2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

yarin sabah gidecem sence normalmi leke olma ya cok korkuyorum yaa esime bile daha demedim

aaaa aşağıda böyle yazıyor. nasıl 4 ay olurum yaaa.. bittiği içinmi 4 ay diyor..

Tebrik ederiz artık 4 aylık hamilesiniz. İki hafta içinde hamileliğinizin yarısına ulaşmış olacaksınız. Bebeğinizin boyu 14-15 cm civarında. Ağırlığı ise 250 gr. civarında.

hayırlı olsun canımmm...

yarin sabah gidecem sence normalmi leke olma ya cok korkuyorum yaa esime bile daha demedim

Burada coktu kanamasi olup bebekleri iyi olan yat dinlen bi iş görme eşine de bence kırmızı olursa kan tehlikeliymiş kahverengi olunca tehlikeli değil diye biliyorum belki bebeğin eşi aşağıdadir ondan olur ablaminda öyleydi ara ara kahverengi leke oldu şimdi kızı 2yaşında allahın izniyle birşey olmaz canım. Bebeğin hareketlerini hissediyormuydun?

kızlar 4 lü tarama sonuçlarım geldi. ağlamaktan helak oldum. down sendromu riski 1/196 çıkmış. doktor amniyosentez yapmalıyız dedi. ne düşüneceğimi bilmiyorum.bir yandan amniyosenteze mi yansam, bir yandan ya sonuç kesin çıkarsa naparım diye mi yansam napsam bilemedim. sadece ağlıyorum. doktor cevap bekliyor , ben düşünemiyorum artık...
fikri olan var mı yardım edin bana

nasıl yani 2 li 3 lü yaptırdınmı direkmi 4 lü yaptırdın

Doktorum ve hemşiresi izine ayrıldığı için diğer hemşire bakıyomuş zaten aynı sorunu tekrar yaşarsam anında değiştiririm..Ama hiç bi bilgi vermediler sizin doktor gibi:44:

Ayy aynı şey bi süredir bana oluooo.hapşırıyorum öksürüyorum pııt kaçıveriyo bi damla doktora söyledim normal didi..bebek baskı yapıomuş doğuma kadar olabilir dedi.ama beli üşütmemek gerekiyomuş..bende kaç kere kocama rezil oldum ben bi kaç kerede dışarda yakalandım sonaa doncu ara don değiştircek yer ara rezaletti

Bir sorun olduğunu sanmıyorum korkma içini ferah tut bende 17 haftalık hamileyim ara ara oluyor hatta bir ara kanamam bile oldu doktor dinlen dedi kendini yormuşsundur belki ben ağır kaldırınca çok yorulunca da oluyo panik yapma derim ben

canm ben yıne dyrum ıhmale gelmez gıt mutlaka ama hemende kendıne stres yapma ınsallah bı sıkıntı yoktr stres yapıp bebegnı uzme yarına kadar kımıldamadan yat bakalım yarın da haberdar et ınsallah ıyı haberlerle donersn

kızlar boğazımda enfeksiyon var.0-8 arası değerler,benim 12.7 çıktı. aksef antibiyotik verdi 500 mg. sabah akşam içicem. içsem mi ya zarar verir mi bebeğime

doktor verdıyse kullan enfeksıyon daha bı zarar cunku gecen ay bende kullandım antıbıyotık hemde 1 hafta bu ay kıpır kıpır masallah bebegım ılac da sncta onn ıyılıgı ıcın

bal zararlımı ılk kez duydum en basndan berı yıyorum hemde normalde yemezdım hamıleyım dıe ozellıkle yıyorum bal olsun can olsn kan olsun dıe::):):):)adam sasırmıs mı ne

yeni saçların hayırlı olsn canm ...beyaz akıntı bendede arttı arastrdım kokusuz oldugu surece normalmıs şişik gobegın şişik memelerınde hayırlı olsun :d sen sımdı 4 ayı bıtırdın 5.ayına gırdın buda hayrlı olsn

nasıl yani 2 li 3 lü yaptırdınmı direkmi 4 lü yaptırdın

2 li yaptırmıştım sonuçlar normal çıkmıştı, ultarsonlarda da herşey normal giderken, 4 lü taramada sonuç böyle çıktı. bu arada riski yanlış yazmışım 1/109 risk çıktı..
doktorumla görüştüm .. çarşamda günü AMNİYOSENTEZE gidiyorum
benim ve bebeğim için dua edin ne olur ..

arkadaşalr burnum hamilelikten sanırım bi koku almaya başladıkı eşim dyokı seninle ava cıkmak lazım karsıkı evde ne pişmiş söylerim ama bu cok kötü oluyo kokular midemi bulandırıyo sizde bu kadar duyarlımısınız:)))

ya tatlım risk nasıl olmalı ki bu değerlerden anlamıyorum ama off benımde normal çıkmıştı 4 lü olcak şimdi canım sıkıldı Alalh yardımcın olsun yaşın kaçtı canım

kızlar şimdi 3 lü tarama sonuçlarıma bakıyodum nırmal sınır 1 240 mış benim 1 4195 yazıyo doktor iyi dedi ama şimdi aklıma takıldı ya

ya tatlım risk nasıl olmalı ki bu değerlerden anlamıyorum ama off benımde normal çıkmıştı 4 lü olcak şimdi canım sıkıldı Alalh yardımcın olsun yaşın kaçtı canım

yaşım 34 canım, tüp bebek ile hamile kaldım.. her 4 lü test yaptıranda sonuç kötü çıkcak die birşey yok. çok düşük oranda çıkıyor bu risk. hem bazı hastanelerde riske gerek kalmaksızın 30 yaş üstü her kadına amniyosentez uygulanıyormuş.bir hemşire arkadşım söyledi, böylelikle biraz içim rahatladı.bu arada ben 3 lü yaptırmadım. 2 li ve 4 lü tarama yaptırdım.kan değerlerim doktorun elinde, henüz elime geçmedi. ondan tam sonuçları yazamadım. sen de sakın canını sıkma.
bak ben ağlayıp zırlarken bebişim içerden bana tekmeler attı resmen. ddedim bu sefer sağlıklıysa neden onu üzeyim boşa..mantıklı davranmaya çalışıyorum, ağlamamak için zor tutuyorum kendmi. allahtan hayırlısı.

ben de senin bi değişik versiyonun oldum..canım bişey istediği zaman sanki yan odada pişiyomuş gibi kokusunu alıyorum ama öyle bişey ki gerçekten varmış gibi..eşime diyorum pizza kokuyo kim yapıyo acaba diye ne pizzası yaa hiçbişey kokmuyo senin canın istiyo heralde diyo hamile olmasam beynimde tümör var heralde derim o kadar net alıyorum olmayan kokuları

asagda oldugu icin leke felan olyuormu sende ya bende var dünden beri cok korkuyorum belki bebek asagda oldugu icin baski yapyior lekelenme olyuor

Benim de geçen hafta kahverengi lekelenmem oldu, doktora gittim, plesanta aşağıda o yüzden yoruldukça sızma yapıodur dedi ve yine ev hapsindeyim, bi dahaki kontrole kadar çok dikkat et dedi.. bu heralde eşi aşağıda dedikleri şey.. Bir de aynı zamanda normal akıntım da çok arttı ve regl olcakmışım gibi karnım ağrıyor.. Sonumuz hayrolsun inşallh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…