- Konu Sahibi papatya3459
-
- #9.001
canım senin bebişin cinsiyeti belli oldu bir baksana bakalım bu göbek deliğinin aşşağısındaki tüğler aşşağı bakarsa kız yukarı bakarsa erkek miş ya senin nasıl :))) doğruluk payı varmı bakalım :)))
benimkiler yukarı bakıyo ama bi türlü öğrenemedim cinsiyeti yaa
Kusura bakmayın bir yazıyı 10 kere yollamışım...bugün internette bişey var ama anlamadım, donuyor falan ???....
erkek mi acaba :))))benimkiler aşşıda yine kız olacak belirtisi :))) bakalım ne çıkacak..sen ne zaman öğreneceksin cinsiyetini ?
benımkıde yukarı bakıyo ama kız):hattaa az daha uzarsa bunlar ağzıma kdr gırcek napcaz bu göbek kıllarını yaa
o kadarmı kuzu çok şükür bende hiç birşey yok yawww daha
benımkıde yukarı bakıyo ama kız):hattaa az daha uzarsa bunlar ağzıma kdr gırcek napcaz bu göbek kıllarını yaa
demekki kılların pek doğruluu yokmuş :))) olsun canım sonra dökülüyomuş onlar :)))
he wallaa yaaa o kdr hıcyoktu ne guzel bırdençoğaldı burup burup gezıyom:)
demekki kılların pek doğruluu yokmuş :))) olsun canım sonra dökülüyomuş onlar :)))
oooo doğumdan sonra dökuluyordur ben sımdıden bi çözum arıyom amabulamıyomm
sakın alıyım falan demeyesinnnn bırak görme hiç onları takma hiç
erkek mi acaba :))))benimkiler aşşıda yine kız olacak belirtisi :))) bakalım ne çıkacak..sen ne zaman öğreneceksin cinsiyetini ?
kuzummmm sanki seninki bana hep kızmış gibi geliyor sağlıklı olsunda nazlı olacak galiba :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?