2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .

Aslında benim hamileliğim bize sürpriz oldu.Ailede benden yaşça büyük biri var o hamile kalmadan benim kalmış olmam herkese sıkıntı yarattı.Eşim bile şoka girdi hiç bi tepki vermedi.Gerçi hala tepkisiz bebek olucağını idrak mı edemiyo başka bişiimi var anlayamıyorum.Bende heyecanımı paylaşıcak birini arıyorum haliyle en yakınımda olan eşimle istiyorum ama o benim gibi değil..Aslında bi yerde sorun var ama nerde anlayamadım.

canım bak seni anlıyorum ama inan ki bu dünyada sen ve bebeğinden değerli hiç kimse yok bu tür şeyleri kendine sıkıntı edip bebeşinide kendinide yıpratma herkezin inadına doya doya yaşa hamileliğini kim ne derse desin umursama senden bu yüzden uzaklaşanlarda bence otursunlarda insanlıklarını sorgulasınlar takma dicem ama bu dönem biliyorum ki hersey batıyo insana unutma sen ve bebeğinden değerli kimse yok

dur tahmin edeyim görümcen hamile kalamadı acısını senden çıkartıyorlar sanırım kuzum takma kafana, sakın o cahil insanlar için de kendini de bebeğini de üzme bence. nasıl insanlarmış ki bunun nasip, kısmet , Rabbimizin bi hediyesi olduğunu anlayamamışlar. kimseye yaranılmaz canım hamile kalmasan da bi sene sonra başlarlardı bu gelin kısır demeye. sen kulaklarını tıka gerekiyorsa gözlerini kapa sadece kendini ve bebeğini düşün. eşine gelince daha idrak edememiş olması normal kendimiz bile unutuyoruz bazen hamile olduğumuzu hem bi kere daha yazmıştım bu forumda biz bebişlerimiz karnımıza düştüğü anda anne oluyoruz ama eşlerimiz maalesef kucaklarına almadan anlamıyorlar anyayı konyayı

bol bol dua et Allah a sığın canım. bu arada da kendine çok iyi bak ki bebişin de sağlıkla büyüsün. kucağına alınca nasıl olsa herkesi, herşeyi boşvereceksin

merhabalar kızlar

kalabalık değiliz sanırım çoğunluk çalışıyor

Tetanoz aşısına gelince benim doktorumda vurulacaksın dedi bebek için önemliymiş ama halaaa sağlık ocağı aramadı guya gunum dolunca arayacaklardısaten evde değilim tatildeyim

Allah Allah ilginç cocuğun sonunu sen yapmadın ya oda otursun yapsın kocasıyla :)) cok zor değil yaniii sıkıntı yapma bence eşinde ailesinden dolayı garip davranışlar içine girmiştir inşallha tez zamanda düzelirsinizz

Canım benim biliyorum.inan herşey gözüme batıyo artık bebeğin cinsiyetini öğrenmiştim haber vermemi istediler aradım bende öyle mutluyum ki cinsiyetini öğrenmişim ne deseler beğenirsin '' hıımmm..kız mı eee napalım''bende yapıcak bişii yok bu saatten sonra dedim ve kapattım.Böyle bi tepki ne diye verilir.Herşeyi geçtim de eşimin benimle bu mutluluğu paylaşmaması çok canımı acıtıyo diyorum ya idrak edemedi daha belki ama..Çok şey istemiyorum ki ben hem bi kadın hayatı boyunca bu mutluluğu kaç kere yaşar ki?

canım benim eşim erzurumlu aynı şeyi ailesiyle bende yaşadım cinsiyeti ne dediler deidm kız kaynanam hııı dedii dedim hııı değil kız kız :))) erkek olaydı daha iyi olurdu dedi nbende dedim ki seninde hala sansın var denemelisin ben cok alttan almam buraları bilirsiniz doğu gelin konuşmaz ama ben samsunluyum farklılıklarımız var vallla kendimi üzmem karsımdaki üzülsün dünyayı umursamam:)))

bebeginizin agirligi kac 16.haftada
canım benim 16+6 da 175 gr dı
biraz zayıf diye düşünüyorum

ilk defa duydum tetanoz asisinin dusuge sebep oldugunu. sasirdim. ama yine de asi yaptiracagim. bebegimin sagligi icin gerekli bu asi.
bunu ben de duydum bi yerden sağlık ocağına söyledim güldüler
bu aşı vurulmalı mutlaka
bir sürü metalle temas olacak dedi
hatta dozları tamamlamazsak ikinci gebelikte en başa saracak
ama tamamlanırsa gerek olmayacak

üzme kendini dicem ama
kıyamam sana valla çok duygulandım

bebeginizin agirligi kac 16.haftada
canım benim 16+6 da 175 gr dı
biraz zayıf diye düşünüyorum

ilk defa duydum tetanoz asisinin dusuge sebep oldugunu. sasirdim. ama yine de asi yaptiracagim. bebegimin sagligi icin gerekli bu asi.
bunu ben de duydum bi yerden sağlık ocağına söyledim güldüler
bu aşı vurulmalı mutlaka
bir sürü metalle temas olacak dedi
hatta dozları tamamlamazsak ikinci gebelikte en başa saracak
ama tamamlanırsa gerek olmayacak

üzme kendini dicem ama
kıyamam sana valla çok duygulandım

eşinde bebeği hisstemediği için öyle davranıyodur normal yani sıkıntı yapma dua et Allah yardımcın olsun

Son düzenleme:

Aynneeeeenn öyle..Aslında hamile kaldı ben öğrendikten bi süre sonra ama düşük yaptı daha doğrusu dış gebelik gibi bişii oldu.Eşim sevincinden ağladı kardeşinin hamile olduğunu öğrenince ben şoka girdim.Dedimki keşke kendi bebeğinede böyle sevinseydin..Sonra bebek gitti sonra hep beraber oturup yine ağladılar.Ben onlar gibi değilim Rabbim isteyen herkese bebek versin,bununla sınamasın kimseyi..Çok haklısın aslında hayırlısıyla kucağıma alınca hiç kimse umurumda olmicak bunu biliyorum.

oğluna söyle deseydin erkeknten gelenlerle cinsiyet belirleniyor:)) ay karışmayayım dedim duramadım

ailesi belli oldu nasıl oldukları , bak canım aslında eşinde seviniyo da o garibim de kendi çocuğuna sevindiğini gösterememiştir. hatta bence kardeşinin hamile olduğunu öğrendiğinde sevinmesinin bir nedeni de kendi çocuğunu daha rahat sevebileceğini anlamasıydı belki. ne düşündüğünü bilemezsin ama şöyle düşün senin o bebeği o masum varlığı sevmemene imkan var mı ki eşin de sevmesin kendi kanından canından olanı. benim eşim de duygularını çok belli edemez bende bunların farkına varana kadar çok üzüldüm ama sonra anlıyor insan. bence sen eşinden ziyada ailesine biraz odaklan, işin çok zor bu kadar kıskanç insanlar.... Rabbim seni de güzel kızını da nazarlarından korusun

hayır sunu anlamıyorum bu bebek benim bebeğim kız veya erkek onların değilki niye bu kadar cinsiyeti umursuyolar:))

helal olsun kuzu valla :) şöyle söyleyeyim bende senin gibi sivri dilliyim ama ben şanslıyım eşimin ailesi beni böyle olduğum için daha çok seviyor sanırım da hayat çok garip şöyle söyliyim bizim cinsiyet belli olmadı ama eşim 3 erkek kardeş , eltim yeni doğum yaptı o da erkek benim gözümün içine bakıyorlar kız olsun diye yani hayat şu ki kimseye yaranamazsın ben rabbime hep hayırlısını ver Allah ım diye dua ediyorum. ama ister istemez etkileniyoruz onlardan ben de biraz inat olduğum için erkek olsa ne güzel olur diyorum

Son düzenleme:

Amiiinnn..Canım benim Rabbim hepimizi korusun.Benim eşimde maalesef ne sevgisini belli eder ne duygusunu..Aslında ilk başta bende aynı şeyi düşündüm.ama hala garip davranıyo bende haliyle çok üzülüyorum.Bu dönemde insan biraz daha fazla ilgi biraz daha sevgi istiyo sanki ama bunu şımarıklık olarak algılıyo..Umarım doğumdan sonra herşey değişir..

kızlar ben şimdilik kaçıyorum akşam evden devam ederim artık

ben sizi bebişim de kardeşlerini öptüüüüüü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…