- Konu Sahibi papatya3459
-
- #14.001
selam kızlaaar.. boğazım kaşınıyor,devamlı hapşırıyorum ve burnum akıyoor. vatana millete hayırlı olsuuun.ilaçsız nasıl kurtulunur ki. aayyy kızlarrr dün evde biraz temizlik yapıyodum çişim gelince tuttum az şu işde bitince giderim dedim ammaaaa hapşırınca alttan gidiverdi. kendimi bebek gibi hissettim. kocamda güldü bana.siz siz olun sakın tutmayın gelince hemen gidin toooolete.ya dışarda olsaydım Allah korusun karizma yerlerde.
slm canım kan hapı benide çok rahatsız ediyodu bulantı çok yapıyodu bide içince çok kötü hissediyodum kendimi bende hep kansızlık vardı sonra doktor talesemi akdeniz anemisinden şüphelendi ve tahlil istedi gerçekten talesemiymişim sonra bıraktık kan hapını şuan kullanmıyorum sendede aşırı kansızlık varsa doktoruna bi danış istersen
ben sadece 2li test yaptırdım 3lü test için 15 gün sonra gel dedi ozaman 19 haftalık olucam ben en iyisi haftaya gidiyim dimi kızlar 3lü test için
slm kızlar ben de uzun bir aradan sonra geri geldim... okullar açıldı. boş boş gidiyorum. yoruluyorum da( bu arada dr. a gittik kızım olacakmış:) Bir de ben 3lü yaptırmadım ikili iyi çıkınca ikilisi iyi çıkıp yaptıran var mı???
selam kızlaaar.. boğazım kaşınıyor,devamlı hapşırıyorum ve burnum akıyoor. vatana millete hayırlı olsuuun.ilaçsız nasıl kurtulunur ki. aayyy kızlarrr dün evde biraz temizlik yapıyodum çişim gelince tuttum az şu işde bitince giderim dedim ammaaaa hapşırınca alttan gidiverdi. kendimi bebek gibi hissettim. kocamda güldü bana.siz siz olun sakın tutmayın gelince hemen gidin toooolete.ya dışarda olsaydım Allah korusun karizma yerlerde.
eveett ya bu bir ayda 2. boğaz ağrım ve ilaç almak istemiyorum. alternatif çözüm arıyorum.
bu arada ballı çay iyi geliyormuş ben şekerli sakız bile çiğneyemediğim için denemedim. bir inciri sütle kaynat diyenler var onu da denemedim . farklı öneri arıyorum....
off off aynı dertten muzdarıbım daha 1 ay once bogaz yuzunden hastanede yattım okadar dıkkat edıorum bugun okula gttım geldm bogazlarım yıne acıyor su bogazlarımı sokup atasım var hastalanmak ıstemyrum ayrı bır de sık hastalanan bırıyımdr hamıleyken hasta olnca mıllet bı ton laf edıo onları dınlemek ıstemyrum bu da apayrı ınsallah ılerlemez..
benmde aynen canm gecen ay yattım bogaz atesten sımdı yıne bogazım agryo ılıksu+lımon ıcyrum bırde elma sırkesıyle gargara yapıorum bogazımıda sardım valla daha ne varsa yapmaya razıyım yeterkı hastalanmım
ya arkadaşlar ben kan şurubu içiyordum mahvetti beni 1 hafta ara verdim mide bulantılarımda geçti doktorda hapını verdi 1 hafta iyidi sonrasında bulantı gene başladı şimdi okuyunca jeton düştü ne olur yardımcı olun benim annem taşıyıcı akdeniz anemisi sizde çıkınca acaba bendemi taşıyıcıyım dedim benim doktorum özel olduğu için çok pahalıya mal olur dedi devlete gideyim ama hangi bölüme ne diye gideyim sizin kaça mal oldu öğrenmek bende 2 li testi 160 a yaptırdım geçen ay şimdi 4 lü kaça yapar bilmem doktor 220 tl zaten ayda 1000 tl bayıldığım oluyor ilaçtı doktordu bide bu akdeniz anemisine vermeyım devlette yaptırayım dıyorum
her ay antibiyotik içen biriydim ben arkadaşlar boğazım şişti gargara aldım tantum 3 tl 3 kere yapabildim dokundu hamilelikten bende hemen tuzlu su doldurdum bir bardak karbonat atarsanı daha iyimiş lavoboda bıraktım bardağı her girdiğimde yaptım sabah kadar her kalktığımda yaptım + süte bal kattım sıcak her gün + ıhlamur mutlaka için evde ne meyva varsa hiç farketmez atın bir parça içine varsa tarçın atın balla için 5 günde geçti inanamadım haa birde en önemlisi strepsils naneli pastil bu çok iyi geldi
doktorum antibiyotik alma gargara ve pastil al yoksa kulak burun boğaza git dedi aman ihmal etmeyın birde rahatladım dıye soğuk içmeyin hemen nuksediyor ballı sütünüzü için hergün zaten mecburuz süte
Bizim sağlık ocağı çok ilgili geçen salı gittim bebek aşağıda diye asi yapmadılar 24eylülde gel dediler. Bebeğimin kalp atışlarını dinledim. Tekrar kan tahlili istediler hormon kan sayımi falan onları yaptırdım yarın alicam sonuçları. Bebeğim yukarı çıkmıyor moralim bozuluyor erken doğum riski oluyormuş çıkmazsa doktorum 1 aya çıkar dedi 3 hafta oldu hala aşağıda. Bebek hareket ettikçe ağrım oluyor son günlerim gibi sık sık tuvaletim geliyor nasıl çıkacak bilmiyorum koca göbeğimde yer bulamadi sanki:-(
sagolasn canm hemen ballı sutu yapıorum ıhlamurum yok ama alırım yarın ne olursa yapım gecen aykılerı yasamak ıstemyru tekrar
kızlar boğazımda enfeksiyon var.0-8 arası değerler,benim 12.7 çıktı. aksef antibiyotik verdi 500 mg. sabah akşam içicem. içsem mi ya zarar verir mi bebeğime
off off aynı dertten muzdarıbım daha 1 ay once bogaz yuzunden hastanede yattım okadar dıkkat edıorum bugun okula gttım geldm bogazlarım yıne acıyor su bogazlarımı sokup atasım var hastalanmak ıstemyrum ayrı bır de sık hastalanan bırıyımdr hamıleyken hasta olnca mıllet bı ton laf edıo onları dınlemek ıstemyrum bu da apayrı ınsallah ılerlemez..
benmde aynen canm gecen ay yattım bogaz atesten sımdı yıne bogazım agryo ılıksu+lımon ıcyrum bırde elma sırkesıyle gargara yapıorum bogazımıda sardım valla daha ne varsa yapmaya razıyım yeterkı hastalanmım
her ay antibiyotik içen biriydim ben arkadaşlar boğazım şişti gargara aldım tantum 3 tl 3 kere yapabildim dokundu hamilelikten bende hemen tuzlu su doldurdum bir bardak karbonat atarsanı daha iyimiş lavoboda bıraktım bardağı her girdiğimde yaptım sabah kadar her kalktığımda yaptım + süte bal kattım sıcak her gün + ıhlamur mutlaka için evde ne meyva varsa hiç farketmez atın bir parça içine varsa tarçın atın balla için 5 günde geçti inanamadım haa birde en önemlisi strepsils naneli pastil bu çok iyi geldi
doktorum antibiyotik alma gargara ve pastil al yoksa kulak burun boğaza git dedi aman ihmal etmeyın birde rahatladım dıye soğuk içmeyin hemen nuksediyor ballı sütünüzü için hergün zaten mecburuz süte
size de geçmiş olsun kızlar. bal konusunda size bişe anlatcam. propolis arı sütü tavsiye etti arkadaşlar. aktara gittim adam vermedi ya istiyorum diyorum vermiyor. tv de izlemiş hamilelere bal zararlı diye duymuş adam malını satmadı bana yaa
size de geçmiş olsun kızlar. bal konusunda size bişe anlatcam. propolis arı sütü tavsiye etti arkadaşlar. aktara gittim adam vermedi ya istiyorum diyorum vermiyor. tv de izlemiş hamilelere bal zararlı diye duymuş adam malını satmadı bana yaa
asagda oldugu icin leke felan olyuormu sende ya bende var dünden beri cok korkuyorum belki bebek asagda oldugu icin baski yapyior lekelenme olyuor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?