma yapışmış bu ne sıkıcı bir hava ya Allah beterinden esirgesin....

Son düzenleme:

valla tam gobek delıgın altı yukarı yanlar ıce bıraz asagısı asagı karısık benımkıler ama kızım oluyo.:)

kızlar az önce cinsiyet için baktı dr dedi sen bana inanma ama büyük ihtimal kızzzz bakalım 3-4 hafta sonra netleşir şimdilik böle

hadi hayırlısı canımmmm maşalllah :Nazar: ya bende gitmiştim 12 haftalıkken banada dedi kıza benziyor :) rüyamda incirle elma gördümm bizimkiler diyor kızın olacak senin kesin :)

bugün cok mutlu oldum bebegimi saglıklı görünce ama bide şu bulantılar geçipte bişiler yiyebilsem keşke .gerci doktor korkma bebek her türlü beslenir yiyemesen bile dedi ama ne bileyim işte

canım gözünaydın inşallah gönlüne göre olmuştur. darısı benim ve bekleyen tüm arkadaşların başına....benimde yarın saat 16:30 da kontrol....

tşkler cnm daha kesin değil bnmki sen inş kesin öğrenirsin

valla tam gobek delıgın altı yukarı yanlar ıce bıraz asagısı asagı karısık benımkıler ama kızım oluyo.:)

bnmkilerde yukarı doğru tutmadı

hadi hayırlısı canımmmm maşalllah :Nazar: ya bende gitmiştim 12 haftalıkken banada dedi kıza benziyor :) rüyamda incirle elma gördümm bizimkiler diyor kızın olacak senin kesin :)

hayırlısı Allah gönlüne göre versin. bnm ilk bebişim çok farketmiyo ama etraf hep erkek bekliyo özellikle de eşim avucunu yalar

bugun sbaahtan beri kaç keredır ağlıyorum her haber dınledığımde okudugumda, hamıle olmasaydım eger o 4000 in içinde bende olmak ısterdım

kızlar karnım cok agrıdı ve doktoruma gittim plesanta alt kısıma yerlesmiş ve orada hafif bir kanama mevcut dedi ama vajinal kanamam yok progestan ilaç yazdı vajinadan fitil gibi kullanacagım 10 günde rapor yazdı aynı seyi yaşayan oldumu düşük olacak falan die cok korkuyorum ((

aman canım dikkat et kendine
bugun sbaahtan beri kaç keredır ağlıyorum her haber dınledığımde okudugumda, hamıle olmasaydım eger o 4000 in içinde bende olmak ısterdım
ben de o kadar çok ağladım ki bugünn
merkezde olsaydım en azından eşim gidecekti
ama neyse ki 4000 vatandaşımız tüm kanı sağlamış
belediye otobüsleri ,taksiciler ücretsiz taşımış yolcuları
Allah hepsinden razı olsun
şehide de rahmet eylesin

bende ağlamaktan helak oldum (

bende ağlamaktan helak oldum (

hele hakkari de şehit düşen aslerin babasını gösterdiler adamcağızın ayakkabıları yırtık pırtık
onu gördüm içim parçalandı ve koyverdim hüngür hündür ağladım
zengin çocuğunun evine kor düştü mü birgün hep gariban evladıı

Canim korkma bol bol dinlen. Gecen cumartesi aksami benimde epey bi kanamam geldi cok korktum tekrar dusuk yasiyorum diye sukur hersey yolundaymis ama sebep yok doktorum ne ilac nede dinlen dedi. Suan yatistayim allah korusun bizi ve bebislerimizi.

Son düzenleme:
slm kızlar bugün ne olmuş ki haberlerde herkes ağlamış
buradan anladığım kadarıyla kan bağışında bulunmuş herkes.

bu arada bugün arkadaşımla buluştum allahım 8 aylık bir erkek bebişi
var ki yememek elde değil maşallah, tüm gün benim hamileliğim onun bebişinden
konuştuk ayrıca onun bebeğine 7 aya kadar hep kız demişler sonra erkek demişler
o da dedi sakın 7-8 aylık olana kadar eşya alma dedi sizin de aklınızda bulunsun
ya da alacaksan unisex renkler al dedi.

benimde hep o kafama takılıyor çok duydum öle sonradan cinsiyet değiişeni...annemin bi arkadaşı erkek çocuk beklerken doğumda kız bebek aldı kucağına...ben mecbur ankaraya gidince alacam bişiler bayramdan sonra çünkü bi daha anca doğuma gidecem burada alacak hiç biyer yok...bi de ani gelirse elimin altında acil ihityaçları bulunsun istiyorum...cinsiyeti ankarada öğrenecektim ama dayanamıcam sanırım önümüzdeki hafta başka ilçeye dr.a gidecemeşim benden beter durumda zaten...hem ankara gidincede bakalım dr aynı mı sölicek sağlama almış olurum hem bu arada sevgiyidi sanırım bugün cinsiiyet öğrenecek olan naptı acaba geçmişe baktıım ama göremedim gözden mi kaçırdım acaba... bi de şu kan yenilenme olayı nasıldı bende hesaplamak istiyorum yada bilenler için benim d.t:29.03.1985 eşimin dt: 17.05.1983...
bu arada incir demişsiniz ben bayılırım incire ama burada yoookkk geçen bi topikte bahsetmişler ta o zman cnm çekti eşimede demedim çünkü yok... ankaraya gittiğimde bulabilirim umarım:44::44:

inşallah ben de haftaya gitcem cinsiyet için doktor
daha sonra gel dedi ama doğumu benden sonraya olanlar bile
öğrendi ben de kıskandım haftaya gitcem, bide kız diyip daha sonra
erkek olan çok duydum ama erkek diyip kız çıkanı çok duymadım :)
çünkü bazen pipi geç görünebiliyomuş ama doğana kadar biz kızın
kukusunu nasıl pipiye benzetirler ki

OHHH BEEEEEEEEEEEEEEE!!
ikili taramanın kan sonuçları çıktı ve çok güzel dedi doktor. resmen sevinçten ağladım yaa
darısı diğer bekleyenlerin başına inşallahh.....

bu arada İŞLER GÜÇLER zamanı.heyoo

selam kızlaar nabersiniz ben daha ikili test yaptırmadım cinsiyeti de bilmiyoruz.. eşim hep oğlum diye seviyor ama

selam kızlaar nabersiniz ben daha ikili test yaptırmadım cinsiyeti de bilmiyoruz.. eşim hep oğlum diye seviyor ama

aynen bende ikili testeri yaptırmadım cumartesi yaptırcam benim eşim bi gün kızım diye seviyo bi gün oğlum diyor öğrensekte kurtulsak bu meraktan :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…