- Konu Sahibi papatya3459
-
- #9.021
kızlar az önce cinsiyet için baktı dr dedi sen bana inanma ama büyük ihtimal kızzzz bakalım 3-4 hafta sonra netleşir şimdilik böle
canım senin bebişin cinsiyeti belli oldu bir baksana bakalım bu göbek deliğinin aşşağısındaki tüğler aşşağı bakarsa kız yukarı bakarsa erkek miş ya senin nasıl :))) doğruluk payı varmı bakalım :)))
kızlar az önce cinsiyet için baktı dr dedi sen bana inanma ama büyük ihtimal kızzzz bakalım 3-4 hafta sonra netleşir şimdilik böle
canım gözünaydın inşallah gönlüne göre olmuştur. darısı benim ve bekleyen tüm arkadaşların başına....benimde yarın saat 16:30 da kontrol....
valla tam gobek delıgın altı yukarı yanlar ıce bıraz asagısı asagı karısık benımkıler ama kızım oluyo.:)
hadi hayırlısı canımmmm maşalllah :Nazar: ya bende gitmiştim 12 haftalıkken banada dedi kıza benziyor :) rüyamda incirle elma gördümm bizimkiler diyor kızın olacak senin kesin :)
aman canım dikkat et kendinekızlar karnım cok agrıdı ve doktoruma gittim plesanta alt kısıma yerlesmiş ve orada hafif bir kanama mevcut dedi ama vajinal kanamam yok progestan ilaç yazdı vajinadan fitil gibi kullanacagım 10 günde rapor yazdı aynı seyi yaşayan oldumu düşük olacak falan die cok korkuyorum((
ben de o kadar çok ağladım ki bugünnbugun sbaahtan beri kaç keredır ağlıyorum her haber dınledığımde okudugumda, hamıle olmasaydım eger o 4000 in içinde bende olmak ısterdım
aman canım dikkat et kendine
ben de o kadar çok ağladım ki bugünn
merkezde olsaydım en azından eşim gidecekti
ama neyse ki 4000 vatandaşımız tüm kanı sağlamış
belediye otobüsleri ,taksiciler ücretsiz taşımış yolcuları
Allah hepsinden razı olsun
şehide de rahmet eylesin
bende ağlamaktan helak oldum(
kızlar karnım cok agrıdı ve doktoruma gittim plesanta alt kısıma yerlesmiş ve orada hafif bir kanama mevcut dedi ama vajinal kanamam yok progestan ilaç yazdı vajinadan fitil gibi kullanacagım 10 günde rapor yazdı aynı seyi yaşayan oldumu düşük olacak falan die cok korkuyorum((
slm kızlar bugün ne olmuş ki haberlerde herkes ağlamış
buradan anladığım kadarıyla kan bağışında bulunmuş herkes.
bu arada bugün arkadaşımla buluştum allahım 8 aylık bir erkek bebişi
var ki yememek elde değil maşallah, tüm gün benim hamileliğim onun bebişinden
konuştuk ayrıca onun bebeğine 7 aya kadar hep kız demişler sonra erkek demişler
o da dedi sakın 7-8 aylık olana kadar eşya alma dedi sizin de aklınızda bulunsun
ya da alacaksan unisex renkler al dedi.
benimde hep o kafama takılıyor çok duydum öle sonradan cinsiyet değiişeni...annemin bi arkadaşı erkek çocuk beklerken doğumda kız bebek aldı kucağına...ben mecbur ankaraya gidince alacam bişiler bayramdan sonra çünkü bi daha anca doğuma gidecem burada alacak hiç biyer yok...bi de ani gelirse elimin altında acil ihityaçları bulunsun istiyorum...cinsiyeti ankarada öğrenecektim ama dayanamıcam sanırım önümüzdeki hafta başka ilçeye dr.a gidecemeşim benden beter durumda zaten...hem ankara gidincede bakalım dr aynı mı sölicek sağlama almış olurum hem bu arada sevgiyidi sanırım bugün cinsiiyet öğrenecek olan naptı acaba geçmişe baktıım ama göremedim gözden mi kaçırdım acaba... bi de şu kan yenilenme olayı nasıldı bende hesaplamak istiyorum yada bilenler için benim d.t:29.03.1985 eşimin dt: 17.05.1983...
bu arada incir demişsiniz ben bayılırım incire ama burada yoookkk geçen bi topikte bahsetmişler ta o zman cnm çekti eşimede demedim çünkü yok... ankaraya gittiğimde bulabilirim umarım:44::44:
selam kızlaar nabersiniz ben daha ikili test yaptırmadım cinsiyeti de bilmiyoruz.. eşim hep oğlum diye seviyor ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?