- 5 Aralık 2011
- 172
- 13
- 118
- 47
- Konu Sahibi papatya3459
-
- #14.281
yaaaaa bende istiyorum kestirip boyatmak ama çevremdekiler hamileyken yapma diyorlar batıl inanç ama kafam karıştı
hımmm neden öyle olduki:26:benim araştırma hastanesi kaç tane lab.var ben guveniorum esas sağlık ocağına guvenmiorum bendearaştırma hastanesi yokmu oraalrda yoksa devlet dediğin araştırma hastanesimi
Günaydın hamişler,kimse yok muuu?
günaydın canım ben varım :)
geçmiş olsun canım iyi düşün herzaman sonuçlarının iyi çıkacak inşallahGünaydın kızlar,,
sevtapcım çok geçmiş olsun, inşallah en kısa zamanda hallolur probleminiz..yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz aramıza.
dün Amniyosentez yapıldı bana. çok değişik bir tecrübeydi. 3 gün sonra ilk sonuçlar çıkacak çok heyecanlıyım, inşallah temiz çıkar .
dün işlemden sonra kızım hiç durmadı, devamlı hareket etti, hiç bu kadar hareket etmemişti. demek ki huzursuzlandı..kötüyü düşünmek istemiyorum, sonuçlarımız iyi çıkacak diye kendimi telkin ediyorum. rabbim yardımcımız olsun..
yarın kayınvalidem, kayınbabam ve görümcem geliyor. 3 ü birden niye geliyosa asabım bozuldu, zaten istirahat verdi doktor 3 gün. valla kalkıp hizmet edemicem kusura bakmasınlar..
Günaydın kızlar,,
sevtapcım çok geçmiş olsun, inşallah en kısa zamanda hallolur probleminiz..yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz aramıza.
dün Amniyosentez yapıldı bana. çok değişik bir tecrübeydi. 3 gün sonra ilk sonuçlar çıkacak çok heyecanlıyım, inşallah temiz çıkar .
dün işlemden sonra kızım hiç durmadı, devamlı hareket etti, hiç bu kadar hareket etmemişti. demek ki huzursuzlandı..kötüyü düşünmek istemiyorum, sonuçlarımız iyi çıkacak diye kendimi telkin ediyorum. rabbim yardımcımız olsun..
yarın kayınvalidem, kayınbabam ve görümcem geliyor. 3 ü birden niye geliyosa asabım bozuldu, zaten istirahat verdi doktor 3 gün. valla kalkıp hizmet edemicem kusura bakmasınlar..
Günaydın kızlar,,
bacımm tekrar geçmiş olsun inşallah allahım kuzunu sana bağışlar sağlıkla alırsın kucağına bozma moralini ne demiş atalarımız geldikleri gibi giderler de temelli kalmicaklar ya madem dinlen dedi doktor yat sende boşver hiç hizmet edip yorma kendini görümcen yapsın ne gerekiyosa
canım, çok üzüldüm ama böyle üzülerek olmaz. zamanın geçmeden bir karar vermelisin. ki amniyosentez hiç öyle korktuğumuz gibi bir işlem değilmiş.aylarca kendini yiyip bitireceğine yaptır derim ama tabi kendin daha iyi bilirsin. usta bir doktor olduktan sonra işlemde herhangi bir risk yok..en kesin sonucu ve hatta bir çok konu hakkındaki en kesin sonucu amniyosentez veriyor biliyorsun..güzelce düşün sen..stres yapma sakın.geçmiş olsun canım inşallah güzel haberler gelir 3gün sonra. onlar sana bakmaya geliyolardır ya bi de senden hizmet mi bekleyecekler
benim 3lü testimde de problem cıktı. down, trizomi 18 ve NTD düşük risk ama başka bi sendrom riski yüksek geldi. tekrarlattım testi sonuç aynı..dünden beri kendimde değilim amniosentez için de cok kararsızım. ne yapcam bilmiyorum.
Kestirmenin sakıncası olduğunu sanmıyorum ama doktorum hamile olduğumu ilk öğrendiğim gün saçlarını hamileyken boyatma bebeğine zarar verir demişti
canım, çok üzüldüm ama böyle üzülerek olmaz. zamanın geçmeden bir karar vermelisin. ki amniyosentez hiç öyle korktuğumuz gibi bir işlem değilmiş.aylarca kendini yiyip bitireceğine yaptır derim ama tabi kendin daha iyi bilirsin. usta bir doktor olduktan sonra işlemde herhangi bir risk yok..en kesin sonucu ve hatta bir çok konu hakkındaki en kesin sonucu amniyosentez veriyor biliyorsun..güzelce düşün sen..stres yapma sakın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?