- Konu Sahibi papatya3459
-
- #14.321
beni de aramadılar çünkü kayıtlı bile değilmişim :S hastane sektöründe olduğumuz için hiç sağlık ocağına gerek görmemiştim. ama gidip de ilgili alakayı görünce memnun kaldım açıkçası :) ben bugün 19. haftayı bitirdim. 20. haftama girdim.
canım çok geçmiş olsun..benim ikilide bişi düşük çıkmıştı..4lü de sorunlu çıksaydı yaptıracaktım...çok okudum o sıra sonuç hep iyi geliyor..içini ferah tut ama bizimle muhakkak paylaş müjdeli haberi emi..
morcivert hangisi yüksek riskli geldi kaç geldi canım? 3lünün güvenilirliği diğerlerine göre daha az..ikilin iyi çıkmıştı herhalde dimi..doktorun ne dedi peki?
ben ayın 26sında tam20 haftalıkken gideceğim...doktorum riskli gebelik uzmanı prof, ultrasonu da çok iyi ondan randevu aldım..200lira muayene ücreti var
17,5 erken değil mi canım? çok heyecanlıyım stres yapıyorum o kontrolü düşündükçe ben dee
ben kayıt olduğum halde arayan olmadı
canım detaylı 18-23.haftalarda yapılıyo..17,5 hafta 18 gibi düşünülüyo..ayrıca
'Detaylı ultrasonografi veya ikinci düzey ultrasonografi , fetal tıp alanında ve fetal anomali tanısında deneyimli olan kadın-doğum uzmanları ya da radyoloji uzmanları tarafından gebeliğin 16. haftasından itibaren yüksek rezolüsyonlu ultrason cihazları ile yapılan detaylı fetus incelemesidir'.diyor kkaynaklar.işte benim doktor da fetal tıp alanında uzmanlaşmış..şanslıydım yani..erken oldu...şu kalbi de bi atlatsak...
anladım canım ben de doktor açısından şanslı olanlardanım
20. hafta erken mi acaba diye düşünüyordum randevu da aldım erteletse yer bulunmuyor
içim rahatladı sağol valla
beni de aramadılar çünkü kayıtlı bile değilmişim :S hastane sektöründe olduğumuz için hiç sağlık ocağına gerek görmemiştim. ama gidip de ilgili alakayı görünce memnun kaldım açıkçası :) ben bugün 19. haftayı bitirdim. 20. haftama girdim.
normalde sağlık ocakları hastaneden alıyormuş bilgileri kızım da beni atlamışlar :) ben de gitmedim o yüz dende iğne vurulmadım bun da kayıt yaptırdım 2 ay oldu kimse aramadı hepsi aynı olmuyo bacım bide bizim aile hekimi hep izinli ne zaman gitsem yok en kötüsü evimin orda düz yollda sağlık ocağı var bizi daha uzak bide yokuşun tepesin deki yere vermişler zaten zor çıkıyom orayı aramazlarsa gitmeyeceğim
kızlar detaylı usg ne zaman yaptıracaksınız gün aldınızmı hangi hastane bide ne kadar ?
bende öğleden sonra vuurlcam ılk hamılelıgımde 2 doz vurulmusum oyuzden 1 doz yeterlı ymıs
selam kızlar nasılsınız ya kızlar sizdede ara sıra giren şiddetli kasık ağrısı oluyor mu ya şimdide var ve çok kıvrandırıyor dktora ayın 22de gidicem niye şiddetli anlamadım ya
aman ihmal etme canım yaa sanırım önemli bi aşı. doğum anında bebeğin ve senin mikrop kapmanı önlüyormuş. şükür 1. de bi sıkıntı yaşamamışsın ama inşallah 2. de de yaşamazsın.
sağlık ocağına gelince bugün öğrendiğim bi bilgiyi paylaşayım. kimliği fotokopi çektir. arkasına aile hekimimi kendi isteğimle değiştiriyorum yaz. adresini , adını, soyadını , telefonunu yaz, imzanı da at. o yolunun üstündeki sağlık ocağında istediğin doktor a git. böylecek kaydını o sağlık ocağına aldırabilirsin. öyle bişey ki artık bizden nasıl paralar kazanıyorlarsa gebe görünce doktorlar atlıyo hemen bi ilgi bi ilgi , 5 yıldızlı oteldeki görevliler halt etmişben o yüzden çok onore oldum sabah sabah. ulen dedim içimden eşim bu kadar sevinmiş miydi acaba hamileyim deyince
evet ya ben de sağlık ocagında kendımı prenses gıbı hısseıyorum anladıgım kadarı ıle ebe vve dr lar hamıle bası prım falan alıyorlar cunku dr ole soylemıstı bana bız parayı sızden kazanıyoruz dıyeaman ihmal etme canım yaa sanırım önemli bi aşı. doğum anında bebeğin ve senin mikrop kapmanı önlüyormuş. şükür 1. de bi sıkıntı yaşamamışsın ama inşallah 2. de de yaşamazsın.
sağlık ocağına gelince bugün öğrendiğim bi bilgiyi paylaşayım. kimliği fotokopi çektir. arkasına aile hekimimi kendi isteğimle değiştiriyorum yaz. adresini , adını, soyadını , telefonunu yaz, imzanı da at. o yolunun üstündeki sağlık ocağında istediğin doktor a git. böylecek kaydını o sağlık ocağına aldırabilirsin. öyle bişey ki artık bizden nasıl paralar kazanıyorlarsa gebe görünce doktorlar atlıyo hemen bi ilgi bi ilgi , 5 yıldızlı oteldeki görevliler halt etmişben o yüzden çok onore oldum sabah sabah. ulen dedim içimden eşim bu kadar sevinmiş miydi acaba hamileyim deyince
evet ya ben de sağlık ocagında kendımı prenses gıbı hısseıyorum anladıgım kadarı ıle ebe vve dr lar hamıle bası prım falan alıyorlar cunku dr ole soylemıstı bana bız parayı sızden kazanıyoruz dıye
alemsinn kız senn
evet ya ben de sağlık ocagında kendımı prenses gıbı hısseıyorum anladıgım kadarı ıle ebe vve dr lar hamıle bası prım falan alıyorlar cunku dr ole soylemıstı bana bız parayı sızden kazanıyoruz dıye
gideyimde bende şu kaydımı yaptırayım bari ilgi alaka insanın hoşuna gidiyo :)))
hıc hatırlamıyorum k canım 9 sene gectı ustundentetanoz sende daha öncekinde ağrı yapmışmıydı??
doktorum ııznlıydı baska doktordan sıra aldım kulagımı göstermek ıcın benım ebem gırdı doktorun yanına rıca ettı benı bekletmemek ıcın, kendı doktrumda demıstı zaten buraya geldııgnde sıra beklemeden gıreceksın ıcerde hasta olması onemkı degıl dıye, bızım esas ısımız anne ve bebek dedı aıle hekımlıgı 2. sırada dedı
evet evet acayip güzel bişey ben bundan sonra 15 günde bir giderim. ebe cep numarasını bile verdi acil bi durum olursa ara muhakkak diyemanikür gibi bişiy bu yahuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?