- Konu Sahibi papatya3459
-
- #12.921
canım ben de başka bi doktora daha gitmeye karar verdim..benim sorun ikilide dörtlü yaptıracam bir de..20. hafta ayrıntılı yapılır niye 21i bekleyeceksin sen? bebeğin çok hareketli mi? kaç çıkmıştı sonucun? amniyosentez önerdi mi doktorun bir de?
bebeğim son birkaç gündür hiç hareketli değil. birşey hissetmiyorum. daha önce gıdıklama gibi birşeyler oluyordu. amniyosentezi şimdilik önermedi. önce 21. haftada ayrıntılı ultrasona gir dedi. bebeğin kesesindekisıvı o zaman yeterli oluyormuş görüntüleme için. değerlerim de bunlar :
Afp : 1.08
uE3 : 0.64
Hcg : 66.000 2.64
Inh-A : 1.78
Tr 21 risk 1:283
yaş riski 1:854
canım ben de başka bi doktora daha gitmeye karar verdim..benim sorun ikilide dörtlü yaptıracam bir de..20. hafta ayrıntılı yapılır niye 21i bekleyeceksin sen? bebeğin çok hareketli mi? kaç çıkmıştı sonucun? amniyosentez önerdi mi doktorun bir de?
bebeğim son birkaç gündür hiç hareketli değil. birşey hissetmiyorum. daha önce gıdıklama gibi birşeyler oluyordu. amniyosentezi şimdilik önermedi. önce 21. haftada ayrıntılı ultrasona gir dedi. bebeğin kesesindekisıvı o zaman yeterli oluyormuş görüntüleme için. değerlerim de bunlar :
http://www.google.com.tr/url?sa=t&r...qIH4BA&usg=AFQjCNEHaTYg9dGU4Z53SFmskd-FamZKUg canım bu sıteye bı baksana
benimde mantar enfeksiyonum vardı aslında normal doğum olmayacaktı ama doktorlar birsey olmaz diye normal doğum yaptırdılar ve bebeğim enfeksiyon kaptı bu yüzden yoğun bakımda kaldı aslında normal doğumun korkulacak hiç bir yanı yok sezaryenden sonra da acı çekiyorsun anne olmak kolay deil. evet çatladı canım 8 az çatlamadı dermokilin vücut losyonunu kullanıyordum 9. ay pek kullanamadım bir hafta içinde çetladı hep :S ama olsun bebeğimden hatıra kaldı bana :)
bende çok ilaç içtim mantardan ama geçmiyo bana kalırsa boşuna içme sonunda temizledi doktor kendi mantarı gazlı bez ve batikonlu ilaçlı bi su ile öyle geçti
allah sizi kahretmesn emi :) doğumdan sonra pişman olursunuz bugunleri değerlendırmedıgınız için:) ben tatılde olnca elim boş yorgun da oolmuorum tabi aksam ekşiorum basına yorgunum basım agrıo dıoeskiden bunları kadınlar derdi dıorum gülüoruz ya saka bi yana doğumdan sonra gercekten arasınzı bu gunleri uykusuzluk cocuk ev işleri misafir yorgunluk derken zaman ayıramazsınız
ya bişii sorcam. sanırım bende mantar enfeksiyonu geçirdim. 1 hafta kaşıntım ve süt kesiği akıntım oldu. ama kaşıntı sadece uykuya dalarken olyodu gündüz hiçbişi yoktu. denizdeyken doktorumu aramıştım 1 gün daha bekle geçmezse gel dedi. belirtiler hafifleyince bende gitmedim tam 1 hafta sürdü. şimdi kaşıntı yada akıntı yok. hatamı ettim gitmemekle dersiniz. sizin enfeksiyon nasıl oluyodu. hani normal doğumu engelliyo deyice korktum birden..
canım hareketli mi derken doktor kontrollerindekini soruyorum..ultrasonda yani?
21. haftada Allah korusun bir sorun görseler çok geç olmayacak mı ben de bunu anlamıyorum...salı günü dörtlü test yaptıracağım ben ona göre yolum belli olur diye düşünüyorum
21. haftada Allah korusun bir sorun görseler çok geç olmayacak mı ben de bunu anlamıyorum...salı günü dörtlü test yaptıracağım ben ona göre yolum belli olur diye düşünüyorum
canım zaten ayrıntılıya 20. haftadan önce gırılmıyor
okullar başlıyo diye bol bol hamiş kıyafetleri aldım.Alışverişimi yaptım rahatladım ohh dünya varmış çok özlemiştim...:)))
yok cnm son 2 kontrolde çok hareketli deildi. zaten sonuncuda baş aşağı duruodu. rahimden olabilir dedi dr.Allah sonumuzu hayır etsin.
yok cnm son 2 kontrolde çok hareketli deildi. zaten sonuncuda baş aşağı duruodu. rahimden olabilir dedi dr.Allah sonumuzu hayır etsin.
amin canım....bu stres iyi sonuçlansın ve bir daha tatsızlık olmasın inşallah
Kızlar ben 14. Haftada hissetmeye başladım ama tekme olarak değil kaydığını hissettim solumdaysa bi hareket oluyodu kesin sağa geçti diyordum bir bakıyordum sağda. Ama artık net anlıyorum bebek hareketlerini bazen ufak ufak tekmeliyo. Tabi bu 2. Bebeğim ilk hamileliğimde 16. Haftada hissetmiştim. Avatardakide benim ilk cadım.
maşallah kızın pek şeker.benimde 2 .hamileliğim.cinsiyeti belli mi?ben de 14 .üncü haftada hissetmeye başladım.ilk gebeliğimde 5.5ayda önce hissetmemiştim.sağlıkla al kucağına...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?