2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

annenler yok mu canım? kimse yoksa mecbursun zaten ücretsiz izin almaya? zaten doğum izni de 6 aya cıkcak bi bucuk yasında olmus olur nerdeyse bebiş tatıle de denk gelecek zaten öteki sene için cok ii olur. su test işlerini de doktor sorunca ben güzelce reddettim sagolun hocam istemıorum ben hiç dedim eşime de önce evde güzelce anlatmıstım böle böle kesin sonuc dıe o da tamam kalbimizi bozmayalım kendımızı üzmeyelm dedi bak kzılara üzülüyorum şimdi gercekten cok ii yapmısım yaptırmamakla.
berine ye de katılıorum sonuna kadar bos yere ezıyet edıosunuz bu durumu siz yaratıosunuz doktorlarınızın da payı büyük tabi baska doktrlara da gidin kesınlıkle. bi kere zorunlu değil bu testler sizi deneme tahtası gibi kullanıolar. 1/10000 özürlü olma riski varmıs var tabiki sokakta kafanıza kiremit düşme ihtimali daha yüksek. karayollarında tarfik kazası geçirme ihtimaliniz daha yğksek napalım onlar içinde mi üzülelim nolur üzülmeyin artık ya o doktorlarınızı bulsam ben yapısacam boğazlarına zaten.heemn pazartesıye randevu alın da gidin basklarına bakıyım onlar ne dıcek???

heyooooooooooo yaşasıın yaşasııınnn yalnız deılmişiiimmmm bende kocamdan kaçıyom köşe bucakkk kaçmaya devam sedaa

cadııııı senı :) durum fena yazık kocıslere ama benımkı kabullendı ya, askm bebıs var doguma kadar bole gıtsın dıo yazıkk canıma mınnettt :)

ben de bekleyeceğim dedim doktora da canım sabahları ağırlıkla uyanıyorum kaç saat kendime zor geliyorum..toparlanmam lazım farkındayım

heyooooooooooo yaşasıın yaşasııınnn yalnız deılmişiiimmmm bende kocamdan kaçıyom köşe bucakkk kaçmaya devam sedaa

aynen ben dee

uhahaha ne var kız senın de aklına ılk o geldii demiiii seni gidi senii üstüme atma hemen he aynı bardaktan su içtiler de olmuş olmuş zaten beni de leylekler getirmiş

valla gelmedi onlar falan :) eeee okulda cocuklardan bana grip gecıo o zaman :) bu anormal mi yani gecemez mi öle hiç düşnmedm öle bişi :)
ama sizde cok abartmıssınız :) ben hiç kaçmıorum aksıne tam tersi oluo biz de adam kacıo benden :):)

cadııııı senı :) durum fena yazık kocıslere ama benımkı kabullendı ya, askm bebıs var doguma kadar bole gıtsın dıo yazıkk canıma mınnettt :)

douma kar mı naptın kız amanınn ! valla sen cekersın cezasını soylıyım.. bızde kanka olduk rahatım valla oh

sen neymişsin benım ki baktım taarruza geçicek dur yolcu diyorum olmaz olamaz hazır deılım buna dıyorum iki yalan atıyorum yawrum gerı cekılıyo

ben de bekleyeceğim dedim doktora da canım sabahları ağırlıkla uyanıyorum kaç saat kendime zor geliyorum..toparlanmam lazım farkındayım

aynen ben dee

ben yaptırmadım amınosentez falan, sende yaptırma, detalıya gırcez az kaldı kuzu :18:artık doktora gıtmekten nefret eder oldum ılk uc ay her hafta ultrosna gıreım bebegımı goeım derdım sımdı, artık ne duycam acaba korkusuyla gıtmıorum gerekmedıkce pazartesı uclu ıcın kan vercem tepecıkte salı sonuc alcam kabus gormedıgım gece yokk yemın ederım, esıme dıorum kı hayırlısıyla bebegım sag salım dogsun ama hamılelık donemımı gulumseyerek hatırlayamıcam

douma kar mı naptın kız amanınn ! valla sen cekersın cezasını soylıyım.. bızde kanka olduk rahatım valla oh

bılıosun doktorlar,bızı hep uzdu artık o kadar kaptırdık kı kendımızı... aman bebege bısey olmasın sebebı bız olmayalım modundayız. ıyı mı yapıoruz kotu mu bılmıorum ama bole huzurluyum.

sen neymişsin benım ki baktım taarruza geçicek dur yolcu diyorum olmaz olamaz hazır deılım buna dıyorum iki yalan atıyorum yawrum gerı cekılıyo

allah sizi kahretmesn emi :) doğumdan sonra pişman olursunuz bugunleri değerlendırmedıgınız için:) ben tatılde olnca elim boş yorgun da oolmuorum tabi aksam ekşiorum basına yorgunum basım agrıo dıo eskiden bunları kadınlar derdi dıorum gülüoruz ya saka bi yana doğumdan sonra gercekten arasınzı bu gunleri uykusuzluk cocuk ev işleri misafir yorgunluk derken zaman ayıramazsınız

şikayetiim var cümle yasaktaaaaann,dillerimii hakim bey bağlasan durmaaaz.. gelsin cendermeee polis karakoldaaan, fikrim firardaaa mahpusa sığmaaaazz eyvah !!!!

napıyım napıyııııımmm 2 hafta önce ben istiyodum o kaçıyodu şimdi o istiyo ben kaçıyoom kaçmaya devaaamm at gibi hatunsun ya ayşe kızzz.. ben dogumdan sonra sıkıştırırım arayaa

Kızlar ben 14. Haftada hissetmeye başladım ama tekme olarak değil kaydığını hissettim solumdaysa bi hareket oluyodu kesin sağa geçti diyordum bir bakıyordum sağda. Ama artık net anlıyorum bebek hareketlerini bazen ufak ufak tekmeliyo. Tabi bu 2. Bebeğim ilk hamileliğimde 16. Haftada hissetmiştim. Avatardakide benim ilk cadım.

utanmaz arlanmaazz :):)

baaak ben suçlu oldum yınee bısı dıcem yıwrum sana.. benim kocişim adı talip tamam mı bende oğluşumun adını ali galip koymak istiyorum ya da çağlar benim ki çağla da. ama eşim de alperen olsun diye istiyo taaa küçükken oglum olursa alperen koyucam ddermiş.. sence ?

oy maşallah pek tatlıymışş.. yok kuzum biz de daha tık yok hıssetmıyoz

galip ne ya :/ sevmedm ben caglar güzel bence alperen de güzel benmki de alparslan dıo bazen gıcık edıo beni siyasi isimler gibi gelıo alperen ve alparslan... ama ikisi de mana olarak anlamlı ve güzel siz de kura cekersınız en son caglar ile alperen arasında :)

bi taraftan da kocamı kırmak istemıyorum ama ne bılıyım yaa neyse alperen koyuyum ben anlamları güzel ama evet biraz ülkücülüğe kacıyor

tüp bebek koyduracak arkadaşlarımdan biri aradı şimdi ohss olmuş hastanedeymiş... inşallah geçer transfere kadar... pazartesi 5. gün embriyosu konulacak... (( benimki de tüp bebek o kadar istiyorum ki tutmasını bir arkadalşımda birkaç haftaya koyduracak çok heyecanlıyız bakalım... eski 4-5 ay önceki günlerim geldi de aklıma ne stresti beklemek, tuttu mu tutmadı mı? oldu mu olmadı mı???? :))))) allah arayan herkese versin çok zor çoookkkkkk... yaşamayan bilemez...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…