- Konu Sahibi papatya3459
-
- #14.021
12. Haftada çok az bir damla açık kan geldi doktora gittim düşük tehlikesi atlatmişsin ama geçmiş dedi. 15. Haftada ilişkiden sonra açık renk kan geldi yine bebekte kanama yok vajinan tahriş olmuş dedi. 3hafta önce gittiğimde artık düşük tehliken yok erken doğum olur dikkat et bebeği kasiklarinda taşıyorsun dedi:-( tam sezaryen olduğum yerde oynuyor bazen öyle bi oynuyor koşa koşa tuvalete gidiyorum baskı yapıyor korkuyorum suyum gelecek diye kızımda son günlerimde böyle oluyordum. Kasiklarimda ağrı oluyor oynadıkca. Bilmiyorum nasıl çıkacak yukarı midemin oralar boş hep aşağısi şişti sanki son günlerim. Canım sende doktora git ne olur ne olmaz şüpheler içini kemirecegine rahat edersin.
aaaa aşağıda böyle yazıyor. nasıl 4 ay olurum yaaa.. bittiği içinmi 4 ay diyor..
Tebrik ederiz artık 4 aylık hamilesiniz. İki hafta içinde hamileliğinizin yarısına ulaşmış olacaksınız. Bebeğinizin boyu 14-15 cm civarında. Ağırlığı ise 250 gr. civarında.
yarin sabah gidecem sence normalmi leke olma ya cok korkuyorum yaa esime bile daha demedim
kızlar 4 lü tarama sonuçlarım geldi. ağlamaktan helak oldum. down sendromu riski 1/196 çıkmış. doktor amniyosentez yapmalıyız dedi. ne düşüneceğimi bilmiyorum.bir yandan amniyosenteze mi yansam, bir yandan ya sonuç kesin çıkarsa naparım diye mi yansam napsam bilemedim. sadece ağlıyorum. doktor cevap bekliyor , ben düşünemiyorum artık...
fikri olan var mı yardım edin bana
Canım bence hemen doktorunu değiştirmelisin, benim de ilk kayıt olmaya gitiğimde hemşire yüzüme bakmadı, doktor abuk subuk konuştu, hemen değiştirdim ve iyi ki değiştirmişim yeni doktorum ve hemşirem o kadar iyiki, ikisi de ayrı ayrı ne yemeliyim, ne giymeleyim, nasıl davranmalıyım, ne kadar emzirmeliyim vs bir sürü şey anlattılar, tahliller yaptılar. Bence hemen değiştir sonuçta bebeğini de o muayene edecek.
selam kızlaaar.. boğazım kaşınıyor,devamlı hapşırıyorum ve burnum akıyoor. vatana millete hayırlı olsuuun.ilaçsız nasıl kurtulunur ki. aayyy kızlarrr dün evde biraz temizlik yapıyodum çişim gelince tuttum az şu işde bitince giderim dedim ammaaaa hapşırınca alttan gidiverdi. kendimi bebek gibi hissettim. kocamda güldü bana.siz siz olun sakın tutmayın gelince hemen gidin toooolete.ya dışarda olsaydım Allah korusun karizma yerlerde.
cok korkuyorum ya kahveregi leke var bende dünden beri bugün aksam 5de doktoru aradim kapatioyruz dedi sabah gel dedi ama daha kötü olursa hastaeye git dedi ne yapmcam ilmyiorum okadar cok korkuyorumki allahim insallah hic bi sorun yokdur hersey yollundadir
cok korkuyorum ya kahveregi leke var bende dünden beri bugün aksam 5de doktoru aradim kapatioyruz dedi sabah gel dedi ama daha kötü olursa hastaeye git dedi ne yapmcam ilmyiorum okadar cok korkuyorumki allahim insallah hic bi sorun yokdur hersey yollundadir
kızlar boğazımda enfeksiyon var.0-8 arası değerler,benim 12.7 çıktı. aksef antibiyotik verdi 500 mg. sabah akşam içicem. içsem mi ya zarar verir mi bebeğime
size de geçmiş olsun kızlar. bal konusunda size bişe anlatcam. propolis arı sütü tavsiye etti arkadaşlar. aktara gittim adam vermedi ya istiyorum diyorum vermiyor. tv de izlemiş hamilelere bal zararlı diye duymuş adam malını satmadı bana yaa
merhaba kızlar.....sevtabın güncesi :))))
saçlarımı kestirdim ohhh rahatladım... :)))
kuzumun adını kuzey koyucaz karar verdik gibi gibi :))))
ben bişeyler hissediyorum ama bebişim mi bilemicem...
bugünlerde kasıklarım ağrıyor çok akıntım oluyor beyaz ama... sizde de var mı? sinir oluyorum yaaaa altıma işemişim gibi sırılsıklam oluyor bazen o derece...kasıklarım adet günüm geldi ondan mı acep???
göbeğim yeniden şişti :)) memişlerim deeeee :))))) vatana millete hayırlı olsun :)))
uyku tutmuyor gece uyuyamadım adamı da uyutmadım..- aşkımmm napiyonnn??? -heeee yatıyommm aşkımm -yatmaaa:))) benim uykum yooooookkkkk :))) -aşkımmmm napıyonnnn -heeeee uyumaya çalışıyom aşkııııımmm :)))))muhabbet bu...
boğazım akut faranjit... öğretmen hastalığı yine başladı öhü öhöler. gece öksürmekten kustum...
bugünlük bu kadar bugün 18+1 im... değişmezse... her gittiğimde değişiyor çünkü:) ben şimdi 4 ayı bitirmiş 5. ayıma girmiş mi oluyorum????
nasıl yani 2 li 3 lü yaptırdınmı direkmi 4 lü yaptırdın
2 li yaptırmıştım sonuçlar normal çıkmıştı, ultarsonlarda da herşey normal giderken, 4 lü taramada sonuç böyle çıktı. bu arada riski yanlış yazmışım 1/109 risk çıktı..
doktorumla görüştüm .. çarşamda günü AMNİYOSENTEZE gidiyorum
benim ve bebeğim için dua edin ne olur ..
arkadaşlar ben 3 lüyü gecen hafta yaptırıdm 4 lüye ne zaman gidicem doktor bişey demedi
3 lü olunca 4 lüye gerek yok canım diye biliyorum
ya tatlım risk nasıl olmalı ki bu değerlerden anlamıyorum ama off benımde normal çıkmıştı 4 lü olcak şimdi canım sıkıldı Alalh yardımcın olsun yaşın kaçtı canım
arkadaşalr burnum hamilelikten sanırım bi koku almaya başladıkı eşim dyokı seninle ava cıkmak lazım karsıkı evde ne pişmiş söylerim ama bu cok kötü oluyo kokular midemi bulandırıyo sizde bu kadar duyarlımısınız:)))
asagda oldugu icin leke felan olyuormu sende ya bende var dünden beri cok korkuyorum belki bebek asagda oldugu icin baski yapyior lekelenme olyuor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?