2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

ayy ayni bendensin. allerji mervisimi basladi yine. benimde bogazim burnum kulagim kasiniyo deli oluyorum resmen. bide benim allerjiden oksurugum de aziyo. daha oksuruk baslamadi ama cok korkuyorum baslicak diye ya. cunku sabaha kadar uyutmuyodu.
benimde cisim geliyo gidiyorum tuvalete az biseycik yapiorum deli olcam yaa hep bole nereye gidiyo bunlar tekrar kana mi karisiyo nedir. bebek mesaneme cok baski yapio sanirim.

ya arkadaşlar ben kan şurubu içiyordum mahvetti beni 1 hafta ara verdim mide bulantılarımda geçti doktorda hapını verdi 1 hafta iyidi sonrasında bulantı gene başladı şimdi okuyunca jeton düştü ne olur yardımcı olun benim annem taşıyıcı akdeniz anemisi sizde çıkınca acaba bendemi taşıyıcıyım dedim benim doktorum özel olduğu için çok pahalıya mal olur dedi devlete gideyim ama hangi bölüme ne diye gideyim sizin kaça mal oldu öğrenmek bende 2 li testi 160 a yaptırdım geçen ay şimdi 4 lü kaça yapar bilmem doktor 220 tl zaten ayda 1000 tl bayıldığım oluyor ilaçtı doktordu bide bu akdeniz anemisine vermeyım devlette yaptırayım dıyorum

benim iyi çıktı ama doktor 4 lü yapacak genede

off off aynı dertten muzdarıbım daha 1 ay once bogaz yuzunden hastanede yattım okadar dıkkat edıorum bugun okula gttım geldm bogazlarım yıne acıyor su bogazlarımı sokup atasım var hastalanmak ıstemyrum ayrı bır de sık hastalanan bırıyımdr hamıleyken hasta olnca mıllet bı ton laf edıo onları dınlemek ıstemyrum bu da apayrı ınsallah ılerlemez..

benmde aynen canm gecen ay yattım bogaz atesten sımdı yıne bogazım agryo ılıksu+lımon ıcyrum bırde elma sırkesıyle gargara yapıorum bogazımıda sardım valla daha ne varsa yapmaya razıyım yeterkı hastalanmım

her ay antibiyotik içen biriydim ben arkadaşlar boğazım şişti gargara aldım tantum 3 tl 3 kere yapabildim dokundu hamilelikten bende hemen tuzlu su doldurdum bir bardak karbonat atarsanı daha iyimiş lavoboda bıraktım bardağı her girdiğimde yaptım sabah kadar her kalktığımda yaptım + süte bal kattım sıcak her gün + ıhlamur mutlaka için evde ne meyva varsa hiç farketmez atın bir parça içine varsa tarçın atın balla için 5 günde geçti inanamadım haa birde en önemlisi strepsils naneli pastil bu çok iyi geldi

doktorum antibiyotik alma gargara ve pastil al yoksa kulak burun boğaza git dedi aman ihmal etmeyın birde rahatladım dıye soğuk içmeyin hemen nuksediyor ballı sütünüzü için hergün zaten mecburuz süte

canım bu akdeniz anemisi genellikle anneden babadan geçiyomuş diye biliyorum muhtemelen sendede vardır ben hem özele hem devlete gidiyorum bazı tahlillerimi devlet hastanesinde yaptırıyorum sende bi devlet hastanesinde kadın doğumcuya git annemde vardı bendede olabilirmi falan de tahlil iste yaptır canım 3lü testi falan devlet hastanesi yaptırıyo boşuna okadar para verme devlet hastanesinde ücretsiz yaptırmak varken

sagolasn canm hemen ballı sutu yapıorum ıhlamurum yok ama alırım yarın ne olursa yapım gecen aykılerı yasamak ıstemyru tekrar

bebeğim haklısında şimdi normalde kan tahlillerini bişekilde devlette yaptırmaya çalışıyorum ancak doktorum zeka testini kendi yapmak istedi çünkü devlet sonuçlarına güvenmediği ve zeka testi önemli olduğu için sanırım ama haklı çünkü ben adama 2 hafta arayla 2 ayrı yerin sonuçlarını götürüyorum yaa bakıyor birinde birşeey yok birinde kansızlık artmış yani devlet anormal çıkabiliyor bende sesimi çıkaramam normalde herşeyi kendinde yaptırsa ok ama öyle zorlaması yok birşeyi istiyorsa yapmak zorundayız o yüzden

çok teşekkür ederim sağolasın

Son düzenleme:

asagda oldugu icin leke felan olyuormu sende ya bende var dünden beri cok korkuyorum belki bebek asagda oldugu icin baski yapyior lekelenme olyuor

sagolasn canm hemen ballı sutu yapıorum ıhlamurum yok ama alırım yarın ne olursa yapım gecen aykılerı yasamak ıstemyru tekrar

pastil al canım benim geçti ama hala hemen şişecek gibi pastil var mesela hala ağzımda naneli bide polo naneli şekerler var eksik etmeyın yanınızdan nefesınızı açıyor

bide doktor minoset alabilirsin dedi halsizlik ağrı için falan ben parol var çok acil durumda alıyorum

Son düzenleme:
cok korkuyorum ya kahveregi leke var bende dünden beri bugün aksam 5de doktoru aradim kapatioyruz dedi sabah gel dedi ama daha kötü olursa hastaeye git dedi ne yapmcam ilmyiorum okadar cok korkuyorumki allahim insallah hic bi sorun yokdur hersey yollundadir

kızlar boğazımda enfeksiyon var.0-8 arası değerler,benim 12.7 çıktı. aksef antibiyotik verdi 500 mg. sabah akşam içicem. içsem mi ya zarar verir mi bebeğime

kızlar boğazımda enfeksiyon var.0-8 arası değerler,benim 12.7 çıktı. aksef antibiyotik verdi 500 mg. sabah akşam içicem. içsem mi ya zarar verir mi bebeğime

banada idrarda iltihap var diye kusmalarım sırasında verdiler özelden 1 tane içtim sonra kendı doktorum tahlillere göre içmene gerek yok bırak dedi okdar ama dokunmadı

size de geçmiş olsun kızlar. bal konusunda size bişe anlatcam. propolis arı sütü tavsiye etti arkadaşlar. aktara gittim adam vermedi ya istiyorum diyorum vermiyor. tv de izlemiş hamilelere bal zararlı diye duymuş adam malını satmadı bana yaa

NAbersiniz kizlar? Dun bizim kiz 2ye kadar uyumadi kipir kipir yapti hep yaramaz. Sabah ezaniyla uyanip beni de uyandirdi.
Bugun de yorgun dustu tabii, babasi eve gelcek daha yeni kalkti.
Ben demistim ama ona babasi da dedi uyuman lazim kizim kediler uyudu kuslar uyudu gece oldu gec oldu yorgun duscen yarin kalkamican dedik dinlemedi bizi cimcime. Sonra uyudu tabi butun gun. Selami var size teyzeleri

canım adam malına güvenmiyordur belki sahtelik falan vardır bişey belki arkadaşlarına değil doktoruna sor bende sorcam çarşamba bakalım ne dıycek hangı marka önercek yada

Gecmis olsun kizlar ya dikkat edin kendinize de yegenlerime de. Bal 1 yas alti bebeklere zararli yahu yanlis hatirlamis
Ben hergun bi cay kasigi goturuyom valla
Bu arada 57-57,2-57,8 diye gidiyo benim kilolar her sabah bebis aliyodur insallah

cok korkuyorum ya kahveregi leke var bende dünden beri bugün aksam 5de doktoru aradim kapatioyruz dedi sabah gel dedi ama daha kötü olursa hastaeye git dedi ne yapmcam ilmyiorum okadar cok korkuyorumki allahim insallah hic bi sorun yokdur hersey yollundadir

asagda oldugu icin leke felan olyuormu sende ya bende var dünden beri cok korkuyorum belki bebek asagda oldugu icin baski yapyior lekelenme olyuor

12. Haftada çok az bir damla açık kan geldi doktora gittim düşük tehlikesi atlatmişsin ama geçmiş dedi. 15. Haftada ilişkiden sonra açık renk kan geldi yine bebekte kanama yok vajinan tahriş olmuş dedi. 3hafta önce gittiğimde artık düşük tehliken yok erken doğum olur dikkat et bebeği kasiklarinda taşıyorsun dedi:-( tam sezaryen olduğum yerde oynuyor bazen öyle bi oynuyor koşa koşa tuvalete gidiyorum baskı yapıyor korkuyorum suyum gelecek diye kızımda son günlerimde böyle oluyordum. Kasiklarimda ağrı oluyor oynadıkca. Bilmiyorum nasıl çıkacak yukarı midemin oralar boş hep aşağısi şişti sanki son günlerim. Canım sende doktora git ne olur ne olmaz şüpheler içini kemirecegine rahat edersin.

merhaba kızlar.....sevtabın güncesi :))))
saçlarımı kestirdim ohhh rahatladım... :)))
kuzumun adını kuzey koyucaz karar verdik gibi gibi :))))
ben bişeyler hissediyorum ama bebişim mi bilemicem...
bugünlerde kasıklarım ağrıyor çok akıntım oluyor beyaz ama... sizde de var mı? sinir oluyorum yaaaa altıma işemişim gibi sırılsıklam oluyor bazen o derece...kasıklarım adet günüm geldi ondan mı acep???
göbeğim yeniden şişti :)) memişlerim deeeee :))))) vatana millete hayırlı olsun :)))
uyku tutmuyor gece uyuyamadım adamı da uyutmadım..- aşkımmm napiyonnn??? -heeee yatıyommm aşkımm -yatmaaa:))) benim uykum yooooookkkkk :))) -aşkımmmm napıyonnnn -heeeee uyumaya çalışıyom aşkııııımmm :)))))muhabbet bu...
boğazım akut faranjit... öğretmen hastalığı yine başladı öhü öhöler. gece öksürmekten kustum...
bugünlük bu kadar bugün 18+1 im... değişmezse... her gittiğimde değişiyor çünkü:) ben şimdi 4 ayı bitirmiş 5. ayıma girmiş mi oluyorum????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…