- Konu Sahibi papatya3459
-
- #14.081
aaaa maş. valla fotosunu çekip ekleyebilirmisin bakıverem bende[/QUO
Çeker eklerim canım..Bende örücem bebek battaniyesi ama havalar ascık daha serinlesin diye bekliyorum..
aaaa maş. valla fotosunu çekip ekleyebilirmisin bakıverem bende[/QUO
Çeker eklerim canım..Bende örücem bebek battaniyesi ama havalar ascık daha serinlesin diye bekliyorum..
modelini nasıl öreceksin tığ ile mi şişlemi yoksa ayyyy bende 2 hırka 1 yelek 1 tanede battaniye ördüm daha hamiş bile değildim hırka ve yeleği kız için battaniyeyi ise mavi beyaz ördüm ama şimdi kızım olacak ya o yüzden pembiş öreyim diyorum 1 tane bakalım kısmet çalışıyorumda eve git yemek hazırla yat dinlen hemde örgü örmek zor oluyor ama bebişim için değer ne yapalım
Benim de geçen hafta kahverengi lekelenmem oldu, doktora gittim, plesanta aşağıda o yüzden yoruldukça sızma yapıodur dedi ve yine ev hapsindeyim, bi dahaki kontrole kadar çok dikkat et dedi.. bu heralde eşi aşağıda dedikleri şey.. Bir de aynı zamanda normal akıntım da çok arttı ve regl olcakmışım gibi karnım ağrıyor.. Sonumuz hayrolsun inşallh
canım bende geçen hafta gittim devlete 3 tarama için 18 haftalıktım ozaman 3 taramamı yapmıştım detaylı ultrasyon için gün almamı istediler ayın 26 güne verdiler ( 20 haftada )giriliyor.canım bebişi hissetmen için tatlı şeyler çikolata gibi bir şeyler yeyip sol tarafına yat bi süre ozaman hareket eder kana karışıyormuş çocuga enerji saglıyormuş.tetonoz aşısını bana 4 bittikten sonra gel demişlerdi saglık ocagı birşeydede uyarmıştı eger önceden düşük yaptıysan tetonoz aşısını önermiyoruz doktorunada bir sor demişti
ilk defa duydum tetanoz asisinin dusuge sebep oldugunu. sasirdim. ama yine de asi yaptiracagim. bebegimin sagligi icin gerekli bu asi.
ilk defa duydum tetanoz asisinin dusuge sebep oldugunu. sasirdim. ama yine de asi yaptiracagim. bebegimin sagligi icin gerekli bu asi.
modelini nasıl öreceksin tığ ile mi şişlemi yoksa ayyyy bende 2 hırka 1 yelek 1 tanede battaniye ördüm daha hamiş bile değildim hırka ve yeleği kız için battaniyeyi ise mavi beyaz ördüm ama şimdi kızım olacak ya o yüzden pembiş öreyim diyorum 1 tane bakalım kısmet çalışıyorumda eve git yemek hazırla yat dinlen hemde örgü örmek zor oluyor ama bebişim için değer ne yapalım
En son ördüğüm 3 tanesi tığ ileydi motif motif örüp ekledim o yüzden çok kolay oldu.sıkılınca bıraktım.İlk ördüğüm şişleydi kare kare örüp kenarlarını tığ ile geçip ekledim.ben 1 sene oldu işten ayrılalı evde kalmayada alışık değildim örgü bana acaiip iyi gelmişti.birbiri ile uyumlu uyumsuz kaç tane yün bulduysam almıştım o yüzden rengarenk oldu
ben direk metalden gircem zıplasın dursun kafa sallasın yavrum içerde
aaa empoze etmek olur mu canım biz anneyiz tabii ki istediğimiz gibi yönlendircez görevimiz bu
Kendimi inanılmaz mutsuz ve de yalnız hissediyorum..Hayatımın hiç bi döneminde bu kadar yalnız kalmamıştım.Hamile olduğumu öğrenen bi çok kişi hayatımdan çıkmak ve de beni yalnız bırakmak için uğraşıyo..Ailemden uzakta oturuyorum her gün bişeylerden daha fazla nefret ediyorum.Ama çok şükür bu bebek bana dostu düşmanı öğretti.Hamile olduğuma sevinen bi ben bi de ailem var herhalde..Alınganlık yapıyorum desem alınganlık değil bu.Sinirlerim ciddi ciddi bozuldu.Bebeğimi ağlarken hissetmeye başladım ve bu beni daha çok üzdü..
Kendimi inanılmaz mutsuz ve de yalnız hissediyorum..Hayatımın hiç bi döneminde bu kadar yalnız kalmamıştım.Hamile olduğumu öğrenen bi çok kişi hayatımdan çıkmak ve de beni yalnız bırakmak için uğraşıyo..Ailemden uzakta oturuyorum her gün bişeylerden daha fazla nefret ediyorum.Ama çok şükür bu bebek bana dostu düşmanı öğretti.Hamile olduğuma sevinen bi ben bi de ailem var herhalde..Alınganlık yapıyorum desem alınganlık değil bu.Sinirlerim ciddi ciddi bozuldu.Bebeğimi ağlarken hissetmeye başladım ve bu beni daha çok üzdü..
mesajın çok garip geldi canım bebek haberine kim sevinmez ki ? var mı böyle insanlar ? hem insanlar bebeğin olacak diye niye hayatından çıkmak istesin ? ya da şöyle diyeyim böyle birşey isteyen keşke bu zamana kadar hayatında olmasaymış !!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?