2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
kız kapatmadık iftardan sahura kadar açık daha napalım adamın uğradığı yok benim eşim haftada 1 gün çalışıyo ne ara hazırlıcam da söprüz yapacam
ne güzelmiş eşinin çalışma sistemi
inş güzel geçer cnm verip kurtulursun...evet bırakma sonrasına zor olur kendini zorlıcan artık çalışma konusunda Allah kolaylık versin
cnm benimde öncesinde saç dökülmem vardı..saç egzaması falan çıkardım...bende yağ almıştım yapıyım diye hamile kalıncada daha öğrenmeden saçlarım aşırı dökülmeye başladı...hatta öğrenmeden bir kez yaptım maske..sonrasında kestim ne olur ne olmaz riske atma bence
4 kilo iyi almışsın az diil cnm...benimde karnım çıktı ama 1 kilo eksildi benim... ama ben zaten ne kadar yersem yiyim kilo almıyorum guatrımdan dolayı bakalım hamilelik nasıl geçecek..

ayy cnm ne güzel Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. sölicem şişli memorialı çok tşkler

bende kurtuldum hem progestan hemde elevitten çok şükür unutsam uykularım kaçıyodu :18: bebişin hareketlerini hissedemiyorum bende ama hissetmeyide beklemiyorum. cevremde hiç görmedim duymadım 4 aydan önce hissedeni

kızlarrr herkese günaydın ve selamlar

ben de şubat annesiyim beni alınnnn

hoşgeldinn yılın 2. ayında tr de nüfus patlaması olacak kızlar sanki

bende umut tüp bebek merkezinde kızıma hamile kaldım ilgi alaka sistem 10 numara kesinlikle tavsiye ederim

canım hangi ilde bu merkez? mutlaka ileticem

şimdilik problem yaşamadım ama biraz daha böle devam ederse yaşarım bende bi isteksizlik soğukluk var kanki olmak istiyorum bi süreliğine. hormonlardan sanırım.:92:

tükanı kapamadım ben tam, cumaya gittim gelecem yazdım okumuyo bnmki

istanbul koşuyolunda canım avrupa yakasındada var bir şubeleri ama cok unlu bir hocanın merkezi doktorlar 10 numara dondurulmuş embriolarda bu merkezin uzerine tanımam diyebilirim ben ozamn hepsini araştırmıştım buna karar vermştim

Benimde aynı haftada uyuşukluk yaptı ..uyuyodu az dürttü ama benimki kıçını döndü muzur..Çikolta ve 1 bardak kola bu muzurları fıkır fıkır yaparmış..endişelenme cnm

ya kola içmek zararlımı ki niyeyse onca mğde bulantısına karşın kola aşeriyorum hele şu azra akının oynadığı reklamı gördükçe deli oluyorum eşim içirtmiyodu zararlı diye istiyo canımm napim dedim bebek eksikmi olsun dedim içtim bir bardak ama artık içmiyorum meyveli sodaya dadandım

sevı cnm bugun buyuk gun sende kurtulcan meraktan allah saglıklı haberlerle gelmeyı nasıp etsın gonlundekı neyse o olsun.

temızlık zamanı yeter tembellik kalkıyım da evimi temızlıyım benim koca uyanmadan gorusurz hanımlar bebıslere dıkkat

canım valla bende fantaya dadandım acayıp canım ıstıyor ama bebek dogdugunda gaz sancısı cekıcek haberın olsun ben bıldıgım halde engel olamaıyorum.. ve o gaz sancısı bızı mahvedıcek uykusuz her geceeee

Kızlar dün akşam ibrahim saraçoğlu vardı tv de..canınız isteyecek ama 'incir' çok çok faydalıymış hele şimdi tamda zamanı ,kurusu da faydalıymış...doğum zamanıda incir süt yaparmış... bayaa anlattı okadar çok faydası varki bir an önce yemeğe çalışın..

bebegin beyin gelişiminede faydası var diye biliyorum.

kızlar gemişi okurken bi arkadaş çikolata ve kafeinin çocuğu huzursuz ettiğini yazmış ben de hareket etsin diye kontrole gidince yemeye çalışıyodum kötü oldum yaa

Kola kansızlık yaptığı ve şekerli olduğundan kilo da yaptığı için zararlı cnm...Hatta kolayla wc temizliğ yap cillop oluyo o derce yani...Çikolata şekere denk düşünüldüğünden ve hem mutluluk vericidir ya o yüzden doktorlar genelde onu söylüyo en zararsızı ama Kafein yada bitki çayları hiç önerilmiyo..Soda yada maden suyu da sade tercih ediyorum ben oda Kramp önleyici ve tansiyon dengeşeyici cnm...Doktorum günde 1 tane iç dedi hem gaza hemde krampa iyi gelirmiş ...Yararını gördüm..

kızlar gemişi okurken bi arkadaş çikolata ve kafeinin çocuğu huzursuz ettiğini yazmış ben de hareket etsin diye kontrole gidince yemeye çalışıyodum kötü oldum yaa

ben yazdım bitanem. youtube da yabancı bir doktorun hazırladığı bir belgeseldi. anne vücuduna kafein ve nikotin girince bebeğin haraketleri hızlanıyor, çırpınıyor gibiydi. sizlere de aktarmak istedim. ben onların yalancısıyım:) tercih sizin tabi. dilerseniz doktorlarınıza sorun. eminim çok farklı fikirler çıkacaktır:)

Canım kafein evet zararlı stres vs yapıyo ya Hatta bitki çayları bilem masum değilmiş ....
Çikolata yada reçelli ekmek çabuk hissedersin hareketlenir diyo doktor genelde ..Şekerli şeyler yani...

Gebelikte Bebek Hareketleri, Hamilelikte Bebein Oynamas Az Oynamas Oynamamas e-gebelik.net

Son düzenleme:
kızlar bugün dr kontrolümüz vardı masallah hersey normal cıktı ense kalınlıgı burun kemik ölçümü omurlar falan masallah cok haraketliydi cinsiyetini göstermedi

ben tatlı seyler yıyemıyorum yaaa kızımın canı cekmıyo heralde eksıdeıstemıyo gercı :)

canım senin bebişin cinsiyeti belli oldu bir baksana bakalım bu göbek deliğinin aşşağısındaki tüğler aşşağı bakarsa kız yukarı bakarsa erkek miş ya senin nasıl :))) doğruluk payı varmı bakalım :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…