- Konu Sahibi papatya3459
-
- #13.981
düne kadar bende aynı şeyi söylüyodum eli kulağındadır merak etme
Selamm kızlarr çok yoğun 3 günden sonra evimdeyim sonunda....Veeee cuma günü doktora gittim büyük bir ihtimal le KIZIM olacakmışşşşne mutlu oldumm, cuma günü de hem 3lü test sonuçlarını alacağım hemde tekrar bakacak.. hafta sonu da sınavım vardı 2 gün o da güzel geçti..ama son gün başımıza gelenler. eşimle sölemesi ayıp burger king de birşeyler yedik,üstüne de dondurma derken ikimizde dünden beri istifra edip duruyoruz akşam acile gittim bebeğe zararı olmaz dedi allahtan bu günde kendi doktorumla görüştüm sıvı şeyler ye korkma birşey olmaz dedi de şimdi daha rahatım..Aman Allah korusun aile mi ve bebişimi
ben bebeğimi hissetmedim daha sağlık ocağına gidip kayıt oldum biz sizi arıcaz dediler bayramdan önce olmuştum hala kimse aramadı aşıda vurunamadım bu yüzden
slm kızlar ben de uzun bir aradan sonra geri geldim... okullar açıldı. boş boş gidiyorum. yoruluyorum da( bu arada dr. a gittik kızım olacakmış:) Bir de ben 3lü yaptırmadım ikili iyi çıkınca ikilisi iyi çıkıp yaptıran var mı???
slm kızlar ben de uzun bir aradan sonra geri geldim... okullar açıldı. boş boş gidiyorum. yoruluyorum da( bu arada dr. a gittik kızım olacakmış:) Bir de ben 3lü yaptırmadım ikili iyi çıkınca ikilisi iyi çıkıp yaptıran var mı???
canım benım doktorum da 3lü ve 4lü istemedi
ay sonunda doğrudan detaylı ultrason yapacakalr
evet canım aynen öylebu detaylı ultrasonu karından bakıolar demi alttan değil
nasılsınız kızlar
umarım herkes iyidir
ben bir şey soracağım ya
bende bi,r süredir bir şeyler hissedşyorum
böyle içimde Blöp Blöpyapan bir şey var
o şey bebek mi yaa
tabir edemiyorum başka şekilde
evet canım aynen öyle
sadece daha gelişmiş bir makinamış
sen de benim soruma cevap versene
bir de kasıklarımda baskı oluyor bazen ağrı gibi değil de
hele gece sağa sola dönerken
sizde de oluyor mu
ya benim cımbızla çeker gibi resmen şiş batırır gibi sağ tarafımda oldu gece hep duydum acısını
selam herkese,bayağıdır takılamıyorum burada.Malum okullar başladı sınav falan yaptım derken yeni elim boşaldı.Bu arada geçen cuma 4lü test sonucumu aldım sorunsuz bir şekilde büyüyormuş bebeğim.Hareketleri de hissediyorum accayip bişey yaaa sabah kalkmadan yolda yürürken sanki içimde bir şey yumruk halinde ordan oraya dönüyor yaa çoook güzel bişey.Bir şey sorcam sizlere dr bana demir ilacı verdi ilk başlarda bişeyim yoktu ama bağırsaklarım hareketlenmeye başladı,midem bulanıyor ilaçtan olsa gerek dedim dr ssürekli içeceksin dedi ama biraz ara versem dedim ama bilmem hatamı ederim karar veremedim.
selam kızlaaar.. boğazım kaşınıyor,devamlı hapşırıyorum ve burnum akıyoor. vatana millete hayırlı olsuuun.ilaçsız nasıl kurtulunur ki. aayyy kızlarrr dün evde biraz temizlik yapıyodum çişim gelince tuttum az şu işde bitince giderim dedim ammaaaa hapşırınca alttan gidiverdi. kendimi bebek gibi hissettim. kocamda güldü bana.siz siz olun sakın tutmayın gelince hemen gidin toooolete.ya dışarda olsaydım Allah korusun karizma yerlerde.
Kızlar merhaba ,
Detaylı ultrason için devlet hastanesinden randevu mu almak gerekiyor.
Özeller çok pahalı devlette yaptırmayı düşünüyorum,
detaylı ultrasona giren var mı acaba en son hangi haftaya kadar girilebilir.
Bir de ben 19. haftamdayım bebeğimi hissedemiyorum.
Tetanoz aşısı kaçıncı haftada yapılıyor.
Cevabınız için teşekkürler.)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?