2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
Amniyosentez yaptıracak arkadaş umarım hayırlı haberler alırsın
ALlah yardımcın olsun ve nerede varsa herkesin

Bizim de anneannemiz başladı battaniyeye onda çok güzel modeller var o annemle aynı şehirde değiliz koyardım fotolarını
kışlık hırka yelek patik takımlarını bitirdi
kırmızlar sarılar beyazlar lacivert ve mavi olmak üzere
sğlıkla giymek nasip olsun inşallah
bu arada detaylı için eşimle kararımızı verdik
doktorumun yönlendirdiği yere gideceğiz içim rahat etmeyecek yoksa
umarım sağlıklıdır MEhmet Tuna'm

kızlar hepinize merhaba ben dün 3lü testi yaptım 10 gün sonra cıkcak ve çok merak ediyorum zaman nasıl geccek çok kafama taktım inş hayırlı haberi duyarım testim güzel çıkar inşşşşşşşşşş

günaydin kizlar sabah doktora gittim kahverengi lekem vardi diye bebegim iyimis ama 3-4 güne kdar gecmese hastanede kalmak zorundayim bebegin esi öndeymis acaba ondanmi leke olyuor anlamadim. dokttra neyden geldigini bilmyiorum düsük tehlikeside yokmus suan allaha cok sükür

benımde bır dusugum var ama tetanoz vuruldm 1 ekımde tekrar vurulacam bunun dusukle alakası yokkı korunma amaclı herkes bunu vurulmalı saglık ocagı garıpmıs..

ilk defa duydum tetanoz asisinin dusuge sebep oldugunu. sasirdim. ama yine de asi yaptiracagim. bebegimin sagligi icin gerekli bu asi.

ilk defa duydum tetanoz asisinin dusuge sebep oldugunu. sasirdim. ama yine de asi yaptiracagim. bebegimin sagligi icin gerekli bu asi.

benim doktorum en son gittiğimde gerek yok dedi tetanoz aşısı için ama şimdilik yapmayalım mı demek istedi anlamadım...bi de düşününce niye yapılması gerektiğini de anlamıyorum sonuçta hastanede steril bi ortamda doğum yapılacak tetanoz aşısı ne alaka ki?

Benim de aile hekimim gerekli dedi tetanoz aşısı için bi de şeker yüklemesi mi ne yapılcakmış yaptırmayı düşünüyorum ben de

Kendimi inanılmaz mutsuz ve de yalnız hissediyorum..Hayatımın hiç bi döneminde bu kadar yalnız kalmamıştım.Hamile olduğumu öğrenen bi çok kişi hayatımdan çıkmak ve de beni yalnız bırakmak için uğraşıyo..Ailemden uzakta oturuyorum her gün bişeylerden daha fazla nefret ediyorum.Ama çok şükür bu bebek bana dostu düşmanı öğretti.Hamile olduğuma sevinen bi ben bi de ailem var herhalde..Alınganlık yapıyorum desem alınganlık değil bu.Sinirlerim ciddi ciddi bozuldu.Bebeğimi ağlarken hissetmeye başladım ve bu beni daha çok üzdü..

hayırdır canım ne oldu

mesajın çok garip geldi canım bebek haberine kim sevinmez ki ? var mı böyle insanlar ? hem insanlar bebeğin olacak diye niye hayatından çıkmak istesin ? ya da şöyle diyeyim böyle birşey isteyen keşke bu zamana kadar hayatında olmasaymış !!!

Canım hamile oldun diye bir insan neden senden uzaklaşsın ki buna anlam veremedim, eğer sen böyle hissediyorsan muhakkak doğrudur ona bir lafım yok. Bu yüzden uzaklaştıysa bir çekememezlik mi var, kıskançlık mı var. çevrendekilerin böyle düşünmesi umrunda olmasın önemli olan eşin ve ailen, onlar sana destekse seni anlayan bir çevren muhakkak olur.

Kıskançlık ağar basan bi kavrammış yeni öğrendim..keşke komple hayatımdan çıkarabilsem ama bu pek mümkün değil mesafe koyabiliyorum sadece.Aylarca kustum resmen tuvalette yaşadım ve inan kimseyi inandıramadım.Serumlarla durdum ayakta yine olmadı.Yayma artık kendini yeter diye tepki verdiler.Ben anlayamıyorum bu insanları :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…