- Konu Sahibi papatya3459
-
- #12.901
ayseylül en iyisini sen yapıyorsun evhamlı değilsin(ben de biraz rahatım) bende sağlık ocağına kayıt yaptırmadım.bana kalsa şu 3 lü testi yaptırmicam ama eşim ısrarlı.hamilelikte evhamlı değilim ama çocuk baktırma (bakıcı)işi hoşuma gitmiyor çalışan olduğum için.sırf bu yüzden 2.çocuk istemiyordum ama oğluma haksızlık yapamazdım kardeş konusunda.yanlış anlışmasın çok da evhamlı anne değilim ama oğlum beni hep kapıda bekledi.zaten bir yıl ücretsiz izin düşünüyorum.sonrası yine bakıcı.ama hayırlısı...
heyooooooooooo yaşasıın yaşasııınnn yalnız deılmişiiimmmmbende kocamdan kaçıyom köşe bucakkk kaçmaya devam sedaa
ya bak canım seda da senın gıbı aglayıp durdu boşyere bebegını uzdu ona da dedım bıseyı yok dıye.. kendını bu kadar yıpratma ya zaten o testler bebegının durumunu degıl sadece yüzdelik kısmını gösterıyor.. amnıyosentez yaptırmam ben olsam.. detaylı beklerım ama hıcbısey cıkmıcak ezel sen boyle agladıkca o bebek huzursuz oluyo orda artık canlılar ya hıssedıyorlar lutfen yapma boyle rahat ol azıcık gercekten bıseyı yok bebegının kuzucum ama aglayarak sızlayarak ona zarar verıyosun annesın sen ya güçlü ol bırazcık lütfen.. dogduklarında da bır suru hastalık gecırıcekler o zaman da boyle aglayıp sızlıcaz mı aaa kızıyorum artık yavs yavas
heyooooooooooo yaşasıın yaşasııınnn yalnız deılmişiiimmmmbende kocamdan kaçıyom köşe bucakkk kaçmaya devam sedaa
uhahaha ne var kız senın de aklına ılk o geldii demiiii seni gidi senii üstüme atma hemenhe aynı bardaktan su içtiler de olmuş olmuş zaten beni de leylekler getirmiş
ama ben hıcc hıssetmıorum, sankı bole bebek falan yok gıbı o derece cnm
cadııııı senı :) durum fena yazık kocıslere ama benımkı kabullendı ya, askm bebıs var doguma kadar bole gıtsın dıo yazıkk canıma mınnettt :)
valla gelmedi onlar falan :) eeee okulda cocuklardan bana grip gecıo o zaman :) bu anormal mi yani gecemez mi öle hiç düşnmedm öle bişi :)
ama sizde cok abartmıssınız :) ben hiç kaçmıorum aksıne tam tersi oluo biz de adam kacıo benden :):)
ben de bekleyeceğim dedim doktora da canım sabahları ağırlıkla uyanıyorum kaç saat kendime zor geliyorum..toparlanmam lazım farkındayım
aynen ben dee
douma kar mı naptın kız amanınn ! valla sen cekersın cezasını soylıyım..bızde kanka olduk rahatım valla oh
sen neymişsinbenım ki baktım taarruza geçicek dur yolcu diyorum olmaz olamaz hazır deılım buna dıyorum iki yalan atıyorum yawrum gerı cekılıyo
allah sizi kahretmesn emi :) doğumdan sonra pişman olursunuz bugunleri değerlendırmedıgınız için:) ben tatılde olnca elim boş yorgun da oolmuorum tabi aksam ekşiorum basına yorgunum basım agrıo dıoeskiden bunları kadınlar derdi dıorum gülüoruz ya saka bi yana doğumdan sonra gercekten arasınzı bu gunleri uykusuzluk cocuk ev işleri misafir yorgunluk derken zaman ayıramazsınız
napıyım napıyııııımmm 2 hafta önce ben istiyodum o kaçıyodu şimdi o istiyo ben kaçıyoom kaçmaya devaaammat gibi hatunsun ya ayşe kızzz.. ben dogumdan sonra sıkıştırırım arayaa
utanmaz arlanmaazz :):)
Kızlar ben 14. Haftada hissetmeye başladım ama tekme olarak değil kaydığını hissettim solumdaysa bi hareket oluyodu kesin sağa geçti diyordum bir bakıyordum sağda. Ama artık net anlıyorum bebek hareketlerini bazen ufak ufak tekmeliyo. Tabi bu 2. Bebeğim ilk hamileliğimde 16. Haftada hissetmiştim. Avatardakide benim ilk cadım.
baaak ben suçlu oldum yıneebısı dıcem yıwrum sana.. benim kocişim adı talip tamam mı bende oğluşumun adını ali galip koymak istiyorum ya da çağlar benim ki çağla da. ama eşim de alperen olsun diye istiyo taaa küçükken oglum olursa alperen koyucam ddermiş.. sence ?
galip ne ya :/ sevmedm ben caglar güzel bence alperen de güzel benmki de alparslan dıo bazen gıcık edıo beni siyasi isimler gibi gelıo alperen ve alparslan... ama ikisi de mana olarak anlamlı ve güzel siz de kura cekersınız en son caglar ile alperen arasında :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?