2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

normali bu zaten canım ömürümüzde ilk defa hamile kalıyoruz hem 10 kez kalsak ne olacak Rabbim cenneti bile ayaklarımızın altına bahşetmiş. zamanla o da anlar. sen biraz eşinin yanında bebeğinle konuşmaya başla bakalım ayy tekme attı falan da eşin de aaa gerçekten mi hani deyipte elini karnına dayamazsa ben de esin değiim ben bizim beyi böyle çözmüştüm darısı başına arkadaşım

offff benim hiç keyfim yok. bi ateş basıyor, bi terliyorum.sabaha kadar uyumadım. boğaz ağrısı gribe çevirdi galiba. antibiyotiği bitene kadar iç dedi dr. şu tetanos aşısı en son kaçıncı haftada yapılıyodu. 20. haftadayım. vücutta iltihap varken de aşı yapılmaz diye biliyorum. napsam ki acaba??

Geçen hafta sağlık ocağına gitmiştim 20 ile 32.haftalar arası vuruyoruz dedi hemşiree..Şöyle güzel bi ıhlamur kaynatsan içine elma tarçın falan atsan içsen iyi gelmez mi?ablam hamileliğnde senin gibi olmuştu doktoru bu karışımı önermişti..

slm kızlar bugün bebişimin sonunda cinsiyetini ögrendim erkek dedi doktor kalp atışını se sli dinledik ultrasyonda elini başına koyup sonra yanagına indirdi ben güldügümde pozisyonunu degiştirdi saglıklıymış hamdolsun kızlar içim bir tuhaf oldu bebişimi öyle görünce çok duyguladım bu hastanedede bana 19+5 günlük dedi her gittigimde hafta degişiyor hayırlısı bakayım

Gözün aydın canım..rabbim hayırlısıyla oğlunu kucağına almayı nasip etsin..

slm kızlar nasılsınız
bi kaç gündür foruma giremiyorum ya
okul başladı kitaplar toplantılar derken çok yoruldum
bide bi kaç gündür bi yabancı diziye başladım iki üç günde
bir sezonu bitirdim ikinci sezona başladım :) siz neler yaptınız?
bu arada bi geçmişi okuyup geleyim.

Esincim canım benim öyle iyi geldi ki içimi dökmek çok teşekkür ederim..Bu önerini dikkate alıcam hatta bu akşamdan tezi yook uygulamaya geçicem bakalım ne tepki vericek..Görücez bakalım
rica ederim canım ne demek hadi bakalım hayır haberle gelirsin inşallah

oğlusum gıttı pazara kadar yalnızım ruzgarla
nereye gönderdin meltem kıyamam ben ona bana gönderr

hadi gözün aydın canım sonunda :) darısı başıma

bak ya biz bu kız nerde diyoz o yabancı dizilerden fırsat bulup bize yazamıyo

içtim tatlım ya içmez miyim.1 haftadır öyle geçiştirdim ama daha kötü oldu. kanımda iltihap mikrop alerji ne varsa çıktı. sen de kafanı kimseye takma. SAĞLIK EN ÖNEMLİSİ. sen Rabbine sığın, gönlünü ferah tut. en büyük yardımcımız Allah unutma. 3 günlük dünyada neler yaşıycaz biz bilemeyiz. sen dualarını eksik etme, sabretmeye çalış cnm.

Kızlar selamlar hepinize,
umarım sağlıklı şekilde hepiniz bebeklerinizi kucağınıza alırsınız. Darısı benim de başıma inşallah. Biz de istiyoruz ancak henüz hamile kalamadım. Şimdilik sadece sizin hazırlıklarınızı okuyup ben de olsam böyle yaparım ederim diyebiliyorum.

Bir de annemle birlikte bebek kurabiyeleri hazırlıyoruz. Düşünürseniz uygun fiyata sizlere de hazırlayabiliriz. Hem mevlüt hem de hastanedeki misafirleriniz için..

Örnekleri aşağıda bulabilir, bizimle irtibata geçebilirsiniz:

Tatlı Mucizeler: Hoşgeldin Bebek Kurabiyelerimizden Seçmeler....
Tatlı Mucizeler: Hoşgeldin bebek kurabiyelerimiz

Merhaba kizlar. Hatirlatmak icin yaziyorum, her ay kan testi yaptiriyorsunuz degil mi? Lutfen ihmal etmeyin. Benim bu ay tsh normalken t3 t4 dusuk cikti, takip edecegiz artik.

Ya kurabiyelere bayılıdııııııımmmmmmmmmm.Ama yaptırsam yemeye kıyamam herkesede tenbih ederim yemeyin haa diyee))

Merhaba kizlar. Hatirlatmak icin yaziyorum, her ay kan testi yaptiriyorsunuz degil mi? Lutfen ihmal etmeyin. Benim bu ay tsh normalken t3 t4 dusuk cikti, takip edecegiz artik.

benim tsh yuksek olduğundan hamile kalabilmem için düşürülmüştü hamile kalıncada her ay kan verip bakılıyor değerlerimeona göre ilaç kullanıyorum..

Sevinmeyenler de oluyo mesela kayinvalidem hiç mutlu görünmüyor kayınbabam da öyle . Eşimin ailesinden hiç kimse tebrik etmedi beni bencil insanlar da var malesef

Allah Allah:18:Rabbim ıslah etsin onubenim kayınvalidem yok olmasını çok isterdimherkes olunca görürdün diolar ama cidden isterdimkayınvalidem rahmetli hakkında 1 kötü konuşan yoktur böylede duydukca olsaydı neler yapardık hayal ediorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…