2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
Selamm kızlarr çok yoğun 3 günden sonra evimdeyim sonunda....Veeee cuma günü doktora gittim büyük bir ihtimal le KIZIM olacakmışşşş ne mutlu oldumm, cuma günü de hem 3lü test sonuçlarını alacağım hemde tekrar bakacak.. hafta sonu da sınavım vardı 2 gün o da güzel geçti..ama son gün başımıza gelenler. eşimle sölemesi ayıp burger king de birşeyler yedik,üstüne de dondurma derken ikimizde dünden beri istifra edip duruyoruz akşam acile gittim bebeğe zararı olmaz dedi allahtan bu günde kendi doktorumla görüştüm sıvı şeyler ye korkma birşey olmaz dedi de şimdi daha rahatım..Aman Allah korusun aile mi ve bebişimi

ben bebeğimi hissetmedim daha sağlık ocağına gidip kayıt oldum biz sizi arıcaz dediler bayramdan önce olmuştum hala kimse aramadı aşıda vurunamadım bu yüzden

ayy Allah korumuş biz de düşünüyoduk bi akşam gidelim diye ama korktum şimdi bak

ben bebeğimi hissetmedim daha sağlık ocağına gidip kayıt oldum biz sizi arıcaz dediler bayramdan önce olmuştum hala kimse aramadı aşıda vurunamadım bu yüzden

ben ilk öğrendiğimde kayıt olmuştum düşün kaç ay geçti zaten demişti hemşirem hepitopu 3 kere geleceksin diye o yüzden ben de bekliyorum

Bizim sağlık ocağı çok ilgili geçen salı gittim bebek aşağıda diye asi yapmadılar 24eylülde gel dediler. Bebeğimin kalp atışlarını dinledim. Tekrar kan tahlili istediler hormon kan sayımi falan onları yaptırdım yarın alicam sonuçları. Bebeğim yukarı çıkmıyor moralim bozuluyor erken doğum riski oluyormuş çıkmazsa doktorum 1 aya çıkar dedi 3 hafta oldu hala aşağıda. Bebek hareket ettikçe ağrım oluyor son günlerim gibi sık sık tuvaletim geliyor nasıl çıkacak bilmiyorum koca göbeğimde yer bulamadi sanki:-(

selam herkese,bayağıdır takılamıyorum burada.Malum okullar başladı sınav falan yaptım derken yeni elim boşaldı.Bu arada geçen cuma 4lü test sonucumu aldım sorunsuz bir şekilde büyüyormuş bebeğim.Hareketleri de hissediyorum accayip bişey yaaa sabah kalkmadan yolda yürürken sanki içimde bir şey yumruk halinde ordan oraya dönüyor yaa çoook güzel bişey.Bir şey sorcam sizlere dr bana demir ilacı verdi ilk başlarda bişeyim yoktu ama bağırsaklarım hareketlenmeye başladı,midem bulanıyor ilaçtan olsa gerek dedim dr ssürekli içeceksin dedi ama biraz ara versem dedim ama bilmem hatamı ederim karar veremedim.

slm kızlar ben de uzun bir aradan sonra geri geldim... okullar açıldı. boş boş gidiyorum. yoruluyorum da ( bu arada dr. a gittik kızım olacakmış:) Bir de ben 3lü yaptırmadım ikili iyi çıkınca ikilisi iyi çıkıp yaptıran var mı???

nasılsınız kızlar
umarım herkes iyidir
ben bir şey soracağım ya
bende bi,r süredir bir şeyler hissedşyorum
böyle içimde Blöp Blöp yapan bir şey var
o şey bebek mi yaa
tabir edemiyorum başka şekilde

canım benım doktorum da 3lü ve 4lü istemedi
ay sonunda doğrudan detaylı ultrason yapacakalr

benim iyi çıkmıştı doktorum son gittiğimde 3 lü test yaptırttı ama sonucu daha değerlendirilmedi ben tatildeyim dönünce artık.döndüğümde de detaylı ultrasona gireceğim..

bu detaylı ultrasonu karından bakıolar demi alttan değil
evet canım aynen öyle
sadece daha gelişmiş bir makinamış

sen de benim soruma cevap versene
bir de kasıklarımda baskı oluyor bazen ağrı gibi değil de
hele gece sağa sola dönerken
sizde de oluyor mu

evet canım aynen öyle
sadece daha gelişmiş bir makinamış

sen de benim soruma cevap versene
bir de kasıklarımda baskı oluyor bazen ağrı gibi değil de
hele gece sağa sola dönerken
sizde de oluyor mu

ya benim cımbızla çeker gibi resmen şiş batırır gibi sağ tarafımda oldu gece hep duydum acısını

slm canım kan hapı benide çok rahatsız ediyodu bulantı çok yapıyodu bide içince çok kötü hissediyodum kendimi bende hep kansızlık vardı sonra doktor talesemi akdeniz anemisinden şüphelendi ve tahlil istedi gerçekten talesemiymişim sonra bıraktık kan hapını şuan kullanmıyorum sendede aşırı kansızlık varsa doktoruna bi danış istersen

ben sadece 2li test yaptırdım 3lü test için 15 gün sonra gel dedi ozaman 19 haftalık olucam ben en iyisi haftaya gidiyim dimi kızlar 3lü test için

selam kızlaaar.. boğazım kaşınıyor,devamlı hapşırıyorum ve burnum akıyoor. vatana millete hayırlı olsuuun.ilaçsız nasıl kurtulunur ki. aayyy kızlarrr dün evde biraz temizlik yapıyodum çişim gelince tuttum az şu işde bitince giderim dedim ammaaaa hapşırınca alttan gidiverdi. kendimi bebek gibi hissettim. kocamda güldü bana.siz siz olun sakın tutmayın gelince hemen gidin toooolete.ya dışarda olsaydım Allah korusun karizma yerlerde.

Kızlar merhaba ,

Detaylı ultrason için devlet hastanesinden randevu mu almak gerekiyor.
Özeller çok pahalı devlette yaptırmayı düşünüyorum,
detaylı ultrasona giren var mı acaba en son hangi haftaya kadar girilebilir.
Bir de ben 19. haftamdayım bebeğimi hissedemiyorum.
Tetanoz aşısı kaçıncı haftada yapılıyor.
Cevabınız için teşekkürler.)))

eveett ya bu bir ayda 2. boğaz ağrım ve ilaç almak istemiyorum. alternatif çözüm arıyorum.
bu arada ballı çay iyi geliyormuş ben şekerli sakız bile çiğneyemediğim için denemedim. bir inciri sütle kaynat diyenler var onu da denemedim . farklı öneri arıyorum....

bana tetanoz aşısının 16. haftadan itibaren yapıldığı söylendi. aile hekimi de yarına randevu vermişti...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…