2013 Şubat Anneleri....

HANGI DOGUMU TERCIH EDERSINIZ

• normal dogum

OY: 67 56,8%
  • sezeryanla dogum

OY: 30 25,4%
  • basarili gectikten sonra farketmez

OY: 21 17,8%

• Ankete Katılan
    118
  • Anket Kapalı .
yaaaaa bende istiyorum kestirip boyatmak ama çevremdekiler hamileyken yapma diyorlar batıl inanç ama kafam karıştı

Ben bugün kestirdim,çok uzundu belimi geçiyordu nerdeyse,çok üzülsemde,çevremdekilrin 'iyice kezban oldun' demelerinden bıktım ve kestirdim. rahatladım,hafifledim!!
sende durma kestir,ama sakın boyatma,

hımmm neden öyle olduki:26:benim araştırma hastanesi kaç tane lab.var ben guveniorum esas sağlık ocağına guvenmiorum bendearaştırma hastanesi yokmu oraalrda yoksa devlet dediğin araştırma hastanesimi

Arastirma hastanesi Sadi KOnuk var ama bana uzak. B.cekmecedeyim, ESenyurt devlete gidiyorum. Avcilarda da var ama drlarini sevmedim. Neyse bakariz bir caresine:)

GÜNAYDIN KIZLAR VE BEBİŞLER VEDE BEBİŞLERİN ABİLERİ ABLALARI İLK ÇOÇUKLARI DA UNUTMAYALIM :))

BEN KIZIM DA detaylı ultasonu 2010 ÖZEL DE YAPTIRMIŞTIM 100 TL TUTMUŞTU FİYAT GENE AYNI DOKTORUM İSTİYECEKMİ BİLMİYORUM AMA SİĞORTA HASTANELERİ YAPIYORMU YAPTIRAN VARMI

ben de burdayım canlarım günaydınnn. alerjiden burnum tıkandı uyuyamadım antibiyotik dışında bişi de kullanmak istemiyorum yeter yani. soğan doğrıyım diyorum kahvaltıdan sonra burnum açılsın diye:) daha iyi bi önerisi olan var mı; ki mutlaka vardır???

Günaydın kızlar,,
sevtapcım çok geçmiş olsun, inşallah en kısa zamanda hallolur probleminiz..yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz aramıza.
dün Amniyosentez yapıldı bana. çok değişik bir tecrübeydi. 3 gün sonra ilk sonuçlar çıkacak çok heyecanlıyım, inşallah temiz çıkar .
dün işlemden sonra kızım hiç durmadı, devamlı hareket etti, hiç bu kadar hareket etmemişti. demek ki huzursuzlandı..kötüyü düşünmek istemiyorum, sonuçlarımız iyi çıkacak diye kendimi telkin ediyorum. rabbim yardımcımız olsun..
yarın kayınvalidem, kayınbabam ve görümcem geliyor. 3 ü birden niye geliyosa asabım bozuldu, zaten istirahat verdi doktor 3 gün. valla kalkıp hizmet edemicem kusura bakmasınlar..

geçmiş olsun canım iyi düşün herzaman sonuçlarının iyi çıkacak inşallah

bacımm tekrar geçmiş olsun inşallah allahım kuzunu sana bağışlar sağlıkla alırsın kucağına bozma moralini ne demiş atalarımız geldikleri gibi giderler de temelli kalmicaklar ya madem dinlen dedi doktor yat sende boşver hiç hizmet edip yorma kendini görümcen yapsın ne gerekiyosa

geçmiş olsun canım inşallah güzel haberler gelir 3gün sonra. onlar sana bakmaya geliyolardır ya bi de senden hizmet mi bekleyecekler

benim 3lü testimde de problem cıktı. down, trizomi 18 ve NTD düşük risk ama başka bi sendrom riski yüksek geldi. tekrarlattım testi sonuç aynı..dünden beri kendimde değilim amniosentez için de cok kararsızım. ne yapcam bilmiyorum.

sorma canım ne hizmet eder yaaaaa...28 inden sonra üniversite kazandı kız, küçük dağları o yarattı sanki. şımarıklığı hat safhada tahammül edemiyorum. bu durumumun ardından iyi gerilcem sormayın..

canım, çok üzüldüm ama böyle üzülerek olmaz. zamanın geçmeden bir karar vermelisin. ki amniyosentez hiç öyle korktuğumuz gibi bir işlem değilmiş.aylarca kendini yiyip bitireceğine yaptır derim ama tabi kendin daha iyi bilirsin. usta bir doktor olduktan sonra işlemde herhangi bir risk yok..en kesin sonucu ve hatta bir çok konu hakkındaki en kesin sonucu amniyosentez veriyor biliyorsun..güzelce düşün sen..stres yapma sakın.

Kestirmenin sakıncası olduğunu sanmıyorum ama doktorum hamile olduğumu ilk öğrendiğim gün saçlarını hamileyken boyatma bebeğine zarar verir demişti

Tabi doktorun ne diyosa onu yapman daha doğrudur.Ben boyattığım gün hamile olduğumu öğrenmiştim.2.boyatığımda 12 haftanın dolmasını beklemiştim.ilk 12 hafta zararlı diye okumuştum.

aslında hiçbişey yaptırmak istemiyorum daha da üzülürsem sonuc kesinleşirse ve tüm ümidim giderse?.. 3lüyü de yaptırmasaydım daha iyiydi bebişimle mutlu mesut büyüyoduk. rabbim sağlıkla gelmelerini nasip eder inş. detaylı usg yi beklicem sanırım

günaydın kızlar

sağlık ocağından ancak gelebildim. tetanoz aşımın ilk partisini vurdular. ebe kendini en kötüsüne hazırla bebeğine bi zararı yok ama seni ateşlendirebilir. kolunu bile kaldıramayabilirsin dedi. 3 gün sürebilirmiş. şimdilik iyiyim bakalım 3 gün nasıl geçecek ?? 1 ay sonra 2. vurulacakmış

desica geçmiş olsun canım. yat dinlen boşver senden hiiiçç hizmet beklemesinler

morcivert çok üzüldüm canım. inşallah sağsalim alırsın bebişini kucağına.

inşallah cümlemiz sorunsuz atlatırız şu dönemleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…