2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
25 gün önce doğum yaptım normal oldu isteyenler istediğini sorabilir yani :)

canım burda herkes panikle yazısıo :):) ben fazlasıyla sakinim 18haftalık oldu cocuk daha saglık ocagına kayıt bile yaptıramadm toksoplazma testı falan yaptırmıs millet benm onlardan bile haberm yok :) doktora da cok sık gıtmıorum daha 2 kez gittim o da on gün içinde bedava oluo dıe kendı cagırıo toplam 4 kez yani... sana sorarım bu kadar telaseye panıge ince okuyup sık dokumaya lüzum var mı :) ben doğumdan da cok korkmuorum gibi gibi gibi ama epidural rahat oluo dıe tv de falan anlatıo bi de doktorlar nıe sana öle eziyet etmısler ki??

topıgıın en sorunlusu olarakkk bı derdımm daha varr. esımm fena grıp oldu banada gectı bugun suyu bıle yutamıorum bademcıklerım felakett durumda atesımde var,e haftasonuda ben napcam gebelıkte enfeksıyon bebek ıcın rısklı dıolarr e ılacta ıcemem e nolcakkk sımdı ya bebegıme gecersee??

oooo ne cevherler varmışş bak bak benımde buyudu de süt falan yok yanıı dıkkat etmedım

:) ben bildiğin süt kokuorum zaten :) ya o kendı kendıne oraya birikio sanırım böle süt süt kokuorum. gelse görrsn zaten özellikle banyodan sonra ılık suyu görnce cogalıo inşallah doğumdan sonra hemen iner bolca da sıkıntı cekmeyız valla

ikinizin de bişeyi çıkmıcak ahan da yazıyoomm burayaa

inşallahhhhh canım inşallahhh...amniyosentez yaptırıp geçsem mi diyorum böyle 1 ay nasıl geçecek yoksa sabah ağladım yine bi posta...

sen gibi olmayı çoooook isterdim çok şanslısın çokkk

berine ilk önce çok geçmiş olsun. merak etme ben ilkte sezeryan oldum ve hemen hemen hepsi gitmişti.sezeryanla kalacak diye bişey yok.

benim de sezaryan oldum direkgitti bütün kilolarım kızm 2-3 aylıkken 52 kiloydum sıfır göbek gören inanamıyordu...sonra emzirirken şekeri düşüyo insanın yemekten geri alıyo kiloları

hadı ya,baana koku degısık geldı bole yadırgadım. bıde ben daha ole net bı seyreme falan fılanda yasamadım bebegımı hıssedıorum dıemem normal mı kı??

aaayyy gecmıs olsn kuzum... zencefilli bal bogaza birebir okulda bagırmaktan inince cok fayda eder. sıcak suya limon sık onu da iç bol bol terletır ii gelir üşütme bak sakın kendını eşin ilaç içsin sende bitkisel idare et canm

eşinden sana nasıl geçti seni seniiii doktora gıt kuzum antıbıyotık verır onu ıc ıhmal etmee

hadı ya,baana koku degısık geldı bole yadırgadım. bıde ben daha ole net bı seyreme falan fılanda yasamadım bebegımı hıssedıorum dıemem normal mı kı??

ben de öle canm hissetmıorum ben de sen gibi ama bu bünyeyle ilgili hormon sevıyesı arttıgı için herkeste olur ama bizim biraz erken oluo normal yani 3. aydan sonra olabilir zaten... böle ekşi ekşi kokuo :) o süt kokusu işte :) :)

ya bak canım seda da senın gıbı aglayıp durdu boşyere bebegını uzdu ona da dedım bıseyı yok dıye.. kendını bu kadar yıpratma ya zaten o testler bebegının durumunu degıl sadece yüzdelik kısmını gösterıyor.. amnıyosentez yaptırmam ben olsam.. detaylı beklerım ama hıcbısey cıkmıcak ezel sen boyle agladıkca o bebek huzursuz oluyo orda artık canlılar ya hıssedıyorlar lutfen yapma boyle rahat ol azıcık gercekten bıseyı yok bebegının kuzucum ama aglayarak sızlayarak ona zarar verıyosun annesın sen ya güçlü ol bırazcık lütfen.. dogduklarında da bır suru hastalık gecırıcekler o zaman da boyle aglayıp sızlıcaz mı aaa kızıyorum artık yavs yavas

ayseylül en iyisini sen yapıyorsun evhamlı değilsin(ben de biraz rahatım) bende sağlık ocağına kayıt yaptırmadım.bana kalsa şu 3 lü testi yaptırmicam ama eşim ısrarlı.hamilelikte evhamlı değilim ama çocuk baktırma (bakıcı)işi hoşuma gitmiyor çalışan olduğum için.sırf bu yüzden 2.çocuk istemiyordum ama oğluma haksızlık yapamazdım kardeş konusunda.yanlış anlışmasın çok da evhamlı anne değilim ama oğlum beni hep kapıda bekledi.zaten bir yıl ücretsiz izin düşünüyorum.sonrası yine bakıcı.ama hayırlısı...

NE bıleyım,tuhaff oldum cok. ben 3.ayımda falan karnımda kasıgımda bıseyler hıssedıordum sevınıodum(gazdı heralde o )sımdı eserr yok hıcbısey hıssemıorum herkes hıssedıo mu kı?

bende hissetmiyorum kuzum ılk hamılelık oldugu ıcın benım oglan cok hareketlı ama ben hıc hıssetmıyorum nedenseee 20. haftaya kadar normalmıs ama

hemenn yapıorumm Allah razı olsun hemen toparlanmak ıstıorumm cnm,bayagı kotuyum..

bu ne pis bişey yaaa :):) bak neler ima edıo kzıa :):) aynı bardaktan su içmişler ıolmus işte :) nie öle dıon hemen :) aaayy cok güldüm allahım ya

uhahaha ne var kız senın de aklına ılk o geldii demiiii seni gidi senii üstüme atma hemen he aynı bardaktan su içtiler de olmuş olmuş zaten beni de leylekler getirmiş

bu ne pis bişey yaaa :):) bak neler ima edıo kzıa :):) aynı bardaktan su içmişler ıolmus işte :) nie öle dıon hemen :) aaayy cok güldüm allahım ya

kızlarrr damardan gırdınız, ya ben bebgıme bısey olcak korkusuyla 17haftalık hamılelıgım boyunca 2kez kocısımle seyy oldu yalnızca kardess olduk bızz

kızlarrr damardan gırdınız, ya ben bebgıme bısey olcak korkusuyla 17haftalık hamılelıgım boyunca 2kez kocısımle seyy oldu yalnızca kardess olduk bızz

heyooooooooooo yaşasıın yaşasııınnn yalnız deılmişiiimmmm bende kocamdan kaçıyom köşe bucakkk kaçmaya devam sedaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…