- 20 Mayıs 2011
- 685
- 31
- 323
- 40
- Konu Sahibi papatya3459
-
- #8.981
ne güzelmiş eşinin çalışma sistemikız kapatmadık iftardan sahura kadar açık daha napalım adamın uğradığı yokbenim eşim haftada 1 gün çalışıyo ne ara hazırlıcam da söprüz yapacam
inş güzel geçer cnm verip kurtulursun...evet bırakma sonrasına zor olur kendini zorlıcan artık çalışma konusunda Allah kolaylık versincanım internet gitti yazamadım.. açıköğretim fakültesi bütünleme sınavım var 1 ders ten kaldımda :))) sonra 4.sınıf son senem.. bebiş olmadan bitirmem lazım sonra ders çalışmak çok zor olacak:))
cnm benimde öncesinde saç dökülmem vardı..saç egzaması falan çıkardım...bende yağ almıştım yapıyım diye hamile kalıncada daha öğrenmeden saçlarım aşırı dökülmeye başladı...hatta öğrenmeden bir kez yaptım maske..sonrasında kestim ne olur ne olmaz riske atma bencesaçı dökülen arkadaşlarım birşey sorucam. benim hormonlarımda sorun olduğ için hamilelikten önce de dökülürdü. defne,badem,zeytinyağı karışımı sürerdmi saçıma. iyi geliyordu baya. şimdi defne yağı hamilelerde kullanılamz yazıyor nette. kullansam mı kafam karıştı yahuuu
4 kilo iyi almışsın az diil cnm...benimde karnım çıktı ama 1 kilo eksildi benim... ama ben zaten ne kadar yersem yiyim kilo almıyorum guatrımdan dolayı bakalım hamilelik nasıl geçecek..benım de öyle yawrum zayıf olucak dıyor.. hamıle kaldıgımda cok zayıftım sadece 4 kılo aldım karnım cıktı ne popo var ne bişey tipine bak diyo banakarnın da olmasa anlamıcam hamıle oldugunu dıyo
Günaydın canım bizde eşimle üç sene beklerdik ikimizde de çok çok bariz bir sorun yok gibiydi ama normal yolla olmadı.... Mayıs ayında İstanbul/Şişli Memorial hastanesinde yaptırdığım ilk tüp bebek denmemde ikinci kalite tek embriyo ile (rabbimin lutfu ile) gebe kaldım.... Dilerim rabbim tamamına erdirsin... Rabbim isteyen bekleyen herkese nasip etsin bizleride sağlıklı, hayırlı, akıllı, güzel evlatlarımıza sağlık, sıhat ve mutlulukla kavuşmayı nasip etsin...AMİN Ben merkezden çok memnun kaldım tavsiye ederim....
Günaydın arkadaşlar
sonunda progestandan kurtuldum bıraktırdı doktor çok şükür lekelenmelerimde yok haftaya ense kalınlılığa bakacak belki cinsiyeyinide görürüz dedi inş sağlıklı olurda ikinci bebeğim olmasına rağmen pek önemsemiyorum okadar sıkıntıdan sonra
çok şükür buradaki herkeslerde iyi
hareketlenmeleri hisseden arkadaşlar nezman başladınız ben hala hissedemiyrum ya
kızlarrr herkese günaydın ve selamlar
ben de şubat annesiyim beni alınnnn
bende umut tüp bebek merkezinde kızıma hamile kaldım ilgi alaka sistem 10 numara kesinlikle tavsiye ederim
hamilelikten dolayı eşiyle problem yaşayan var mı ? eşim bi kaç gündür çok soğuk davranıyor bu da beni çok üzüyor ama elımden geldıgınce ılgılıyım ona karsı.. bazen dıyorum hamıle oldugum ıcın heralde dıye..
iş yerinde bi sıkıntısı vardır belki. herifler işte mutsuz oldu mu hayatları mahvoluyo.bizim kadar güçlü değiller aslında manevi olarak. bizim gibi eltiyle,kaynanayla uğraşsalar hiç gülmezlerkız akşam şölleee romantik bişeler hazırla belkide özlemiştir seni.hamileyiz diye dükkanları kapatmayın
ayy cnm ne güzel Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. sölicem şişli memorialı çok tşkler
bende kurtuldum hem progestan hemde elevitten çok şükür unutsam uykularım kaçıyodu :18: bebişin hareketlerini hissedemiyorum bende ama hissetmeyide beklemiyorum. cevremde hiç görmedim duymadım 4 aydan önce hissedeni
hoşgeldinn yılın 2. ayında tr de nüfus patlaması olacak kızlar sanki
canım hangi ilde bu merkez? mutlaka ileticem
şimdilik problem yaşamadım ama biraz daha böle devam ederse yaşarımbende bi isteksizlik soğukluk var kanki olmak istiyorum bi süreliğine. hormonlardan sanırım.:92:
tükanı kapamadım ben tam, cumaya gittim gelecem yazdım okumuyo bnmki
niyetli kız adamadama oruç mu bozduruyum :)
Benimde aynı haftada uyuşukluk yaptı ..uyuyodu az dürttü ama benimki kıçını döndü muzur..Çikolta ve 1 bardak kola bu muzurları fıkır fıkır yaparmış..endişelenme cnm
istanbul koşuyolunda canım avrupa yakasındada var bir şubeleri ama cok unlu bir hocanın merkezi doktorlar 10 numara dondurulmuş embriolarda bu merkezin uzerine tanımam diyebilirim ben ozamn hepsini araştırmıştım buna karar vermştim
ya kola içmek zararlımı ki niyeyse onca mğde bulantısına karşın kola aşeriyorum hele şu azra akının oynadığı reklamı gördükçe deli oluyorum eşim içirtmiyodu zararlı diye istiyo canımm napim dedim bebek eksikmi olsun dedim içtim bir bardak ama artık içmiyorum meyveli sodaya dadandım
Kızlar dün akşam ibrahim saraçoğlu vardı tv de..canınız isteyecek ama 'incir' çok çok faydalıymış hele şimdi tamda zamanı ,kurusu da faydalıymış...doğum zamanıda incir süt yaparmış... bayaa anlattı okadar çok faydası varki bir an önce yemeğe çalışın..
bebegin beyin gelişiminede faydası var diye biliyorum.
evet canım daha çok şey anlattı da tutamadım aklımda...kalsiyum ihtiyacını da karşılıyormuş kemiklere de faydalıymış..
ya kola içmek zararlımı ki niyeyse onca mğde bulantısına karşın kola aşeriyorum hele şu azra akının oynadığı reklamı gördükçe deli oluyorum eşim içirtmiyodu zararlı diye istiyo canımm napim dedim bebek eksikmi olsun dedim içtim bir bardak ama artık içmiyorum meyveli sodaya dadandım
kızlar gemişi okurken bi arkadaş çikolata ve kafeinin çocuğu huzursuz ettiğini yazmış ben de hareket etsin diye kontrole gidince yemeye çalışıyodum kötü oldum yaa
ben tatlı seyler yıyemıyorum yaaa kızımın canı cekmıyo heralde eksıdeıstemıyo gercı :)
kızlar gemişi okurken bi arkadaş çikolata ve kafeinin çocuğu huzursuz ettiğini yazmış ben de hareket etsin diye kontrole gidince yemeye çalışıyodum kötü oldum yaa
ben tatlı seyler yıyemıyorum yaaa kızımın canı cekmıyo heralde eksıdeıstemıyo gercı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?